2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ya kızlar 3 4 gündür hemoroidim azdı büyüdü ya.oturamıyorum totomun üstüne çok acıyor.önceden de vardı ama bu kadar acımıyordu.hemoroid problemi olan var mı aranızda ve bu doğum şeklini etkiler mi acaba:44::44:

hemoroid değil ama anal fissür var bende de ama uzunca zamandır bekunis die bi ilaç kullanıyom 2-3 güne bir kullanmak yetiyo o iyi geliyo bi de alaturka yerine alafrangayı tercih et gerçi zaten şu an alaturka çok zor ama
doğum şeklyle de alakası olacağını zannetmiyrm

bende de hem hemoroid hemde fissür var.ilk fissürüm teşhis edildiğinde lisedeydim,9 yıl önce falan işte.cerrah bana sakın normal doğurma dedi.dün doktoruma sordum,artık öyle bir durum yok,normal olabilir dedi.onlar öncedenmiş,o doktorlar eski doktorlar didi.umarım birşey olmaz.ama benim normal doğum yapan arkadaşım bu fissüründen çok çekiyor,ve normal doğumdan sonra çok fazalalaştı diyor.ben korkuyrsam da bu yüzden korkuyorum normal doğumdan.bilirim çünkü bu ağrının nasıl bişey olduğunu...

yaaa normal doğum yapmamak için ikinci neden oldu bana şimdi haa

merhaba arkadaşlar,
kulübün gizil takipçilerindenim bende.izne ayrıldıktan sonra üye olup bu topluluğun içinde olmak istedim.eşim eyvah üye de olduktan sonra sen hiç çıkmazsın burdan diyo.ama bu süreçte yalnız olmadığımı hissediyorum sizin konuştuklarınızı okuyunca

burda herşey konuşuluyo cnm her türlü sıkıntı mutluluk şikayet alışveriş bebekler biz fln derken baya bişey var konuşulacak kaynana ve koca çekiştirmesi fln da giriyo araya hatta cinsellik neler neler yani

ayyy böyle şeyleri duyunca halime çok şükrediyom ya hadi çocuğumuz olsun dedik aynı ay tamaaam çok şükür ya Allah tamamına erdirsin onları da
evet cnm..çok şükür...
hahaha denen 350
demek istenen 350inin üzerinde

bizde allahtan kredi kartı bir tane var o da ogs için harcamayıda birlikte yapıyoruz
yani zeynocum ben mesajı verdim:)))
kızlar dün bende dr kontrole gittim bebegim 29 haftalık iken tersdi dün dr dönmüş dedi şuan 33 haftalık kilosu 2265 gr ve kilosunu iyidedi...
maşallah canım

doğurmaya yakın ne kaaaa çok yeni katılımcı oldu
hoşgeldin cnm

bilgim yoktu ama benim ucu yok....

tırstım şimdi yaufff

bu konudan ben de çok tırsıyom ya bi arkadaş yazın doğurdu sütün gelmesi için 4 saat hiç durmadan boş boş emzirdiğimi bilirim dio
dedim ne diyosun sen ya 4 saatte göğüs möğüs kalmaz paramparça olur
o da dedi ya ne zannettin kolaymıymış öyle

evet cnm..çok şükür...

yani zeynocum ben mesajı verdim:)))

maşallah canım

doğurmaya yakın ne kaaaa çok yeni katılımcı oldu
hoşgeldin cnm

hoşbulduk sanırım zaman yaklaştıkça seni anlayan insanlarla paylaşım kurma istediği artıyo.çünkü eşler veya yakınlar anladıklarını söylüyolar ama kesmio.

offf ya dünden beri kabak tatlısı yapcam diyom
diyom da ben bu kabağı nassı kescem onu hiç düşünmüyom
keşke dün akşamdan eşime böldürseydm yine suya düştü benm tatlı hayallerim

evet banada arkadaşlarım diyo
rahat bir koltuk seç kendine çünkü helede ilk zamanlar emmeyi becerene kadar 15 dk bir vericeksin diyor memeni
ilk zamanlar 3 damla çekip yorulup bırakıyomuş yavrucaklar yaaa

annesi kurban olsun ona feda olsun memeler ama birazda anneye acısın dimi :18::18::18:

ya bu Allah'ın defettiği yerde oturmak ne zormuş ya bugün şubeye gelen kargo bana pazartesi ulaşacakmış ya yuh ya yurt dışından kargo bu kdar geç gelmiyo ne zaman gelecek bu biberon ne zaman steril olacak ve daha ne zaman çanta hazırlanacak ya Allah'ım nolur artık daha da kötü bi yerde oturmayalım ya
şurda en fazla 5 hafta bile kalmadı bir sürü kişinin rahmi açılmaya başladı yaa
delirecemmmm

şu göğüs ucuna takılan şeyler var ya onlarda mı alsak??
hem yara olmaz hem de suni uç yapmş oluruzz :)
valla ben çok tırsıyom... krem de almadm ben.

of ya bende bayılırım evde var kabak hemde kocaman memleketimden sinop tan geldi bende parçalatayım da
of canım çekti

vay hain vaaay burdaki kısların canı ister mi bu kabağı die onu düşünmüyo da nassı kesecekmişş
şimdi yaparsın bi de üstüne bolca ceviz serpersin ohh yeme de yanında yattt
offf olsa da yesek bari bize de gönderr

offfffff
annem 15 gün önce kardeşimle mersinden kabak göndermiş(yazın kendi yetiştimişti), kesmiş poşete de koymuş..bi pişirmesi kalmıştı bana..pişirmedim üşendim..ama hep aklımda..diom pişirmedim madem dondurucuya koyim..onuda yapmadım...2 gün önce güzelllce attım çöpe...ben böyle gadınlığın, annemede dedim yaptım çok lezzetliydi kabaklar saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…