nihancm hakkında hayırlısı kuzum..
eşle ayrı olmak çok zor ya 2 hafta bile bana yetti arttı.
eve geldiğimden beri saf saf bakıp duruyom ona uğraşıyom bir şeyler yapıyom
pek özlemişim kendisini
ya kızlar 3 4 gündür hemoroidim azdı büyüdü ya.oturamıyorum totomun üstüne çok acıyor.önceden de vardı ama bu kadar acımıyordu.hemoroid problemi olan var mı aranızda ve bu doğum şeklini etkiler mi acaba:44::44:
kıslaaar bizim gibi asla ve kat'a olmaz die düşünenler hariç cinsellikle ilgili bi yazı buldum herşeye rağmen yola devam diyenlere
Gebelik dönemi cinsel yaşamın daha kontrolü olarak sürdürülmesi gereken bir dönemdir. Herhangi bir sağlık sorunu ya da bebeğe zarar vereceği şüphesi olmadığı takdirde gebelik döneminde cinsellik orucu tutulmasına gerek yoktur. Anne adayı ya da baba adayı tarafından tek taraflı olarak gebelik döneminde cinselliğin durdurulması bazen sıkıntılar yaratabilmektedir. O sebeple kontrollü ve dozunda bir cinsellik bu dönemde tercih edilebilir. Gebeliği her biri 3 aydan oluşan 3 safha içerisinde inceleyebiliriz. İlk 3 ay biraz riskli bir dönemdir. Genelde düşükler bu dönemde olmakta ve rahim içi enfeksiyonlar oluşabilmektedir. İlk 3 aylık dönemde rahim içine boşalma olmadan, fazla baskı uygulanmadan ve sıklığı azaltılarak cinsel ilişkiye girilebilir. İkinci 3 aylık dönem daha rahat bir dönemdir. Anne vücudu gebeliğe alışmış, bazı sorunlar ortadan kalkmıştır. Bu dönemde de yine ilk 3 aylık dönemde olduğu gibi boşalma vajina içine olmamalıdır. Aynı şekilde çok fazla baskı uygulamak, zorlayıcı pozisyonlar denemek ve sık ilişkiye girmek bu dönemde yasaktır. Üçüncü ve son 3 aylık dönem ise iyice ağrıların artmaya başladığı dönemdir. 34. Hafta sonrasında ilişki tamamen kesilmelidir. Önceki dönemde ise haftada maks. 1 kere, çok yumuşak şekilde bir ilişkiye girilebilir. Aynı şekilde kesinlikle bu dönemde de vajina içine boşalma yasaktır
ben kıymadımki...basiretim bağlandı:)))anaaam nassı kıydın beee bari koysaydın buzluğa
bak bak anneye de ne demiş haa
annemden getirdiğim şeyleri ben de öyle bitiremiyom annem kızıyo ne sümsüksünüz die dağıtıyom napıyım
cnm ben koydum daha önce buzluğa çok da arayı açmadan yaparsın..konuluo..o da iyiymiş petuuu
ya dün face'de muhabbet geçti diye açtm konuyu
amacm canınızı çektrmek değildi yani
ya benm de babam her gelişimizde zeytn kabak yağ doldurur
yiyemiyoz kalıyo derim anlamazz da. yine 5 kiloluk zeytn koydu
açayım da komşulara vereym biraz diyom ben de..
ben de onu soracaktm buzluğa atılır mı ki kabak
çıkarınca yumuşamaz mı acaba diye düşünüyom
bu kabağı kesince hepsini yapmam çünkü
kalanı da komşulara veremem çok kıymetli
var zaten öyle bi topikbirisi bebeklerin kilolarıyla alakalı bi topic açsın lütfennnnn :26:26::26:
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...-nisan-ayi-annleri-bebisleriniz-kac-gram.html ben hiç yazmadım ama var öyle bi topik zatenolabilir canm burada yok lazım da
ama yeni bir topik açmayalım da var olanla birleştirelm derim..
petuş yemeğegtti sanırım gelsn de o el atar diye düşünüyorum
ama zor bi iş sürekli güncelleme isteyecek tablo olursa bilemedm ben..
ayy tunim ya sorma..tünaydınlarrrrr kızlarrr..
çok fazla giremiyoruz bu aralar katiplik sınavına girmiştim pazar günü klavyeyi geçtim önümüzdeki pazarda mülakat var ona girecem..inkilap tarihi güncel konular falan soruyolarmış..oturdum ders çalışıyorum
gerçi benim göbeği görünce elicekler gibime geliyo ama neyse biz elimizden geleni yapalımda cevap veremedik sorulara demeyelim
mülakattan sonra pazar akşamıda alanyaya dönüyoruz artık..tek kişi çıkacam bu evden 2 kişi olarak bebişimle girecem bidakine inş. hayırlısıyla:46
canım benim çok geçmiş olsun Allahım annene bol şifalar versin inş..
hahaha ay Allahım..bak bendende bir rüya..
gece yattım uyuyom eşimde ders çalışmıştı 4 gibi falan yanıma geldi yattı farkettim..uyuyom ama biyandan..rüyamdada bizim bi muhabbet kuşu var eşim almış onun kafasının tüylerini kesmiş ama nasıl hani şu jöleli saçını acaip şekiller yapan zibidi tipler varya onlar gibi yapmış kuşuben eşim yanıma gelince bana sarıldı ve dedimki '' aşkım kuşun tüylerini niye öle kestin yaa çok komik olmuş elvis presley'e benzemiş kuş '' dedim..bunu dedikten sonra farkettim uykuyla uyanıklık arasında..eşim '' ne diyon aşkıım '' ddi gülmeye başladı sonra bende bi gülme krizi anlatamam..ama nasıl gülüyorum uyandım krize girdim bi yandan kuşun hala o tipi geliyo önüme bi yandan eşime hala ama sen kuşu nasıl öle yaptın diyorum eşim kopuyo ben kopuyom gecenin 4ünde..eşim dediki ''yeter artık gülmeyelim bişi yapıoz sancaklar ayıp olacak '' dedi ben ayrı bi gülmeye başladım..
off offff böle iştee..kendimden çok korkmayan başladım geceleri
canım benimm geçmiş olsun Allah korusun..ben evelsi gün doktora gittiğimde ilişki yasak bu haftdan sonra dedi..zaten yokki diyemedim..korkudan bişi yapamıyoz biz hiç..
petuşummm arıcaktım arayamadım onu yaa alanyaya gidicem pazar günü ozaman ariyim hem görüşürz diyorum..
noldu kalp sesini duymuşlarmı peki??
Ben de anlayamadım tam onu da doktora sorucam petuş da demişti gerekiyormuymuş önden göğüslere bir uygulama diye. Eczacı arkadaşım söyledi onun da ucu yokmuş herkes yaşamaz bu sorunu göğüs ucu olmayanlar yaşar dedi ama anlamadım yine de
ben kıymadımki...basiretim bağlandı:)))
cnm ben koydum daha önce buzluğa çok da arayı açmadan yaparsın..konuluo..
var zaten öyle bi topik
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...-nisan-ayi-annleri-bebisleriniz-kac-gram.html
ama bence bu konuyu sen çok kafaya taktın, çok takma derim.
sonuçta herkesin aynı olacak die bişi yok...başkalarınınkiyle kıyaslayıp stres yapma kendi..dr normal diosa düşünme derim...
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...-nisan-ayi-annleri-bebisleriniz-kac-gram.html ben hiç yazmadım ama var öyle bi topik zaten
ayy tunim ya sorma..
barış beye geçen hafta gitmişler kapt atışı için 6+6 da cenin oluşmamış demiş...büyük ihtimalle boş gebelik demiş, istersen şimdi kürtaj yapıp alalım istersen bekle 1 hafta sonra bakalım hala yoksa alalım demiş..özlem ağlıodu günlerdir...dün dayanamamış başka bi dr a gitmiş 1 hafta dolmadan kalp sesini duymuş da rahatlamış..ama barış beye çok kızgın ya onun aklına uyup aldırsaydım die....ama bi kalp atıo artık mühim olan o:))
benim dr um gögüs olayıyla ilgili tekniğine uygun yaparsan hiç bi sorun olmaz dedi..
ama ablamda dioki çantana şimdiden bi kuru soğan koy, ilk emzirmeden kaşla göz arası o soğanı kesip suyundan sürerim ben sana:))
teknik, krem falan yok öyle bişi, işin sırrı kurusoğanda dio:))))
var zaten öyle bi topik
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...-nisan-ayi-annleri-bebisleriniz-kac-gram.html
sonuçta herkesin aynı olacak die bişi yok...başkalarınınkiyle kıyaslayıp stres yapma kendi..dr normal diosa düşünme derim...
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...-nisan-ayi-annleri-bebisleriniz-kac-gram.html ben hiç yazmadım ama var öyle bi topik zaten
ayy tunim ya sorma..
barış beye geçen hafta gitmişler kapt atışı için 6+6 da cenin oluşmamış demiş...büyük ihtimalle boş gebelik demiş, istersen şimdi kürtaj yapıp alalım istersen bekle 1 hafta sonra bakalım hala yoksa alalım demiş..özlem ağlıodu günlerdir...dün dayanamamış başka bi dr a gitmiş 1 hafta dolmadan kalp sesini duymuş da rahatlamış..ama barış beye çok kızgın ya onun aklına uyup aldırsaydım die....ama bi kalp atıo artık mühim olan o:))
benim dr um gögüs olayıyla ilgili tekniğine uygun yaparsan hiç bi sorun olmaz dedi..
ama ablamda dioki çantana şimdiden bi kuru soğan koy, ilk emzirmeden kaşla göz arası o soğanı kesip suyundan sürerim ben sana:))
Ay KK ya ne zamandır giremiyordum ,şükür bugün evde kimse yok bende az sonra eski okuldan öğr arkadaşlarımla buluşucam:)))) ama geberiyorum kızlar yaa faranjitim coştu. burnum tıkalı aksırıyorum((Birde üzüm suyu kabızlık yaparmı ? sizce. Bu ara kanım yükselsin diye çok içtim malum kabızlık oldu ve arkasındanda hemo (( ben üzüm suyuna bağladım olayı
var zaten öyle bi topik
ilk doğumumu sezeryan yapmamın bir nedeni ide buydu.
hemeroid..
çok ıkınmaya gelmeyen bişey olduğu için normal doğurup,sonrada bu illetle uğraşmak daha zor bişeydi ve sezeryanı seçtim.
şimdide 3-4 gün wc ye çıkmasam hemen azıyo kremini sürüyorumda biraz rahatlıyorum
var zaten öyle bi topik
ayy tunim ya sorma..
canım normal aralıklar içindeyse bence düşünme..dr una danış illa bi açıklaması vardır yada...ama stres yapınca sen bebek daha çok etkilenir bence..sorma petus uykularımı yitirdim o derece.dediğim gibi coraspinle alakalıdır diye korkuyorum aslında hani damarlarda bi direnç mi oluştu diye.
özlemde çok hayal kırıklığına uğramış işte..yani ben nasıl güvenim artık dio..ayyy inanmıyorum yaa barış beymi demiş bunu okadar hayret ettimki anlatamam ben herkesin iyi doktor mükemmel doktor demesi üzerine gidiyorum ona ama şuan beni ciddi çok şaşırttı ve hayal kırıklığına uğrattı..ya iyki aldırmamış yaa Allahımm yarabbim..şapşal gerizekalı diyorum ona..
ciddi ama şuan önemli olan kabin atıyo olması cnm sevindim valla yaa şükür olsun..anadolu hastanesinemi gitmişler??
ay bende kafam karıştı yaa doktorumu değiştirsemmi acep yaaa
makbulecim ben üzüm ishal yapar diye biliyorum ama bilemedm başka bir şey yapmştr belki
geçmiş olsun bu arada dikkat et kendine
ben hiç görmemiştim o tpiği petuşum..
ya şu soğanı ben de yapacağım sanırsam.
tam olarak ne yapıyoz anlatsana..
doğumdna sonra mı sürüyoz sonra yıkıyoz mu peki
tünaydınlarrrrr kızlarrr..
çok fazla giremiyoruz bu aralar katiplik sınavına girmiştim pazar günü klavyeyi geçtim önümüzdeki pazarda mülakat var ona girecem..inkilap tarihi güncel konular falan soruyolarmış..oturdum ders çalışıyorum
gerçi benim göbeği görünce elicekler gibime geliyo ama neyse biz elimizden geleni yapalımda cevap veremedik sorulara demeyelim
mülakattan sonra pazar akşamıda alanyaya dönüyoruz artık..tek kişi çıkacam bu evden 2 kişi olarak bebişimle girecem bidakine inş. hayırlısıyla:46
canım benim çok geçmiş olsun Allahım annene bol şifalar versin inş..
hahaha ay Allahım..bak bendende bir rüya..
gece yattım uyuyom eşimde ders çalışmıştı 4 gibi falan yanıma geldi yattı farkettim..uyuyom ama biyandan..rüyamdada bizim bi muhabbet kuşu var eşim almış onun kafasının tüylerini kesmiş ama nasıl hani şu jöleli saçını acaip şekiller yapan zibidi tipler varya onlar gibi yapmış kuşuben eşim yanıma gelince bana sarıldı ve dedimki '' aşkım kuşun tüylerini niye öle kestin yaa çok komik olmuş elvis presley'e benzemiş kuş '' dedim..bunu dedikten sonra farkettim uykuyla uyanıklık arasında..eşim '' ne diyon aşkıım '' ddi gülmeye başladı sonra bende bi gülme krizi anlatamam..ama nasıl gülüyorum uyandım krize girdim bi yandan kuşun hala o tipi geliyo önüme bi yandan eşime hala ama sen kuşu nasıl öle yaptın diyorum eşim kopuyo ben kopuyom gecenin 4ünde..eşim dediki ''yeter artık gülmeyelim bişi yapıoz sancaklar ayıp olacak '' dedi ben ayrı bi gülmeye başladım..
off offff böle iştee..kendimden çok korkmayan başladım geceleri
canım benimm geçmiş olsun Allah korusun..ben evelsi gün doktora gittiğimde ilişki yasak bu haftdan sonra dedi..zaten yokki diyemedim..korkudan bişi yapamıyoz biz hiç..
petuşummm arıcaktım arayamadım onu yaa alanyaya gidicem pazar günü ozaman ariyim hem görüşürz diyorum..
noldu kalp sesini duymuşlarmı peki??
var zaten öyle bi topik
ayy tunim ya sorma..
hiç bilmiom cnm..dur ablama sorim detayları söylerim ama benim eşim başında beklerim yaptırtmam öyle bişi dio( diom ne kaybımız olcak yani..dio kızımız ağzıan soğanlı sütü koyamazsın ben varken dio...şu gazı olmasın die nar damlatıolar ya onuda istemio..diom kaşla göz arasında yaparım...dio öyle bişi yaparsan çok kırılırım haberin olsun dio..offfffffff yaaaaaaaaaa
o soğanı bende çok duydum, gerçekten işe yarıyomuş, ama çocuk emince ağzı soğan kokmazmı
canım normal aralıklar içindeyse bence düşünme..dr una danış illa bi açıklaması vardır yada...ama stres yapınca sen bebek daha çok etkilenir bence..
özlemde çok hayal kırıklığına uğramış işte..yani ben nasıl güvenim artık dio..
hastaneye gitmemiş..bi tane dr un özel muayenehanesine gitmiş...bundan sonra nereye gidcek ama bilmio, hbr veririm...ya anladığım kadarıyla dr çok iide biraz bıkkınlık var sanırım...hstanın yerine kendini koyup empati yapmaya çalışmaktansa dan dan söylemek işine gelio demekki..
hiç bilmiom cnm..dur ablama sorim detayları söylerim ama benim eşim başında beklerim yaptırtmam öyle bişi dio( diom ne kaybımız olcak yani..dio kızımız ağzıan soğanlı sütü koyamazsın ben varken dio...şu gazı olmasın die nar damlatıolar ya onuda istemio..diom kaşla göz arasında yaparım...dio öyle bişi yaparsan çok kırılırım haberin olsun dio..offfffffff yaaaaaaaaaa
aman bee eskiden krem mi varmış işin çözümünü doğada buluyolarmış nar işini ben de düşünüyom ya bi arkadaş 2 çocuk sahibi o pek onaylamadı ama denemekte fayda var bi de hurma diyolar dini bilgilerim çok yeterli değil ama hata olmasın sanırsam sünnetmiş ve şifalıymış
soğan olayını da çok duydum denemekte fayda var doğal nihayetinde nolcak ki
walla olayın detaylarını bilmom cnm, sorarım ablama...canım çok teşekkür ederim, sanada geçmiş olsun diyim sınavın için inşallah mülakatta iyi geçer, Allah gönlüne göre versin...
o soğanı bende çok duydum, gerçekten işe yarıyomuş, ama çocuk emince ağzı soğan kokmazmı
narı bende burdan duydum cnm...emzirmeden önce damlatılıomuş..selam kızlar..
konuya pat diye dalayım.narı yanımda bende götürmeyi düşünüyorum ama direkt emzirmednmi damlatıcaz narı bilmiyorum. soğanı ilk defa duydum..detayları paylaşırsanız soğanıda denerim :)
ya aslında ben de eşinle aynı fikirdeym
çok korkarm o tarz şeylerden ki annemn de yaptıracağını hç zannetmiyom
bir de soğan yani keskin bir tat ve keskin bir koku.
bilmiyom nasıl olur.. ama göğsümün yara olmasından da çok korkuyom..
neyse sen benden önce doğurcan zaten haber veririsin gari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?