2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
öyle ama gerçekten
alınmış alınmıştır,
benim de evim küçük yerim olsa alırdım hepiciğini...

bu zihniyetin sonucuda bak bu:))
eşim: bu ayki kredi kartı borcun ne kadar
ben: sen 350 harca max. dedin ya 350 işte
eşim: tammı 350
ben: yani evet tam 350 diebiliriz
eşim: nasıl yani
ben: yani sen 350 gönder aradaki farkı ben öderim:))))

Sağol canım ya insan korkuyor ne olacağını bilmediğimiz için. Ama çok üzüldüm bu bana bir ders oldu istemem daha

Üzme kendini hayırlısıyla bir şeycik olmaz dikkat etmen yeterli bundan sonra dediğin gibi.

heheheee güya ben bugün biraz kitap fln okuycaktım öyle açıcaktım buraları yine dayanamadım

ya benimki çok alakasız çıktı dün ölçtürdüm 2222 dedi hesaplatıyorum 3.300 lerde fln çıkıyo

:)) olsun kuzu okursun yine... Nerden hesaplanıyor ben kaçırmışım bunu??

hehehehe

hehehheee kadın milleti işte eksiği hiç bitmez bi türlü doymaz ben aşkıma kızdığıma benden gizli ailesine para gönderiyo die daha şimdiye kadar kendi cebimden çöp bile almadım o da bişey diemiyo mecbur geçindircem ben seni de kızımı da die paşa paşa ödüyo 350 fln ne kii o değerlere hiç düşmüyoz bile

petuşşş bu ara benimde çevremüreme zamanı,kuzenlerim arkadaşlarım hepsi hamile, bu arada dün pijama almaya gittik, ordaki kız sordu doğum ne zaman diye nisan dedim,aaaaa nisanda doğum yapacak o kadar çok hamile geldiki diyo,hep nisanda olcak heralde doğumlar diyo, bu yıl bi bereket var zaten

ayy evet ya...
bide bizde bebeği olmuodu çocuğunun ayağını süsüyerek geldi benim kızım..
bi tanesinin 3. tüp bebek denemesiydi..20 haftalık şimdi ikiz.
bi tanesinin 1 kaybı vardı şimdi 20 hatlalık oda.
bi tanesi 2 senenin sonunda aşılamayla oldu 7 haftalık henüz:)
bi tanesi tüp bebek yapıldı ikiz olcak tutarsa hayırlı haberlerini bekloz inş.
...allah bereket versin:)))
2012 yılı bayağı çocuklu geçicek sanırsam...

ayyy böyle şeyleri duyunca halime çok şükrediyom ya hadi çocuğumuz olsun dedik aynı ay tamaaam çok şükür ya Allah tamamına erdirsin onları da

hahaha denen 350
demek istenen 350inin üzerinde

bizde allahtan kredi kartı bir tane var o da ogs için harcamayıda birlikte yapıyoruz

Oyy maşallah!!

kızlar dün bende dr kontrole gittim bebegim 29 haftalık iken tersdi dün dr dönmüş dedi şuan 33 haftalık kilosu 2265 gr ve kilosunu iyidedi...

çok acıktııım yaa
bu aralar iştahım yine çok açıldı ya 2 hafta sonra kontrol var dr.kızcak yine napam yafff benim içimde çocuk var acıkıyorum işte

gösenay ;
ben henüz okudum ya çok büyük geçmiş olsun Allah acil şifalar versin anneciğine .Allah beterlerinden korusun

çok acıktııım yaa
bu aralar iştahım yine çok açıldı ya 2 hafta sonra kontrol var dr.kızcak yine napam yafff benim içimde çocuk var acıkıyorum işte

ayy ben de bu aralar iştahsızım yaa dün sabah kahvaltıda tost yedim aradaki küçük atıştırmalar hariç ne öğle ne de akşam yemek yiyemedim yaa sofraya tabak bile koymadım kendime

ya kızlar 3 4 gündür hemoroidim azdı büyüdü ya.oturamıyorum totomun üstüne çok acıyor.önceden de vardı ama bu kadar acımıyordu.hemoroid problemi olan var mı aranızda ve bu doğum şeklini etkiler mi acaba??

Son düzenleme:
Herkese günaydıııııııın..
biz de kahvaltımızı yaptk geldk. maşallah topik bugün çok kalabalık..

canm benm de aynen öyle odaya poşetleri koydum bıraktm
işin kötüsü ne başlayabiliyorum ne de rahat rahat oturabiliyorum
aklım hep orda yıkayıp ütülemem lazm artk.
bugün temzlik yaapayım da yarn başlayacağım ben inşallah..

yavvvv petuuu ne oluyo yavvv
ben de 2 gündür rüyamda erkeklerde uğraşıp duruyom
sabah kendime kızdım hatta
bi adamla uzaktan uzağa kırıştırıyodum resmen.
ama ilginç olan her rüyada hamileym bilinçaltına öyle br yerleşmş ki..

Arkadaşlar göğüs ucu yarası genelde göğüs ucu olmayan annelerde yaşanıyormuş konuyla ilgili bilgisi olan var mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…