2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
oh zeynep ohhhhh seninle günümüz aynı sen ayrılıyon izne ben daha koskocaaaaaa 5 hafta daha çalışcam yaaa,herkes yavaş yavaş izne ayrıldıkça çalışmak daha zor geliyo

evet canım aslında burası adam gibi olsa bende çalışıcam da ....
bir de ayaklarım falan çok kötü oluyor şişiyor
doktorda yok artık dinlen deyince çıkıyorum işte....
sonrasında dönmemek istemem yüzünden bitsin artık diyorum napim ....

ama ben yine bağlanıcam size gündüz :))))))

of ya sabah sabah nedir bu mide yanması
bende çok iştahlıyım 2 gündür..bide derlerki haşlanmış yumurta tok tutar...hiçde öyle olmadı...götürüom galetaları şu anda...dahada çok öğlene
parisimmm
iyi misin nerdesin sen merak ettim cnm...
paris hala hiç bi yerde yok :44::44::44:

heyoo slmlar memleketime istanbuldan, güneşlidir mersinim bu zmnlarda
bende epidural sezeryan olcam cnm... dr um kesinlikle epidural öneriyorum dedi bende öyle istiodum zaten...o ana tanıklık etmek istiom kısmetse

selaam kızlar devamlı takip ediyorum ama bir türlü yazamadım işlerin yoğunluğundan. geçtiğimiz pazartesi dr gittik raporumuzu aldık 4 hafta daha calısacağız. daha sonra 2 hafta evdeyım. 4 nisana gün verdi doktorum kızım 1800 gr 42 cm kilosu pek hosuma gitmedi ama dr gayet iyi dedi. bunun dısında bir sorunumuz yok cok sukur.

dun odamız geldi. kafamdaki gibi ferah ferah olmadı mobilyalar biraz içiçe girdi ama hos oldu yine de. benım cocuk odamda bi tane tek kısılık yatak var onu cıkarmadım cunku cok ısıme yarıyor bazası bır de annem gelıcek bebek dogunca o yatakta yatar rahat rahat. 6 aya kadar benim odamda kalacak zaten bebegım. mobilyalarım da biraz büyük daha sonra geç odası olanlardan aldım almışken. zaten bir yıla kadar kendi evimize gececegız o zman daha geniş bir odası olucak kızımın ınsallah.

oda takımı beyaz pembe ile kombin etmek istiyorum halısı avizesi abajuru... baska nasıl hareketlendirebilirim odayı fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz

sonrasında inşallah çok daha iyi bi iş bulursun cnmm

neri bende sabah ne yaptım biliyomusun,normalde her sabah işe gelirken kendime bol peynirli ama az ekmekli bi ekmek arası hazırlarım, küçük saklama kabına zeytin falan koyarım işte yaparım kahvaltımı,bugün sabah canım böle kaşık kaşık çikolata yemek istedi,peyniri geri dolaba koyup koca nutella kavanozunu ve 1 ekmeği çantama atıp geldim işe,yarım ekmek yedim yaaaa.......

günaydın kızlar dün gece yine uyyuamadım 3 4 kere kramp girdi sizede oluyomu dr ne dedi magnezyumu nasıl kullanıyosunuz yemekle mi bn onumu yanlıs yapıyorum :2:
bugun son calısma günüm bi biteydi hayırlısıyla p tesi dr gidip cıkıcam izne

eywahhlar olsunnnnn

ama petuşum bu sabah tartıldım kendi tartıma göre 2 haftada hiç kilo almamışım gaza geldim ya napıyım

bende son 2-3 haftadır kilo almakla almamak arasındayım....bende ona güvenip işte 2 gündür hiç yapmadığım şeyleri yapıom..
hem öğlenle sbh arasında hemde öğlenle akşam arasında galetaları götürüom..
normalde o saatlerde ceviz ve meyva yiydoum:))
akşamlarıda 3-5 gündür tatlısız geçmio
diom 4,5 hafta kaldı ne kadar kilo alabilirimki

benimde öle oluyo canım. magnezyum günde 1 tok olarak içiyorum. doktoruma şiddetli kramplarım olduğunu söyledim birde b12 verdi. iii gelecek inşallahh.. kontrole gittiğinde söyle cnm doktoruna

canım bzi ne yapacagız böyle.affiyet olsun bebeyine yarasın sana değil.artık doğumdan sonra bu severde bu kg nasıl vereceyiz formu acarız artık hadi kızlar diyete diye.gecenlerde okumustum arkadaşlarda biri 1 oturusta yarım kg baklava yemişşimdi bile gülüyorum.yeyin kızlar yeyin kim tutar bizi

1) Mutfak dolaplarının içi silinecek kullanmadıklarım paketlenip baza altına gidecek
2) Gardorobun içinde bir kaç düzenleme düşünüyorum onlar olacak ama içide temizlenecek giyilmeyen kıyafetler paketlenecek
3) Yatak odasında beşiğe yer açılacak şekli değişecek , yerler değişirken bazanın altıda temizlenecek
4) Portmanto boşalacak temizlenecek giyilmayan ayakkabılar ayıklanacak
5) Halılar yıkamaya
6) Yorganlar kuru temizlemeye
7) Battaniyeleri ben yıkıycam
8) Yattığımız yastıklar dökülecek kılıfları çamaşır suyuna bastırılacak
9) Yatak pedi de yıkanacak
10) Bebişin kıyafetleri yıkanacak beşiği ve dolabı silinecek
11: Camlar silincek
12) Tüller yıkanacak
13) Koltuklar silincek

herşey bitince kuföre gidilim ağda manikür pedikür kaş yapılıp bebiş beklenecek :))

Son düzenleme:
herkese günaydııııın..
kahhvaltımızı yaptk biz de geldk. birazdan size kızımın yatağının resimlerini atacağm

günaydınlar....

evettt...geçen hafta hiç geçmemişti ama bu hafta banada çok çabuk geçti..
yine bi cuma çok şükür..
kaldı son 2 hafta...2 hafta sonra gelsin gülbenli, sedalı günler

petuşum sevndm adına moral olmuş sana ne güzel..
hala beyni çalışan insanlar varmş ne güzel...

bu arada benm üstüme başka gülben koklamayın ben yeterm size

günaydınlar

kızlar port bebe seti alan var mı ? bebek malzeme çantasını devamlı kullanacağımız için nasıl bişey aldınız?
bebeği neye koyacaksınız ?

canm benm annem aldı bana.
benm de aslında oto koltuğu tarznda olan ana kucaklarndan var ama anneme sağlıksz geldi
babamn kredi kartına ell koyup zorla aldı resmen çantasıyla.
ee almışken de hastaneye onu götürcem ben..

bu arada parisi neden merak ediyonuz o iyiydi
bir şey mi oldu ki??

tanrı seni kutsasın zeynep....

zeynooo bunları tek başına yaparsan bebişi çok beklemezsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…