hoşbulduk sanırım zaman yaklaştıkça seni anlayan insanlarla paylaşım kurma istediği artıyo.çünkü eşler veya yakınlar anladıklarını söylüyolar ama kesmio.
of ya bende bayılırım evde var kabak hemde kocaman memleketimden sinop tan geldi bende parçalatayım da
of canım çekti
şu göğüs ucuna takılan şeyler var ya onlarda mı alsak??
hem yara olmaz hem de suni uç yapmş oluruzz :)
valla ben çok tırsıyom... krem de almadm ben.
benmki de memleketten canm izmirden :)
babam kendi elleriylen yetiştrdi :))
ama dediğin gibi kocaman bizi aşar onu parçalamak
erkekk gücü ister
yaaaaa yemek istiyooooom
benim ayağım şişti
kaynanam tuzlu yeme diyip durdu
en son doktora gitti doktora bile akıl vermeye kalktı tuzlu yemesin aaa dedi
dotor dedi ki bunun tuzla alakası yok o kadar tuza ihtiyacı var onun
bünye yapıyor normal dedi
o yüzden ben herkese he he deyip geçiyorum burda paylaşıyorm içimde ne varsa....
yaa benimde buzlukta vardıı bendemi yapsam canım sitedi benimdee
ama baya olduu 1 yıldır falan orada
bozulmamıştır dimi
zaten en büyük sıkıntı ne biliyomusun
ben tecrübeliyim akıl verebilirim diyen insanlardan uzak durmak gerekiyor
çünkü yanlış biliyorlar
çocuk genizlerini açmak için hapşuruyor
aman çocuk üşüdü giydirin
bebek hıçkırıyor
aman bilmim ne bilmem ne
bebek üç damla süt emip yoruluyor dinleniyor
senin sütün kaliteli değil
komposta iç tatlı ye sütün bollaşsın
cart curt.....
burda hepimiz tecrübelerimizi yaşayarak paylaşıyoruz birbirimize...
eşlerin zaten bizi yaşadığımız psikolojide ve duygusallakta anlamaları doğaları gereği zor..
ben eşime bişey diyemiyorum bu konuda ki, çok anlayışlı kendisi....
benim ayağım şişti
kaynanam tuzlu yeme diyip durdu
en son doktora gitti doktora bile akıl vermeye kalktı tuzlu yemesin aaa dedi
dotor dedi ki bunun tuzla alakası yok o kadar tuza ihtiyacı var onun
bünye yapıyor normal dedi
o yüzden ben herkese he he deyip geçiyorum burda paylaşıyorm içimde ne varsa....
bu kadar yazıdan sonra diyim bari
hoşgeldin
bişey olmaz cnm mrk etme 1 sene nassı dayandın be onu yememeye bak ya bende de olsa da yapsam keşkee
offfffff
annem 15 gün önce kardeşimle mersinden kabak göndermiş(yazın kendi yetiştimişti), kesmiş poşete de koymuş..bi pişirmesi kalmıştı bana..pişirmedim üşendim..ama hep aklımda..diom pişirmedim madem dondurucuya koyim..onuda yapmadım...2 gün önce güzelllce attım çöpe...ben böyle gadınlığın, annemede dedim yaptım çok lezzetliydi kabaklar saol
yaa benimde buzlukta vardıı bendemi yapsam canım sitedi benimdee
ama baya olduu 1 yıldır falan orada
bozulmamıştır dimi
ya bu Allah'ın defettiği yerde oturmak ne zormuş ya bugün şubeye gelen kargo bana pazartesi ulaşacakmış ya yuh ya yurt dışından kargo bu kdar geç gelmiyo ne zaman gelecek bu biberon ne zaman steril olacak ve daha ne zaman çanta hazırlanacak ya Allah'ım nolur artık daha da kötü bi yerde oturmayalım ya
şurda en fazla 5 hafta bile kalmadı bir sürü kişinin rahmi açılmaya başladı yaa
delirecemmmm
offfffff
annem 15 gün önce kardeşimle mersinden kabak göndermiş(yazın kendi yetiştimişti), kesmiş poşete de koymuş..bi pişirmesi kalmıştı bana..pişirmedim üşendim..ama hep aklımda..diom pişirmedim madem dondurucuya koyim..onuda yapmadım...2 gün önce güzelllce attım çöpe...ben böyle gadınlığın, annemede dedim yaptım çok lezzetliydi kabaklar saol
şu göğüs ucuna takılan şeyler var ya onlarda mı alsak??
hem yara olmaz hem de suni uç yapmş oluruzz :)
valla ben çok tırsıyom... krem de almadm ben.
kimin açılmaya başlamış
maşallah bebişine tatlımkızlar dün bende dr kontrole gittim bebegim 29 haftalık iken tersdi dün dr dönmüş dedi şuan 33 haftalık kilosu 2265 gr ve kilosunu iyidedi...
hoşgeldin canım aramızaaaaaaaMeraba hanımlar aranıza yeni katıldım, kısmetse nisanda ben de ilk kez anne olacağım:)
merhaba arkadaşlar,
kulübün gizil takipçilerindenim bende.izne ayrıldıktan sonra üye olup bu topluluğun içinde olmak istedim.eşim eyvah üye de olduktan sonra sen hiç çıkmazsın burdan diyo.ama bu süreçte yalnız olmadığımı hissediyorum sizin konuştuklarınızı okuyunca
bende almadım krem....
ya o suni uç var ya ablamın arkadaşının bebeği cok cok çekerken göğüsünün parçaları o deliklerden çıkmış
o yüzden korkuyorum onda da yaaaa...
diyorum dur bakalım bir deniyim eğer dayanılamayacak kadar yara olursa alırım diyorum yaaa
o da iyiymiş petuuu
ya dün face'de muhabbet geçti diye açtm konuyu
amacm canınızı çektrmek değildi yani
ya benm de babam her gelişimizde zeytn kabak yağ doldurur
yiyemiyoz kalıyo derim anlamazz da. yine 5 kiloluk zeytn koydu
açayım da komşulara vereym biraz diyom ben de..
ben de onu soracaktm buzluğa atılır mı ki kabak
çıkarınca yumuşamaz mı acaba diye düşünüyom
bu kabağı kesince hepsini yapmam çünkü
kalanı da komşulara veremem çok kıymetli
bende de hem hemoroid hemde fissür var.ilk fissürüm teşhis edildiğinde lisedeydim,9 yıl önce falan işte.cerrah bana sakın normal doğurma dedi.dün doktoruma sordum,artık öyle bir durum yok,normal olabilir dedi.onlar öncedenmiş,o doktorlar eski doktorlar didi.umarım birşey olmaz.ama benim normal doğum yapan arkadaşım bu fissüründen çok çekiyor,ve normal doğumdan sonra çok fazalalaştı diyor.ben korkuyrsam da bu yüzden korkuyorum normal doğumdan.bilirim çünkü bu ağrının nasıl bişey olduğunu...
bende almadım krem....
ya o suni uç var ya ablamın arkadaşının bebeği cok cok çekerken göğüsünün parçaları o deliklerden çıkmış
o yüzden korkuyorum onda da yaaaa...
diyorum dur bakalım bir deniyim eğer dayanılamayacak kadar yara olursa alırım diyorum yaaa
merhaba arkadaşlar,
kulübün gizil takipçilerindenim bende.izne ayrıldıktan sonra üye olup bu topluluğun içinde olmak istedim.eşim eyvah üye de olduktan sonra sen hiç çıkmazsın burdan diyo.ama bu süreçte yalnız olmadığımı hissediyorum sizin konuştuklarınızı okuyunca
Meraba hanımlar aranıza yeni katıldım, kısmetse nisanda ben de ilk kez anne olacağım:)
hoşgeldiniz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?