Canımcım çok geçmiş olsun, allah tez zamanda şifasını versin, çok şükür tabi allah beterinden saklasın hoşgeldin biz de seni özledik...
İnsan çok heyecanlanıyor bizim de mobilyalar gelecek yarın bir iki gün havalansın sonra yerleştirmeye başlayacağız her şeyin en güzeli olacak hepimiz için, dilerim hayırlıa, uğurla, mutlulukla ve sağlıkla kullanırız tüm cicişleri...
Bende de kaşıntı oluyor hamilelikte normal diyorlar ama bir baktırmak lazım değerlere bu cumartesi doktora soracağım.
Allah rüyanı hayırlara çıkarsın petuş :) son dönemlerimiz olunca karışıyor tabi arada ben de görüyorum tuhaf tuhaf rüyalar
İpekcim kolay gelsin, emin ol o tatlığına imrenerek bakacaklardır...
Allah hayırlara çıkarsın rüyanı arada ben de vurdulu kırdılı, aksiyon dolu rüyalar görüyorum :)))
Hatice geçmiş olsun kuzum, sonlara doğru yaklaştık biraz daha sabredin nolur... Maşallah bebişine istersen doktoruna danış utanacak sıkılacak bir durum yok sonuçta gayet normal bir durum. Ben de kanama olabileceğini okumuştum, moralini de hiç bozma canım.
Çok geçmiş olsun ben de yaptırıcam ya bende de çok abartı olmasa bile kaşıntı oluyor
Ve diğer anneler hepinize günaydın!!!!!!!!!
boşver cnmm olur sen boyamıycan ya bi de ardından temizlikçi çağırırsın olur biter
Kumsal ben de nerdesin diye merak ediyordum hoşgeldin bayılıyorum senin şu cevaplarına yaa
hiç bitmioki eksikler:)))
bide neyi düşünyom bilyonmu 3 ay bitcek yine bişiler alma telaşı başlıycak..yok kıyafetiydi, yok oyuncağıydı..:))
evet öyle yapcam artık,kayınvalidemde burda o da yardım etcek,yapcaz bakalım bişeyler...
canım cuma annem benim yanıma gelcekti otogarda düşüp kalça kemiğini kırmış, ambulansla konyaya getirttik, cumartesi burda ameliyat oldu kalçaya platin takıldı,böle bi kaza atlattık canım......
çok teşekkür ederim canım dediğin gibi hesapladım 1627 çıktı neyse gene normal değerlere daha yakın :)
çok teşekkür ederim canım dediğin gibi hesapladım 1627 çıktı neyse gene normal değerlere daha yakın :)
e daha ne ya boşver o zaman hiç endişeye gerek yok anneciğine çok geçmiş olsun diliyorum cnm 15 gün sonraya turp gibi olur inşallah
geçmiş olsun canım allah şifa versin
ORASI ÖYLEDE...ŞİMDİ MİNNACIK BEBNEĞİN DE ÜSTÜNDE sarkan şeylerde hiç olmuo...ben 3-6-9 ay karışık aldım..artık eksikse gidip alırız..fazlaysa bu sene benim arkadaşlarımda üreme yılı..birinden birine denk gelir veririm kısmetse..biraz büyük büyük almak lazımmış petuş az katlayarak giyecek sonra tam olacak yoksa her 3 ayda bir gardrop değiştirirsek o zaman battık demektir
Hic deme petuss yaaaa al al arkasi gelmicek....ama olsn onlar saglikli sihhatli olsnlarda.herseyi alirz kuzularimiza.feda olsun onlara.....
şunu anladım benn bi doğarken ne alcaz etcez stresine giriyoz bide biz bu kızları evlendirirken napacaz nasıl çeyiz düzecez. ben şimdiden onu düşünüyom
aynen evet yaaaa
bu kıyafetler olmayacak
bir de doktoru falan da olacak....
aman canları sağolsun sağlıkları balarında olsun da...
ORASI ÖYLEDE...ŞİMDİ MİNNACIK BEBNEĞİN DE ÜSTÜNDE sarkan şeylerde hiç olmuo...ben 3-6-9 ay karışık aldım..artık eksikse gidip alırız..fazlaysa bu sene benim arkadaşlarımda üreme yılı..birinden birine denk gelir veririm kısmetse..
evet ya..bende düşünyom da kıyafet basit kısmı..şimdi oturmaya başlasınlar oyuncağıydı oyun halısıydı mama sandalyesiydi...off off....enyse allah analarına babalarına zeval vermesin..çalışyoz olur inş hepsi
hıh işte ben oyun halısını da mama sandalyesini de aldım.. herkes dalga geçmişti benimle.. 4 aylık hamileydim aldığım zaman.. doğmamış çocuğa don biçiyormuşum..iyiki almışım bak o dertlerim yok en azından.. bez kıyafet doktor kalıyor geriye bi tek..
allah babasını eksik etmesin başımızdan diye dua ediyorum ben.. çalışmayacağım için uzun süre..
hıh işte ben oyun halısını da mama sandalyesini de aldım.. herkes dalga geçmişti benimle.. 4 aylık hamileydim aldığım zaman.. doğmamış çocuğa don biçiyormuşum..iyiki almışım bak o dertlerim yok en azından.. bez kıyafet doktor kalıyor geriye bi tek..
allah babasını eksik etmesin başımızdan diye dua ediyorum ben.. çalışmayacağım için uzun süre..
walla yerim olsa bende kesin alırdım canım , o diyenleri boşver
alınan alındığıyl kalıo, eşimde bu zihniyetime bayılıo....
walla yerim olsa bende kesin alırdım canım , o diyenleri boşver
alınan alındığıyl kalıo, eşimde bu zihniyetime bayılıo....
orası öyle cnm ben de almak istiyodum salıncak ve mama sandalyesi ikisi bi arada ama bebekler değişken ya bi araştırdım benim istediğim ürün 500 tl civarı ve kimi yazmış hiç oturmadı benim çocuğum ama çok sevdi rahatladım diyenler de var aslında bu trz şeyleri kiralayan yerler var deneyip öyle almak lazım ya da bulabiliyosak başkasından alıp denemek lazım
insirah senin bebeğin kaç kiloydu ?
idrar yollarında var tatlım gececegini pek sanmıyorum ama tabi duaya kim hayır diyebilirYa bebekte ultrasnda bir sey gorunmuyor organlar saglikli, su da iyi, kilo da, ama bu zorla ben goremedim ama makine cok da kaliteli deıl oladbilir vs. Kafa bulandiriyor nts kalp atislarida iyi masallah, anlamadm bu kadin zorla hastami etmeye calisiyor bu arada enfeksyon sende nerde? Gecer dogumuna kadar ins. Dua etcm sana kbul ederse tabi
canım allah annene şifa versin sanada cok gecmiş olsun dikkat etgünaydın herkese.....
geçmişi okuyamadım ama umarım herkes iyidir....
bizde dün annem taburcu oldu, Karaman'a gitti, bende kalmasını istiyodum ama bizim ev dubleks,banyo lavabo yukarda,merdivenleri çıkması problem olcaktı, bide kadın tutcaktık anneme bakması için hiç tanımadığı bi kadınla akşama kadar sıkılacaktı, şimdi evinde yanında halam kalıyor,15 gün sonra kontrolü var,dikişleri alıncak o zaman geldiğinde kalcak artık gitmiycek,bende hastanede çok yoruldum, belim çok ağrıyor, bacaklarımın ödemi biraz daha arttı,neyse bunada şükür demekten başka çaremiz yok,bu arada sizleride çok özledimmmm...........
hayır olsun gordugun ruya dadlumgünaydın kızlar..
çok uykusuzum yaa.. iki güne bir acayip kaşıntım tutuyor.. kriz şeklinde geliyor ne yapacağımı bilemiyorum..
delirtiyor beni.. duşa giriyorum olmuyo krem sürüyorum olmuyor kolonya ile banyo yapıyorum resmen yine de gitmiyor..
ne yapacağım ben yaa.. 2-3 saat sürüyor bi de hiç durmadan.. sonra kendi kendine geçiyor.. ama tabi uykunun en tatlı yerinde geliyor kaşıntı uyanınca da bi daha uyuyabilmem saatler sürüyor.. offf..
bi de dün hep rüyalardan konuştuk ya dün.. bi rüya gördüm..
suyum gelmiş böylee doktara gidiyorum.. doktor diyo ki doğum başlamış.. yalvarıyorum doktora ne olur daha babası gelmedi o gelsin o zaman yapalım doğumu hem daha minicik benim kızım diyorum.. taam madem dikiş atalım bu seni 2-3 hafta idare eder diyor..ama dehşet içinde uyandım sabah.. fırladım yataktann ve hemen yatağa baktım suyum falan gelmiş mi diye.. çok gerçekçiydi yaa..
tırstım ben yaa:18::18::18:
sert çık cnm o bilgi vermek zorunda sanaaaaaaamerhaba canım ben herşeyini ütüledim yerleştirdim...
tamam o zaman bende yerleştireyim canım..
ne demek soylemiyor canım ya sert çık biraz bizim en dogal hakkımız bebeklerimizle ilgili detaylı bilgi almak geri zekalı adama bak yaa
valla ya deli ediyor canım beni yarın söylicem artık hesap yapmak mı zor geliyo anlamadım ki.üf bu konu sinirimi bozuyor.bikeresinde bebeğimi göstermediğinde ağladım sinirimden merak ediyorum yani napiyim
Günaydın herkeslere kabus gibi bir gece geçirdikten sonra sabah bebişimin hareketlerini duymak çok güzeldi. Ben kötü bir anneyim nasıl kendime kızdım anlatamam. Kanamam oldu biraz (İlişkiden sonra) çok ama çok korktum doktora gidip gitmemekte kararsız kaldım :18::18: İnternette Okumuştum ilişkiden sonra kanama olabilir diye. Zorla uyudum moral sıfır bir şekilde. Neyse ki bebişim kıpır kıpırdı sabah.
çok geçmiş olsun aman dikkat edin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?