2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
benimde çin takviminde kız çıkıyor... kız olsun çok istiyorum ama halasına benzemesinide hiiiiiiiiiiiiiiiiççç istemiyorum hiç ama....

valla ben de ne yalan söylüyeyim aynı şeyi düşünüyorum hatta yüzüne söylüyorum eşimde diyor kardeşimden bi tane daha mı Allah korusun diye :))

benimde çin takviminde kız çıkıyor... kız olsun çok istiyorum ama halasına benzemesinide hiiiiiiiiiiiiiiiiççç istemiyorum hiç ama....

nedir bu halaların çektiği şaka bi yana kızım var babasına çok düşkün üstelik bana hiiiiiç benzemıyo yahu dıyorum azcık kenardan köşeden benzeseydın kafa sallıyoD
yani kız çocugu hem bbaya düşkün hemde baba tarafından hala babanne baba amca herkese benzeyebılıyo bende oldugu gibi

ama senin kızın çooook tatlı maşallah
Allah bahtınıda güzel yazsın,uzun sağlıklı ömürler versin

günaydın kızlar
ben bugün hiç iyi değilim ya içimde çok büyük bi sıkıntı var ağlamak istiyorum
hiç ama hiç keyfim yok

günaydın cnm. allah hayıra çıkarsın sıkıntılarını.
neden bilmiyorum ama bende öyleyim. içim çok huzursuz. yarın sabah kontrolüm var ondan mı böyle evham yaptım bilmiyorum ama hiç iyi hissetmiyorum hayır olsun inşallah.
bide batıl inanç tabi ama günlerdir sol gözüm seğiriyor. deli etti artık beni. ve hiç geçmiyo. oda çok huzursuz ediyo galiba.

sağol bitanem sende çok güzelsin :)) kızın olursa sana benzesinnnn
ayy sağol canım valla sabahtan beri yüzüm şimdi güldüü
canım senin gebelik haftana göre bu normalmiş bu haftalarda duygusallık daha da ön plana çıkıyormuş kolay sinirlenme,huzursuzluk olabiliyormuş.

ne kadar doğru ya nasıl bişeymiş bu hormonlar altüst ediyo insanı..huzursuzluk had safada yani
bebekte etkileniyormudur şimdi

arkadaşım iyi düşün herşey iyi olsun sıkma canını Allahın izniyle İnşallah hepimizin bebeği sağlıklı olacak

kızlar grubun ismini açık tutayım ozman hrkesler eklenene kadar isim açık olsada içeriği kimse görmuyo herkes kolay bulsun davet yolluyorum ama kımse eklenmıyo çunkı ?

ayy sağol canım valla sabahtan beri yüzüm şimdi güldüü

ne kadar doğru ya nasıl bişeymiş bu hormonlar altüst ediyo insanı..huzursuzluk had safada yani
bebekte etkileniyormudur şimdi

yok annesi bence bunu bebekler yapıyo bize hey burdayız hareketlerimizi farkedemiyorsunuz ama varlığımızı hissedin diyorlardır bence

Amin canım hayırlara çıkarsın Allah..
iyi düşünelim diyoruz ama olmuyo işte hayırlı haberler alırsın inşallah yarın

arkadaşım iyi düşün herşey iyi olsun sıkma canını Allahın izniyle İnşallah hepimizin bebeği sağlıklı olacak

İnşallah.Rabbim hepimizin meleklerini sağlıkla versin kucaklarına inşallah.iyi düşünmeye çalışıyorum ama hep aklımda kötü düşüncelerde dolaşıyo. 3 hafta nasıldayandım doktora gitmeden valla hayret ediyorum kendime. hergün gidip bebeğimin iyi olduğunu öğrenmek istiyorum ama doktor 3 hafta sonra gel dedi diye zorla direniyorum. 11. haftanın içindeyim inşallah yarın bebeği görürümde içim rahatlar. son gittiğimde sadece siyah bi kese görebiliyodum.

valla ben de ne yalan söylüyeyim aynı şeyi düşünüyorum hatta yüzüne söylüyorum eşimde diyor kardeşimden bi tane daha mı Allah korusun diye :))
bizdede durum aynen vallla :)))

nedir bu halalar böyle yahuuu...ohh hala yok dert yok..kız olabilir:)

Kocama benzeyebilir ama hala ve babanneye lütfen benzemesin allahım.. Bende diğer taraftan halayım aynı zamanda ama benim yengem yeğenim bana benziyor diye hiç gocunmuyor çünkü kardeş gibiyiz maşşallah çok iyi anlaşırız.Yeğenimde biraz bize biraz onlara benziyor. Ben de daha çok abime benziyor diyorum:) anlaşıyoruz :) görümcemlede aramız öyle olsun isterdim ama maalesef her lafın başında ben diyen insanlarla anlaşamıyorum....

amin cnm inş..ben bebeği görmeyeli bu 5. haftam cmt gidicem tam 5 hafta bitmiş oluo o gün, diorum ne vicdansız anneymişim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…