cnm bu rahatsızlığını belirttiğinde hemen nts ye alır ultrasondand a bakar eğer bebiş doğum pozisyonu almışsa bakar çatı muayenesine benimde oldu ordan biliorum . ama ayakta kalma doktoruna gidene kadar ve bol su içip dinlen benimde dediğin gibi girdimi uzun süre geçmiyoırdu kendimi zorlayınca hicks kasılmalarıdır geçer diyerekten mahvetmişim kendimi birazda misafir stresinden açılmam ve eerken doğum durumum olmuştu senin yoktur korkma sakın ama dediğim gibi dinlen kesinlikle doktornu görene kadar ok? ii bak kendine
uyy kıyamam iiiiiiiiikkkkkkkkiiiiiiiiiiiiiii doğğğğğğğğğduuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnn ssssssssaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mutlu yıllar nice mutlu sağlıklı senelere yavrunla kocanla ailenle..
kızlar yaa bu nts yi hangi hafta yapıyolar ??:44:
benimde doğum iznim tam 8 haziranda karne günü bitiyor ..karne sonrası toplantı yada sınav döneminde yani 1 temmuza kadar ne yapacagım bilmiyorum rapor filan ayarlamaya çalışacagız artık..torrba yasa ile erken doğumda iznimizin yanmadığını bbanada memur söylemşşti birde olduki doğum geç oldu ozaman doğum tarihine göre doğum sonrası iznimiz başalayacakmış aradaki geç olanm zaman ne olacak dedim bişey olmaz dedi memur ama bilmiyorum..okula doğum raporunu götürecekmiş eşimiz dostumuz artık kim müsaitse onlar öyle başlatacakmış doğum sonrası izni..
birde arkadaşlar söyledi ama ben izinde oldugumdan yazıyı görmedim ilimiz okullarrına tam gün mesai .haftasonu okulların açık kalması ve haftasonu öğretmenlerin okulda olması ayrıca yaz dönemi boyuncaaa öğretmen geliştirici seminlerin yapılması diyee bakanlıktan yazılar gelmeye başlamış sizin illerinizdede gelmeye başlamışmı yazılar acaba;*
kızma cnm ama nst non stres test
genelde 36 dan sonra yapıyolar cnmmm
ama extralarda fln daha önce de yapılıyo ben 35 i dolduruyon hala yaptırmadım ve doktor da 36 37 de el yeter dedi banaa
yok kızmak ne demek bir ingilizce öğretmeni olarak bana hiç yakışmadı kınadım kendimi :)yaa ben biraz stres oldum da iyice paranoyak oldum kasılma ve oğlumun hareketlerini bi türlü ayırt edemiyorum. erken doğum tehdidim var rahim boyum kısaldığı ve 2cm açıklık olduğu için. kasılmaların saatte kaç kere olduğunu anlamaya çalışıyorum ama bi türlü anlayamıyorum
merhaba
34. haftamda nts yaptılar bana. kasılmalar sanki nispeten daha uzun alanda oluyor, bebeğimin hareketlerini de daha keskin ve sert bir şekilde, kısa süreli olarak hissediyorum gibi geliyor. ne güzel cümle kurdum ben öyle
bugün benim doğumgünüm ama yalnızım kocişimsiz
kızlar yaa bu nts yi hangi hafta yapıyolar ??:44:
aynı şeyler bende de oluyor canım. genellikle yatarken oluyor. bu kasılmaysa hergün bir kaç defa bende de oluyor. sanırım bunu bir çoğumuz yaşıyoruz.yaa işte benimde karnımın bi bölgesi sertleşiyo ve 10-15 saniye filan sürüyo saatte de 4 ten çok oluyo galiba yaa.. bu tecrübesizlik ne kötü bişey yaa anlayamıyorum ki yaşadığımı :44::44: haa bide tam o sertleşme esnasında bi de bizimki hareketlenip vuruyo.
canım benim ilk nst mi 12 gün önce yaptı doktorum.bu perşembede randevum vardı yine nst ye soktu şimdi 31+5 günlük olsum.
aynı şeyler bende de oluyor canım. genellikle yatarken oluyor. bu kasılmaysa hergün bir kaç defa bende de oluyor. sanırım bunu bir çoğumuz yaşıyoruz.
canım bende 35 3 deyim ama iki hafta sonrasına verdi kontorlümü o kadar evhama gerek yokki fazla hastane ortamında kalman ve sürekli usg de iyi değil doktorun ne diyorsa öyle yap bence sıkıldık artık hamişlikten kavuşmak istiyoruz ondan hep bunlar biliorum bendede var ama sen kendini hazırlıklarına vs bişeylere verde öyle evhamda yapma oda ben bak geçen hafta feci durumlar yaşadım erken doğum tehlikesi vs ona rağmen yani korkma sen
biliyorum yaşadıklarını takip ediyorum hep,Allah hepimizin yardımcısı olsun .hayranım senin gibi insanlara,sen soğuk kanlısın doğrusu da bu zaten ben çok evhamlıyım ya.bu aralar da doğuma taktım mesela.sezeryan olanlar biraz rahatlatsa beni........
bnm karnm yine taş gibi yine yaaa
ben karnımın sertliğinden ölüyorum resmen ..otururken yürürken farketmiyooo birden bir taş gibi kesiliyor karnım sol tarafım göbek yanında birden bir sancı oluyor...ama öyle 1 saatte 4 kere filan değil birdne sertleşiyorrrrrrrrrrr yarım saatte zor açılıyor sertlikk ..1 kaç saat sonra yine oluyorrr yine uzun süre yumuşamıyor karnımm...:44:
kızlar ben izne ayrıldım da zaten doktor direk 16 haftalık rapor veriyo önce de gelse vaktinde de gelse farkeden bi durum olmuyo ki benim durumumda . acaba siz 8+8 haftalık mı alıyosunuz da aktarıyosunuz ???
doğum günümü kutlayan herkese teşekkürler kızlar..
iyiki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?