2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

ben de azcık mutfğa gireym de kafam dağlsn
dolapta 3 haftalık elmalar var onlarla br şey yapayım

kabak tatlısını yaptın mı merak ettim ben daha yapmadım şimdi yemek yiyorum o geldi aklıma ne pis boğaz oldum ben yaff
ohh şöyle bi tatlı olsaydı

kızlaaaar bu arada netten baktım şimdi veeee tüm hepatit türleri negatiiiif yani bi hastalık çıkmadı :
gözün aydın o zmn cnm..
cnm çok güzel bi çanta olmuş...ayarında kararında..
aynen kopyalaım bu hafta sonu hazırlarken referans alim kendime..eline sağlık...bi bebeğe plastik mama kaşıklarındanda koyun diolar...biberon yerine genelde öncelikle o kaşıklarla vermeyi tercih edin diolar..o konuyu bi değerlendir..
kalemine ve yüreğine sağlık aslıtcım...

ben de azcık mutfğa gireym de kafam dağlsn
dolapta 3 haftalık elmalar var onlarla br şey yapayım

elmalı kek... ama zeytinyağlı...k. validem keke pastaya z. yağı koyyo inanılmaz güzel oluo ya..hele bu elmalı keke ayrı bi yakışıo

Son düzenleme:
kabak tatlısını yaptın mı merak ettim ben daha yapmadım şimdi yemek yiyorum o geldi aklıma ne pis boğaz oldum ben yaff
ohh şöyle bi tatlı olsaydı

bak hatrladm yine sinir oldum..
ya benm şu kocam var ya çok üşengeç ya
br şeyi yap dediğim ande yapmıyo ya beni sinir ediyo..
o kabağı da hala kesecek öyle bekliyo garibm mutfakta..
yani hala yapamadm canm :)))

ne güzel bir çanta olmuş. ben daha hiç bişi hazırlamadım. ufak tefek alıyorum bişiler ama daha bir araya getiremedim..

kızlar benim merak ettiğim bi konu var. doğuma gidince hani sancı fln başlamış olacak orda hastane önlüğü mü giydiriyorlar yoksa gecelik mi giyeceğiz?? sonuçta arada bir ebeler gelip ne durumda olduğumuzu kontrol edecek ya hani açılma ne durumda fln diye.. orda biz kendi geceliğimizle mi olacağız yoksa hastane önlüğüyle mi??

çok güzel bi çanta olmuş bende sadece kendime çarşaf bide pike koydum seninkinden fazla olarak

sağol cnm özel de doğum yapacağım için onlara çok gerek duymadım ama yastık ne kadar temiz olsada yinede başaksının yattığı yastığa kafamı koymak çok içime sinmdi biri bana diğeride refatçiye artık refakatçimde kim olacak onu da bilmiyom eşim pzt 3 haftalığına iş için şehir dışına gidiyo umarım o arada sancım falan tutmaz ablam gelicek ama oda mart sonuna gelicek izmirden bakalım benim oğluş beklermi babasını ve teyzesini :26:

bak hatrladm yine sinir oldum..
ya benm şu kocam var ya çok üşengeç ya
br şeyi yap dediğim ande yapmıyo ya beni sinir ediyo..
o kabağı da hala kesecek öyle bekliyo garibm mutfakta..
yani hala yapamadm canm :)))

heheheh benimkide bekliyor ölece bizim kocalardan hayır yok
aynı ya erteleyip duruyor

sağol petuşcum evet onu yazmayı unuttum alıcam kaşıkda biberon ve kaşığı daha kaynatmadım o yüzden unutmuşum

maşallah bebegine canım kilosu gayet iyi .. hayırlı ugurlu olsun aynı gun dogurucaz inş bi aksilik olmazsa tabe iyi gunlerde kullansın bebişin odasınıda
iyi gunlerde kullanın

tşkler kelebek hazırlarsın sende cnm bende geçen gün kasık ağrım falan olunca işi hızlandırdım ne olur ne olmaz diye eşimde yok şimdi 3 hafta kendi kendime olunca panik yaparım diye şimdiden hazırladım ama zaten 32. haftadan sonra çanta hazır olsun deniyo önlükmü gecelikmi meselesine gelince yrın bende dr a gittiğimde sorucam hemşirelere ona göre eğer kendi geceliğimizi giymemiz gerekiyorsa 1 tane de eski bir geceliğim vardı onu alıcam yanıma

zeynepim konu burayla ilgili deil ama dunden beri kafayı kırdım facebooktaki castleville oyununda şu enerji bitme sorununa bi cozum yokmu onun yuzunden bişi yapamaz oldum

cnm bu haftalarda iyice bi duygusallaştım ben. bi de yalnız olduğumu düşündüm de şimdi. Allah yardımcın olsun. panik yapğma inşallah zamanında olur her şey.

ben de şu an 32+5 teyim normal doğum düşünüyorum inşallah. ilk gebeliğim bi de acaip acamiyim. neyseki burdan bayaa bişiler öğreniyorum arkadaşlar paylaşıyorlar sağolsunlar. hani sezeryan olsa önlüğü giy gir ameliyathaneye ama normal olunca hastaneye ne giyip gideceğimi bile düşünüyorum şu an imdat yani..

kıslaar bimden kısçeme çorp aldım çok güseller ya pamuk gibi almayı düşünenler varsa kaçırmasın tahmininmden çokk daha güselll
bi de kendime korse aldım yüksek belli bilmem ne die doğumdan sonra giymeye ama ne zaman giyilecek var mı düşüncesi olan hemen mi o zaman acımaz mı dikişler

cnm o duygusallık hepimizde var işte ağrılar sorunlar heyecan korku insanın bütün ruh halini değiştiriyo bende 32+4 deyim aramızda 1 gün var ama benim oğlan usg ye göre hep 2 hafta önden gidiyo o yüzden ne olur bilemiyom yani benim 3. doğum ama yinede heyecan üstlerde eee birde 2. doğumdan sonra 12 yıl geçince herşeyi unutuveriyosun biri 16 biri 12 yaşında iki kızım var oğlan tam tekne kazıntısı olcak yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…