2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
hoşbulduk sanırım zaman yaklaştıkça seni anlayan insanlarla paylaşım kurma istediği artıyo.çünkü eşler veya yakınlar anladıklarını söylüyolar ama kesmio.

zaten en büyük sıkıntı ne biliyomusun
ben tecrübeliyim akıl verebilirim diyen insanlardan uzak durmak gerekiyor
çünkü yanlış biliyorlar

çocuk genizlerini açmak için hapşuruyor
aman çocuk üşüdü giydirin

bebek hıçkırıyor
aman bilmim ne bilmem ne

bebek üç damla süt emip yoruluyor dinleniyor
senin sütün kaliteli değil

komposta iç tatlı ye sütün bollaşsın

cart curt.....

burda hepimiz tecrübelerimizi yaşayarak paylaşıyoruz birbirimize...
eşlerin zaten bizi yaşadığımız psikolojide ve duygusallakta anlamaları doğaları gereği zor..
ben eşime bişey diyemiyorum bu konuda ki, çok anlayışlı kendisi....

benim ayağım şişti
kaynanam tuzlu yeme diyip durdu
en son doktora gitti doktora bile akıl vermeye kalktı tuzlu yemesin aaa dedi
dotor dedi ki bunun tuzla alakası yok o kadar tuza ihtiyacı var onun
bünye yapıyor normal dedi

o yüzden ben herkese he he deyip geçiyorum burda paylaşıyorm içimde ne varsa....

bu kadar yazıdan sonra diyim bari
hoşgeldin

of ya bende bayılırım evde var kabak hemde kocaman memleketimden sinop tan geldi bende parçalatayım da
of canım çekti

benmki de memleketten canm izmirden :)
babam kendi elleriylen yetiştrdi :))
ama dediğin gibi kocaman bizi aşar onu parçalamak
erkekk gücü ister
yaaaaa yemek istiyooooom

şu göğüs ucuna takılan şeyler var ya onlarda mı alsak??
hem yara olmaz hem de suni uç yapmş oluruzz :)
valla ben çok tırsıyom... krem de almadm ben.

onları ben de düşünüyom ama kullananı da hiç görmedim ha bebekler sevmiyo mu acaba ki ben krem sipariş ettim bekliyom gelmesini sen de al bence bi lansinoh sana lazım olmazsa bebeğe pişik kremi olarak kullanırsın

benmki de memleketten canm izmirden :)
babam kendi elleriylen yetiştrdi :))
ama dediğin gibi kocaman bizi aşar onu parçalamak
erkekk gücü ister
yaaaaa yemek istiyooooom

yaa benimde buzlukta vardıı bendemi yapsam canım sitedi benimdee
ama baya olduu 1 yıldır falan orada
bozulmamıştır dimi

amaaan ne işi varmış kaynananın senle doktora gelmeyle ne kadar tuhaflar ya benimki de bana geldiğinde dio senin 3 lü sahan setine ihtiyacın var mutlaka al her gittiği yerde de aldırmaya çalışıyo ya salak karı madem öyle elin bomboş geldin zaten sen al benim borç gırtlakta hbrin yok hiç ayyy ayyy sinirlerim tepeme geldi bak şimdii

hoşbulduk.herkes gerçekten alanının uzmanı olmuş sokakta herkes kadın doğumcu.arkadaş toplantıları da bi ilginç çocukları olan kadınların başka konuşacak konuları yok vay benim doğumda şu oldu bu oldu tırs tırs hikayeler.bi de utanmasalar muayene edecekler senin bebek baya aşağıya inmiş doğum yakın görünüyo falan.eeeeee çok normal 33.hafta bitti inmesin mi yane.amacınız ne demek istiyorum.

o da iyiymiş petuuu
ya dün face'de muhabbet geçti diye açtm konuyu
amacm canınızı çektrmek değildi yani
ya benm de babam her gelişimizde zeytn kabak yağ doldurur
yiyemiyoz kalıyo derim anlamazz da. yine 5 kiloluk zeytn koydu
açayım da komşulara vereym biraz diyom ben de..

yaa benimde buzlukta vardıı bendemi yapsam canım sitedi benimdee
ama baya olduu 1 yıldır falan orada
bozulmamıştır dimi

ben de onu soracaktm buzluğa atılır mı ki kabak
çıkarınca yumuşamaz mı acaba diye düşünüyom
bu kabağı kesince hepsini yapmam çünkü
kalanı da komşulara veremem çok kıymetli

kimin açılmaya başlamış

anaaam nassı kıydın beee bari koysaydın buzluğa
bak bak anneye de ne demiş haa
annemden getirdiğim şeyleri ben de öyle bitiremiyom annem kızıyo ne sümsüksünüz die dağıtıyom napıyım

şu göğüs ucuna takılan şeyler var ya onlarda mı alsak??
hem yara olmaz hem de suni uç yapmş oluruzz :)
valla ben çok tırsıyom... krem de almadm ben.

bende almadım krem....
ya o suni uç var ya ablamın arkadaşının bebeği cok cok çekerken göğüsünün parçaları o deliklerden çıkmış
o yüzden korkuyorum onda da yaaaa...

diyorum dur bakalım bir deniyim eğer dayanılamayacak kadar yara olursa alırım diyorum yaaa

kızlar dün bende dr kontrole gittim bebegim 29 haftalık iken tersdi dün dr dönmüş dedi şuan 33 haftalık kilosu 2265 gr ve kilosunu iyidedi...
maşallah bebişine tatlım
Meraba hanımlar aranıza yeni katıldım, kısmetse nisanda ben de ilk kez anne olacağım:)
hoşgeldin canım aramızaaaaaaa

selam canım hoşgeldin aramıza yok yok bizde hertürlü konu konuşulur burada itinayla

anaaam ne diyon beee o denli yaniii ayyy düşünemiyom o manzarayı

buzluğa atılıyoda ömrü ne kadar heç bilmiyom

ben de lise 2 deyken voleybol oynuyodum totomun üstüne düştüm ve kırt sesini işittim çok feci bişey anlatırken bile acıyı hissediyorum.ve o gün kuyruk sokumu kemiğim çatlamışcm eğilemiyodum geceleri yatamıyodum banyomu bile annem yaptırmıştı doktor dedi Allah tan bele bi hasar vermedi Allah korusun felç falan..dr.biraz düzeltti ama çok feci ya ben dayanamadım yani.neyse o günden beri bana hatıra kalan içerde damar çatlaklığı oluşmuş hep kanamam oluyordu zorlandığımda birde üstüne hemoroid çok sinir bişey.yani ben resmen klozete oturduğumda kan boşalıyordu çok kötü bişi bende o yüzden normal doğum olur mu bilmiyorum şüpheliyim.....:44::44::44:

nassı ya:18:
filmde görsem bakamazdm ben o sahneye
yok artık derdim:18::18::18:

Meraba hanımlar aranıza yeni katıldım, kısmetse nisanda ben de ilk kez anne olacağım:)

hoşgeldiniz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…