2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

evet canım aynen tarif ettiğin gibi bir ağrı. demek herkeste var. 2. hamileliğim ama ben ilkinde bu kadar olmamıştım. o dönem çalıştığım için olabilir yada yıllar yordumu beni nedir

o zaman ablaya

kızlar e-bebekte lansinoh ve bebedor marka ürünlerde bugün %29 indirim var..bilginize..

ayy aynen yaaaaa...o kaa okuduk ettik hayale bakarmısın:)))
kısır günlerini ve türk kahvesini keyfinide ben eklemek istiom..
teşekkürler cnm şimdi baktım çantana güzelmiş... ben zaten şu port bebe olayını sevemedim gitti bende öle büyükçe bi çanta alsam yiter

saol bebem...

sen kardan dolayı işe gelemediğim zaman gülbeni izledim
çok sıkıcı geldi beaa :))))

banada pzsti gelsin gülbenli sedalı günler heheheh...
ve doktorumlu günler :))

ben genel anestezi olacağım
uyurken mi tutsam acaba :)))

ayy aynen yaaaaa...o kaa okuduk ettik hayale bakarmısın:)))
kısır günlerini ve türk kahvesini keyfinide ben eklemek istiom..
öle valla çok özeniyomm annemle yengem altın günlerinden peçeteye sarılmış kurabiiş poğaça giibi şeyler getiriyorlar hep hasetimden çatır çatır çatlıyom, her ısırığımsa sağ gözüm atıyooo

ben genel anestezi olacağım
uyurken mi tutsam acaba :)))

günaydın güzel anneler..
petuşum sonunda insan gibi biri denk gelmiş böyleleride varmış demekki..
kızlar o bacaklarımın arasındaki ağrı bende 24.haftadan beri var bu haftalarda dahada arttı.
ilk ayağa kalktığımda basamıyorum resmen.en büyük acıyıda gece dönerken yaşıyorum..
az kaldı ama sıkıntılar iyice arttı çok ağırlaştık artık
ama olsun bebişlerimize değer
mart anneleri şubatın başından beri pırtlatıyo bakalım biz ne yapıcaz

herkeslere günaydın kıslaaar
bugün baya bi keyif yaptık geç kalktık
kıslar size tavsiyem kendini çok zorlayacak kredilerin altına girmeyin
dün akşam bi komşu geldi ağlamaktan mahvolmuş arabasının kredisini ödeyemediği için arabasını bağlayacaklarmış
geçen ay da dahil faturalarını ödeyememiş ve elektrik telefnumuz bile kesilecek diyo
geçen yıl hem ev hem araba almıştı ödeyemedi tabii
evi annesi ödüyodu o da batmış ödeyemeyinceee herşey bunlara kaldı ve ezildiler
kadının halini görüünceee sabaha kadar etkisinden kurtulamadım
dedim hemen paylaşmalıyım sakın kimse bu hataya düşmesin
hepinizi öpüyos teyzoşlaaar

oh zeynep ohhhhh seninle günümüz aynı sen ayrılıyon izne ben daha koskocaaaaaa 5 hafta daha çalışcam yaaa,herkes yavaş yavaş izne ayrıldıkça çalışmak daha zor geliyo

cnmmm kıyamam bakarsın kuzun biraz erken gelmeye karar verir fln erken ayrılırsın sonraya yine aktarılır

günaydın hamişler.güneşli bir mersin sabahından hepinize günaydın.bugun uyandıgımdan beridir bebeyim durmadan kasılıyor tekmeler atıyor bır haretliklik bir hareketlilik ki sormayın nefes alamıyorum.kızlar sizde benım gibi yerinizden kalkamıyorsunuz demi geceleri dönemiyorum yatagın baslıgımı tutuyorum yada eşimden destek alıyorum.iştahımda bir açık ki sormayın sabah sabah lokumları agzıma bir güzel attım gelsin kalori yani hiç bir faydası yok halbuki.dün midem de bir agrı bir eşkime sormayın ilaç ta fayda etmiyor artık bakalım bugun ne olacak.iş miş yapamıyorum sadece ev toplaya biliyorum daha 50 -55 gün var nasıl olacak bilmiyorum.benim dogum sezeryan olacak normal sezaryan 450 mersinde lokalde 750 miş paketi arastırdım hastanemi yogun bakım ünütesi dogumhane bunları halletım cok şükür sizde durumlar ne arastırıyormusunuz fiyatları mersinde özeller hemen hemen aynı fiyatmış.dr da lokal anesteziyi aslında biz öneriyoruz dedi. anne bire bir bebeyin dogum anına tanık oluyor uyanma sorunu olmuyor demişti.ben kızımda normal sezaryan oldum.dıs gebelik gecirdim ondanda lokal olmustum agrısı bıraz oluyor ama uyanık olmak güzel çünkü narkozdan korkuyorum ben.siz ne düşünüyorsunuz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…