offf ya denemekten ne çıkarki....ama eşim çok kıllandı walla...kaşla göz arasında bile yapmama ben sanırsam
canım normal aralıklar içindeyse bence düşünme..dr una danış illa bi açıklaması vardır yada...ama stres yapınca sen bebek daha çok etkilenir bence..
özlemde çok hayal kırıklığına uğramış işte..yani ben nasıl güvenim artık dio..
hastaneye gitmemiş..bi tane dr un özel muayenehanesine gitmiş...bundan sonra nereye gidcek ama bilmio, hbr veririm...ya anladığım kadarıyla dr çok iide biraz bıkkınlık var sanırım...hstanın yerine kendini koyup empati yapmaya çalışmaktansa dan dan söylemek işine gelio demekki..
hiç bilmiom cnm..dur ablama sorim detayları söylerim ama benim eşim başında beklerim yaptırtmam öyle bişi dio( diom ne kaybımız olcak yani..dio kızımız ağzıan soğanlı sütü koyamazsın ben varken dio...şu gazı olmasın die nar damlatıolar ya onuda istemio..diom kaşla göz arasında yaparım...dio öyle bişi yaparsan çok kırılırım haberin olsun dio..offfffffff yaaaaaaaaaa
canım çok teşekkür ederim, sanada geçmiş olsun diyim sınavın için inşallah mülakatta iyi geçer, Allah gönlüne göre versin...
o soğanı bende çok duydum, gerçekten işe yarıyomuş, ama çocuk emince ağzı soğan kokmazmı
selam kızlar..
konuya pat diye dalayım.narı yanımda bende götürmeyi düşünüyorum ama direkt emzirmednmi damlatıcaz narı bilmiyorum. soğanı ilk defa duydum..detayları paylaşırsanız soğanıda denerim :)
bende hakiki peybamber hurmasını duydum doğan bebeğin ağzına bi parça sürülmesi gerekiyomuş hastalıklardan koruyomuş..hastanede doğar doğmaz odaya geldiğinde ver dediler bana..haa bide zemzem suyu kızlar bundanda bi parça ağzına sürmek gerekiyomuş haberiniz ola..
ya yapmıcak mesleğini ozaman olurmu öle şey yaa direk yanlış teşhisi koymuş gönderrmiş ki bu kendi bildiği aşılama yaptığı hastası yani..çok kızdım çokk valla..anladığım kadarıyla bişeyi takip etmekten üstüne düşmekten yana olan bi doktor değil benim doktorum oldu bittiye getiren bi tip herşeyi..ya bana hiç dek gelmedi karşılaşmadım böle bi durumla ama inan kafam çok karıştı güvenmelimiyim bende bu doktora doğumda bendede bi sakatlık çıkarırsa diye düşünmeye başlamadım değil hani..şimdiden sonrada başka doktra geçmek için çokmu geç bilmiyorum..
ama özleme çok sevindim yaa iyki aldırmamış öle dediğinde yaa..rabbimin var bi bildiği işte..
aynen
bende hakiki peybamber hurmasını duydum doğan bebeğin ağzına bi parça sürülmesi gerekiyomuş hastalıklardan koruyomuş..hastanede doğar doğmaz odaya geldiğinde ver dediler bana..haa bide zemzem suyu kızlar bundanda bi parça ağzına sürmek gerekiyomuş haberiniz ola..
amanınnnnn doğru kızzzzz valla güldüm valla
bide şu yeni nesilde tam yandan profil verme olayı var yaaaa allahım düz pozz veren yokkk..
nar, kuru soğan, zemzem suyu, hurma...bunları çantada almaz..anneye bi çanta bebeğe bi çanta bide koca karı çuvalı hazırlamak gerek
walla tunicim bu dr mevzuları çok karışık konular...şifadaki dr uma mızlana mızlana gittim, güler yüzlü değil ama en azından işinde uzman die...aynı dr bi arkadaşımı 2 yıldır muayene ediodu..aşılama vs. yaptı...kız şimdi başka bi hastaneye geçti tüop bebek için...dr daha bakar bakmaz demiş senin normal yollarla aşılamayla falan bebeğin olmaz zaten..noldu...gitti 2 yıl boşuna.....ee hani uzmandı diorum....şimdi gittiğim dr ne kadar uzman bilmiom ama inanılmaz güleryüzlü bi dr...çok memnunuz..geçen bi arkadaşım gitti ağlayarak çıkmış yanından...geçen yıl 32. haftada bebeğini kaybetmişti, dr a bunu anlatırken gözleri dolmuş falan kadın bunu terslemiş..inanamadım o kadının bunu yaptığına...anları anlarını tutmuo sanırım...hiç bişi diyemiycem şimdi sana
ohhh maşallah nar suyu zemzem suyu bir de hurma
çocuğun midesinde anne sütüne yer kalmadı
nar, kuru soğan, zemzem suyu, hurma...bunları çantada almaz..anneye bi çanta bebeğe bi çanta bide koca karı çuvalı hazırlamak gerek
walla tunicim bu dr mevzuları çok karışık konular...şifadaki dr uma mızlana mızlana gittim, güler yüzlü değil ama en azından işinde uzman die...aynı dr bi arkadaşımı 2 yıldır muayene ediodu..aşılama vs. yaptı...kız şimdi başka bi hastaneye geçti tüop bebek için...dr daha bakar bakmaz demiş senin normal yollarla aşılamayla falan bebeğin olmaz zaten..noldu...gitti 2 yıl boşuna.....ee hani uzmandı diorum....şimdi gittiğim dr ne kadar uzman bilmiom ama inanılmaz güleryüzlü bi dr...çok memnunuz..geçen bi arkadaşım gitti ağlayarak çıkmış yanından...geçen yıl 32. haftada bebeğini kaybetmişti, dr a bunu anlatırken gözleri dolmuş falan kadın bunu terslemiş..inanamadım o kadının bunu yaptığına...anları anlarını tutmuo sanırım...hiç bişi diyemiycem şimdi sana
evet ya 3 yaşında başlıo kızlar bu pozlara...amanınnnnn doğru kızzzzz valla güldüm valla
bide şu yeni nesilde tam yandan profil verme olayı var yaaaa allahım düz pozz veren yokkk..
zor yani...heee aynı şeyi ben de düşündüm ya nereye koncak hurma soğam nar bi de zemzem
aman yaa doktorlar artık taş kalpli oluyo ölüme herşeye alışmışlar sen ne hissediyosun adamların umrunda değil
pat die söylüyolar herşeyi kötü de olsa sonuç ne olur demiyolar hiç
kalır kalır onlar cuk cuk bizide emerler sen hiç merak etme...innnnşşşş....
ya dediğin gibi anları anlarını tutmuyo heralde yada nebilim beyinlerinin işlev görmediği bi anmı oluyo bazen hastalara karşı anlamadım..muallaktayım bende şahsen..kocama da anlatayım akşam bakalım ne dicek..ya kim sorduysa şuna gidiyom dedim herkeste çok iyi doktor falan dediler benlede çok ilgileniyo..haa yar. doç. olmasının verdiği bi hava rahatlık var orası ayrı bişi diyemiceö..neyse hayırlısı olsun bakalım yaa..bugünde randevu almıştım ondan haa 2 hafta sonra pazartesiye
evet ya 3 yaşında başlıo kızlar bu pozlara...
zor yani...
canım bence sen memnunsan devam et...sonuçta her dr için ii de dien var kötüde dien var...birazda elektrikle ilgili bişi sanırım...şimdi benim o giden arkadaşım hiç memenun kalmadı benim dr umdan ama ben çok memnunum etkilenmedim hiç..az akdlı artık inş.
hadi kolay gelsin cnm..öle kuzum yaa hayırlısı olsun artık inş. bundan sonra
ben accık şu mülakata çalışayım bi ton şey var yaaa bi pok bilmiyomuşum offf
petuuuuuuuu
sen geçenlerde biberon ve göğüs pompalarrını steril ettn ya
hah şimdi anlatsana bana nasıl yaptın o işi??
steril ettkten sonra nereye koydun onları?
ben birazdan kızımn odasına gireceğim artk başlayayım diyorum yavaş yavaş
hadi kolay gelsin cnm..
cnm aventin almıştım ben bütün hepsini..,ç,ndeki broşürde 5 dk kaynatarak steril edebilirsiniz yazıodu..
netten baktım kimisi 5 dk kaynatmış kimiside kaynar suya daldırıp çıkarmış..
açıkcası bende güvenemedim ya kaynatırsam erirlerse falan die..
kaynar suya attım bir parça baktım erime vs. olmadı 2-3 dk kadarda kaynattım..ama 5 dk değil..
sonra aldım hepsini kendi hallerine kurumalarını bekledim..silerek vs kurutmadım peçeteden havludan tüy olmasın die..
kuruyunca hepsinin kapağını vs. kapattım kumaştan peçete havlulara 3 er beşer sardım temiz bi poşete koyup dolaba koydum şimdilik..hastaneye gidecek olanları makyaj çantaları oluo ya onlardan alcam bi tane ona koycam..ben böyle yaptım bilmom doğrumu yaptım.
doğru yapmışsın cnm bişiycik olmuyo kaynayınca ya bebedor fln gibi markalra bile bişiy olmadı biz kereminkileri kaynattık sürekliii
evet bişi olmadığını gördüm ya benden bundan sonra kaynatır kaynatır kullanırım artık:)))
haftada bir fln kaynatmak gerekiyo yanlış hatırlamıyosam
cicişler bişi sorcam bebeğimin kıyafetlerini çekmecelerine yerleştiricem de çekmecelere birşey koymak gerekiyomu hani direkt mobilyayla temas edicek ya o yüzden çekmecelerin içine birşey sermek gerekir mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?