2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
nie tek tarafta oluyoki acaba amgnezyumu verdi dr bn 2 gn içtim işe yramadı die bıraktım

kızlar aranızda clexane kullanan varmı varsa dr unuz kacıncı haftada bırakmanızı soyledı

ben kullanıyorum doğumdan iki gün önce bırakıcamı söyledi.coraspinde kullandım ben onu 30. haftada bıraktım

kızlar merhhaba.kocişim bebişim yeni sinemadan geldik.fetih e gittik çok güzeldi ama izdiham vardı yani salonlar full..oturacak yer yok.filme gelince çok güzeldi şahsi fikrim tüylerim diken diken oldu özellikle savaş esnasında..gitmeyenlere tavsiye ederim..

bütün anneciklere günaydınnn:)))bugün doktor kontrolüm var dua edin kızlar herşey yolunda olsun.Bu sefer boy ve kilosunu öğrencem söylemezse ciddi ciddi kavga edicem yani o yüzden ben enerjimi toplayıp gidiyim nolur nolmaz

yaa ben kahvaltıda doymuyorum,diğer öğünlerde bi salata yesem doyuyorum ama kahvaltıda yok,yarım saat önce yaptım kahvaltımı tabi çok yemedim ama şimdi geri acıktımmmmmm

GÜNAYDINLAR....

arkadaşımın tavsiyesi ile katıldım... deneyimli bir anneyim her konuda yardımcı olabilirim merak ettikleriniz varsa

bi günaydında bizden bizde kahvaltı yapıyoz kızlarımla valla canım bende doymak bilmiyorum allah sonumuzu hayretsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…