2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

sevdaaaaa 34 de bitti hıı:)))

çatı kemiklerinin ağrısını nassı hissediyon ya aynıyız ama

ben kumaşçıdan kapitone kumaş aldım, kestim, terziyede kenarlarına overlok çektirdim..onları serdim alta öyle yerleştirdim kıyafetleri cnm

bende öyle yapıyım canım o zaman çünkü direkt yerleştirmek pek içime sinmezdi..bu arada çok tatlı manyağı oldum oğluşumda yaaa şimdi bile bi elimde nutella kavanozu bi elimde kaşık:)))))bunlar kalori olarak dönüyo ama napiyim

valla öle oldu canım ya büyüdük büyüdük patlıcak kadan olduk 4 haftamızmı kaldı hadi dıyelımki 5 hafta hiç bişe kalmamışşş
sen nezman izne ayrılıyosun?

öyle cnm..28 mart sezeryan tarihi olarak konuştuk..
28 marta tam 5 hafta var..
bi düşünyorum çok az kaldı..bi diorum offfffffff kocca 5 hafta..
9 marttada ayrılıyorum izne kısmetse

öyle cnm..28 mart sezeryan tarihi olarak konuştuk..
28 marta tam 5 hafta var..
bi düşünyorum çok az kaldı..bi diorum offfffffff kocca 5 hafta..
9 marttada ayrılıyorum izne kısmetse

az kalmış canım ya, bak daha dun hamile olugumuzu öğrenmiştik nası geçti, ramazandı sanırım aylardır hamıleyız be

ayy çok şükür benim tatlıyla zaten çok aram yoktu
hamileliktede öyle bi can çekmesi durumum olmadı..
nutella hiç yemem..çikolatada haftaya 10 güne bi elime bi tutuşturan olursa yerim..
ama şimdi elimdeki galetayı o kavanoza bandırmak istedim bende:)))

çok güzel olurdu hadi gel birlikte yiyelim:)) eşim eve gelmeden ya pasta ya böyle tatlı bişi istiyorum hep.o da diyo ki ben hayatımda yemediğim pastayı senin hamileliğinde yedim diye..sayemde pasta yiyo o da ya ben çikolatalı tatlıları yerdim önceden de ama bu kadar değil ben hamile kaldığımda 47 kiloydum şimdi 63:)ya inanabiliyomusun yarım kilo baklavayı tek başıma yedim 2 günde ki ben baklavayı sevmem yani en fazla 1 2 dilim bayramlarda o da.ne hale geldim kuzucum:)))

neyse allahdan zayıfmışsın canım..yi yiyebildiğin kadar..veririsin sonra zaten..
Aynen canım bende böyle düşünmekteyim.

beklediği içindir :)))

walla zeyno ablamla çok fenalardayız...hiç geçinemez olduk
benim dilim fazla uzadı...6 yaşında bi oğlu var sürekli karışıom..çocuğa şunu al, bunu yap, öyle olmaz böyle olur, şöyle konuş, böyle anlat..
ablam sıkışınca senide görcez dio, uzaktan anlatması kolay gelio dio...benimki hiç ağlamıycakmış ben ne dersem anlıycakmış ben öyle sanıomuşum...o öyle deyince ben delleniom...telefon en sonunda taam ya taam kapatıom ben die kapanıo:)))) ben ne alırsam gereksiz dio...o öyle deyince bende sen kendine bak cimri diom, ben cimri deyince o dellenio..offffffffffff

ben böyle şeyleri hiç yaşamadım gerçi ama hayatında 1 dilim baklava yemeyen bi arkadaş hamileliğinde gözünü pastanede açıyodu hamile olduğunu da bi anda açılan iştahıyla anladı bulantı da pek yaşamadııı derken 54 ten 75 e çıktı
şimdi bilmiyom noldu amaan boşver temelinde zayıflık var ne de olsa benim gibi temelde de danalık varsa iş zor da

ya bana da annem diyo kızım delimisin ne gerek var bu kadar hele bi dünyaya gelsin alınır diyo ben de diyom anne hazır param varken ve fiyatlar da uygunken alıyım sonra piyango mu vuracak amaan diyo annem biz sizi böyle mi büyüttük bırak herşeyi de amerikan bezini bile bulamazdık diyo

bi de diyom ki babası değil mi mecbur alacak parasını gıcık babasına harcayacaına kızına harcasın ohh sefam olsun

Kızlar hamileliğiniz boyunca kaç kilo aldınız, 32 haftalık hamileyim 8 kilo aldım, heralde doğuma kadar bi 2-3 kilo kadar daha alırım, direk bebebeğe yarayan yiyecekler hangisi arkadaşlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…