2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
yavvv bu ev gadınlığı nassı bir şeymiş..
süpürgemn ucu tıkanmış onu tamzledm de
az önce yaptklarımı annem yapsa ıyyyyyyy der kaçardm yanından

bu arada yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz

birisi bebeklerin kilolarıyla alakalı bi topic açsın lütfennnnn :26:26::26:

canım bizim evdeki alaturka kiracıyız tayinimiz çıkar gideriz diye bu evde kaldık cadde üzeri birde.annem de değiştirtin onu alafranga yaptırın diyor düşünmüyo değilim zaten alaturka da hamileyken oturmak sakıncalıymış afedersin bacaklarını açıyosun ya rahim açılıyomuş...son zamanlarda daha zor olcak..işte doğumda da nasıl olcak benim bu durum bilemiyorum yarın kontrolüm var dr ye söyliycem.

yaff arkadaş ne kadar tuvaletim geliyoo işyerinde kalk otur kalk otur bi hal oldum

birisi bebeklerin kilolarıyla alakalı bi topic açsın lütfennnnn :26:26::26:

olabilir canm burada yok lazım da
ama yeni bir topik açmayalım da var olanla birleştirelm derim..
petuş yemeğegtti sanırım gelsn de o el atar diye düşünüyorum
ama zor bi iş sürekli güncelleme isteyecek tablo olursa bilemedm ben..

Son düzenleme:
bu doktor bana hiç bebeğin pozisyonundan bahsetmiyo siz diyonuz benimki nie dimiyo sadece spinal sezeryan yaparım diyo onuda bilmiom nası oluyo bu doktor nası bişi yaf

tünaydınlarrrrr kızlarrr..
çok fazla giremiyoruz bu aralar katiplik sınavına girmiştim pazar günü klavyeyi geçtim önümüzdeki pazarda mülakat var ona girecem..inkilap tarihi güncel konular falan soruyolarmış..oturdum ders çalışıyorum
gerçi benim göbeği görünce elicekler gibime geliyo ama neyse biz elimizden geleni yapalımda cevap veremedik sorulara demeyelim
mülakattan sonra pazar akşamıda alanyaya dönüyoruz artık..tek kişi çıkacam bu evden 2 kişi olarak bebişimle girecem bidakine inş. hayırlısıyla:46

canım benim çok geçmiş olsun Allahım annene bol şifalar versin inş..

hahaha ay Allahım..bak bendende bir rüya..
gece yattım uyuyom eşimde ders çalışmıştı 4 gibi falan yanıma geldi yattı farkettim..uyuyom ama biyandan..rüyamdada bizim bi muhabbet kuşu var eşim almış onun kafasının tüylerini kesmiş ama nasıl hani şu jöleli saçını acaip şekiller yapan zibidi tipler varya onlar gibi yapmış kuşu ben eşim yanıma gelince bana sarıldı ve dedimki '' aşkım kuşun tüylerini niye öle kestin yaa çok komik olmuş elvis presley'e benzemiş kuş '' dedim..bunu dedikten sonra farkettim uykuyla uyanıklık arasında..eşim '' ne diyon aşkıım '' ddi gülmeye başladı sonra bende bi gülme krizi anlatamam..ama nasıl gülüyorum uyandım krize girdim bi yandan kuşun hala o tipi geliyo önüme bi yandan eşime hala ama sen kuşu nasıl öle yaptın diyorum eşim kopuyo ben kopuyom gecenin 4ünde..eşim dediki ''yeter artık gülmeyelim bişi yapıoz sancaklar ayıp olacak '' dedi ben ayrı bi gülmeye başladım..
off offff böle iştee..kendimden çok korkmayan başladım geceleri

canım benimm geçmiş olsun Allah korusun..ben evelsi gün doktora gittiğimde ilişki yasak bu haftdan sonra dedi..zaten yokki diyemedim..korkudan bişi yapamıyoz biz hiç..

petuşummm arıcaktım arayamadım onu yaa alanyaya gidicem pazar günü ozaman ariyim hem görüşürz diyorum..
noldu kalp sesini duymuşlarmı peki??

Gecmis olsun canım...bende senin gibi serklajliyim....ve basından beri sırt üstü yatıyorum...Allah hepimizin yardımcısı olsun...kac haftaliksin

Teşekkür ederim canım, sana da geçmiş olsun. 30+2 oldum bugün. Umarım sonuna kadar sağlıkla gideriz. Sen kaç haftalıksın?

yok bebeğim öyle değil bi topic açılcak herkes haftasını gününü ve kilosunu yazıcak o kadar tablo falan uzun iş
mesela atıyorum 33+1 2200 gibi

cnm hakkında hayırlısı gözün aydın klavye sınavı zor iş geçmişsin diğer sınav da Allah kerim
gitme işinde acele et cnm her geçen gün zorlaşıyo ben anneme gitmekten vazgeçmek üzereyim

canım aynı durum bende de oldu ve kanama ertesi sabahta çok hafif akıntıyla birlikte gelince doktora gittim. 29+4 deydim o zaman. beni hemen muayene ettiler ve 2 cm açılma olduğunu doğumun başladığını söylediler. ilaç ve serum verdiler hemen bir de bebeğin ciğerlerini geliştirici 2 doz iğne yedim 24 saat arayla. nitekim sancım olmadığı için beni geri çıkardılar hastaneden ve sadece yatacaksın bebek doğana dediler. sonraki 30. hafta kontrolümde doktor açılmay birlikte rahim boyumun da en az 2.5 cm olması gerekirken benim 1.8 cm olduğunu söyledi erken doğum tehdidimin de devam ettiğini söyledi. şimdi 32+1 deyim ama her an da stres içindeyim. gözünü korkutmak değil kesinlikle amacım yanlış anlama ama doktoruna görünmen de fayda var. haa bu arada cinsel ilişki kesinlikle yasak. diğer arkadaşlara da söylüyorum cinsel ilişki konusunda çok dikkatli olun...

bilgim yoktu ama benim ucu yok....

tırstım şimdi yaufff

benm de ucu yok doğumda çıkmıyo muymuş zeyno??
korkalım mı ne yapalım:18:

Ben de anlayamadım tam onu da doktora sorucam petuş da demişti gerekiyormuymuş önden göğüslere bir uygulama diye. Eczacı arkadaşım söyledi onun da ucu yokmuş herkes yaşamaz bu sorunu göğüs ucu olmayanlar yaşar dedi ama anlamadım yine de

cnm hakkında hayırlısı gözün aydın klavye sınavı zor iş geçmişsin diğer sınav da Allah kerim
gitme işinde acele et cnm her geçen gün zorlaşıyo ben anneme gitmekten vazgeçmek üzereyim

öle canım yaa hayırlısı olsun inş. kısmetimizde varsa olur..mülakatın olduğu akşam hemen yola çıkacaz eşim bırakıp dönecek beni
gene ayrı geçeck günler bizi bekliyor yaaa

öle canım yaa hayırlısı olsun inş. kısmetimizde varsa olur..mülakatın olduğu akşam hemen yola çıkacaz eşim bırakıp dönecek beni
gene ayrı geçeck günler bizi bekliyor yaaa

nihancm hakkında hayırlısı kuzum..
eşle ayrı olmak çok zor ya 2 hafta bile bana yetti arttı.
eve geldiğimden beri saf saf bakıp duruyom ona uğraşıyom bir şeyler yapıyom
pek özlemişim kendisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…