2-3 gündür rüyalanıp duruyodum..tevekkeli buna dalaletmiş
hayırlısı artık cnm ya...
zeyno sarımsaksız yemeğim olmaz...sadece su 2 lt en azından içiorum..daha fazlasını bünye kaldırmıo..sürekli wc deyim 2 lt de bile...tıbbi açıklaması şu: olacağı varmış olmuşşşşşşşşşşşş
petuş ben atlamış olabilirimde sorayım dedim.bu idrar enfeksiyonlarında ne tür şikayetlerin oldu
mesela benim arada haftada bir filan 1 akıntımın rengi koyulaşıyor bide içte biraz kaşıntı oluyor o zaman gece bi antiseptik fitil kullanıyorum geçiyor.gidip hiç idrar tahlili yaptırmıyorum.
kasık ağrım fialn yok
2-3 gündür rüyalanıp duruyodum..tevekkeli buna dalaletmiş
hayırlısı artık cnm ya...
zeyno sarımsaksız yemeğim olmaz...sadece su 2 lt en azından içiorum..daha fazlasını bünye kaldırmıo..sürekli wc deyim 2 lt de bile...tıbbi açıklaması şu: olacağı varmış olmuşşşşşşşşşşşş
cnm 20. haftada bi olmuştu çok şiddetli kasık ağrısı olmuştu...o zmn idrara tahlili yapıldı ve çıktı..(akıntı, kaşıntı, koku yoktu sadece kasık ağrısı vardı)
antibiyotik kullandım..sonra yine idrar tetsi yaptı dr bişi çıkmadı, geçmiş dedi..
32. haftada dr a dedim benim tonum sürekli ıslak, bebeğin suyumudur bu yoksa altımamı kaçırıom.
dr dedi bebeğin suyuda olabilir mantarda olabilir..
baktı mantar(yine akıntı, ağrı, koku kaşıntı yoktu), fitil verdi
34 de gittim kasık ağrım oluo ama bebek ağırlaştı ondanmı yoksa daha önce enfeksiyon olmuştum ona benzer bi ağrı, enfeksiyondanmıdir dedim...baktı mantar geçmiş ama akıntın artmış dedi...akıntı örneği aldı, idrar tahlili ve idrar testi istedi..bugünde aradı enfeksiyon die..
geçmiş olsun
benim doktor ben sormasam hiçç tahlil filan istemiyo .her ağrıya normal diyo
bendede kasık ağrısı yok.demekki benimki sadece mantar
ben çıkıyorum kıslarrrr
öpüyorum sizi....
slm kızlar dün giremedik özel doktoruma bir kez daha görüneyim dedim kordonunu merak ettiğim için veeeee bebişim kordonunun birini açmış
çok sevindik tabi.dün 33+1 di ama 33+4 dedi dr doğum tarhimizde gitgide öne kayıyor normal doğum tarihi nisan 10du şimdi nisan 6.
ama sezeryan olacağı için mart sonu alıız dedi.
kızımda 2200 gr 43 cm olmuş..
geçmişi okuyamadım çok ilerlemiş herşey yolunda mı
kızlar ben hala elevit kullanıyom sizz
aslında iyi besleniyorum ama günde 1 tane al dedi bi zararı olmaz dimi içmeminbenim doktorum demir ilacını mutlaka hergün al
ama iyi besleniyorsan eleviti hergün içmesen olur demişti.bende aklıma geldikçe elevit içiyorum.
herşeyden düzenli besleniyorsan içmene gerek yok
benim doktorum demir ilacını mutlaka hergün al
ama iyi besleniyorsan eleviti hergün içmesen olur demişti.bende aklıma geldikçe elevit içiyorum.
herşeyden düzenli besleniyorsan içmene gerek yok
Ferrum fortmu kullanıyorsun demir ilacı? Ben de kullanıyorum ilacın içinde yemekle beraber ya da yemekten sonra yazıyor. Bugün eczacı aç karnına dedi. Sen nasıl kullanıyorsun ?
canım aç karnına alınması gerekiyor.özellikle süt ürünleri alımı ile arasında 2 saat filan olması lazım.çünkü süt ürünleri demir emilimini yok ediyor.
ben gece wc ye kalkınca içiyorum.hem mide ağrısı yapmamış oluyor,hemde aç içmiş oluyorum.
tavsiye ederim.
nasıl olsa hergece 3-4 kez kalkıyoruz wc ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?