2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

Sağol canım ya insan korkuyor ne olacağını bilmediğimiz için. Ama çok üzüldüm bu bana bir ders oldu istemem daha

Kizlar ben cikiyorm daha ev temizligi yapicam.bitmiyo islerm hicc...opuyoz hepinizide saglicakla kalin

kkelebek

canım cuma annem benim yanıma gelcekti otogarda düşüp kalça kemiğini kırmış, ambulansla konyaya getirttik, cumartesi burda ameliyat oldu kalçaya platin takıldı,böle bi kaza atlattık canım......

Son düzenleme:
canım cuma annem benim yanıma gelcekti otogarda düşüp kalça kemiğini kırmış, ambulansla konyaya getirttik, cumartesi burda ameliyat oldu kalçaya platin takıldı,böle bi kaza atlattık canım......

geçmiş olsun canım allah şifa versin

biraz büyük büyük almak lazımmış petuş az katlayarak giyecek sonra tam olacak yoksa her 3 ayda bir gardrop değiştirirsek o zaman battık demektir
ORASI ÖYLEDE...ŞİMDİ MİNNACIK BEBNEĞİN DE ÜSTÜNDE sarkan şeylerde hiç olmuo...ben 3-6-9 ay karışık aldım..artık eksikse gidip alırız..fazlaysa bu sene benim arkadaşlarımda üreme yılı..birinden birine denk gelir veririm kısmetse..
Hic deme petuss yaaaa al al arkasi gelmicek....ama olsn onlar saglikli sihhatli olsnlarda.herseyi alirz kuzularimiza.feda olsun onlara.....

şunu anladım benn bi doğarken ne alcaz etcez stresine giriyoz bide biz bu kızları evlendirirken napacaz nasıl çeyiz düzecez. ben şimdiden onu düşünüyom

aynen evet yaaaa
bu kıyafetler olmayacak
bir de doktoru falan da olacak....

aman canları sağolsun sağlıkları balarında olsun da...

evet ya..bende düşünyom da kıyafet basit kısmı..şimdi oturmaya başlasınlar oyuncağıydı oyun halısıydı mama sandalyesiydi...off off....enyse allah analarına babalarına zeval vermesin..çalışyoz olur inş hepsi

hıh işte ben oyun halısını da mama sandalyesini de aldım.. herkes dalga geçmişti benimle.. 4 aylık hamileydim aldığım zaman.. doğmamış çocuğa don biçiyormuşum.. iyiki almışım bak o dertlerim yok en azından.. bez kıyafet doktor kalıyor geriye bi tek..
allah babasını eksik etmesin başımızdan diye dua ediyorum ben.. çalışmayacağım için uzun süre..

walla yerim olsa bende kesin alırdım canım , o diyenleri boşver
alınan alındığıyl kalıo, eşimde bu zihniyetime bayılıo....

orası öyle cnm ben de almak istiyodum salıncak ve mama sandalyesi ikisi bi arada ama bebekler değişken ya bi araştırdım benim istediğim ürün 500 tl civarı ve kimi yazmış hiç oturmadı benim çocuğum ama çok sevdi rahatladım diyenler de var aslında bu trz şeyleri kiralayan yerler var deneyip öyle almak lazım ya da bulabiliyosak başkasından alıp denemek lazım

walla yerim olsa bende kesin alırdım canım , o diyenleri boşver
alınan alındığıyl kalıo, eşimde bu zihniyetime bayılıo....

dediğin gibi abimler de yer yok die almadılar ne mama sandalyesi ne salıncak ama diyo yengem iyi ki de almaışız başka yerde denedik bizimki oturmayacakmış diyolar biraz bebek yönlendiriyo yani

ya işte kimde deneyeyim ki.. bi de anlık bişey o.. çocuğun canı o an oturmak istemiyor da olabilir..
arkadaşımın 4 aylık bebeği yarı oturur pozisyonda oturuyordu valla.. kız bütün işini yapabiliyormuş çocuk mama sandalyesinde otururken.. ben kuzenlerde falan da gördüm.. daha oturmayan çocuğa rastlamadım yani.. umarim benimki de oturur.. oturmazsa ben çıkar otururum üstüne..

Günaydın fıstık fınfıklar

idrar yollarında var tatlım gececegini pek sanmıyorum ama tabi duaya kim hayır diyebilir allah bize ve bebeklerimize saglık versin...
canım allah annene şifa versin sanada cok gecmiş olsun dikkat et
hayır olsun gordugun ruya dadlum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…