2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

bnm ki 28 haftadn sonra döndü cnm zaten dogum pozisyonunda bnde agrı hissetmedigim için bi hemsire arkadasım vardı kasılmayı karnın sert olursa anlar demişti ama bakıyorum uzun süre gecmiyo dogum sancısıda 15 dk bir girer dei okumustm o zaman bu degil ddemiştim bnde izne cıktım işe güce verdm kendimi az oturayım desene senn kacıncı haftada olmustu peki nts de cıktımı mesela gündüz olmuyo aksam daha cok oluyo gittigimde olmazda görnmezse nts de

Allah belalarını versin yaa napcaklarmış ders sonrası boş boş oturtup seminer döneminde boş oturttukları gibi salaklaaaaarrrr

kızma cnm ama nst non stres test
genelde 36 dan sonra yapıyolar cnmmm
ama extralarda fln daha önce de yapılıyo ben 35 i dolduruyon hala yaptırmadım ve doktor da 36 37 de el yeter dedi banaa

yok kızmak ne demek bir ingilizce öğretmeni olarak bana hiç yakışmadı kınadım kendimi :) yaa ben biraz stres oldum da iyice paranoyak oldum kasılma ve oğlumun hareketlerini bi türlü ayırt edemiyorum. erken doğum tehdidim var rahim boyum kısaldığı ve 2cm açıklık olduğu için. kasılmaların saatte kaç kere olduğunu anlamaya çalışıyorum ama bi türlü anlayamıyorum

merhaba

34. haftamda nts yaptılar bana. kasılmalar sanki nispeten daha uzun alanda oluyor, bebeğimin hareketlerini de daha keskin ve sert bir şekilde, kısa süreli olarak hissediyorum gibi geliyor. ne güzel cümle kurdum ben öyle

yaa işte benimde karnımın bi bölgesi sertleşiyo ve 10-15 saniye filan sürüyo saatte de 4 ten çok oluyo galiba yaa.. bu tecrübesizlik ne kötü bişey yaa anlayamıyorum ki yaşadığımı :44::44: haa bide tam o sertleşme esnasında bi de bizimki hareketlenip vuruyo.

Son düzenleme:
aynı şeyler bende de oluyor canım. genellikle yatarken oluyor. bu kasılmaysa hergün bir kaç defa bende de oluyor. sanırım bunu bir çoğumuz yaşıyoruz.

nbr kızlar,hiç keyfim yok benim bu günlerde..öölee okuyorum yazılarınızı ama yazasım gelmio bi türlü
pancem d.günün kutlu olsun bebeim
sanki benim karnım bugün biraz daha şişti,bi de kızlar dün kotuma kadar geçen bi ıslaklık hissettim bi baktım az bişey geçmiş su gibi,korktum ama paniklemedim..banyoya girdim ve yattım..şimdilik bişey yok oluyomu sizde de böyle:26:

canım benim ilk nst mi 12 gün önce yaptı doktorum.bu perşembede randevum vardı yine nst ye soktu şimdi 31+5 günlük olsum.

salı günü randevum var umarım beni de sokar doktor. ben de 32+4 günlük oldum..

aynı şeyler bende de oluyor canım. genellikle yatarken oluyor. bu kasılmaysa hergün bir kaç defa bende de oluyor. sanırım bunu bir çoğumuz yaşıyoruz.

evet ama bende sanırım bikaç kereden fazla oluyor bu da beni korkutuyor:26::26:

bnm karnm yine taş gibi yine yaaa

ben karnımın sertliğinden ölüyorum resmen ..otururken yürürken farketmiyooo birden bir taş gibi kesiliyor karnım sol tarafım göbek yanında birden bir sancı oluyor...ama öyle 1 saatte 4 kere filan değil birdne sertleşiyorrrrrrrrrrr yarım saatte zor açılıyor sertlikk ..1 kaç saat sonra yine oluyorrr yine uzun süre yumuşamıyor karnımm...:44:

Canim bendede oluyo o sertlik yaa.bugun biraz mutfakta isler vardi uzun sure ayakta kaldm.nasl sertlesti karnm.tas kesildi.ama oturup dinlenince gecti sukur

kızlar ben izne ayrıldım da zaten doktor direk 16 haftalık rapor veriyo önce de gelse vaktinde de gelse farkeden bi durum olmuyo ki benim durumumda . acaba siz 8+8 haftalık mı alıyosunuz da aktarıyosunuz ???

ben aktarma yapmadım 32. haftada izne çıktım ama benim rapor da 8 haftalık canım,nisan 20 de doluyo,doğum sonrası için hastane doğum raporu vercekmiş öyle dediler bana.

doğum günümü kutlayan herkese teşekkürler kızlar..
iyiki varsınız

Canım nice güzel yıllara...

Arkadaşlar Petuş çok şükür iyi dün konuştuk her şey yolunda. İzne ayrılmış faceden yazmış zaten arzu eden varsa detaylara oradan da ulaşabilir...

Biz dün doktora gittik 34+2 olmuşuz kuzumun boyu 47 cm. kilosu ise 2200 gr geçtiğimiz ay daha kiloluydu. Doktor kilosu haftasıyla çok uyumlu dedi. Netten araştırdım zaten bu haftada 2000 civarları diyor ben son 5 haftada 1 KG almışım toplam kilom 7 olmuş ayrıca tebrik etti mutlu oldum 1 kilonun da 700 gr zaten miniğime gitmiş gelişimini de beğendi nst ye bağlandık bundan sonra artık ultrasondan da önemli nst değerleri ve hareketleriymiş arkadaşlar çok çok dikkat et hareketlerine dedi nst sırasında minimum 3 kez hareket etmesi gerekiyormuş bu arada ters dönmemiş 37 haftanın sonuna kadar bekleyelim %80 döner dönmezse de sezeryan olabilir dedi bakalım sayılı günler çok şükür hepinize sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…