bu haftaların ortak ağrıları cnm..
resmen adım atarken düşünür oldum artık, elim göbeğimin altında, güya fırlamasın die tutuom
benimkide hep sağ tarafda, kafası aşağıda totosu yukarda, ama allahdan mideme bi baskı yok..2 haftadır falan pozisyonu bu..
ayy sabah haberlerini izliyorum zır zır ağlıyorum. artık çok hassaslaştım.eşim alıştı herhalde ilkinden az kaldı geçecek bu günler diye teselli ediyor.
evet canım aynen tarif ettiğin gibi bir ağrı. demek herkeste var. 2. hamileliğim ama ben ilkinde bu kadar olmamıştım. o dönem çalıştığım için olabilir yada yıllar yordumu beni nedirGünaydınlar bende bugun erkenciyim
canım o bacak arasındaki agrı bendede var bide tam o şeyimin ustundeki yer acıyoo saga sola donerken yatakda bacak aramdaki agrıda aynen söyle saatlerce agır spor yaparsında kas kasılması gibi bu çatı agrısı sanırım hee:26:
günaydınlar....
hemen dünkü yol anımı paylaşim..önceki günün üstüne..
dün akşam vapura bindim, çok doluydu ayakta kaldım, bi koltuğun kenarından tutunmuştum.
arkamda bi direk var kadının biri o direğe dayanmıştı, kadın "bebek var heralde gel sen bu direğe sırtını ver daha rahat edersin " dedi.
ayaktaki yerini verdi bana, çok saolun falan dedim..kadın dedi istersen birini kaldırım otur..dedim kısa mesafe zaten gerek yok, çok tşk.
o sırada 50 yaşlarında bi kadın "gel kızım otur ben bebek olduğunu farketmedim, konuşmanızdan duydum şimdi" dedi yer verdi..
neyse oturdum...ilk kadın dediki kaç aylık..dedim 35. haftadayız.
kadın aaaa nasıl yani maşallah hiç kilo almamışsın, çok güzel hamile olmuşsun falan..
allam arka arakaya öyle çok iltifat ettiki...dedim çok hayır duamı aldınız gözlerim doldu o sırada.
ben başladım işte dün öylede oldu böylede oldu demeye..
kadın dedi insanlık ölmüş artık ama sende hakkını böyle kolay teslim etme bu insanlar sana yer vermeye mecbur dedi.
kadın dedi bak bu hafta olmuş hala işe gidip gelebiliosun ayakta durabiliyosun hiç kilonda yok çok kolay olacak doğumun emin ol dedi..
bide tam doğum anında bir dilek tut dedi..dedim o anda dilek tutmak gelirmi insanın aklına..dedi benim 27 sene önce oğlum olurken geldi aklıma, dileğim oldu, sende tutabilirsin inş. dedi....inananamadım çünkü kadın max. 35 yaşında görünyodu...ben bunun üstüne yine gözlerim dolu dolu eve gittim ama mutluluktan...way be dedim böyle insanlarda kalmış demekki
evettt...geçen hafta hiç geçmemişti ama bu hafta banada çok çabuk geçti..
yine bi cuma çok şükür..
kaldı son 2 hafta...2 hafta sonra gelsin gülbenli, sedalı günler
ayy aynen yaaaaa...o kaa okuduk ettik hayale bakarmısın:)))var var öle insanlarda hala var çok sık olmasada arada karşılaşıyoruz türleri tamamen yokolmadı
dilek tutma mevzusunu ilk defa duyuyorumm, aklıma gelirse o an tutarımiyiymiş valla benim dileklerim belli zati; ev borcum bitsin, çalışmım evde oturim bebeğime bakimm, altın günlerine gideyimmm, saatlerce kahvaltı edip sabah programlarını izlimm
teşekkürler cnm şimdi baktım çantana güzelmiş... ben zaten şu port bebe olayını sevemedim gitti bende öle büyükçe bi çanta alsam yiter
günaydınlarrrr
hayırlı cumalarrrrr
günaydınlar....
hemen dünkü yol anımı paylaşim..önceki günün üstüne..
dün akşam vapura bindim, çok doluydu ayakta kaldım, bi koltuğun kenarından tutunmuştum.
arkamda bi direk var kadının biri o direğe dayanmıştı, kadın "bebek var heralde gel sen bu direğe sırtını ver daha rahat edersin " dedi.
ayaktaki yerini verdi bana, çok saolun falan dedim..kadın dedi istersen birini kaldırım otur..dedim kısa mesafe zaten gerek yok, çok tşk.
o sırada 50 yaşlarında bi kadın "gel kızım otur ben bebek olduğunu farketmedim, konuşmanızdan duydum şimdi" dedi yer verdi..
neyse oturdum...ilk kadın dediki kaç aylık..dedim 35. haftadayız.
kadın aaaa nasıl yani maşallah hiç kilo almamışsın, çok güzel hamile olmuşsun falan..
allam arka arakaya öyle çok iltifat ettiki...dedim çok hayır duamı aldınız gözlerim doldu o sırada.
ben başladım işte dün öylede oldu böylede oldu demeye..
kadın dedi insanlık ölmüş artık ama sende hakkını böyle kolay teslim etme bu insanlar sana yer vermeye mecbur dedi.
kadın dedi bak bu hafta olmuş hala işe gidip gelebiliosun ayakta durabiliyosun hiç kilonda yok çok kolay olacak doğumun emin ol dedi..
bide tam doğum anında bir dilek tut dedi..dedim o anda dilek tutmak gelirmi insanın aklına..dedi benim 27 sene önce oğlum olurken geldi aklıma, dileğim oldu, sende tutabilirsin inş. dedi....inananamadım çünkü kadın max. 35 yaşında görünyodu...ben bunun üstüne yine gözlerim dolu dolu eve gittim ama mutluluktan...way be dedim böyle insanlarda kalmış demekki
evettt...geçen hafta hiç geçmemişti ama bu hafta banada çok çabuk geçti..
yine bi cuma çok şükür..
kaldı son 2 hafta...2 hafta sonra gelsin gülbenli, sedalı günler
var var öle insanlarda hala var çok sık olmasada arada karşılaşıyoruz türleri tamamen yokolmadı
dilek tutma mevzusunu ilk defa duyuyorumm, aklıma gelirse o an tutarımiyiymiş valla benim dileklerim belli zati; ev borcum bitsin, çalışmım evde oturim bebeğime bakimm, altın günlerine gideyimmm, saatlerce kahvaltı edip sabah programlarını izlimm
zeyno bu son cuma, yrn da son cmt dimi iş yerinde
öle valla çok özeniyomm annemle yengem altın günlerinden peçeteye sarılmış kurabiiş poğaça giibi şeyler getiriyorlar hep hasetimden çatır çatır çatlıyom, her ısırığımsa sağ gözüm atıyoooayy aynen yaaaaa...o kaa okuduk ettik hayale bakarmısın:)))
kısır günlerini ve türk kahvesini keyfinide ben eklemek istiom..
ben genel anestezi olacağım
uyurken mi tutsam acaba :)))
evet caınmmmmm
bu son cuma
yarın sabah hastaneye gidip roporumu alıcam işe gelicem
2-3 gibide çıkar özgürlüğüme kavuşurum inşallah....
ne kaaa güzelll yaaa.. uff bende istiyomm
inşallah canım
az kaldı merik etme....
oh zeynep ohhhhh seninle günümüz aynı sen ayrılıyon izne ben daha koskocaaaaaa 5 hafta daha çalışcam yaaa,herkes yavaş yavaş izne ayrıldıkça çalışmak daha zor geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?