2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kısslarrr totomu kaldırmaya bile üşeniyorumbugün temizlik yapcaktım koltukları falan çekcem kocam kızdı yarın birlikte çekeriz dedi.ama içim rahat etmiyo koltukları çekip silmeyeli 2 hafta oldu.ama yüzeysel yapıyorum tabi de.ne biliyim huzursuz oluyorum püüfff((

ayy ayy arkadaşlar canım çok sıkılıyor okulun stresinden uzak durayım diye salı günü gittim izne ayrıldım ama evin içinde stresin tam ortasına düştüm.. aylardır eşimin annesi safra kesesinden ameliyat olucam diyip duruyor hatta nerdeyse senelerdir bu böyle..izne çıktım yaaa aradılar ameliyat olmaya karar verdim çarşamba olucam dedi 3 gündür onun nazıyla sazıyla uğraşıyoruz bugün çıktı hastaneden bize geldiler burda kalacakmış evinede gitmiyor onlar başka şehirde aramız 1,5 saat geldi burda oldu ameliyatını ..hadi sabredeyim diyorum görümcem 2 de çocuguda yola cıkmış onlarda buraya geliyorlar iyilşene kadar kalacakmış ..ben oturup kalkamıyorum bile kendime hayrım yok çok düşüncesizler çok pişman oldum izne ayrıldığıma ...aslında evlerine gitceklerdi güya gitcez dediler sonrada ev soğuk gelen giden olcak ne olucaz biz nasıl bakacak bana baban diye dert yandılar eşimde bizde kalın iyileşene kadar dedi mecburen duygu sömürüsüne dayanamadı ..çok sinir oldum ben mi abartıyorum yaaa ben kendime bakamıyorum karnıma kramplar girio gece uykusuzum uyuyamıyorum bile doğru düzgün..3 gündür stresten karnımda zavallı çocugum kasım kasım kasılıyorrrrrrrr taş gibi oluyooo ...

offff allah yardımcın olsun cnm ya ne düşüncesiz insanlar var yahu son ayındaki hamile insanın yanına kendine baktırmaya gelinirmi kızına niye gitmemiş kızı sana gelene kadar anasını alıp evine götürseymiş ya hemde 2 çocukla geliyo he çok sinir bir durum yani kızmakta haklısın ama fazla yorma kendini boşver yat uzan oram buram ağrıyo de gitsin

Haklısın ya canım, ne sinir bir durum. Senin doğumuna yakın zamanı mı beklemiş ameliyat olmaya, sonrasında da gitsin kendi evine ya da başka birine. Dediğin gibi artık kendimize zor bakıyoruz, hergün başka bir sorunumuz oluyor. Allah yardımcın olsun

canım sen gene iyisin bn dogustan üşengeçim lohusa kadınlar gibi butun gun yatıyorum sonrada yaa fazlada yemiyorum neden kilo alıyorum diye soylenıyorum.. nerde hareket orda bereket bosuna demiyolar ama kadım uyuşuk bnm dogustan geliyoo bnm yani hamilelikten degil D: kalk canım işlerini yap ozaman insan kendini daha iyi hissediyor yattıkca yatası geliyor insanın bnm gibi D:
yok cnm abartmıyorsun sen hamilesin zaten kendimize agır geliyoruz su donemde baskalarına tahammulumuz hiç olmuyor seni cok iyi anlıyorum kaç gun daha kalacaklar sende ?
oyum canım
benim işte....

bak yazdım sana :)))

zeynoom bnmm gordummmm

vildancımm Allah tan sana sabırlar diliyrm başka da diycek hiçbişiycik bulamyrmmm
ama bikaç gün kalsın sonra kocan güsel bi dille anlatsın pek iyi değil durumu görüyosunuz fln die

Kızlar eşimden bana grip bulaştı o ne güzel başlangıçta atlattı benim ki ise ilerledi dün gece uyumadım burun tıkanıklığı, boğazda yanma ve batma, gıcık tarzı öksürük ve kusmaya başladım. Doktorumu aradım enfeksiyon var dedi antibiyotik verdi ilaç kullanmak istemiyorum ama geniz akıntısı öksürük ve kusma yapıyor iştahım kesildi beslenemiyorum. Rovamiciyne diye bir ilaç verdi aranızda bu antibiyotiği kullanan var mı

allah yardımcın olsun çok sinir bozucu bidurum kendimize hayrımızyok bide yatılı misafir bide hasta
zor valla akşam eşimle bile nerdeyse muhabbet etmeye mecalim olmuyo uzansan olmaz otursan olmaz allah yardımcın olsun
bide 2 çocuk görümcen cıldırmamak eelde degil

çok şükür canım...

nazarım gelmiş geçmiş olsun cok sevindim bişicik cıkmamasına sukur canım

nazarboncuğumuz çokk geçmiş olsun cnmm çok şükür bişiycik çıkmamııış

kızlar kızlar gelemmi yanaaagızdan öpeeeemmi : sağolun canlarım aayyy iyiki gelmişim bu topiğe tek bilek tek yürekiz hepimiz...

elmalı kek... ama zeytinyağlı...k. validem keke pastaya z. yağı koyyo inanılmaz güzel oluo ya..hele bu elmalı keke ayrı bi yakışıo

tavsiye için sağol petuşum yazdm aklımın br kenarına
şimdilik daha pratk ve hafif br şey yaptm

zeynepim konu burayla ilgili deil ama dunden beri kafayı kırdım facebooktaki castleville oyununda şu enerji bitme sorununa bi cozum yokmu onun yuzunden bişi yapamaz oldum

offfff canm ya inan okurken gerildm
görümcene neden gtmiyo kendi kızı sonuçta orada kalsaydı
onun için de rahat olurdu. hamile halinle nasıl bakacaksn o kadar kişiye...
allah yardmcn olsun canm gerçekten stresli br durum

çok geçmiş olsun cnm bnm dikkkat et ama antikor geliştirse vücudun daha ii olmamı ama doktorundanda şaşma tabi artıkın antikorların bebeğine geçer... doğduğunda güçlü olur bende geçirmiştim..

çok geçmiş olsun cnm grip için hemen antibiyotik kullanma bogazlarında şişme yutkunurken acımıyorsa ve ateşin yoksa bana gore hemen antibiyotik kullanma bol meyve ye uyu birde bogazını hemen bi tulbent ile sar o hemencicik bogazlarını gecirir.. gene sen bilin canım ilacı bilmiyorum daha once hiç kullanmadım
kızlar kızlar gelemmi yanaaagızdan öpeeeemmi : sağolun canlarım aayyy iyiki gelmişim bu topiğe tek bilek tek yürekiz hepimiz...

valla bende çok kızıyorum böyle şeylere ya bizim hizmet edecek halimiz mi var ya ne kadar acımasızlık, dün öğrendim ki eşimin halası ist.ameliyat oldu yiğenlerinde 2 şer gece kalacakmış hepsi evde oturuyor hadi çağırdılar da benim adıma niye karar veriyorsunuz zaten çalışıyorum iyice ağırlaştık ben nasıl hizmet edeyim??? başka zaman olsa seve seve bakarım ama şuan duygusal bunalımlar yaşıyoruz,ağırlaştık,eksiklerimizi,hazırlıklarımızı tamamlamaya çalışıyoruz bide demişler benim adıma hafta sonu evde o zaman kalırsın bu ne saygısızlık ya çok kızdım çok ben uygun bi dille söylemeye çalışıcam

serenaycımm daha önce defalarca verdiğim tarifi veriyom tekrar
1 lt suya 1 yeşil elma 1 çubuk tarçın 20-25 karanfil atıp kaynatıp atıyosun sonra balla tatlandırıp içiyosun çokkk iyi geliyo çokkk

vallaaa sabır dileklerine çok ihtiyacım var gerçekten ..eşim azını açıpta tek kelime edemez haftaya çarşambaya kadar burdalar kontrolunu olup gidecekmiş ...öğretmen arkadaşlarla konuştum dalga geçiyorlar biz senin yanına bebek görmeye geldiğimizde lohusa yatagının yanına yatak kurup onunda yanında yatmasını bekliyorduk gene iyi olmuş ameliyat diyorlar:) aylardır amelliyat olcak bu zamanı buldu..hayır azıcık sussalar tahammül edecem ama karı koca 1 saaatt 100lerce cümle kuruyorlar...bana habire sen nasıl doğurucan ameliyat çok zor tüh tühh vah vah ne yapıcan sen diyip duruyorlar karı koca bende eşime dedim bir daha dersler kötü olcak diyee nitekim dediler sen nasıl dopurcan napıcan diyeee bende çemkirdim vallaa lütfen yeter artık benim psilolojımı bozmayın zaten korkuyorum söyleyip durmayın dedim ama 2 saat sonra gene aynı kelimeler anlamıyorlar kiiiiiiiiiiiiii ....

birde oğlan dayıya çekermiş inşallah senin kardeşine çekmezz diyip duruyorlarr kardeşim gece uyumaz gündüz uyur üniversiteyi 3 yılda kazandı çok hareketli ve aşırı sosyala bir çocuktur kötü hiç bişeyi yok ama onlara göre kötüü bunlarrr ..kızdım bende nesi var benim kardeşimin keşke benzese dedi arsız değil hırsız değil birtek her genç gibi geç uyanıyor üniversiteyi zor kazandı ama nasip yanii dedim ben kardeşimle gurur duyuyorum dedim susuturdum...gene 2 saat sonraaa inşallah senin kardeşine benzemez huyları diyip duduyorlarr..ya sabırrrrrrrrrrrrrrr ya sabırrrrrrrrrrrrrrrr ................rabbim deniyor benii sanırm sabrımı ölçüyor

ay ne kadar düşüncesiz insanlar var ya sen kendine mi bakcan onamı ameliyat olacak zamanı bulmuş önceden nie yaptırmamış senin doğumuna yakın zamanda onun sana bakması gerekirken sen ona bakcan görümce ve çocuklarıda cabası izne çıkmasaymışın keşke sana güvenmişler kızı ne güne duruyo onun demesi lazım hamile kadına eziyet etmeyelim anne bende kal die ay kusura bakma çok canım sıkıldı zaten şu halimizde bize bakacak adam lazımken kendilerini atıyolar üstümüze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…