2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
herkese iyi akşamlar ksılaaar aşkım gelmiyo die çok moralim bozulduuu midem bulanmaya başladı nerden çıktıysa

aynen olacağı varsa oluyo
mesela ben normalde katı yağ,tereyağı,yağlı et yemem.beyaz ekmek,şeker tüketmem.ama geçen sene bir kolestrol çıktı doktor değeri görünce şaşırdı o derece.yasak listesi verdi e zaten benim yemediğim şeyler.yani olacağı vardı oldu

cnm 20. haftada bi olmuştu çok şiddetli kasık ağrısı olmuştu...o zmn idrara tahlili yapıldı ve çıktı..(akıntı, kaşıntı, koku yoktu sadece kasık ağrısı vardı)
antibiyotik kullandım..sonra yine idrar tetsi yaptı dr bişi çıkmadı, geçmiş dedi..
32. haftada dr a dedim benim tonum sürekli ıslak, bebeğin suyumudur bu yoksa altımamı kaçırıom.
dr dedi bebeğin suyuda olabilir mantarda olabilir..
baktı mantar(yine akıntı, ağrı, koku kaşıntı yoktu), fitil verdi
34 de gittim kasık ağrım oluo ama bebek ağırlaştı ondanmı yoksa daha önce enfeksiyon olmuştum ona benzer bi ağrı, enfeksiyondanmıdir dedim...baktı mantar geçmiş ama akıntın artmış dedi...akıntı örneği aldı, idrar tahlili ve idrar testi istedi..bugünde aradı enfeksiyon die..

evet sen elinden geldiği kadar yapmışsın canım
olacağı varmış olmuş napalım...
:44::44::44:

geçmiş olsun
benim doktor ben sormasam hiçç tahlil filan istemiyo .her ağrıya normal diyo
bendede kasık ağrısı yok.demekki benimki sadece mantar

geçmiş olsun
benim doktor ben sormasam hiçç tahlil filan istemiyo .her ağrıya normal diyo
bendede kasık ağrısı yok.demekki benimki sadece mantar

benim bu yeni dr test başına prim falan alıo heralde...her gittiğimde kan desem kan testi kasık desem idrar testi istio:))
3 tür gidiyorum test yaptırmadan çıktığımız olmadı:))

kızlar bişey sormak istiyorum size
iki gündür geçmeyen bir diş ağrım vardı.hep gittiğim doktor şehir dışında olduğu için başka bir doktora gittim.
ama adamın kullandığı gereçlerin temizliğinden şüphe ettim yani masanın üstündekileri kullandı
şimdi aklıma neler geliyor bir bilseniz?inanılmaz evham yaptım ya...
bişey yiyemiyorum düşünün yani:18:
birşey olurmu yaa.....çok mutsuzum....

slm kızlar dün giremedik özel doktoruma bir kez daha görüneyim dedim kordonunu merak ettiğim için veeeee bebişim kordonunun birini açmış
çok sevindik tabi.dün 33+1 di ama 33+4 dedi dr doğum tarhimizde gitgide öne kayıyor normal doğum tarihi nisan 10du şimdi nisan 6.
ama sezeryan olacağı için mart sonu alıız dedi.
kızımda 2200 gr 43 cm olmuş..
geçmişi okuyamadım çok ilerlemiş herşey yolunda mı

çok sevindim
buarada kızına maşallah kocaman olmuş

sağol canım bende çok sevindim 2 kordon deyince çok korktum ağladım ama dr hep rahattı
sorun olacak bir durum yok ortada dedi.
sürekli ya boğulursa fln diyodum senin yarına çıkacağının garantisi var mı dedi:44:
düşündüm doğru söylüyo
öyle olursa böyle olursa diye kurmaktan kafayı bozuyodum nerdeyse..
allah hepimizin bebeğine sağlık versin

kızlar ben hala elevit kullanıyom sizz

benim doktorum demir ilacını mutlaka hergün al
ama iyi besleniyorsan eleviti hergün içmesen olur demişti.bende aklıma geldikçe elevit içiyorum.
herşeyden düzenli besleniyorsan içmene gerek yok

ama iyi besleniyorsan eleviti hergün içmesen olur demişti.bende aklıma geldikçe elevit içiyorum.
aslında iyi besleniyorum ama günde 1 tane al dedi bi zararı olmaz dimi içmemin

Ferrum fortmu kullanıyorsun demir ilacı? Ben de kullanıyorum ilacın içinde yemekle beraber ya da yemekten sonra yazıyor. Bugün eczacı aç karnına dedi. Sen nasıl kullanıyorsun ?

Ferrum fortmu kullanıyorsun demir ilacı? Ben de kullanıyorum ilacın içinde yemekle beraber ya da yemekten sonra yazıyor. Bugün eczacı aç karnına dedi. Sen nasıl kullanıyorsun ?

canım aç karnına alınması gerekiyor.özellikle süt ürünleri alımı ile arasında 2 saat filan olması lazım.çünkü süt ürünleri demir emilimini yok ediyor.
ben gece wc ye kalkınca içiyorum.hem mide ağrısı yapmamış oluyor,hemde aç içmiş oluyorum.
tavsiye ederim.
nasıl olsa hergece 3-4 kez kalkıyoruz wc ye

aynen canım bende gece tuvalete kalktığımda içiyorum tekrar yatıyorum hem aç içmiş oluyorum hemde çay,kahve süt ürünleri almamış oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…