vallaaa sabır dileklerine çok ihtiyacım var gerçekten ..eşim azını açıpta tek kelime edemez haftaya çarşambaya kadar burdalar kontrolunu olup gidecekmiş ...öğretmen arkadaşlarla konuştum dalga geçiyorlar biz senin yanına bebek görmeye geldiğimizde lohusa yatagının yanına yatak kurup onunda yanında yatmasını bekliyorduk gene iyi olmuş ameliyat diyorlar:) aylardır amelliyat olcak bu zamanı buldu..hayır azıcık sussalar tahammül edecem ama karı koca 1 saaatt 100lerce cümle kuruyorlar...bana habire sen nasıl doğurucan ameliyat çok zor tüh tühh vah vah ne yapıcan sen diyip duruyorlar karı koca bende eşime dedim bir daha dersler kötü olcak diyee nitekim dediler sen nasıl dopurcan napıcan diyeee bende çemkirdim vallaa lütfen yeter artık benim psilolojımı bozmayın zaten korkuyorum söyleyip durmayın dedim ama 2 saat sonra gene aynı kelimeler anlamıyorlar kiiiiiiiiiiiiii ....
birde oğlan dayıya çekermiş inşallah senin kardeşine çekmezz diyip duruyorlarr kardeşim gece uyumaz gündüz uyur üniversiteyi 3 yılda kazandı çok hareketli ve aşırı sosyala bir çocuktur kötü hiç bişeyi yok ama onlara göre kötüü bunlarrr ..kızdım bende nesi var benim kardeşimin keşke benzese dedi arsız değil hırsız değil birtek her genç gibi geç uyanıyor üniversiteyi zor kazandı ama nasip yanii dedim ben kardeşimle gurur duyuyorum dedim susuturdum...gene 2 saat sonraaa inşallah senin kardeşine benzemez huyları diyip duduyorlarr..ya sabırrrrrrrrrrrrrrr ya sabırrrrrrrrrrrrrrrr ................rabbim deniyor benii sanırm sabrımı ölçüyor
vallaaa sabır dileklerine çok ihtiyacım var gerçekten ..eşim azını açıpta tek kelime edemez haftaya çarşambaya kadar burdalar kontrolunu olup gidecekmiş ...öğretmen arkadaşlarla konuştum dalga geçiyorlar biz senin yanına bebek görmeye geldiğimizde lohusa yatagının yanına yatak kurup onunda yanında yatmasını bekliyorduk gene iyi olmuş ameliyat diyorlar:) aylardır amelliyat olcak bu zamanı buldu..hayır azıcık sussalar tahammül edecem ama karı koca 1 saaatt 100lerce cümle kuruyorlar...bana habire sen nasıl doğurucan ameliyat çok zor tüh tühh vah vah ne yapıcan sen diyip duruyorlar karı koca bende eşime dedim bir daha dersler kötü olcak diyee nitekim dediler sen nasıl dopurcan napıcan diyeee bende çemkirdim vallaa lütfen yeter artık benim psilolojımı bozmayın zaten korkuyorum söyleyip durmayın dedim ama 2 saat sonra gene aynı kelimeler anlamıyorlar kiiiiiiiiiiiiii ....
birde oğlan dayıya çekermiş inşallah senin kardeşine çekmezz diyip duruyorlarr kardeşim gece uyumaz gündüz uyur üniversiteyi 3 yılda kazandı çok hareketli ve aşırı sosyala bir çocuktur kötü hiç bişeyi yok ama onlara göre kötüü bunlarrr ..kızdım bende nesi var benim kardeşimin keşke benzese dedi arsız değil hırsız değil birtek her genç gibi geç uyanıyor üniversiteyi zor kazandı ama nasip yanii dedim ben kardeşimle gurur duyuyorum dedim susuturdum...gene 2 saat sonraaa inşallah senin kardeşine benzemez huyları diyip duduyorlarr..ya sabırrrrrrrrrrrrrrr ya sabırrrrrrrrrrrrrrrr ................rabbim deniyor benii sanırm sabrımı ölçüyor
birincisi sana sen kimsin?????
ikinciside müslüman olduğumdan nasıl bu kadar eminsinde benim inanışımı yargılama cesaretinde bulunabiliyosun???????
müslüman olmuşsun ama birinci kuralı olan eleştirme yargılama dedikodu olayını beyninde çözememişsin...
bir şakadan imanın zedelenmesi insanın beyninin çapıyla alakalıdır, nasıl bir imandırki bu kadar emanet duruyor üstünde......
sakın bi daha bana şeyler söyeyip keyfimi kaçırma zira daha bugün ilk defa giripte buraya bi yazı yazmış kişinin beni yargılama hakkı yok....
ne kadar ileri gidebileceğimi tahmin bile edemezsin...
1) Mutfak dolaplarının içi silinecek kullanmadıklarım paketlenip baza altına gidecek
2) Gardorobun içinde bir kaç düzenleme düşünüyorum onlar olacak ama içide temizlenecek giyilmeyen kıyafetler paketlenecek
3) Yatak odasında beşiğe yer açılacak şekli değişecek , yerler değişirken bazanın altıda temizlenecek
4) Portmanto boşalacak temizlenecek giyilmayan ayakkabılar ayıklanacak
5) Halılar yıkamaya
6) Yorganlar kuru temizlemeye
7) Battaniyeleri ben yıkıycam
8) Yattığımız yastıklar dökülecek kılıfları çamaşır suyuna bastırılacak
9) Yatak pedi de yıkanacak
10) Bebişin kıyafetleri yıkanacak beşiği ve dolabı silinecek
11: Camlar silincek
12) Tüller yıkanacak
13) Koltuklar silincek
herşey bitince kuföre gidilim ağda manikür pedikür kaş yapılıp bebiş beklenecek :))
sonuncuya bayıldımm manikür pedikür bilen yaptırıyo kokoş annemiz ayy ağda var bi de bi korkuyom ki bu aralar apar topar ya doğurursam bu halde nassı olacak die
kısslarrr totomu kaldırmaya bile üşeniyorumbugün temizlik yapcaktım koltukları falan çekcem kocam kızdı yarın birlikte çekeriz dedi.ama içim rahat etmiyo koltukları çekip silmeyeli 2 hafta oldu.ama yüzeysel yapıyorum tabi de.ne biliyim huzursuz oluyorum püüfff ((
selaam kızlar devamlı takip ediyorum ama bir türlü yazamadım işlerin yoğunluğundan. geçtiğimiz pazartesi dr gittik raporumuzu aldık 4 hafta daha calısacağız. daha sonra 2 hafta evdeyım. 4 nisana gün verdi doktorum kızım 1800 gr 42 cm kilosu pek hosuma gitmedi ama dr gayet iyi dedi. bunun dısında bir sorunumuz yok cok sukur.
dun odamız geldi. kafamdaki gibi ferah ferah olmadı mobilyalar biraz içiçe girdi ama hos oldu yine de. benım cocuk odamda bi tane tek kısılık yatak var onu cıkarmadım cunku cok ısıme yarıyor bazası bır de annem gelıcek bebek dogunca o yatakta yatar rahat rahat. 6 aya kadar benim odamda kalacak zaten bebegım. mobilyalarım da biraz büyük daha sonra geç odası olanlardan aldım almışken. zaten bir yıla kadar kendi evimize gececegız o zman daha geniş bir odası olucak kızımın ınsallah.
oda takımı beyaz pembe ile kombin etmek istiyorum halısı avizesi abajuru... baska nasıl hareketlendirebilirim odayı fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz
sorma :)))
bende korkuyorum valla bi de bende bu hamilelikten sanırım geri hemen çıkmıyo
geçen giderken bacaklarımı aldım normalde hemen uzar
10 gün oldu uzamıyolar
kuaföre gidince minnacık çıkarlarsa yandım valla
kımse bızı okumuyoor
çok sinir bozucu ya...vallaaa sabır dileklerine çok ihtiyacım var gerçekten ..eşim azını açıpta tek kelime edemez haftaya çarşambaya kadar burdalar kontrolunu olup gidecekmiş ...öğretmen arkadaşlarla konuştum dalga geçiyorlar biz senin yanına bebek görmeye geldiğimizde lohusa yatagının yanına yatak kurup onunda yanında yatmasını bekliyorduk gene iyi olmuş ameliyat diyorlar:) aylardır amelliyat olcak bu zamanı buldu..hayır azıcık sussalar tahammül edecem ama karı koca 1 saaatt 100lerce cümle kuruyorlar...bana habire sen nasıl doğurucan ameliyat çok zor tüh tühh vah vah ne yapıcan sen diyip duruyorlar karı koca bende eşime dedim bir daha dersler kötü olcak diyee nitekim dediler sen nasıl dopurcan napıcan diyeee bende çemkirdim vallaa lütfen yeter artık benim psilolojımı bozmayın zaten korkuyorum söyleyip durmayın dedim ama 2 saat sonra gene aynı kelimeler anlamıyorlar kiiiiiiiiiiiiii ....
geridlik sibelcim sbh sbh ya...neyseki yememi yedim geldim, yeni bi başlangıç yaptım:)))
işte budur petuşum
bu neya hemen din muhabbeti
kimin nekadar müslüman olduğunu yanlız allah bilir
biz çooook kapalı,müslüman geçinen biliriz AMAAA...
1) Mutfak dolaplarının içi silinecek kullanmadıklarım paketlenip baza altına gidecek
2) Gardorobun içinde bir kaç düzenleme düşünüyorum onlar olacak ama içide temizlenecek giyilmeyen kıyafetler paketlenecek
3) Yatak odasında beşiğe yer açılacak şekli değişecek , yerler değişirken bazanın altıda temizlenecek
4) Portmanto boşalacak temizlenecek giyilmayan ayakkabılar ayıklanacak
5) Halılar yıkamaya
6) Yorganlar kuru temizlemeye
7) Battaniyeleri ben yıkıycam
8) Yattığımız yastıklar dökülecek kılıfları çamaşır suyuna bastırılacak
9) Yatak pedi de yıkanacak
10) Bebişin kıyafetleri yıkanacak beşiği ve dolabı silinecek
11: Camlar silincek
12) Tüller yıkanacak
13) Koltuklar silincek
herşey bitince kuföre gidilim ağda manikür pedikür kaş yapılıp bebiş beklenecek :))
dızlar korkmuyonuzmu ya ben korkuyom çok acıyacak die kuaföre gidemiyom jiletle yapıyodum lakin göbüşümden bişi göremiyom gitsemmi diyom utanıyom jiletle alsamda hemen çıkacak o gün naparım bilmem hadi bacaklar koltukaltı kolayda malum yer zor
o birinci madde varya...ben bu ece taşınınca kullanmadığım mutfak eşyalarını paketleyip bazanın içine koymuştum..k. validem geçen geldiğinde bazaların içini temizlemiş güya..o paketleri ordan çıkarıp mutfak dolaplarının ve buzdolabının üstüne yaymışhiç sevmiom öyle kullanmadığım şeylerin sağda solda olmasını
o ikinci madde varya giymediklerimizi bazanın içine koymuştum...k. validem bazanın içinden çıkarıp küçük odadadaki gardropa dizmiş onları...şimdi küçük gardropu boşaltcam yine mecbur topluycam onları(doğumda gelenler eşyalarını koyar gardropa)
kımse bızı okumuyoor
kımse bızı okumuyoor
ayy ayy arkadaşlar canım çok sıkılıyor okulun stresinden uzak durayım diye salı günü gittim izne ayrıldım ama evin içinde stresin tam ortasına düştüm..aylardır eşimin annesi safra kesesinden ameliyat olucam diyip duruyor hatta nerdeyse senelerdir bu böyle..izne çıktım yaaa aradılar ameliyat olmaya karar verdim çarşamba olucam dedi 3 gündür onun nazıyla sazıyla uğraşıyoruz bugün çıktı hastaneden bize geldiler burda kalacakmış evinede gitmiyor onlar başka şehirde aramız 1,5 saat geldi burda oldu ameliyatını ..hadi sabredeyim diyorum görümcem 2 de çocuguda yola cıkmış onlarda buraya geliyorlar iyilşene kadar kalacakmış ..ben oturup kalkamıyorum bile kendime hayrım yok çok düşüncesizler çok pişman oldum izne ayrıldığıma ...aslında evlerine gitceklerdi güya gitcez dediler sonrada ev soğuk gelen giden olcak ne olucaz biz nasıl bakacak bana baban diye dert yandılar eşimde bizde kalın iyileşene kadar dedi mecburen duygu sömürüsüne dayanamadı ..çok sinir oldum ben mi abartıyorum yaaa ben kendime bakamıyorum karnıma kramplar girio gece uykusuzum uyuyamıyorum bile doğru düzgün..3 gündür stresten karnımda zavallı çocugum kasım kasım kasılıyorrrrrrrr taş gibi oluyooo ...
kımse bızı okumuyoor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?