2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

sen önce bi kendi işini hallet kaldır o zaman cnmm işin uzun madem

canm ben pek sevmem başkalarının eşyalarını kullanmayı ondan sanırım..
bir de dediğim gibi çok temz ve yeni değiller.
elektronik eşya ya da araba gibi şeyleri kullanırdım belki yeniyse ve güzelse tabi
ama kıyafet zaten kaç paralık şey ben gönlümce almak istiyorum emrivaki yaparak verilmesi hoşuma gtmedi

zor bi durum...ama bende senin gibi yapardım...arada bide göstermelik 1-2 kullanırsın onlar geldikçe..yani başka şey neysede insan giysiye mızırdanmak istio..bide ilk heveslenioz ya...

bende onların hepsini yapcamda zeyno ben o kısmı izne sakladım...ama yerleştirmeyip üstünü kapatıp temizliğe girişceksen önce temizliği çıkart yada yeri hazır olsun öyle koy bebem

bide yine dellendim...yine idrar yolu enfeksiyonu çıktı..
dr aradı...antibiyotik kullan yoksa erken doğum riski dio..
walla kullanmıycam ya..çocum mundar oldu ya....yani erkende doğarsa doğsun artık 35. haftaya giryom...daha ii ne güzel beklememiş oluruz...allam ya..akşam akşam dellendim yani..

irsi de olabilir belki aileden mesela benim anne tarafım hep minyon annem de dahil...hem zaten alan almış beğenen beğenmiş boşverrrrr...takıl kafana göre

orası öyle cnm çok şükür beğenen beğendi ama o da 70 lik halle 61 lere fln düştüğüm hal arasındaki farkı görüncee diyo sakın olma eskisi gibi 60 fln çok iyi öyle çok zayıf olma hayalim hiç yok zaten artık ama keşke bi 60a düşsemm
benim babam minyon tipli ama gel gelelim annem benden de iri yapılı ona çekmişim ben de

canm sen zaten fitil kullanıyosun o yetmez mi ki??
ne btmez dertmş şu enfeksiyon... kendince önlem al olmazsa
dediğin gibi zaten 35 hafta oldu ama yine de korkar be insan:26:

ah cnmm yassık bee ama kullan ya belli bi haftadan sonra antibiyotik kullanılıyo nerden enfeksiyon geliyo acaba onu bi anlasaydınız acaba üşütmekten mi ki ama erken doğum da dediğin gibi seni pek etkilemez artıkın 35 oldu ne de olsaa

çok haklısın cnm arada göstermelik yaparsın sen de olur biter boşver yıka 90 derecede arielle çıksın lekeler bari de orası içine sinsin

çoğu durumda yetmiyo ya fitil
aman bee nolcak 35 olmuş artık küveze fln bilen girmez son 4 hafta krizini de yaşamaz hem kemik ağrısı fln bi de bu açıdan bakmak lazım

evet kullanıyorum...o önlem olsun diyeymiş..
antibiyotik ismi söyledi onu kullan dedi..
cinsel yolla bulaşan bi enfeksiyon olmuşum...attı kafam ama iş yerindeyim bişi diemedim...
maıl attım telefondan sonra dr a dedim 9 ay oldu eşimle öpüşmüoz bile bana bi anlatın nasıl oluo bu die..
çok sıkıldım artık yani...diom bişeyi yanlışmı yapıom eksikmi yapıom neden oluo...eee hamilelikte sık rastlanır...
ya rastalnırda neden neden yani...

canım çocuk okadar çabuk büyüyoki aldıklarını belki 5-6 kez giydirip yenilerini alman gerekiyor
görümcen iyi kötü vermiş bişeyler.onun verdiklerinide evde filan giydirirsin boşver çeşit olsun
ben ilk kızımda neler almadımki hepsi marka,pahalı pahalı şeyler.mesela ta 5 sene önce bi sandalete 55 tl verdiğimi bilirim.ama sorsan kaçkere giyebildi.bi yazı çıkaramadı ayakları büyüdü ve hoop arkadaşımın çocuğuna verdim
bunda akıllandım.çokçok pahalı şeyler almadım.

cinsel yolla değilde belki umumi wcden filan bi enfeksiyon geçmiştir canım yinede doktoru dinle sen

biz geldik günümdü bugün gittik pastaları börekleri yedik geldikkilolarda aldı başını gidiyo 3 haftada 2 kilo almışım ama iştahım bi açılmışki sormayın normalde tiksinip yemedigim şeyler bile hoş geliyor helede tatlı mutfakta kek var yememek için kendimi zor tutuyorum neyapacam bilmiyorum daha 2 ayım var

ben de aynı şeyi söyleyecektim kocişten mi geliyo acaba diee ama bi düşündüm siz de aylaaardır uzaksınız zaten
iş yerindeki lavabodan fln mı alıyon acaba

cinsel yolla değilde belki umumi wcden filan bi enfeksiyon geçmiştir canım yinede doktoru dinle sen

ben de aynı şeyi söyleyecektim kocişten mi geliyo acaba diee ama bi düşündüm siz de aylaaardır uzaksınız zaten
iş yerindeki lavabodan fln mı alıyon acaba

yani işyerindeki lavabolar kadın erkek ayrı...bide temizlikçimiz çok ii bu konuda saolsun saat başı çamaşır suyuyla temizler..
sıkıntı yani...sinir bozucu

afiyet olsun kuzuna yarasın eğer 1 haftayı kilo almadan atlatırsan aylık ideal limiti almış olursun ki hiç srn olmamış olur iştah artışı bu aralar biçok kişide var ama sana ait değil sadece

valla ne desem bilemedim petuuuu
demek cinsel yolla bulaşan enfeksiyon bilmiyom gari uykuda falan bi şey yapmıyonuz demi
ama gerçekten ben de sinir olurdum hayr bir şey yaşasan en azından dediğin gibi haaaa bundanmış demek dersin ama yanlış teşhis ortada bir şey yok.. neyse bozma moralini sen..

yani işyerindeki lavabolar kadın erkek ayrı...bide temizlikçimiz çok ii bu konuda saolsun saat başı çamaşır suyuyla temizler..
sıkıntı yani...sinir bozucu

canım kadın wc sindende geçmiş olabilir nede olsa bizim evde temizlediğimiz gibi hijyen olamıyo maalesef

işte beşik dolap olsa yerleştiricemde... evet önce kendi yıkayacaklarımı yıkayayım belki o ara gelir dolaplar falan...
canım bol su iç bir de bol bol sarımsak tüket çok faydası oluyor iltihaba...

petuş ben atlamış olabilirimde sorayım dedim.bu idrar enfeksiyonlarında ne tür şikayetlerin oldu
mesela benim arada haftada bir filan 1 akıntımın rengi koyulaşıyor bide içte biraz kaşıntı oluyor o zaman gece bi antiseptik fitil kullanıyorum geçiyor.gidip hiç idrar tahlili yaptırmıyorum.
kasık ağrım fialn yok

2-3 gündür rüyalanıp duruyodum..tevekkeli buna dalaletmiş
canım kadın wc sindende geçmiş olabilir nede olsa bizim evde temizlediğimiz gibi hijyen olamıyo maalesef
hayırlısı artık cnm ya...
işte beşik dolap olsa yerleştiricemde... evet önce kendi yıkayacaklarımı yıkayayım belki o ara gelir dolaplar falan...
canım bol su iç bir de bol bol sarımsak tüket çok faydası oluyor iltihaba...

zeyno sarımsaksız yemeğim olmaz...sadece su 2 lt en azından içiorum..daha fazlasını bünye kaldırmıo..sürekli wc deyim 2 lt de bile...tıbbi açıklaması şu: olacağı varmış olmuşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…