2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

rabbim sağlıkla mutlulukla güle güle kullanmayı nasip etsin.çok şekerler hepside karyola ayrı bir havalı.eminim kızın da çok tatlı şeker bişi olurAllah bizi ve bebeklerimizi korusun(AMİNNN)

müslüman bir kadına yakışıyor mu bu sözler şaka bile olsa cok günah insanı farkında olmadan dinden cıkaran sözler bunlar üstelik karnınızda bir can taşırken tövbe edin

birincisi sana sen kimsin?????
ikinciside müslüman olduğumdan nasıl bu kadar eminsinde benim inanışımı yargılama cesaretinde bulunabiliyosun???????
müslüman olmuşsun ama birinci kuralı olan eleştirme yargılama dedikodu olayını beyninde çözememişsin...
bir şakadan imanın zedelenmesi insanın beyninin çapıyla alakalıdır, nasıl bir imandırki bu kadar emanet duruyor üstünde......
sakın bi daha bana şeyler söyeyip keyfimi kaçırma zira daha bugün ilk defa giripte buraya bi yazı yazmış kişinin beni yargılama hakkı yok....
ne kadar ileri gidebileceğimi tahmin bile edemezsin...

bende arkadasın bunu inanarak yazdıgını söylemedim zaten
ama şaka bile olsa imanı zedelediğini biliyorum
yazdıgımda kötü birşey yok ayrıca her müslümanın yapması gereken bişeyi yaptım ben
bir ilmihal açıp okursanız orada ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınızdır
kesinlikle bir ard niyetle yazmadım
ortamı germe gibi bir niyetimde yok kesinlikle
ben dogru bişey yaptıgıma inanıyorum

ben yanlış bişey yaptıgımı düşünmüyorum yapmam gerekeni yaptım şaka oldugunu yazdım inanarak yazmadıgınıda biliyorum bunuda belirttim
acık bir ilmihal okursan bana sende hak vereceksin ben bir müslüman kardeşin olarak sana kibarca fikrimi söyledim hepsi bu
ne kadar ileri didrsin yada gitmezsin o da senin kişiliğine kalmış bişey ben bişey diyemem

neyse kuzu yaa arkadaş daha yeni olduğuna tanımadan belki önce neler yazıldığını bilmeden yazmış anlaşılan
takma bu kadar sinirlenme ya ol sakin relaxxx

canm oda takımı halinde.
ama ben yaptrdm bu takımı mobilyacıya hazr almadm
1400tlye mal oldu

çok teşekkür ederim canm..

inşallah canm teşekkürler..

gelem mi yardıma beraber doğuralım

kız iki koca göbikli bir işe yaramayız ki :))))
anca yatarız karşılıklı
bize biscolata reklamındaki sırım deliganlılardan lazım bu işleri yapmaya...

rabbim sağlıkla mutlulukla güle güle kullanmayı nasip etsin.çok şekerler hepside karyola ayrı bir havalı.eminim kızın da çok tatlı şeker bişi olurAllah bizi ve bebeklerimizi korusun(AMİNNN)

annesine çekerse olur
sağol canm daha güzelleri sizin olsun inşallah..

maşallah canım
rüya gibi olmuş
teşekkür ederz zeynep teyzesi

tamam cnmm uzatma lütfeeen kapatalım bu konuyu

hala aynı tavrdasın ama öğretici br hava taknmşsn gidiyor..
şunu söyleyeym dini bilgi konusunda bu forumda herkesle yarışırım
sana o kadar diyorum.. hakkınca yaşadığımı da düşünüyorum
ama buraya gelp de kmseye ders vermeye kalkmadm..
nisan annesi değilsen meşgul etme bizi
kendi topiğinde devam et muhabbete..

kız iki koca göbikli bir işe yaramayız ki :))))
anca yatarız karşılıklı
bize biscolata reklamındaki sırım deliganlılardan lazım bu işleri yapmaya...

aboooo kocan alacak mı o adamları eve

dilsahh

yaaaaaaa çok güzelllll olmuş cnm allah sağlıklı sıhhatli doğurup orada yatırmayı nasip etsin cnm...

kıslar bis kızımla bime kızıma çorap almaya gidiyos
bi de aşkımın akşama siparişi olan kuru fasulyeyi almaya
var mı bi isteğini teyzoşlaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…