herkese günaydııııın..
kahhvaltımızı yaptk biz de geldk. birazdan size kızımın yatağının resimlerini atacağm
bu arada parisi neden merak ediyonuz o iyiydi
bir şey mi oldu ki??
bende çok iştahlıyım 2 gündür..bide derlerki haşlanmış yumurta tok tutar...hiçde öyle olmadı...götürüom galetaları şu anda...dahada çok öğlene
paris hala hiç bi yerde yok :44::44::44:
heyoo slmlar memleketime istanbuldan, güneşlidir mersinim bu zmnlarda
bende epidural sezeryan olcam cnm... dr um kesinlikle epidural öneriyorum dedi bende öyle istiodum zaten...o ana tanıklık etmek istiom kısmetse
1) Mutfak dolaplarının içi silinecek kullanmadıklarım paketlenip baza altına gidecek
2) Gardorobun içinde bir kaç düzenleme düşünüyorum onlar olacak ama içide temizlenecek giyilmeyen kıyafetler paketlenecek
3) Yatak odasında beşiğe yer açılacak şekli değişecek , yerler değişirken bazanın altıda temizlenecek
4) Portmanto boşalacak temizlenecek giyilmayan ayakkabılar ayıklanacak
5) Halılar yıkamaya
6) Yorganlar kuru temizlemeye
7) Battaniyeleri ben yıkıycam
8) Yattığımız yastıklar dökülecek kılıfları çamaşır suyuna bastırılacak
9) Yatak pedi de yıkanacak
10) Bebişin kıyafetleri yıkanacak beşiği ve dolabı silinecek
11: Camlar silincek
12) Tüller yıkanacak
13) Koltuklar silincek
herşey bitince kuföre gidilim ağda manikür pedikür kaş yapılıp bebiş beklenecek :))
hepsi çok güzelde şu son 3 maddeyi sen yapmıycaksındır umarım (11-12-13)1) Mutfak dolaplarının içi silinecek kullanmadıklarım paketlenip baza altına gidecek
2) Gardorobun içinde bir kaç düzenleme düşünüyorum onlar olacak ama içide temizlenecek giyilmeyen kıyafetler paketlenecek
3) Yatak odasında beşiğe yer açılacak şekli değişecek , yerler değişirken bazanın altıda temizlenecek
4) Portmanto boşalacak temizlenecek giyilmayan ayakkabılar ayıklanacak
5) Halılar yıkamaya
6) Yorganlar kuru temizlemeye
7) Battaniyeleri ben yıkıycam
8) Yattığımız yastıklar dökülecek kılıfları çamaşır suyuna bastırılacak
9) Yatak pedi de yıkanacak
10) Bebişin kıyafetleri yıkanacak beşiği ve dolabı silinecek
11: Camlar silincek
12) Tüller yıkanacak
13) Koltuklar silincek
herşey bitince kuföre gidilim ağda manikür pedikür kaş yapılıp bebiş beklenecek :))
müslüman bir kadına yakışıyor mu bu sözler şaka bile olsa cok günah insanı farkında olmadan dinden cıkaran sözler bunlar üstelik karnınızda bir can taşırken tövbe edin
canımm bu kadar sorun yaşamıssın allah askına bırak ablan olmaya versin yaa emin ol bazen insanın yakınından dısarıda el daha yakın oluyor ay kıyamam yaa ablanda biraz vicdan olsa bole davranmaz zaten sanaartık etrafındakılerı dusunme sen kendine eşine bebegine bak canım onemli olan onlar senin ailen onlar[/QUOT] bu konuda çok haklısın canım ya birde şöyle bi durum var babalarımız ayrı bizim.küçüktüm çok iyi hatırlıyorum o sivastaydı amcalarında kalıyodu.yanına gittik annem ananem falan bi komşusu gördü ablamla beni aaa kardeşin mi diye sordu ondaki cvp üvey kardeşim ki ben o zaman 5 yaşındayım abla abla diye peşinde dolaşıyorum.ta o zamandan içinde varmış.amaannn napıyım ya kendimi dert sahibi edip hastamı olcan onlar üzülsün....
Eki Görüntüle 353540 Eki Görüntüle 353542 Eki Görüntüle 353543 Eki Görüntüle 353544
işteeee kızımın yatakları da hazır artık
park yatak odamızda hemen yatağımın yanında..
diğer mobilya beşik de kıızımın odasında..
bakıp bakıp sırıtıyom dünden beri
Eki Görüntüle 353540 Eki Görüntüle 353542 Eki Görüntüle 353543 Eki Görüntüle 353544
şaka mı
dilsahcımm cibinliği nerden ne kadara aldın cnm tam istediğim model beşiğe
monte olanlarda
ayyy karyolaya özellikle bayıldım maşallah kzunaa
tanrı seni kutsasın zeynep....
hayır canım neden şaka olsun
bizim için tanrı değil rabbimiz var allahımız var
ayrıca bizde kutsama yok
bunların hepsi hristiyanlara özgü inanışlar bunu hepimiz biliyoruz
bunu söyleyen arkadaşım tabi ki iananarak söylemiyor ama agzımızdan cıkan kelimelere dikkat etmeliyiz şaka bile olsa insanın imanını zedeleyen sözler bunlar
zeynooo bunları tek başına yaparsan bebişi çok beklemezsin bence
canım mobilyayı tek mi aldın takım mı birde fiyat bilgisi verebilir misin?
güzel günlerde sağlıkla kullanın canım
Ay çok güzeller güzel günlerde kullanın inşallah...
gönüllü yardımcı alabilirim valla
gönüllü yardımcı alabilirim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?