Eki Görüntüle 353540 Eki Görüntüle 353542 Eki Görüntüle 353543 Eki Görüntüle 353544
işteeee kızımın yatakları da hazır artık
park yatak odamızda hemen yatağımın yanında..
diğer mobilya beşik de kıızımın odasında..
bakıp bakıp sırıtıyom dünden beri
müslüman bir kadına yakışıyor mu bu sözler şaka bile olsa cok günah insanı farkında olmadan dinden cıkaran sözler bunlar üstelik karnınızda bir can taşırken tövbe edin
hayır canım neden şaka olsun
bizim için tanrı değil rabbimiz var allahımız var
ayrıca bizde kutsama yok
bunların hepsi hristiyanlara özgü inanışlar bunu hepimiz biliyoruz
bunu söyleyen arkadaşım tabi ki iananarak söylemiyor ama agzımızdan cıkan kelimelere dikkat etmeliyiz şaka bile olsa insanın imanını zedeleyen sözler bunlar
Eki Görüntüle 353540 Eki Görüntüle 353542 Eki Görüntüle 353543 Eki Görüntüle 353544
işteeee kızımın yatakları da hazır artık
park yatak odamızda hemen yatağımın yanında..
diğer mobilya beşik de kıızımın odasında..
bakıp bakıp sırıtıyom dünden beri
hepsi çok güzelde şu son 3 maddeyi sen yapmıycaksındır umarım (11-12-13)
bütün bu yazdıklarını forumda herkesin bildiğine adım kadar eminim..
normalde başkalarını ilgilendiren şeylere cevap vermem
ama yazını görünce şok oldum ve cevap verme gereği hssettm.
allah ve tanrı arasındaki farkı herkes biliyordur elbette.
petuşun da bildiğine eminm.
arkadaşın yazdığı yorum tamamne zeynepla olan samimiyetnden kaynaklanmakta
ve ben şakayım diye sırıtan bir yorum..
daha da br şey demiyom..
rabbm sizlerden daha bağışlayıcı ayrıca dinimzde günaha grmek hakikaten daha zor..
bu konularda konuşup germeyelm ortamı.. herkesn inancı kendine..
gönüllü yardımcı alabilirim valla
birincisi sana sen kimsin?????
ikinciside müslüman olduğumdan nasıl bu kadar eminsinde benim inanışımı yargılama cesaretinde bulunabiliyosun???????
müslüman olmuşsun ama birinci kuralı olan eleştirme yargılama dedikodu olayını beyninde çözememişsin...
bir şakadan imanın zedelenmesi insanın beyninin çapıyla alakalıdır, nasıl bir imandırki bu kadar emanet duruyor üstünde......
sakın bi daha bana şeyler söyeyip keyfimi kaçırma zira daha bugün ilk defa giripte buraya bi yazı yazmış kişinin beni yargılama hakkı yok....
ne kadar ileri gidebileceğimi tahmin bile edemezsin...
birincisi sana sen kimsin?????
ikinciside müslüman olduğumdan nasıl bu kadar eminsinde benim inanışımı yargılama cesaretinde bulunabiliyosun???????
müslüman olmuşsun ama birinci kuralı olan eleştirme yargılama dedikodu olayını beyninde çözememişsin...
bir şakadan imanın zedelenmesi insanın beyninin çapıyla alakalıdır, nasıl bir imandırki bu kadar emanet duruyor üstünde......
sakın bi daha bana şeyler söyeyip keyfimi kaçırma zira daha bugün ilk defa giripte buraya bi yazı yazmış kişinin beni yargılama hakkı yok....
ne kadar ileri gidebileceğimi tahmin bile edemezsin...
canm oda takımı halinde.
ama ben yaptrdm bu takımı mobilyacıya hazr almadm
1400tlye mal oldu
çok teşekkür ederim canm..
inşallah canm teşekkürler..
gelem mi yardıma beraber doğuralım
rabbim sağlıkla mutlulukla güle güle kullanmayı nasip etsin.çok şekerler hepside karyola ayrı bir havalı.eminim kızın da çok tatlı şeker bişi olurAllah bizi ve bebeklerimizi korusun(AMİNNN)
teşekkür ederz zeynep teyzesimaşallah canım
rüya gibi olmuş
maşallah ya çok iyi kilosu fln benimki 34 te 2222 çıktı
ben yanlış bişey yaptıgımı düşünmüyorum yapmam gerekeni yaptım şaka oldugunu yazdım inanarak yazmadıgınıda biliyorum bunuda belirttim
acık bir ilmihal okursan bana sende hak vereceksin ben bir müslüman kardeşin olarak sana kibarca fikrimi söyledim hepsi bu
ne kadar ileri didrsin yada gitmezsin o da senin kişiliğine kalmış bişey ben bişey diyemem
ah ah zeyno bende de aynı işler varama sağolsun ablam 2 günde yaparım diyo sen elini sürme diyor allah razı olsuun o yüsden rahatım cnm çok zorlama kendini çok zor işler ya dikkat et
kız iki koca göbikli bir işe yaramayız ki :))))
anca yatarız karşılıklı
bize biscolata reklamındaki sırım deliganlılardan lazım bu işleri yapmaya...
zeynep cidden cam mam silmycen di mi kuzuu bul kuzum ya birisini son zamanların Allah korusun nolur sonra
ayy ne güzellll
senle kardeş olalım mı
bende arkadasın bunu inanarak yazdıgını söylemedim zaten
ama şaka bile olsa imanı zedelediğini biliyorum
yazdıgımda kötü birşey yok ayrıca her müslümanın yapması gereken bişeyi yaptım ben
bir ilmihal açıp okursanız orada ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınızdır
kesinlikle bir ard niyetle yazmadım
ortamı germe gibi bir niyetimde yok kesinlikle
ben dogru bişey yaptıgıma inanıyorum
kız iki koca göbikli bir işe yaramayız ki :))))
anca yatarız karşılıklı
bize biscolata reklamındaki sırım deliganlılardan lazım bu işleri yapmaya...
ayy ne güzellll
senle kardeş olalım mı
aynen cnm sen de ben de kardeş olalım prensesle çok süpper olur bak bi sürü kıs kardeş tam hayal ettğim gibii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?