2012 NİSAN ANNELERİ (KK)
kızlar grubun adı bu ismi aradıgınızda çıkar siz ben isimden sizi ekleyemıyorum davet gelmıyor sonra isminide gızlıcem grubun herkes bi eklesinde sonra dyvarına baksın gönderi varsa sılsın bellı olmaz sonra
bende en son ağustosun 25 inde gördüm radyo frekansı gibi kalp atışı vardı daha ve kanamam vardı önceden de bi düşüğüm var benim bu gebeliğimde iğne kullandım hap içtim çok kafama taktım böyle yapınca bebeğide üzüyormuşuz doktor öyle dedi bende hala bekliyorum inanıyorum ama Rabbim bize bağışlıyacak bebeklerimizi randevum 27 eylülde bakalım görcez miniği inşallah sağlıklıdır hepimizin bebeği
benim doktorumda sesi dışarı vermiyordu cihaz. kalbini duyamadım. bende evde kalp sesini duyabileceğim bi cihaz aldım ama 2 kez kullandım şimdiye kadar. bi zararı varmıdır bilmediğim için çokda bebeğimi rahatsız etmek istemiyorum. sesini duyamıyorum doktorda bari yarın görsem kendisini hareket ettiğini felan.
yok canım tam 10 kere arattım yok çıkmıyor
benim doktorumda sesi dışarı vermiyordu cihaz. kalbini duyamadım. bende evde kalp sesini duyabileceğim bi cihaz aldım ama 2 kez kullandım şimdiye kadar. bi zararı varmıdır bilmediğim için çokda bebeğimi rahatsız etmek istemiyorum. sesini duyamıyorum doktorda bari yarın görsem kendisini hareket ettiğini felan.
sevdacım sanırım sen tekrar kapattın grup ismini çünkü profilde
grubun gizlilik ayarını değiştirerek Kapalı yaptı
yazıyorrrrr
5 üyesi var diyor o mu acaba..
istek gönderdim o zaman :)
inşallah görürsün canım .biz her gittiğimizde duyuyoruz şükür sesini..
bir daha kı kontrolde netleşir inşallh :)
slm cnm hayırlı olsun hepimizin ruyaları bebek bebek le gecyor
zaten 2 kez gittim buda 3 olacak. 2. de doktor kalpatışlarını ekrandan gördüğünü gayet sağlıklı olduğunu söyledi ama ben duyamadım tabi. sadece siyah keseyi gördüm ultrasonda.artık büyüdü görürüm herhalde. inşallah sağlıklıdır bebişim.
bu arada benim hissim hep kızım olucak gibiydi...İnci adını düşünmüştüm.Bu güzel bir tesadüf olabilir eger bebek kız olursa:)
zaten 2 kez gittim buda 3 olacak. 2. de doktor kalpatışlarını ekrandan gördüğünü gayet sağlıklı olduğunu söyledi ama ben duyamadım tabi. sadece siyah keseyi gördüm ultrasonda.artık büyüdü görürüm herhalde. inşallah sağlıklıdır bebişim.
görürsün canım merak etme Allahın izni ile...kaç haftalıksın?
10+3 11. haftamdayım yani. senin kaç ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?