2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

boşver cnmm az kalmış ne varki çarşambaya amaan öyle kendini de çok ezdirme yaa boşver madem o kadar üstüne geliyolar ver ağzının payını
boşver cnm ya ben hiç korkmuyom ameliyattan daha önce de defalarca girdim ameliyata bi uyuyosun bi de uyanıyosun kiii kuzun yanında boşveeer

hakkatten ya sabır canım
ben bilirim bunu söylerim ki, bir kadını kocası koruyacak kollayacak
kadın kocasının ailesine karşı kendini savnmaya geçmeden kocası durun bakalım diyebilecek....
çok zor ama böyle olması lazım.
aynı şekilde de kadın kendi ailesine karşı kocasına gerek kalmadan koruyacak....

ancak böyle aile olunabiliyormuş
tecrübe ile sabit....
yoksa kocan seni kollamadıktan onra
herkes biner tepene...
yine tecrübe ile sabit...

not: kaynana kayınpeder muhabbeti açılmasın kendimi coşturmayayım diye kısa yazdım

işte budur petuşum
bu neya hemen din muhabbeti
kimin nekadar müslüman olduğunu yanlız allah bilir
biz çooook kapalı,müslüman geçinen biliriz AMAAA...

1) Mutfak dolaplarının içi silinecek kullanmadıklarım paketlenip baza altına gidecek
2) Gardorobun içinde bir kaç düzenleme düşünüyorum onlar olacak ama içide temizlenecek giyilmeyen kıyafetler paketlenecek
3) Yatak odasında beşiğe yer açılacak şekli değişecek , yerler değişirken bazanın altıda temizlenecek
4) Portmanto boşalacak temizlenecek giyilmayan ayakkabılar ayıklanacak
5) Halılar yıkamaya
6) Yorganlar kuru temizlemeye
7) Battaniyeleri ben yıkıycam
8) Yattığımız yastıklar dökülecek kılıfları çamaşır suyuna bastırılacak
9) Yatak pedi de yıkanacak
10) Bebişin kıyafetleri yıkanacak beşiği ve dolabı silinecek
11: Camlar silincek
12) Tüller yıkanacak
13) Koltuklar silincek

herşey bitince kuföre gidilim ağda manikür pedikür kaş yapılıp bebiş beklenecek :))

sonuncuya bayıldımm manikür pedikür bilen yaptırıyo kokoş annemiz ayy ağda var bi de bi korkuyom ki bu aralar apar topar ya doğurursam bu halde nassı olacak die

sonuncuya bayıldımm manikür pedikür bilen yaptırıyo kokoş annemiz ayy ağda var bi de bi korkuyom ki bu aralar apar topar ya doğurursam bu halde nassı olacak die

sorma :)))
bende korkuyorum valla bi de bende bu hamilelikten sanırım geri hemen çıkmıyo
geçen giderken bacaklarımı aldım normalde hemen uzar
10 gün oldu uzamıyolar

kuaföre gidince minnacık çıkarlarsa yandım valla

ayyyyy okurken sinir oldum ya sizene eşin bişey demiyomu söylesin onlara.kime benzerse benzesin size benzemesin de deseydin.bak benim eşimin ailesiyle hiç bi sorunum yok kaynanamla da.ama en meleği bile laf sokmadan duramaz.4 ay önce geldi ankarada oturuyorlar.eşim okula gitti kahvaltı yapıoruz kaynanamla bebek ismini takılmışlar hamza istiyomuş eşimin babası da bana onu sölüyo bende rüyamda alperen gördüm onu koycaz dedim.sonra bana demez mi zaten bizim gelin seçme hakkımızda olmadı diye ayyyy sinir oldumm 2.ismi hamza koycaktım şimdi bende eşimde yok koymayalım dedik.yani iyiler hoşlar ama biraz az konuşsalar..

Off dellendirmeyin beni...
Otur bacım oturduğun yerde. Aaa böyle düşünen birinin evi ne kadar kirlenmiş olabilir ki.
Lütfen yaa şöyle iş manyaı yapmayın kendinizi.
Allah korusun yaa...
Size bişi olsa kim bakıcak temizliğe bilmem neye....
Otur dinlen bacım :)

kımse bızı okumuyoor

dızlar korkmuyonuzmu ya ben korkuyom çok acıyacak die kuaföre gidemiyom jiletle yapıyodum lakin göbüşümden bişi göremiyom gitsemmi diyom utanıyom jiletle alsamda hemen çıkacak o gün naparım bilmem hadi bacaklar koltukaltı kolayda malum yer zor

çok sinir bozucu ya...
ben evde artık sofrayı bile toplayamaz oldum...herşeyi eşim yapıo..değilki birine hizmet etmek..
annem gelecek doğumdan önce 10 martta izne çıkcam..eşim dioki annen gelsin 10 martta...dedim yalnız kalmak istiyorum bi süre..
izne çıkmışım..yıllardır çalış çalış hafta içi evde olmuşum..bi süre yalnız kalmak istiyorum mümkünse..
bizim bu halde kime faydamıs olurki...cehalet çok zor bişi cnm ya...allah yardımcın olsun..neyse çrş a az kaldı..
kardeşin içinde diorumki bizded var aynısından:)) yeni nesil böyle yapacak bişi yok..hepsi orçun kıvamında:))

işte budur petuşum
bu neya hemen din muhabbeti
kimin nekadar müslüman olduğunu yanlız allah bilir
biz çooook kapalı,müslüman geçinen biliriz AMAAA...
geridlik sibelcim sbh sbh ya...neyseki yememi yedim geldim, yeni bi başlangıç yaptım:)))

o birinci madde varya...ben bu ece taşınınca kullanmadığım mutfak eşyalarını paketleyip bazanın içine koymuştum..k. validem geçen geldiğinde bazaların içini temizlemiş güya..o paketleri ordan çıkarıp mutfak dolaplarının ve buzdolabının üstüne yaymış hiç sevmiom öyle kullanmadığım şeylerin sağda solda olmasını
o ikinci madde varya giymediklerimizi bazanın içine koymuştum...k. validem bazanın içinden çıkarıp küçük odadadaki gardropa dizmiş onları...şimdi küçük gardropu boşaltcam yine mecbur topluycam onları(doğumda gelenler eşyalarını koyar gardropa)

ben de çok korkuyoreee yya o bölge olmasa geriye kalanı hiç srn değilll
aşkım hallediyo yoksaa ben de göremiyom hiiiç

canım çok tatlı bişeyler çekiyor ben işe ara verip çüketala almaya gideyom yavrumda mutlu olsun

ben de hiç sevmyom böyle herşeye maydonoz olanları ya ben orayı uygun gömüşüm bırak orda kalsın di mi yaa
kendi annemin dahi bişeylerin yerini değiştirmesine dayanamıyom
aşkım dio boşver yapsın sonra biz geri eski haline getiririz istiyosan kırma insanları biras öyle rahatlıyom
dolabın üstünde ne işi var malzemenin

kımse bızı okumuyoor

ayy cnm ya ben sana cvp yazcaktım da o ara hararet yaptım biraz:))

beyaz mobilyalar ya...lila ve pembeyle kombine edebilirisn..pembe yapıp lilaylada detay verebilirisn..yani pembe perde lila perde tutacağı gibi...veya beyaz cibinlik üstüne bi kaç pembe-lila kelebek gibi...

Merhaba kızlar...
Ben mayıs annelerindenim.Doğumum mayısın ilk haftasına geliyor ama ben nedense nisan annesi olacağımı düşündüğüm için arada sizinde topiki takip ediyorum.
Benim karnım özellikle akşamları çok sertleşiyor.
Ayakta dolandığım zaman bu sertleşme çok rahatsızlık veriyor,özellikle dik yürümekte zorlanıyorum,sanki karnım gerilmekten yırtılacak gibi oluyor.Oturuyorum,uzanıyorum,karnıma hafif masaj gibi hareketler yapıyorum ama ayağa kalkınca yine karnım taş gibi.
Bu dediklerim dinlenir vaziyette olduğum zaman oluyor ki yorulduğum zaman ki halinden bahsetmek bile istemiyorum.Sanki o göbek benim değilde taş bağlanmış gibi.
Bu durum acaba bebek büyüdüğü için kendisine yer açmaya çalıştığından dolayımı oluyor yoksa endişelenmemi gerektirecek bir durummu var ortada ?
Salı günü doktor kontrolüm var aslında ama yinede size sormak istedim.

canım Allah bol bol sabır versin,düşüncesiz insanlar, benim annem geçen hafta kalça kemiğini kırdı ameliyat oldu platin takıldı burda ameliyat oldu,sırf bana yük olmamak için beni düşündüğünden 1,5 saatlik yol gitti ameliyatlı haliyle,evinde kalıyo halam bakıyo ona,kendi ailelerimiz böyle kıyamazken, gözümüzün içine bakarken başkaları tepemize çıkıyo ya,insan sinir oluyo,ama Allah çok büyük boşver sen sabret Allah verir herkese hakettiğini...........

kımse bızı okumuyoor

maşallah canım bebişine canım duvara stickerler yapıştırabilirsin, oda hareketlendirir odayı, bu arada odanız bitince foto isteriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…