Kızlar hamileliğiniz boyunca kaç kilo aldınız, 32 haftalık hamileyim 8 kilo aldım, heralde doğuma kadar bi 2-3 kilo kadar daha alırım, direk bebebeğe yarayan yiyecekler hangisi arkadaşlar?
ben böyle şeyleri hiç yaşamadım gerçi ama hayatında 1 dilim baklava yemeyen bi arkadaş hamileliğinde gözünü pastanede açıyodu hamile olduğunu da bi anda açılan iştahıyla anladı bulantı da pek yaşamadııı derken 54 ten 75 e çıktı
şimdi bilmiyom noldu amaan boşver temelinde zayıflık var ne de olsa benim gibi temelde de danalık varsa iş zor da
Kızlar hamileliğiniz boyunca kaç kilo aldınız, 32 haftalık hamileyim 8 kilo aldım, heralde doğuma kadar bi 2-3 kilo kadar daha alırım, direk bebebeğe yarayan yiyecekler hangisi arkadaşlar?
bi de diyom ki babası değil mi mecbur alacak parasını gıcık babasına harcayacaına kızına harcasın ohh sefam olsun
neyse allahdan zayıfmışsın canım..yi yiyebildiğin kadar..veririsin sonra zaten..
walla zeyno ablamla çok fenalardayız...hiç geçinemez olduk
benim dilim fazla uzadı...6 yaşında bi oğlu var sürekli karışıom..çocuğa şunu al, bunu yap, öyle olmaz böyle olur, şöyle konuş, böyle anlat..
ablam sıkışınca senide görcez dio, uzaktan anlatması kolay gelio dio...benimki hiç ağlamıycakmış ben ne dersem anlıycakmış ben öyle sanıomuşum...o öyle deyince ben delleniom...telefon en sonunda taam ya taam kapatıom ben die kapanıo:)))) ben ne alırsam gereksiz dio...o öyle deyince bende sen kendine bak cimri diom, ben cimri deyince o dellenio..offffffffffff
yaw nasıl konuşuon eşinle....nasıl mecbur alacak..imkan yoksa alamaz yani...sefam olsun falan..hiç sevmem böyle...
estağfurullah canım niye dana olasın boyun falan nasıl uzundur benden garanti benim boy 1.60 uzun boyluysan zaten kaldırır kiloyu ama bana yakışmıyor kilo kısa boylu olduğum için ama olsun paşama değer:))
hadi kolay gelsin cnm..
cnm aventin almıştım ben bütün hepsini..,ç,ndeki broşürde 5 dk kaynatarak steril edebilirsiniz yazıodu..
netten baktım kimisi 5 dk kaynatmış kimiside kaynar suya daldırıp çıkarmış..
açıkcası bende güvenemedim ya kaynatırsam erirlerse falan die..
kaynar suya attım bir parça baktım erime vs. olmadı 2-3 dk kadarda kaynattım..ama 5 dk değil..
sonra aldım hepsini kendi hallerine kurumalarını bekledim..silerek vs kurutmadım peçeteden havludan tüy olmasın die..
kuruyunca hepsinin kapağını vs. kapattım kumaştan peçete havlulara 3 er beşer sardım temiz bi poşete koyup dolaba koydum şimdilik..hastaneye gidecek olanları makyaj çantaları oluo ya onlardan alcam bi tane ona koycam..ben böyle yaptım bilmom doğrumu yaptım.
ayyy allah korusun ama oğlu var gerçekten çocuğun işi çok zor..canım ablanı potansiyel kaynana ilan ediyorum
ona demiyom be böyle anneme diyom damadı için imkanı gayet iyi aslında cnm harcamıyı bilirse becerebilirse yani
ayyy ona desem kaç gün küser bilmiyom benimki çok kırılgandır hemen alınır
teşekkür ederim canm ben de şimdilik biberonları dolaba koydum.
bebek kıyafetlerini renklere göre ayırmam tam 1.5 saat sürdü ya
odaya br girdim çıkamadım. neyse ki oda da biraz düzenlendi..
ilk makineyi attm heyecanla beklemekteyim
ayyy allah korusun ama oğlu var gerçekten çocuğun işi çok zor..
iki erkek kardeşim var..onların sevgililerine falan demedik lafı bırakmaz herşeye karışır..
sananeeeeeeeeeeee dedinmi küser..hele oğluyla bi küsmeleri var görmen lazım..
bişi dersin alınır hemen "hadi oğlum yürü gidioruz" die bi trip atar falan...
hem fena hem zor bi kişilik...şimdiden oğlum nasıl asker olacak onu düşünür falan...
çok heveslendirdin beni canım yaaaa
bende akşam yapsam mı
yoksa izini mi bekliyim
püfff((
zeynep ben hep akşam yıkadım cnm...her akşam yıkadım bi posta hafta sonuna kadar bitti yıakama..
hafta sonuda ütüleyip yerleştirdim..
gerçi senin iznede az kaldı
çok heveslendirdin beni canım yaaaa
bende akşam yapsam mı
yoksa izini mi bekliyim
püfff((
BENDE DEDİM HAİN ALDI TÜYOYu SIRRA KADEM BASTI..
BENDE ÖYLE SADECE GİYSİLERİ 5-6 PARÇAYA AYIRDIM RENKLERİNE GÖRE KORKUMDAN..
benim boy iyi cnm ya 170 kilo da 64 tü en son ama yıllarca 68-70 fln olduğumu da bilirim yani boy uzun ama benim öyle iri kemiklerim var ki özellikle kalça kısmı kilo da var tabii ama kemiği çok geniş ve baya irice duruyom o zaman
zeynep ben hep akşam yıkadım cnm...her akşam yıkadım bi posta hafta sonuna kadar bitti yıakama..
hafta sonuda ütüleyip yerleştirdim..
gerçi senin iznede az kaldı
hah hah hah
tüyoyu şimdilik uzun süreli belleğe attım beklemede
ya benm de görümcem kızlarının kıyafetlernden battaniyelernden falan verdi.
daha da çoğunu almadm. yani güzel de kullanmamış özenle yıkanmamış belli
hepsininn rengi solmuş ne yapacağımı şaşrdm kaynanam da vardı o sırada
şimdi almasam tenezzül etmiyo olcak aldm birkaç parça mecburen
ama onları ne yapsam bilmiyorum.. attm yine de makineye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?