2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

bende sana diorumki inanarak yazmadığımı nerden biliyorsun..benim dinimin ne olduğunu nerden biliyorsun...
diorumki beni bu şekilde yargılamaya ne hakkın var..
burda herkes müslüman ama en akıllısın sensin dimi?
sen gerçek bi müslüman olsan kibarca kelimesinin kelime anlamını bilirsin önce...şu mübarek günde kalp kazanmanın gerekliliğini bilirsizn(dinsiz bile olsa)
bilip bilmeden bi eleştiri yapıcan sonrada kibarcaydı, kişilikti die 2 saçma lafla örtbas edicen bunu..
ilmihal okumayla bitmio müslümanlık...açıyı çapıda genişletmek gerekiyor..

almaz sanırsam canım
topuğumdan vurur beni...

çok çok önemli bir nokta yakaladın petuşummmm
açı ve çapı genişletmek ........

Son düzenleme:

aman bee bana da diolar aynısını boşveeer ikna etmeye de çalışmıyom kız deyip geçiyom onlara ne ki tamam siz erkek bilin de gitsin

aman boşver canım millet çok iyi biliyo.zaten herkes doktor olmuş şimdi.herşeye yorum yapıyolar sinirini bozma hiç.konuşsun dursunlar

Bana da erkek mi diye soruyorlar her şey pembe şaka gibi olur bizim için gerçi doktorumla netleştiriyoruz her seferinde yine de allahın işi her şeyin hayırlısı...

Vallahi bence taviz verme bu konuda. Bazı insanlar her ne kadar psikolojik problem de yaşasa zaman zaman karşısındaki hep alttan alıyorsa belirli bir zaman sonra bunu standart hale getirip hep kendisiyle ilgilenilmesini, özür dilenmesini ve el üstünde tutulmayı bekliyorlar haklı olduğuna inanıyorsan ki bence haklısın hiç ödün verme sen ona ödün verdikçe emin ol bir sonraki aşama daha kötü olacaktır artık bazı şeyleri gözardı etmemesi lazım... Seni suistimal etmesine izin verme kim olursa olsun arada bir silkelenip kendine gelmesi gerekiyor.

Evet çok güzelsin tabi petuşum maşallah , valalhi ben topiğimize bakıyorum kendisini en çirkin hisseden bile fıstık gibi tüüü tüüü hepinize

Hayırlı cumalar canım. Geçmiş olsun artık son zamanalrımız ben de çalışanlardanım. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Kolay değil tabi yaşadıklarımız ama geçecek bir de bunu düşünelim bak dün eşimin bir arkadaşı doğum yapmış minnakı gördük öyle güzel di ki maşallah yumru yumru gözlerii, küçücük elleri dedim ki yüce rabbim sen bize de hayırlı doğumlar nasip eyle her şeyi unuttum o an... Az kaldı kaç ay devirdik şu kalan birkaç hafta da ne ki pehhhh!!!!

merhaba arkadaşlar doğum için hastaneye çantalarınızı hazırladınız mı? içine neler koymamız lazım
canım henüz hazırlamadım, hafta sonu hazırlıycam pzt yazarım ne koyduğumu
dilşam güle güle kullanın canım..mışıl mışıl uyur da büyür inş.
buydu işte yaaaaa
beklediğim cevap buydu petuşummmmm benimmmm

valla dün gece 4.30dan beri aklıma takıldı uyuyamıyordum heeee
nefret ediyorum böyle insanlardan zeyno....işte bunlar kendini ölünce şehit sanıolar..çokda fazla konuya girip kimsenin inanışını duruşunu vs. zedelemek istemiyorum ama çok kızıyorum...isteyen sezeryan olur isteyen normal doğurur...isteyen kocasıyla girer doğuma isteyen tek....isteyen müslümandır isteyen hristiyan...saç kapatmadın kol bacak açık die dininden şüphe ediliyor bu ülkede....kapalı olanlarıda görüyoruz parkta sokakta...(kızlar kapalı olupda burda görüştüğüm kişiler bile var..niyettir önemli olan...niyeti kötü olan kendini hemen belli edio zaten...sözüm meclisden dışarı, az çok tanıdık burda birbirimizi)
işte cnm atladı lafa bana haddimi bildirdi ya..şimdi cennetin kapıları açıldı ona...bu beyin anca bu kadrına basıo çünkü..
neyse kuzu yaa arkadaş daha yeni olduğuna tanımadan belki önce neler yazıldığını bilmeden yazmış anlaşılan
takma bu kadar sinirlenme ya ol sakin relaxxx

çok sinir oldum ya...şu güzel cuma gününde...herkes haddini bilmeli, sonuçta kimse aynı anda aynı şeyi düşünecek yaşıyacak inanacak die bi kayde yok..saygıdır önemli olan düşünceni ifade ediyorken....

canım boşver gerilme
biz birbirimizi biliyoruz... birbirimizin niyetini biliyoruz....
şakayla lafla sözle kaçacak şey değildir iman...
rahat ol ben şakanı aldım güldük eğlendik....

dediğin gibi o seni doğru yola çekmeye çalıştı açıldı cennetin kapıları ona ... pehhhh....
malesef bizim toplumumuzda var böyleyeri...

neyse...kasığım ağrıdou çok fena...ağrımı unuttum azcık sinirlenmek ii geldi:))
oysa snin o yazdığın işleri tek tek yorumluycaktım ben bugün...

söylemiycem dedim tuttum kendimi ama söyliycem
zaten bir halt olan
bu cuma günü
ezan ve sela arası böyle bişey yapmaz...

duasını eder
müslüman kardeşiyle hoş geçinir, selamlaşır .....

neyse sustum hakkatten bizim topiğimiz süper
din ve siyaset konuşulmayan bir topik
kimse böyle pat diye gelip huzurumuzu kaçırmasın lütfen....

neyse...kasığım ağrıdou çok fena...ağrımı unuttum azcık sinirlenmek ii geldi:))
oysa snin o yazdığın işleri tek tek yorumluycaktım ben bugün...

sen yorumla anacımmmm
başkasının gelip bizi germesine ve muhabbetimizi böylesine izin vermeyelim

bir yemek ye hava al
yaz bişeyler

kesinlikle haklısın canım benim herkes kendi ev ekonomisine baksın herkes biliyor o sorumluluğunu kendini ona göre ayarlıyor. kimsenin işine burnunu sokmak kimsenin haddine değil katılıyorum size tatlım.

canım polyyym benim sağolasın bakalım sonuçlar çıksın gitcez inş hayırlısı. bu ben bu açılma yada bebek kanala inme aşamasından beri bende var dün ultrasonda hafif sola kaydırmuştı kasığıma kafasını rahatlamıştım. arada oluor ama. neyse dedim artık bi hafta daha tutayımda benimki yerini açmış çabuk pırtlatırım açılmam başlayıonca 1 0 öne geçmiş oldum

canımsın petuşşş. kesinlikle oğlumla seni ayakta alkışlıyorum bende tam böyle cevap verecektim.

güzelim sen kendini din alimi yada peygambermi sanıyorusun sen aç şirk nedir onu oku bi algın yüksekse tabi? şirk allahın yerine yorum koşmaktır canım nerden biliyorsun imanının zedelendiğini allahmısın sen? bu ne kibir pardon? burası ayrıca din topiği mi maşallah herkes din alimi olmuş belli müslüman ülkelerin kalkınma hızından zaten böyle şeylerle uğpraşmaya devam edin siz olkdduğunuz yerde sayarsınız anca sen ne biliyorsun burda herkes müslüman? ben meali 4 kere okuyan biriyim güzelim orda müslüman yahudi hristiyan arası fark yok muhammed hz. hariç tüm peygamberlerde isa dahil yahudi tatlım bilgin varmı? ilk peygamberler de yahudi yani bırak da ona allah karar versin işine bak sen .burası hamiş topiği.

sinirlenme petuşum takma bile çok konuşan alim olamaz ben ist üni felsefe bölümü öğrencisiyim. 1.likle devam etmekteyim çok şükür orta filozofların alimlerin herşeyi bilmiş gibi konuşmamalarından çok şey öğreniyorum. boş insan bunlar boşveeer.bebikine bak sen yirim onu ben

kızlaaaar bu arada netten baktım şimdi veeee tüm hepatit türleri negatiiiif yani bi hastalık çıkmadı :

merhaba arkadaşlar doğum için hastaneye çantalarınızı hazırladınız mı? içine neler koymamız lazım

bende çantamı hazırladım iki ayrı çanta yaptım bebiş ve kendim için

benim çantamda

2 adet pijama takımı
1 adet gecelik
1 adet sabahlık
ped
terlik
çorap,patik
4 adet kilot
2 adet emzirme sütyeni
atlet
kağıt havlu,ıslak mendil
2 adet yüz havlusu
2 adet yastık kılıfı (refakatçi ve kandim için)
kirliler için poşet
diş macunu ve fırçası
tarak,küçük ayna
göğüs pedi ve kremi(lansinoh)
lohusa tacı mavi ve kırmızı
bardak,çatal,kaşık
nazar boncuğu bebişe ve kendime
kamera,foto makinesi

bebişe aldıklarım

hastane çıkışı 10 lu bunu ayrı bir şeffaf poşete koyup en üste koydum
2 tulum ve içlerine zıbınları ve ayaklı altını koydum
1 yelek
1 penye hırka
patik
çorap
battaniye (topitos battaniye)
4 adet ağız mendili
uni baby ıslak mendil
10 adet 2-5 kg prima bez
pişik kremi (sebmed)
alt değiştirme örtüsü
biberon
oto koltuğu

evet cnm...zehirini akıtıp gitti zaten, rahat bi cuma geçirir inş.
bu kadar hassas konularda böyle don kişot gibi kendine cesurca ortaya atmak..afferim walla büyük cesaret:)))

sen yorumla anacımmmm
başkasının gelip bizi germesine ve muhabbetimizi böylesine izin vermeyelim

bir yemek ye hava al
yaz bişeyler

evet cnm..bi yemeğe gidim gelim az bi beynime oksijen gitsin...sonra listeyi bi daha hiç bişi olmamış gibi at taammı..

Dilşahh kuzummmm bayıldım nice güzel kullanımlara inşallah...

müslüman bir kadına yakışıyor mu bu sözler şaka bile olsa cok günah insanı farkında olmadan dinden cıkaran sözler bunlar üstelik karnınızda bir can taşırken tövbe edin

Toplantılarda ilimle üstünlük taslayanın gideceği yer,Cehennemdir der İbni Mace ve yine Mümin kardeşinin kusurlarını araştırır, onun günah işlediğini zanneder.Kendi ayıplarını görmeyip başkalarının kusurlarıyla meşgul olur diye açıklanmıştır Yüce yaradanın kabul etmediği davranışlardan biri... Biz bu topikte birbirimize destek oluruz her daim, yandaş oluruz bilmediğimiz bir şey varsa yine birbirimizden öğreniriz tosti kendince haklı olduğunu düşünüyorsun fakat farketmediğin üslubun hiç yanlış olduğu. Dinde sen nasıl bir müslüman kadınsın diye başlayan doğru yol gösterimi olmaz bunu hatim indirmiş biri olarak söyleyebilirim. Ve peygamber efendimiz dinsiz olarak nitelendiren insanların karşısında bile saygısını, seviyesini, anlayışlılığını hiç yitirmemiştir bu ümmetten olduğunu düşünüyorsan bence önce buradan başlamalısın. Ben burada ben hiçbir şeye inanmıyorum diyene bile gayet saygı duyarım çünkü herkesin bakışaçısı, inanışı, yaşadıkları aynı değildir. Bir şeyleri dile getirmek istersem de ona taraf olarak değil, yargılama olarak değil paylaşım olarak gerçekleştiririm. Şaka yaptığını da farkettim diyorsun keşke farketmenle beraber şaka olarak da değerlendirseydin... İnsanız sonuçta yanlış anlaşılmalar olabilir hamileliğin verdiği çalkantılar, hormonların etkisi bazen istemediğimiz sözlerin ağzımızdan çıkmasına neden olabilir önemli olan uzlaşabilmek yazılı dili diyorum ya çok tehlikeli hele ki doğmatik bir konuda. Bence daha fazla uzatmadan tatlıya bağlayalım. Bizim topiğimiz herkese açık tıpkı Mevlana'nın felsefesine göre... Bugün Cuma en hayırlı günlerden biri, ağız tadıyla edelim sohbetimizi. Unutma hata yapmayı kabul etmek de bir erdemdir...Öyle değil mi?

cnm az kaldı he izine yarın son yarın bende gidicem doktora saat 9,30 da randevum sen kaçta geliyon bakem belki yine görüşürük

çok güzel bi çanta olmuş bende sadece kendime çarşaf bide pike koydum seninkinden fazla olarak

ben de azcık mutfğa gireym de kafam dağlsn
dolapta 3 haftalık elmalar var onlarla br şey yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…