hemoroid değil ama anal fissür var bende de ama uzunca zamandır bekunis die bi ilaç kullanıyom 2-3 güne bir kullanmak yetiyo o iyi geliyo bi de alaturka yerine alafrangayı tercih et gerçi zaten şu an alaturka çok zor ama
doğum şeklyle de alakası olacağını zannetmiyrm
hoşbulduk canım.annene çok geçmiş olsun.inşallah en yakın zamanda iyileşir.
face de var kzuuu
bilgim yoktu ama benim ucu yok....
tırstım şimdi yaufff
birisi bebeklerin kilolarıyla alakalı bi topic açsın lütfennnnn :26:26::26:
günaydın herkese.....
geçmişi okuyamadım ama umarım herkes iyidir....
bizde dün annem taburcu oldu, Karaman'a gitti, bende kalmasını istiyodum ama bizim ev dubleks,banyo lavabo yukarda,merdivenleri çıkması problem olcaktı, bide kadın tutcaktık anneme bakması için hiç tanımadığı bi kadınla akşama kadar sıkılacaktı, şimdi evinde yanında halam kalıyor,15 gün sonra kontrolü var,dikişleri alıncak o zaman geldiğinde kalcak artık gitmiycek,bende hastanede çok yoruldum, belim çok ağrıyor, bacaklarımın ödemi biraz daha arttı,neyse bunada şükür demekten başka çaremiz yok,bu arada sizleride çok özledimmmm...........
günaydınlarrrr
GÖSENAYCIM tekrar çok çok geçmiş olsun anneciğine..bir an önce iyileşmesi dileğiyleee
bi rüyada bendenn
dün kendi göğüsümden sütümü içiyodum
tatlımsı bişidi ıyyyyy nasıl becerdim bilmiyorum
bide babam ben eşim bi suça karışıyomuşuz ama ne olduğunu bilmiyorum.. diyorum poliste hepimiz aynı ifadeyi verelim tmm mı. yanlış bişi sölemeyin. ağız birliği yapalım
ne saçma rüyalar yeeee
Günaydın herkeslere kabus gibi bir gece geçirdikten sonra sabah bebişimin hareketlerini duymak çok güzeldi. Ben kötü bir anneyim nasıl kendime kızdım anlatamam. Kanamam oldu biraz (İlişkiden sonra) çok ama çok korktum doktora gidip gitmemekte kararsız kaldım :18::18: İnternette Okumuştum ilişkiden sonra kanama olabilir diye. Zorla uyudum moral sıfır bir şekilde. Neyse ki bebişim kıpır kıpırdı sabah.
ayy evet ya...
bide bizde bebeği olmuodu çocuğunun ayağını süsüyerek geldi benim kızım..
bi tanesinin 3. tüp bebek denemesiydi..20 haftalık şimdi ikiz.
bi tanesinin 1 kaybı vardı şimdi 20 hatlalık oda.
bi tanesi 2 senenin sonunda aşılamayla oldu 7 haftalık henüz:)
bi tanesi tüp bebek yapıldı ikiz olcak tutarsa hayırlı haberlerini bekloz inş.
...allah bereket versin:)))
2012 yılı bayağı çocuklu geçicek sanırsam...
maşallah kuzuna kilosu çok iyi
canım bebegim kilo almış ama bende 1 ayda tam 5 kilo almışım biraz kısmayı düşünüyorum toplam 13 kilo almışım .
Gecmis olsun canım...bende senin gibi serklajliyim....ve basından beri sırt üstü yatıyorum...Allah hepimizin yardımcısı olsun...kac haftaliksin
olabilir canm burada yok lazım da
ama yeni bir topik açmayalım da var olanla birleştirelm derim..
petuş yemeğegtti sanırım gelsn de o el atar diye düşünüyorum
ama zor bi iş sürekli güncelleme isteyecek tablo olursa bilemedm ben..
tünaydınlarrrrr kızlarrr..
çok fazla giremiyoruz bu aralar katiplik sınavına girmiştim pazar günü klavyeyi geçtim önümüzdeki pazarda mülakat var ona girecem..inkilap tarihi güncel konular falan soruyolarmış..oturdum ders çalışıyorum
gerçi benim göbeği görünce elicekler gibime geliyo ama neyse biz elimizden geleni yapalımda cevap veremedik sorulara demeyelim
mülakattan sonra pazar akşamıda alanyaya dönüyoruz artık..tek kişi çıkacam bu evden 2 kişi olarak bebişimle girecem bidakine inş. hayırlısıyla:46
maşallah kuzuna kilosu çok iyi
canım bebegim kilo almış ama bende 1 ayda tam 5 kilo almışım biraz kısmayı düşünüyorum toplam 13 kilo almışım .
toplamda 13 çok değil eski kilona göre 16-17ye kadar yolu var eski kilo ne kadar ki
Günaydın herkeslere kabus gibi bir gece geçirdikten sonra sabah bebişimin hareketlerini duymak çok güzeldi. Ben kötü bir anneyim nasıl kendime kızdım anlatamam. Kanamam oldu biraz (İlişkiden sonra) çok ama çok korktum doktora gidip gitmemekte kararsız kaldım :18::18: İnternette Okumuştum ilişkiden sonra kanama olabilir diye. Zorla uyudum moral sıfır bir şekilde. Neyse ki bebişim kıpır kıpırdı sabah.
bilgim yoktu ama benim ucu yok....
tırstım şimdi yaufff
benm de ucu yok doğumda çıkmıyo muymuş zeyno??
korkalım mı ne yapalım:18:
bu konudan ben de çok tırsıyom ya bi arkadaş yazın doğurdu sütün gelmesi için 4 saat hiç durmadan boş boş emzirdiğimi bilirim dio
dedim ne diyosun sen ya 4 saatte göğüs möğüs kalmaz paramparça olur
o da dedi ya ne zannettin kolaymıymış öyle
cnm hakkında hayırlısı gözün aydın klavye sınavı zor iş geçmişsin diğer sınav da Allah kerim
gitme işinde acele et cnm her geçen gün zorlaşıyo ben anneme gitmekten vazgeçmek üzereyim
öle canım yaa hayırlısı olsun inş. kısmetimizde varsa olur..mülakatın olduğu akşam hemen yola çıkacaz eşim bırakıp dönecek beni
gene ayrı geçeck günler bizi bekliyor yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?