benım randevu pazartesi eğer ben öğrenırsem cinsiyet senın kıde belli olmuştur sende gidersin hemen:))
saol canım umarım öğrenirsin cinsiyetini öğrenemesende sağlık haberlerini alalım yeter Ne durumda olduğunu bilemediğimden her hafta gitmek istiyorum doktora eşim steteskop almış ama duyulamayacak kadar küçük pıt pıtları
evet hare ket hissetmediğimizden dahada meraklanıyoruz, tekmeleri hissetttiğimizde evham korku kalmıcak inşalllah
selam kızlar bende cuma günü gidicem doktora 2li testim yapılcak hayırlısı inşallah bi sorun çıkmaz acaba sonucu hemen alırmıyım ki bilgisi olan var mı bu konuda...
nisan annelerini benim büyük ihtimal kızımm olacakmışş :))
ohoooooo kızlar sohbet almış başını gitmişş hani işinize bakcaktınız siz bakimmpetunyacım senin işler kaldı heralde bugün şekerim...yahu bende uyuyakalmışım tvnin karşısında benimde ev işi kaldı yarına
Ronya canım gözün aydın..
Kız bebekler inanılmaz derecede baba düşkünü oluyorlar haberin olsun
Ronya canım gözün aydın..
Kız bebekler inanılmaz derecede baba düşkünü oluyorlar haberin olsun
hadi hayırlısı ilk prenses:)
yaaa ne güzel kız annesi olacaksın yani Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş. 12. haftada cinsiyeti belli oluyormuymus ya benim doktorum daha belli olmaz dedi ama
Aaaa ne güzel canım ...Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinde kız erkek hayırlısı inşşş...ama insan merak etmedende yapamıyor işte
Nasılsınız bugün keyifler nasıl bakalım.Ben iyiyim. Ama çok uykum var bi tembel oluyorum ki sabahları, hiç işe gelmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?