ben de azcık mutfğa gireym de kafam dağlsn
dolapta 3 haftalık elmalar var onlarla br şey yapayım
gözün aydın o zmn cnm..kızlaaaar bu arada netten baktım şimdi veeee tüm hepatit türleri negatiiiif yani bi hastalık çıkmadı:
cnm çok güzel bi çanta olmuş...ayarında kararında..bende çantamı hazırladım iki ayrı çanta yaptım bebiş ve kendim için
benim çantamda
2 adet pijama takımı
1 adet gecelik
1 adet sabahlık
ped
terlik
çorap,patik
4 adet kilot
2 adet emzirme sütyeni
atlet
kağıt havlu,ıslak mendil
2 adet yüz havlusu
2 adet yastık kılıfı (refakatçi ve kandim için)
kirliler için poşet
diş macunu ve fırçası
tarak,küçük ayna
göğüs pedi ve kremi(lansinoh)
lohusa tacı mavi ve kırmızı
bardak,çatal,kaşık
nazar boncuğu bebişe ve kendime
kamera,foto makinesi
bebişe aldıklarım
hastane çıkışı 10 lu bunu ayrı bir şeffaf poşete koyup en üste koydum
2 tulum ve içlerine zıbınları ve ayaklı altını koydum
1 yelek
1 penye hırka
patik
çorap
battaniye (topitos battaniye)
4 adet ağız mendili
uni baby ıslak mendil
10 adet 2-5 kg prima bez
pişik kremi (sebmed)
alt değiştirme örtüsü
biberon
oto koltuğu
kalemine ve yüreğine sağlık aslıtcım...Dilşahh kuzummmm bayıldım nice güzel kullanımlara inşallah...
Toplantılarda ilimle üstünlük taslayanın gideceği yer,Cehennemdir der İbni Mace ve yine Mümin kardeşinin kusurlarını araştırır, onun günah işlediğini zanneder.Kendi ayıplarını görmeyip başkalarının kusurlarıyla meşgul olur diye açıklanmıştır Yüce yaradanın kabul etmediği davranışlardan biri... Biz bu topikte birbirimize destek oluruz her daim, yandaş oluruz bilmediğimiz bir şey varsa yine birbirimizden öğreniriz tosti kendince haklı olduğunu düşünüyorsun fakat farketmediğin üslubun hiç yanlış olduğu. Dinde sen nasıl bir müslüman kadınsın diye başlayan doğru yol gösterimi olmaz bunu hatim indirmiş biri olarak söyleyebilirim. Ve peygamber efendimiz dinsiz olarak nitelendiren insanların karşısında bile saygısını, seviyesini, anlayışlılığını hiç yitirmemiştir bu ümmetten olduğunu düşünüyorsan bence önce buradan başlamalısın. Ben burada ben hiçbir şeye inanmıyorum diyene bile gayet saygı duyarım çünkü herkesin bakışaçısı, inanışı, yaşadıkları aynı değildir. Bir şeyleri dile getirmek istersem de ona taraf olarak değil, yargılama olarak değil paylaşım olarak gerçekleştiririm. Şaka yaptığını da farkettim diyorsun keşke farketmenle beraber şaka olarak da değerlendirseydin... İnsanız sonuçta yanlış anlaşılmalar olabilir hamileliğin verdiği çalkantılar, hormonların etkisi bazen istemediğimiz sözlerin ağzımızdan çıkmasına neden olabilir önemli olan uzlaşabilmek yazılı dili diyorum ya çok tehlikeli hele ki doğmatik bir konuda. Bence daha fazla uzatmadan tatlıya bağlayalım. Bizim topiğimiz herkese açık tıpkı Mevlana'nın felsefesine göre... Bugün Cuma en hayırlı günlerden biri, ağız tadıyla edelim sohbetimizi. Unutma hata yapmayı kabul etmek de bir erdemdir...Öyle değil mi?
ben de azcık mutfğa gireym de kafam dağlsn
dolapta 3 haftalık elmalar var onlarla br şey yapayım
kabak tatlısını yaptın mı merak ettim ben daha yapmadım şimdi yemek yiyorum o geldi aklıma ne pis boğaz oldum ben yaff
ohh şöyle bi tatlı olsaydı
bende çantamı hazırladım iki ayrı çanta yaptım bebiş ve kendim için
benim çantamda
2 adet pijama takımı
1 adet gecelik
1 adet sabahlık
ped
terlik
çorap,patik
4 adet kilot
2 adet emzirme sütyeni
atlet
kağıt havlu,ıslak mendil
2 adet yüz havlusu
2 adet yastık kılıfı (refakatçi ve kandim için)
kirliler için poşet
diş macunu ve fırçası
tarak,küçük ayna
göğüs pedi ve kremi(lansinoh)
lohusa tacı mavi ve kırmızı
bardak,çatal,kaşık
nazar boncuğu bebişe ve kendime
kamera,foto makinesi
bebişe aldıklarım
hastane çıkışı 10 lu bunu ayrı bir şeffaf poşete koyup en üste koydum
2 tulum ve içlerine zıbınları ve ayaklı altını koydum
1 yelek
1 penye hırka
patik
çorap
battaniye (topitos battaniye)
4 adet ağız mendili
uni baby ıslak mendil
10 adet 2-5 kg prima bez
pişik kremi (sebmed)
alt değiştirme örtüsü
biberon
oto koltuğu
çok güzel bi çanta olmuş bende sadece kendime çarşaf bide pike koydum seninkinden fazla olarak
bak hatrladm yine sinir oldum..
ya benm şu kocam var ya çok üşengeç ya
br şeyi yap dediğim ande yapmıyo ya beni sinir ediyo..
o kabağı da hala kesecek öyle bekliyo garibm mutfakta..
yani hala yapamadm canm :)))
gözün aydın o zmn cnm..
cnm çok güzel bi çanta olmuş...ayarında kararında..
aynen kopyalaım bu hafta sonu hazırlarken referans alim kendime..eline sağlık...bi bebeğe plastik mama kaşıklarındanda koyun diolar...biberon yerine genelde öncelikle o kaşıklarla vermeyi tercih edin diolar..o konuyu bi değerlendir..
maşallah bebegine canım kilosu gayet iyi .. hayırlı ugurlu olsun aynı gun dogurucaz inş bi aksilik olmazsa tabeselaam kızlar devamlı takip ediyorum ama bir türlü yazamadım işlerin yoğunluğundan. geçtiğimiz pazartesi dr gittik raporumuzu aldık 4 hafta daha calısacağız. daha sonra 2 hafta evdeyım. 4 nisana gün verdi doktorum kızım 1800 gr 42 cm kilosu pek hosuma gitmedi ama dr gayet iyi dedi. bunun dısında bir sorunumuz yok cok sukur.
dun odamız geldi. kafamdaki gibi ferah ferah olmadı mobilyalar biraz içiçe girdi ama hos oldu yine de. benım cocuk odamda bi tane tek kısılık yatak var onu cıkarmadım cunku cok ısıme yarıyor bazası bır de annem gelıcek bebek dogunca o yatakta yatar rahat rahat. 6 aya kadar benim odamda kalacak zaten bebegım. mobilyalarım da biraz büyük daha sonra geç odası olanlardan aldım almışken. zaten bir yıla kadar kendi evimize gececegız o zman daha geniş bir odası olucak kızımın ınsallah.
oda takımı beyaz pembe ile kombin etmek istiyorum halısı avizesi abajuru... baska nasıl hareketlendirebilirim odayı fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz
iyi gunlerde kullanınEki Görüntüle 353540 Eki Görüntüle 353542 Eki Görüntüle 353543 Eki Görüntüle 353544
işteeee kızımın yatakları da hazır artık
park yatak odamızda hemen yatağımın yanında..
diğer mobilya beşik de kıızımın odasında..
bakıp bakıp sırıtıyom dünden beri
canımm bu kadar sorun yaşamıssın allah askına bırak ablan olmaya versin yaa emin ol bazen insanın yakınından dısarıda el daha yakın oluyor ay kıyamam yaa ablanda biraz vicdan olsa bole davranmaz zaten sanaartık etrafındakılerı dusunme sen kendine eşine bebegine bak canım onemli olan onlar senin ailen onlar[/QUOT] bu konuda çok haklısın canım ya birde şöyle bi durum var babalarımız ayrı bizim.küçüktüm çok iyi hatırlıyorum o sivastaydı amcalarında kalıyodu.yanına gittik annem ananem falan bi komşusu gördü ablamla beni aaa kardeşin mi diye sordu ondaki cvp üvey kardeşim ki ben o zaman 5 yaşındayım abla abla diye peşinde dolaşıyorum.ta o zamandan içinde varmış.amaannn napıyım ya kendimi dert sahibi edip hastamı olcan onlar üzülsün....
oy oy oy o çoktan kokusunu belli etmiş canım zaten şimdi açıklık kazandı durum okeydir D:uzak dur en hayırlısı olur senin icin
ne güzel bir çanta olmuş. ben daha hiç bişi hazırlamadım. ufak tefek alıyorum bişiler ama daha bir araya getiremedim..
kızlar benim merak ettiğim bi konu var. doğuma gidince hani sancı fln başlamış olacak orda hastane önlüğü mü giydiriyorlar yoksa gecelik mi giyeceğiz?? sonuçta arada bir ebeler gelip ne durumda olduğumuzu kontrol edecek ya haniaçılma ne durumda fln diye.. orda biz kendi geceliğimizle mi olacağız yoksa hastane önlüğüyle mi??
Eki Görüntüle 353540 Eki Görüntüle 353542 Eki Görüntüle 353543 Eki Görüntüle 353544
işteeee kızımın yatakları da hazır artık
park yatak odamızda hemen yatağımın yanında..
diğer mobilya beşik de kıızımın odasında..
bakıp bakıp sırıtıyom dünden beri
tşkler kelebek hazırlarsın sende cnm bende geçen gün kasık ağrım falan olunca işi hızlandırdım ne olur ne olmaz diye eşimde yok şimdi 3 hafta kendi kendime olunca panik yaparım diye şimdiden hazırladım ama zaten 32. haftadan sonra çanta hazır olsun deniyo önlükmü gecelikmi meselesine gelince yrın bende dr a gittiğimde sorucam hemşirelere ona göre eğer kendi geceliğimizi giymemiz gerekiyorsa 1 tane de eski bir geceliğim vardı onu alıcam yanıma
kızlaaaar bu arada netten baktım şimdi veeee tüm hepatit türleri negatiiiif yani bi hastalık çıkmadı:
cnm az kaldı he izine yarın son yarın bende gidicem doktora saat 9,30 da randevum sen kaçta geliyon bakem belki yine görüşürük
zeynepim konu burayla ilgili deil ama dunden beri kafayı kırdım facebooktaki castleville oyununda şu enerji bitme sorununa bi cozum yokmu onun yuzunden bişi yapamaz oldum
cnm bu haftalarda iyice bi duygusallaştım ben. bi de yalnız olduğumu düşündüm de şimdi. Allah yardımcın olsun. panik yapğma inşallah zamanında olur her şey.
ben de şu an 32+5 teyim normal doğum düşünüyorum inşallah. ilk gebeliğim bi de acaip acamiyim. neyseki burdan bayaa bişiler öğreniyorum arkadaşlar paylaşıyorlar sağolsunlar. hani sezeryan olsa önlüğü giy gir ameliyathaneye ama normal olunca hastaneye ne giyip gideceğimi bile düşünüyorum şu animdat yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?