2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
benım randevu pazartesi eğer ben öğrenırsem cinsiyet senın kıde belli olmuştur sende gidersin hemen:))

saol canım umarım öğrenirsin cinsiyetini öğrenemesende sağlık haberlerini alalım yeter Ne durumda olduğunu bilemediğimden her hafta gitmek istiyorum doktora eşim steteskop almış ama duyulamayacak kadar küçük pıt pıtları

evet hare ket hissetmediğimizden dahada meraklanıyoruz, tekmeleri hissetttiğimizde evham korku kalmıcak inşalllah

kızlar selam nasılsınız? ben de bugün tahlillerimi yaptırdım idrar kan testleri falan cuma günü gidicem doktora.
ya hiç iyi hissetmiyorum kendimi zaten hep rahatsızım. şimdi de kaynanam kayınpederim gelecek 13 günlüğüne memleketten napcam bilmiyorum zorla yemek yaptım zaten. hergün düzenli yemek yapmak falan gerekiyor. of umarım onlar da yanlış anlamaz suratımdan. öyle asık surat oldumki bu şikayetlerden..

bu arada sizi takip edemem belki bikaç gün. kendinizi ve bebişlerinize iyi bakın..

selam kızlar bende cuma günü gidicem doktora 2li testim yapılcak hayırlısı inşallah bi sorun çıkmaz acaba sonucu hemen alırmıyım ki bilgisi olan var mı bu konuda...

selam kızlar bende cuma günü gidicem doktora 2li testim yapılcak hayırlısı inşallah bi sorun çıkmaz acaba sonucu hemen alırmıyım ki bilgisi olan var mı bu konuda...

sonuçları 2 gün sonrasına veriyorlar bi sorun çıkmaz canım merak etme bebişinin hareketlerini görüceksin inşallah :)

benim ikili testimin sonucu 2 hafta sonra cıkacakmıs doktor öyle söyledi bir sıkıntın olmadıkca 1 ay sonra gel sonucları o zaman gösterirsin hem dedi bakalım zaman nasıl geçecek..

nisan annelerini benim büyük ihtimal kızımm olacakmışş :))

Aaaa ne güzel canım ...Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinde kız erkek hayırlısı inşşş...ama insan merak etmedende yapamıyor işte

Kızlar nasıl oldu bilmiyorum ama Bugün evlilik yıldönümümüzün ilk yılı idi.Ve ben unuttummhiç kimsenin bişeyini unutmayan ben kendiminkini unuttum.Akşam Eşim süprizlerini yatağımın üstüne sıralamış aç aç bitmedi çok keyifliydi....Bu beni bayağı şarj etti.Ama paylaşmak istediğim bişey var sizinle .Hediyelerin hepsi muhteşemdi. Herbirinde ayrı notlar vardı eğlenceliydi.Ama bir tanesi çok hoştu.gerçek bir istiridye(yani kutuda öyle yazıyor) cam görüntülü konserve kutusundaydı açtık ve ben istiridyeyi kırmadan dilek diledim. 5 renk varmış içinde sonra kırdım açtım içini bana şeftali rengi pudra pembe gibi bir renk inci çıktı.5 yıla kadar büyüyecekmiş kolyesi vardı içine koyduk eşimde boynuma taktı.Bu arada çıkan incinin rengi sağlığı temsil ediyormuş.Benimde dileğim öncelikle bebeğimin ve tüm bebeklerin sağlıkla doğması daha sonrada herkesin sağlığından eksik kalmamasıydı.Güzel bir vakit geçirdik...

bu arada benim hissim hep kızım olucak gibiydi...İnci adını düşünmüştüm.Bu güzel bir tesadüf olabilir eger bebek kız olursa:)

Nasılsınız bugün keyifler nasıl bakalım.Ben iyiyim. Ama çok uykum var bi tembel oluyorum ki sabahları, hiç işe gelmek istemiyorum

Son düzenleme:

yok cnm inanmıcan ama yapmışım işleride bi ara:)

Ronya canım gözün aydın..
Kız bebekler inanılmaz derecede baba düşkünü oluyorlar haberin olsun

hadi hayırlısı ilk prenses:)

yaaa ne güzel kız annesi olacaksın yani Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş. 12. haftada cinsiyeti belli oluyormuymus ya benim doktorum daha belli olmaz dedi ama

Aaaa ne güzel canım ...Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinde kız erkek hayırlısı inşşş...ama insan merak etmedende yapamıyor işte

arkadaşlarr sağolunn inşallah yakında sizlerde öğreniceksinizz
efimm canım eşim şimdiden diyor kıskanma bizi
bende diyorumm nasıl olsa bir oğlumm var
bende onla aşk yaşıyoumm :))

Nasılsınız bugün keyifler nasıl bakalım.Ben iyiyim. Ama çok uykum var bi tembel oluyorum ki sabahları, hiç işe gelmek istemiyorum

günaydın htcydmr, günaydın tüm annecikler...

ben şimdilik ii gibiyim ya gün uzun offf ya yine tükkanı açtık bakem nasıl bitcek bugün..pıffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…