canım aç karnına alınması gerekiyor.özellikle süt ürünleri alımı ile arasında 2 saat filan olması lazım.çünkü süt ürünleri demir emilimini yok ediyor.
ben gece wc ye kalkınca içiyorum.hem mide ağrısı yapmamış oluyor,hemde aç içmiş oluyorum.
tavsiye ederim.
nasıl olsa hergece 3-4 kez kalkıyoruz wc ye
aynen canım bende gece tuvalete kalktığımda içiyorum tekrar yatıyorum hem aç içmiş oluyorum hemde çay,kahve süt ürünleri almamış oluyorum
canım aç karnına alınması gerekiyor.özellikle süt ürünleri alımı ile arasında 2 saat filan olması lazım.çünkü süt ürünleri demir emilimini yok ediyor.
ben gece wc ye kalkınca içiyorum.hem mide ağrısı yapmamış oluyor,hemde aç içmiş oluyorum.
tavsiye ederim.
nasıl olsa hergece 3-4 kez kalkıyoruz wc ye
aynen canım bende gece tuvalete kalktığımda içiyorum tekrar yatıyorum hem aç içmiş oluyorum hemde çay,kahve süt ürünleri almamış oluyorum
benim doktorum demir ilacını mutlaka hergün al
ama iyi besleniyorsan eleviti hergün içmesen olur demişti.bende aklıma geldikçe elevit içiyorum.
herşeyden düzenli besleniyorsan içmene gerek yok
Saolun kızlar ya ben 2 aydır kahvaltıdan sonra içiyordum. Ama niye içine yemekten sonra yazmışlar anlamadım şimdi.
bayadır yazmıyodun cnm nerelerdesin srn yok di mi
canım yazıyodum ama karşılaşmadık heralde bitek dün giremedim.
bi sorun yok çok şükür sen nasılsın suyun ne durumda var mı bi sıkıntı
canım ben çalışmıyorum atanmayı bekleyen öğretmenim
bu gidişle daha çok beklerim
canım daha önce yapıyodum da hamileliğimin başlarında kanamam vardı hep düşük tehliklesi yüzünden 4 ay yattım
çalışmaya hiç başlamadım o yüzden..
kucağımıza bi alsak hayırlısıyla sağsalim..
hayırlısıyla cnm yaa kalbim sıkışıy bu aralar çok fenayım çok
ay canım bende kötüyüm özellikle sabah saatlerinde kalbim ağzımdan çıkacak kadar hızlı atıyor nefes alamıyorum yürüyemiyorum ama sonra geçiyor noluyo anlamıyorum
slm kızlar dün giremedik özel doktoruma bir kez daha görüneyim dedim kordonunu merak ettiğim için veeeee bebişim kordonunun birini açmış
çok sevindik tabi.dün 33+1 di ama 33+4 dedi dr doğum tarhimizde gitgide öne kayıyor normal doğum tarihi nisan 10du şimdi nisan 6.
ama sezeryan olacağı için mart sonu alıız dedi.
kızımda 2200 gr 43 cm olmuş..
geçmişi okuyamadım çok ilerlemiş herşey yolunda mı
kızlar ben hala elevit kullanıyom sizz
hayırlısıyla cnm yaa kalbim sıkışıy bu aralar çok fenayım çok
veeeee bebişim kordonunun birini açmış.canım bunu anlayamadım ne demek kordonunu açmış.
kızlar bndede gece sag bacagımda agrı oluyo kalkamıyorum resmn dönemiyorum...bugun okuldada tenefste kalkacakken kasıldım kaldım kramp gibi sag tarafıma kitlendim sonra gecti sizdede oluyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?