2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kucağımıza alınca bütün dertler sıkıntılar geçiyormuş benim daha ilk gebeliğim o duyguyu tatmayı çok istiyorum Allahım herkese nasip etsin e tabi bide deneyimli annelere sormak gerek o duyguyu

kucagımıza aldgımızda inanaılmaz bi an gerçekleşiyor kızlar biride aynı 3üde beşide bu ıkıncı benım ama okadar heycanlıyımkı çunkı bu değişik olucak değişik bir birey katılcak aramıza ne sevgının tarıfı var nede duyguların , sevgımden korkuyorum bazen o kokuları hele okadar özlemiştimki yıne tadıcam inşallah ve hepimiz hayırlı sağlıklı bir şekılde kucaklıcaz onları doğum ağrıları çekıyosunz bı yandanda bebeğime bakayım ıyımı ayağı nasıl eli nasıl gamzesi varmı kıme benzıyo esmermi sarışınmı sütüm gelsiiin doysuuun iyileşmemm lazım bıranönce yavrumla güzel ılgılenem lazım dıye kendinizi bi bakıyosunuz butun ağrılar geçmiş:)
yakında o güzel gunleri görücez inşallah dua edin yaramaz olmasınlar

Amin canım hayırlara çıkarsın Allah..
iyi düşünelim diyoruz ama olmuyo işte hayırlı haberler alırsın inşallah yarın

amin inşallah. hepimiz hep hayırlı haberler alalımda bebişlerimiz sağlıkla doğsunlar.
iyi düşünmek istiyorum bende ama huzursuzum işte. yarın iyi olucam inşallah.

kızlar grubun ismini açık tutayım ozman hrkesler eklenene kadar isim açık olsada içeriği kimse görmuyo herkes kolay bulsun davet yolluyorum ama kımse eklenmıyo çunkı ?

sevdacımm özel mesaj attım umarım görmüşsündür bizi de ekler misin kapalı gizli grupsa :)

2012 NİSAN ANNELERİ (KK)
kızlar grubun adı bu ismi aradıgınızda çıkar siz ben isimden sizi ekleyemıyorum davet gelmıyor sonra isminide gızlıcem grubun herkes bi eklesinde sonra dyvarına baksın gönderi varsa sılsın bellı olmaz sonra

kızlar grubun ismini açık tutayım ozman hrkesler eklenene kadar isim açık olsada içeriği kimse görmuyo herkes kolay bulsun davet yolluyorum ama kımse eklenmıyo çunkı ?

bence bu face deki grup işini erteleyelim cnm biraz...daha herkese bebem olcak die söylemeyen arkadaşlar var nede olsa daha göbüşlerimiz çıkmadı bebekler çıkmadı eklicek resimde yok, ne dersiniz???

kızlar tarama,kan ve idrar tahlili sonucumuzu almaya gideceğiz bugün.kan ve idrar tahlilinde 1 2 düşük ve yüksek değer var taramada ise risksiz bölgede yazıyor bakalım doktorumuzz ne diyecek :)

amin cnm inş..ben bebeği görmeyeli bu 5. haftam cmt gidicem tam 5 hafta bitmiş oluo o gün, diorum ne vicdansız anneymişim:)))

valla çok iyi dayanmışsın. bana sanki bu gün bitmeyecek gibi geliyo. bir sonraki kontrol galiba benimde uzun süre sonra olacak. gerçi benim ikili test ne zaman yapılır bilmiyorum.eğer yarın yapılmazsa 1-2 hafta içinde tekrar çağırır sanırım.

bence bu face deki grup işini erteleyelim cnm biraz...daha herkese bebem olcak die söylemeyen arkadaşlar var nede olsa daha göbüşlerimiz çıkmadı bebekler çıkmadı eklicek resimde yok, ne dersiniz???

canım bend eöle düşünnüştüm erken diye ama madem herkes istıyo açalım dedik açılsında yıne burdan devam ederiz kimse bilmicek zaten gizli grup

hoyyy oldu galibaaa

bende en son ağustosun 25 inde gördüm radyo frekansı gibi kalp atışı vardı daha ve kanamam vardı önceden de bi düşüğüm var benim bu gebeliğimde iğne kullandım hap içtim çok kafama taktım böyle yapınca bebeğide üzüyormuşuz doktor öyle dedi bende hala bekliyorum inanıyorum ama Rabbim bize bağışlıyacak bebeklerimizi randevum 27 eylülde bakalım görcez miniği inşallah sağlıklıdır hepimizin bebeği

günaydın bayanlar
ronya tebrik ederim şimdiden oğlun var sanırım bir de kız güzel olur :)

çin takviminde ne çıkmıştı

bende kız çıktı ama bakalım hayırlısı

kızlar benim bulantılar tavan yaptı gerçi ilki gibi değil şükür
dün zar zor bir çorba yaptım Allah tan hiç bişe yememiştim kusamadım öğürdüm durdum

ama kızlar benim moralim çok bozuk
yani eşim azcık dert yandı çocuktan yoruldum dedi vs ben başladım ağlamaya
yani bu mutsuzluk bu alınganlık beni çok yoruyor

sizler nasıl kurtuluyosunuz bu sıkıntılardan

bende çıkmıyo ne bahtsızım kopyalayıp aradım gene de yok çıkmıyo sadece demin dediğim çıkıyor :S

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…