2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Kızlar hamileliğiniz boyunca kaç kilo aldınız, 32 haftalık hamileyim 8 kilo aldım, heralde doğuma kadar bi 2-3 kilo kadar daha alırım, direk bebebeğe yarayan yiyecekler hangisi arkadaşlar?

heheee sen hiç bişey almamışsın cnmm ne kii 8 kilo gerçi ben de 8-9 gibi almıştım en son ama 1 haftadır fln da tartılmadım direk bebeğe yarayan yiyecek die kestirmek mümkün değil ama araştırmalar sonucu meyve ve kaşar iyi geliyomuş

estağfurullah canım niye dana olasın boyun falan nasıl uzundur benden garanti benim boy 1.60 uzun boyluysan zaten kaldırır kiloyu ama bana yakışmıyor kilo kısa boylu olduğum için ama olsun paşama değer:))

Kızlar hamileliğiniz boyunca kaç kilo aldınız, 32 haftalık hamileyim 8 kilo aldım, heralde doğuma kadar bi 2-3 kilo kadar daha alırım, direk bebebeğe yarayan yiyecekler hangisi arkadaşlar?

ben 47 kilo ile hamile kaldım şuan 31+3 deyim ve 13 kilo almış bulunmaktayım sen az almışsın yine maşallah ama benim bebek te 2 hafta ilerde maşallahı var onun da ona da yarıyo sanırım:)))

canım ablanı potansiyel kaynana ilan ediyorum

yaw nasıl konuşuon eşinle....nasıl mecbur alacak..imkan yoksa alamaz yani...sefam olsun falan..hiç sevmem böyle...

ona demiyom be böyle anneme diyom damadı için imkanı gayet iyi aslında cnm harcamıyı bilirse becerebilirse yani
ayyy ona desem kaç gün küser bilmiyom benimki çok kırılgandır hemen alınır

estağfurullah canım niye dana olasın boyun falan nasıl uzundur benden garanti benim boy 1.60 uzun boyluysan zaten kaldırır kiloyu ama bana yakışmıyor kilo kısa boylu olduğum için ama olsun paşama değer:))

benim boy iyi cnm ya 170 kilo da 64 tü en son ama yıllarca 68-70 fln olduğumu da bilirim yani boy uzun ama benim öyle iri kemiklerim var ki özellikle kalça kısmı kilo da var tabii ama kemiği çok geniş ve baya irice duruyom o zaman

teşekkür ederim canm ben de şimdilik biberonları dolaba koydum.
bebek kıyafetlerini renklere göre ayırmam tam 1.5 saat sürdü ya
odaya br girdim çıkamadım. neyse ki oda da biraz düzenlendi..
ilk makineyi attm heyecanla beklemekteyim

canım ablanı potansiyel kaynana ilan ediyorum
ayyy allah korusun ama oğlu var gerçekten çocuğun işi çok zor..
iki erkek kardeşim var..onların sevgililerine falan demedik lafı bırakmaz herşeye karışır..
sananeeeeeeeeeeee dedinmi küser..hele oğluyla bi küsmeleri var görmen lazım..
bişi dersin alınır hemen "hadi oğlum yürü gidioruz" die bi trip atar falan...
hem fena hem zor bi kişilik...şimdiden oğlum nasıl asker olacak onu düşünür falan...
ona demiyom be böyle anneme diyom damadı için imkanı gayet iyi aslında cnm harcamıyı bilirse becerebilirse yani
ayyy ona desem kaç gün küser bilmiyom benimki çok kırılgandır hemen alınır

anladım zaten de yani bence yüzüne desen daha anlamlı..annenin yanında arkasından konuşmak:))) off neyse ben hiç sevmiom böyle konuşmaları, eşine böyle konuşan/davrananları...düşman değil onlar eş diom ve noktayı koyyom

amman düşük sıcaklıkta ve renklerine dikkat ederek atsaydın ben geçen kendi pijamamı bi attım kii bi de ne görüyüm kıpkırmızı su akıyo neyse ki pembeyle beraber attım da solmamış

anaaam çok boş vakti var o zaman geleceği düşünüp kaygılanıyo bu da iyi değil ya düşünecek çok şey olması daha iyi aslında

çok heveslendirdin beni canım yaaaa
bende akşam yapsam mı
yoksa izini mi bekliyim

püfff ((

BENDE DEDİM HAİN ALDI TÜYOYu SIRRA KADEM BASTI..
BENDE ÖYLE SADECE GİYSİLERİ 5-6 PARÇAYA AYIRDIM RENKLERİNE GÖRE KORKUMDAN..

of yaa çok cnm sıkıldı şimdii tam dedim aşkım nadiren 5 te gelir ohh 5 te geldi toplantıya çağırmışlar ya ne zaman başlıycak da ne zaman bitecek yaa off gündüzler çuvala girdi ya ne kadar salak bu adamlar ya

zeynep ben hep akşam yıkadım cnm...her akşam yıkadım bi posta hafta sonuna kadar bitti yıakama..
hafta sonuda ütüleyip yerleştirdim..
gerçi senin iznede az kaldı

ard arda zor oluyo zaten ya o minnak kıyafetleri aıyr yıka hele ki ütü işi çok zorr minnak minnak posta posta yıkayıp kaldırmak daha iyi

çok heveslendirdin beni canım yaaaa
bende akşam yapsam mı
yoksa izini mi bekliyim

püfff ((

canm akşamları da olur ama izne az kaldı zaten
bence sakin kafayla rahat rahat yap..
ben de birkaç güne yayacağım ütü kısmını özellikle..

BENDE DEDİM HAİN ALDI TÜYOYu SIRRA KADEM BASTI..
BENDE ÖYLE SADECE GİYSİLERİ 5-6 PARÇAYA AYIRDIM RENKLERİNE GÖRE KORKUMDAN..

hah hah hah
tüyoyu şimdilik uzun süreli belleğe attım beklemede
ya benm de görümcem kızlarının kıyafetlernden battaniyelernden falan verdi.
daha da çoğunu almadm. yani güzel de kullanmamış özenle yıkanmamış belli
hepsininn rengi solmuş ne yapacağımı şaşrdm kaynanam da vardı o sırada
şimdi almasam tenezzül etmiyo olcak aldm birkaç parça mecburen
ama onları ne yapsam bilmiyorum.. attm yine de makineye..

irsi de olabilir belki aileden mesela benim anne tarafım hep minyon annem de dahil...hem zaten alan almış beğenen beğenmiş boşverrrrr...takıl kafana göre

zeynep ben hep akşam yıkadım cnm...her akşam yıkadım bi posta hafta sonuna kadar bitti yıakama..
hafta sonuda ütüleyip yerleştirdim..
gerçi senin iznede az kaldı

evet bi de daha beşik dolap yok, masanın üzerine bir battaniye sericem yıkadıklarımı koyup üstünü kapatıcam diyorum
ama bu bebek olayıyla birlikte evi de kaldırmış olacağım yorganlarımı kuru temizlemeye veriyorum
battaniyelerimide ben makinede yıkıyayım diyorum ...

önce onları mı yapsam...

madem ki zaten solmuşlar o zaman yüksek sıcaklığa at uzun programla deterjan olarak ne kullanırsın bilmiyorum ama annem yeğenimden kalan kıyafetleri arielle 90 derecede yıkamış şurup lekesi varmış zira gayet de temiz oldu lekecik fln yokmuş
boşver ya almasan kötü olurdu ben abimlerden bi sürü şey aldım ya telsizden bebek arabasına portbebe çanta manta
kaynımın da çocuğu çok olmadı doğalı onlardan da bekledim açıkcası hiç ihtiyacım yok ama şöyle temiz bişeyimiz var işinize yarar mı demelerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…