2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

ciddi mi ya ben hiç kalkmıyom geceleri tuvalaet için uyanıyom geziyom fln ama

aynen canım bende gece tuvalete kalktığımda içiyorum tekrar yatıyorum hem aç içmiş oluyorum hemde çay,kahve süt ürünleri almamış oluyorum

Saolun kızlar ya ben 2 aydır kahvaltıdan sonra içiyordum. Ama niye içine yemekten sonra yazmışlar anlamadım şimdi.

benim doktorum demir ilacını mutlaka hergün al
ama iyi besleniyorsan eleviti hergün içmesen olur demişti.bende aklıma geldikçe elevit içiyorum.
herşeyden düzenli besleniyorsan içmene gerek yok

ben de araştırdım baya bi kişi elevitin kilo aldırdığını yazmış o yüzden hafatad bikaç kez içiyom daha da içmiyom hemşire de öyle dedi zaten her güne gerek ok dedi

canım yazıyodum ama karşılaşmadık heralde bitek dün giremedim.
bi sorun yok çok şükür sen nasılsın suyun ne durumda var mı bi sıkıntı

denk gelmedi o zaman su iyi çıktı şükür ya 2 haftadır baktırdım iyi dedi doktor
sen napıyosun çalışıyomusun bıraktın mı

canım daha önce yapıyodum da hamileliğimin başlarında kanamam vardı hep düşük tehliklesi yüzünden 4 ay yattım
çalışmaya hiç başlamadım o yüzden..
kucağımıza bi alsak hayırlısıyla sağsalim..

hayırlısıyla cnm yaa kalbim sıkışıy bu aralar çok fenayım çok

ay canım bende kötüyüm özellikle sabah saatlerinde kalbim ağzımdan çıkacak kadar hızlı atıyor nefes alamıyorum yürüyemiyorum ama sonra geçiyor noluyo anlamıyorum

uf ya aynı sıkınmtı bende de var.nefes alırken zorlanıyorum ve cok agır laştım sanki

veeeee bebişim kordonunun birini açmış.canım bunu anlayamadım ne demek kordonunu açmış.

kızlar bndede gece sag bacagımda agrı oluyo kalkamıyorum resmn dönemiyorum...bugun okuldada tenefste kalkacakken kasıldım kaldım kramp gibi sag tarafıma kitlendim sonra gecti sizdede oluyomu

kızlar bndede gece sag bacagımda agrı oluyo kalkamıyorum resmn dönemiyorum...bugun okuldada tenefste kalkacakken kasıldım kaldım kramp gibi sag tarafıma kitlendim sonra gecti sizdede oluyomu

genelde benim sol kalçamda oluyo kasılmalar. magezyum eksikliğinden olabilir deniyor canım bi araştır istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…