2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
daha bebeğe hiç bişi almadım erken ama şimdi baktımda limangokids de arzumda bayağı indirim var, ateşölçer 12,90 tl; biberon ısıtıcı 29,90 alsakmıki...

günaydın güzel anneler benim dün migremin tuttu erkenden yattım siz naptınız idrar testini tapan var mı aranızda

günaydın güzel anneler benim dün migremin tuttu erkenden yattım siz naptınız idrar testini tapan var mı aranızda

ben yaptım ama anlamadım yani, bi kere kırmızımsı nokta kesin yoktu da beyaz tortu varsa vardı, yani aa tamam beyaz tortu kesin var diyemedim..:44:

ben yaptım ama anlamadım yani, bi kere kırmızımsı nokta kesin yoktu da beyaz tortu varsa vardı, yani aa tamam beyaz tortu kesin var diyemedim..:44:

peki canım çin takvimine göre baktın mı benim çin takvimine göre erkek çıkıyor cinsiyeti gerçi ilk bebek hiç farketmez ama halasına çekmesinide istemiyorum

günaydın kızlar..
dün akşam işten çok geç çıktım.hala gribim ve kendimi hiç iyi hissetmiyorum.çok fena ağırlık var üstümde.
işlerin yoğunluğundanmıdır bilmiyorum ama 2 gündür midem bulanmıyor benim.ama grip çok yıprattı beni üstüne birde iş yoğunluğu..kasığımda ağrı var sabahdan beri yorgunlukdan sanırım.

çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun iş yoğunluğunda azalır

günaydııııııııııııın gece fena bi karın ağrısı tuttu ishal olmuşum :S
şimdi iyi sayılırım sizlerde iyiysinizdir inşalllah:)

günaydın kızlar
ben bugün hiç iyi değilim ya içimde çok büyük bi sıkıntı var ağlamak istiyorum
hiç ama hiç keyfim yok

günaydın herkese :)))) bende de dün bir baş ağrısı vardı anlatamam bulantılarım iyice azaldı ama hangisi zor anlayamadım

peki canım çin takvimine göre baktın mı benim çin takvimine göre erkek çıkıyor cinsiyeti gerçi ilk bebek hiç farketmez ama halasına çekmesinide istemiyorum

benimde çin takviminde kız çıkıyor... kız olsun çok istiyorum ama halasına benzemesinide hiiiiiiiiiiiiiiiiççç istemiyorum hiç ama....

ben buaralar hep öyleyim bilmiyorum neyin rehaveti bu hayır olsun dıyelim:S

ilk 3 ayımızın son haftaları ya, uzatmaları oynuyoruz bence:)) bende şimdi öğürüp geldim bak..off yani..2. 3 ayın kıymetini bilelim die akılda kalıcı bi final yapıoz heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…