kucağımıza alınca bütün dertler sıkıntılar geçiyormuş benim daha ilk gebeliğim o duyguyu tatmayı çok istiyorum Allahım herkese nasip etsin e tabi bide deneyimli annelere sormak gerek o duyguyu
Amin canım hayırlara çıkarsın Allah..
iyi düşünelim diyoruz ama olmuyo işte hayırlı haberler alırsın inşallah yarın
kızlar grubun ismini açık tutayım ozman hrkesler eklenene kadar isim açık olsada içeriği kimse görmuyo herkes kolay bulsun davet yolluyorum ama kımse eklenmıyo çunkı ?
kızlar grubun ismini açık tutayım ozman hrkesler eklenene kadar isim açık olsada içeriği kimse görmuyo herkes kolay bulsun davet yolluyorum ama kımse eklenmıyo çunkı ?
şimdi birdaha yolladım canım bi bak bakalım
sevdacımm özel mesaj attım umarım görmüşsündür bizi de ekler misin kapalı gizli grupsa :)
amin cnm inş..ben bebeği görmeyeli bu 5. haftam cmt gidicem tam 5 hafta bitmiş oluo o gün, diorum ne vicdansız anneymişim:)))
bence bu face deki grup işini erteleyelim cnm biraz...daha herkese bebem olcak die söylemeyen arkadaşlar varnede olsa daha göbüşlerimiz çıkmadı bebekler çıkmadı eklicek resimde yok, ne dersiniz???
2012 NİSAN ANNELERİ (KK)
kızlar grubun adı bu ismi aradıgınızda çıkar siz ben isimden sizi ekleyemıyorum davet gelmıyor sonra isminide gızlıcem grubun herkes bi eklesinde sonra dyvarına baksın gönderi varsa sılsın bellı olmaz sonra
İnşallah.Rabbim hepimizin meleklerini sağlıkla versin kucaklarına inşallah.iyi düşünmeye çalışıyorum ama hep aklımda kötü düşüncelerde dolaşıyo. 3 hafta nasıldayandım doktora gitmeden valla hayret ediyorum kendime. hergün gidip bebeğimin iyi olduğunu öğrenmek istiyorum ama doktor 3 hafta sonra gel dedi diye zorla direniyorum. 11. haftanın içindeyim inşallah yarın bebeği görürümde içim rahatlar. son gittiğimde sadece siyah bi kese görebiliyodum.
canım grup gizli ne içeriği görebılırler nede arama yerınden çıkar grup ama şuanda sadece ismini açtım siz bulun dıye sonr gızlı yapıcam
beğendim cnm ama doğru grup mu emin olamadım profil resmi gülben ergenin hamile hali dimi :)
ondada gülben var niyeki ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?