oh zeynep ohhhhh seninle günümüz aynı sen ayrılıyon izne ben daha koskocaaaaaa 5 hafta daha çalışcam yaaa,herkes yavaş yavaş izne ayrıldıkça çalışmak daha zor geliyo
bende çok iştahlıyım 2 gündür..bide derlerki haşlanmış yumurta tok tutar...hiçde öyle olmadı...götürüom galetaları şu anda...dahada çok öğleneof ya sabah sabah nedir bu mide yanması
paris hala hiç bi yerde yok :44::44::44:parisimmm
iyi misin nerdesin sen merak ettim cnm...
günaydın hamişler.güneşli bir mersin sabahından hepinize günaydın.bugun uyandıgımdan beridir bebeyim durmadan kasılıyor tekmeler atıyor bır haretliklik bir hareketlilik ki sormayın nefes alamıyorum.kızlar sizde benım gibi yerinizden kalkamıyorsunuz demi geceleri dönemiyorum yatagın baslıgımı tutuyorum yada eşimden destek alıyorum.iştahımda bir açık ki sormayın sabah sabah lokumları agzıma bir güzel attım gelsin kalori yani hiç bir faydası yok halbuki.dün midem de bir agrı bir eşkime sormayın ilaç ta fayda etmiyor artık bakalım bugun ne olacak.iş miş yapamıyorum sadece ev toplaya biliyorum daha 50 -55 gün var nasıl olacak bilmiyorum.benim dogum sezeryan olacak normal sezaryan 450 mersinde lokalde 750 miş paketi arastırdım hastanemi yogun bakım ünütesi dogumhane bunları halletım cok şükür sizde durumlar ne arastırıyormusunuz fiyatları mersinde özeller hemen hemen aynı fiyatmış.dr da lokal anesteziyi aslında biz öneriyoruz dedi. anne bire bir bebeyin dogum anına tanık oluyor uyanma sorunu olmuyor demişti.ben kızımda normal sezaryan oldum.dıs gebelik gecirdim ondanda lokal olmustum agrısı bıraz oluyor ama uyanık olmak güzel çünkü narkozdan korkuyorum ben.siz ne düşünüyorsunuz
evet canım aslında burası adam gibi olsa bende çalışıcam da ....
bir de ayaklarım falan çok kötü oluyor şişiyor
doktorda yok artık dinlen deyince çıkıyorum işte....
sonrasında dönmemek istemem yüzünden bitsin artık diyorum napim ....
ama ben yine bağlanıcam size gündüz :))))))
bende çok iştahlıyım 2 gündür..bide derlerki haşlanmış yumurta tok tutar...hiçde öyle olmadı...götürüom galetaları şu anda...dahada çok öğlene
paris hala hiç bi yerde yok :44::44::44:
evet ya inş. bi sorun yoktur doktora falan mı gitti bişey de demedi allah allah haftadaşım benim
günaydın hamişler.güneşli bir mersin sabahından hepinize günaydın.bugun uyandıgımdan beridir bebeyim durmadan kasılıyor tekmeler atıyor bır haretliklik bir hareketlilik ki sormayın nefes alamıyorum.kızlar sizde benım gibi yerinizden kalkamıyorsunuz demi geceleri dönemiyorum yatagın baslıgımı tutuyorum yada eşimden destek alıyorum.iştahımda bir açık ki sormayın sabah sabah lokumları agzıma bir güzel attım gelsin kalori yani hiç bir faydası yok halbuki.dün midem de bir agrı bir eşkime sormayın ilaç ta fayda etmiyor artık bakalım bugun ne olacak.iş miş yapamıyorum sadece ev toplaya biliyorum daha 50 -55 gün var nasıl olacak bilmiyorum.benim dogum sezeryan olacak normal sezaryan 450 mersinde lokalde 750 miş paketi arastırdım hastanemi yogun bakım ünütesi dogumhane bunları halletım cok şükür sizde durumlar ne arastırıyormusunuz fiyatları mersinde özeller hemen hemen aynı fiyatmış.dr da lokal anesteziyi aslında biz öneriyoruz dedi. anne bire bir bebeyin dogum anına tanık oluyor uyanma sorunu olmuyor demişti.ben kızımda normal sezaryan oldum.dıs gebelik gecirdim ondanda lokal olmustum agrısı bıraz oluyor ama uyanık olmak güzel çünkü narkozdan korkuyorum ben.siz ne düşünüyorsunuz
neri bende sabah ne yaptım biliyomusun,normalde her sabah işe gelirken kendime bol peynirli ama az ekmekli bi ekmek arası hazırlarım, küçük saklama kabına zeytin falan koyarım işte yaparım kahvaltımı,bugün sabah canım böle kaşık kaşık çikolata yemek istedi,peyniri geri dolaba koyup koca nutella kavanozunu ve 1 ekmeği çantama atıp geldim işe,yarım ekmek yedim yaaaa.......
eywahhlar olsunnnnn
ama petuşum bu sabah tartıldım kendi tartıma göre 2 haftada hiç kilo almamışım gaza geldim ya napıyım
günaydın kızlar dün gece yine uyyuamadım 3 4 kere kramp girdi sizede oluyomu dr ne dedi magnezyumu nasıl kullanıyosunuz yemekle mi bn onumu yanlıs yapıyorum :2:
bugun son calısma günüm bi biteydi hayırlısıyla p tesi dr gidip cıkıcam izne
neri bende sabah ne yaptım biliyomusun,normalde her sabah işe gelirken kendime bol peynirli ama az ekmekli bi ekmek arası hazırlarım, küçük saklama kabına zeytin falan koyarım işte yaparım kahvaltımı,bugün sabah canım böle kaşık kaşık çikolata yemek istedi,peyniri geri dolaba koyup koca nutella kavanozunu ve 1 ekmeği çantama atıp geldim işe,yarım ekmek yedim yaaaa.......
sonrasında inşallah çok daha iyi bi iş bulursun cnmm
günaydınlar....
evettt...geçen hafta hiç geçmemişti ama bu hafta banada çok çabuk geçti..
yine bi cuma çok şükür..
kaldı son 2 hafta...2 hafta sonra gelsin gülbenli, sedalı günler
günaydınlar
kızlar port bebe seti alan var mı ? bebek malzeme çantasını devamlı kullanacağımız için nasıl bişey aldınız?
bebeği neye koyacaksınız ?
1) Mutfak dolaplarının içi silinecek kullanmadıklarım paketlenip baza altına gidecek
2) Gardorobun içinde bir kaç düzenleme düşünüyorum onlar olacak ama içide temizlenecek giyilmeyen kıyafetler paketlenecek
3) Yatak odasında beşiğe yer açılacak şekli değişecek , yerler değişirken bazanın altıda temizlenecek
4) Portmanto boşalacak temizlenecek giyilmayan ayakkabılar ayıklanacak
5) Halılar yıkamaya
6) Yorganlar kuru temizlemeye
7) Battaniyeleri ben yıkıycam
8) Yattığımız yastıklar dökülecek kılıfları çamaşır suyuna bastırılacak
9) Yatak pedi de yıkanacak
10) Bebişin kıyafetleri yıkanacak beşiği ve dolabı silinecek
11: Camlar silincek
12) Tüller yıkanacak
13) Koltuklar silincek
herşey bitince kuföre gidilim ağda manikür pedikür kaş yapılıp bebiş beklenecek :))
1) Mutfak dolaplarının içi silinecek kullanmadıklarım paketlenip baza altına gidecek
2) Gardorobun içinde bir kaç düzenleme düşünüyorum onlar olacak ama içide temizlenecek giyilmeyen kıyafetler paketlenecek
3) Yatak odasında beşiğe yer açılacak şekli değişecek , yerler değişirken bazanın altıda temizlenecek
4) Portmanto boşalacak temizlenecek giyilmayan ayakkabılar ayıklanacak
5) Halılar yıkamaya
6) Yorganlar kuru temizlemeye
7) Battaniyeleri ben yıkıycam
8) Yattığımız yastıklar dökülecek kılıfları çamaşır suyuna bastırılacak
9) Yatak pedi de yıkanacak
10) Bebişin kıyafetleri yıkanacak beşiği ve dolabı silinecek
11: Camlar silincek
12) Tüller yıkanacak
13) Koltuklar silincek
herşey bitince kuföre gidilim ağda manikür pedikür kaş yapılıp bebiş beklenecek :))
tanrı seni kutsasın zeynep....
tanrı seni kutsasın zeynep....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?