güle güle kulansın oglun canım çok şeker
AMİN CANIM..CÜMLEMİZİN ÇOCUKLARI İNŞ.
evet cnm iş yerindeyim..işlerim toplarlıyorum..eşyalrımıda toparladım..yöneticim henüz gelmedi..durumumu bilmio...durumumu anlatcam gitcem işgörememezlik raporu alcam, onu iş yerine verip eve gidcem...
minnoşun oda çok süper, herşey çok güzel...güle güle kullansın yavrum benim...yerleştirincede koy emi resimleri:))
amannn benim gelcek kimsemde yok..napcam gün boyu evde bilmom...şimdi giderken kitap alcam bebek bakımıyla ilgili onları okurum belki:))
allah yardımcın olsun canım...ama benden size tavsiye ağrı kasılma sertleşme vs. gibi ağrıları önemsemekte fayda var..artık hafta itibariyle ciddi bi süerece girdik..hepimiz acemiyiz...düşün ben 2 dk bir gelen doğum sancısını hissetmiyorum(
evet cnm iş yerindeyim..işlerim toplarlıyorum..eşyalrımıda toparladım..yöneticim henüz gelmedi..durumumu bilmio...durumumu anlatcam gitcem işgörememezlik raporu alcam, onu iş yerine verip eve gidcem...
minnoşun oda çok süper, herşey çok güzel...güle güle kullansın yavrum benim...yerleştirincede koy emi resimleri:))
amannn benim gelcek kimsemde yok..napcam gün boyu evde bilmom...şimdi giderken kitap alcam bebek bakımıyla ilgili onları okurum belki:))
allah yardımcın olsun canım...ama benden size tavsiye ağrı kasılma sertleşme vs. gibi ağrıları önemsemekte fayda var..artık hafta itibariyle ciddi bi süerece girdik..hepimiz acemiyiz...düşün ben 2 dk bir gelen doğum sancısını hissetmiyorum(
petuşum yaaaa
canım benim hayırlı olsun.. ay iyiki de gitmişsin bak cuma günü doktora..
bol bol dinlen evde.. benim de bu cuma son..
interneti de hemen halletmeyi düşünüyorum.. evden yazışırız artık..
iim cnm çok şükür...
erken doğum riski taşıomuşum artık...
doğum kasılmaları sıklıkla ve düzenli bi şekilde olmaya başlamış..
rahimde açılma, rahim boyunda kısalma vs yok.
kasılmalar devam ederse doğumu başlatabilirmiş, kasılmaların azalması için dinlenmem gerekiomuş..
artık dinlencem
çok saol cnm..
günaydın kısssslaaarr dün akşam çok kötü oldum kasık ağrısından ölüyodum 2 dk ayakta durmak gelmiyo oturuncada geçmiyo kolay kolay üstüne birde tansiyon düşüp bayılınca tam oldu( bugün sabah yine kasık ağrısı felaket yaaaa korkuyorum erken falan gelcek diye.kasığım ağrıdığında hemen acaya suyum mu gelcek falan diye sürekli tetikteyim....
ayyy noluyo herkese yaa çok geçmiş olsun cnmmm
günaydın herkese
34.haftamızda oğlumla birlikte yine iş yerindeyiz hala devam
bugün yine otobüste kustum çok kötü oldum benim oğlan sanki mideme oturmuş bi o tarafa bi bu tarafa döndü durdu
kusarken o içerde sıkışıyor mu diye endişe ettim yasertleşti karnım birden, kasığımda ara ara adet sancısı gibi bişey oluyor ben üşütüyorum ondan herhalde diyorum ama bakalım devam ederse doktorumu ararım
Günaydın kızlarr
petuşcum çok geçmiş olsun
parisin nesi var facede grup gözükmediği
için takip edemiyorum ben herşeyden bi haber olmuşum
artık kk yada fazla girmiyorum eşim çalıştığı zamanlar
annemlere gidiyorum arada ordan okuyorum ama son
durumlardan haberim yoktu şimdi daha çok korkmaya
başladım evdeyim azcık toparlamayı düşünüyordum ama
şuan vazgeçmiş durumdayım benimde sürekli kasılmalrım
oluyor en son perşembe gittiğimizde ntsde birşey çıkmadı
ama hafta sonu sancı gibi de oluyor napsam bilemedim ki?
ama canım çok kötü oldum ya hiç bu kadar sık olmuyodu kasık ağrıları valla erken doğcak diye korkuyorum bebişim sabretse iyi olcak...2 dk ayakta duramıyorum yaa..zamanımız yaklaşıyo ya ondan.ama ciddi ye almak gerekiyomuş bu kasılmaları yalancı sancı deyip geçmemek lazım tatlım(
mmavilimm
Günaydın kızlarr
tmm cnm baktım cvp attımlolypoooppp
sana özelden mesaj gönderdim kuzuuu mutlaka oku çokkk önemliii
valla canım bu aralar benımde hıc keyfım yok havadan mı hamileliktenmi cozemedim ... canım bazen oluyor nadir de olsa benimde surekli altım ıslak oldugu ıcın esofmanıma falan bazen gecebiliyoo pecete koyuyorum oraya bazen kayıyoo ama bu bnm hamılelegım basından beri var bıkkınlık geldi artık valla altımın ıslak olmasından sureklınbr kızlar,hiç keyfim yok benim bu günlerde..öölee okuyorum yazılarınızı ama yazasım gelmio bi türlü
pancem d.günün kutlu olsun bebeim
sanki benim karnım bugün biraz daha şişti,bi de kızlar dün kotuma kadar geçen bi ıslaklık hissettim bi baktım az bişey geçmiş su gibi,korktum ama paniklemedim..banyoya girdim ve yattım..şimdilik bişey yok oluyomu sizde de böyle:26:
maşallah canım bebegine ve sana da kocaman masallah :dCanım nice güzel yıllara...
Arkadaşlar Petuş çok şükür iyi dün konuştuk her şey yolunda. İzne ayrılmış faceden yazmış zaten arzu eden varsa detaylara oradan da ulaşabilir...
Biz dün doktora gittik 34+2 olmuşuz kuzumun boyu 47 cm. kilosu ise 2200 gr geçtiğimiz ay daha kiloluydu. Doktor kilosu haftasıyla çok uyumlu dedi. Netten araştırdım zaten bu haftada 2000 civarları diyor ben son 5 haftada 1 KG almışım toplam kilom 7 olmuş ayrıca tebrik etti mutlu oldum 1 kilonun da 700 gr zaten miniğime gitmişgelişimini de beğendi nst ye bağlandık bundan sonra artık ultrasondan da önemli nst değerleri ve hareketleriymiş arkadaşlar çok çok dikkat et hareketlerine dedi nst sırasında minimum 3 kez hareket etmesi gerekiyormuş bu arada ters dönmemiş 37 haftanın sonuna kadar bekleyelim %80 döner dönmezse de sezeryan olabilir dedi bakalım sayılı günler çok şükür hepinize sevgiler...
hayırlı olsun canım iyi gunlerde kullanın cok guzelgünaydın herkese......
petuşşşş bu saatte seni burda görmek ne güzelhem izindesin hem bizimlesin
bizde cumartesi kontrolümüze gittik,herşey yolunda çalışabilir raporumuzuda aldık şimdi 5 hafta saycaz artık
bu arada evi boyama işimizde bitti, oğlumuzun odasın ve perdesini aldık,odamız 20 gün içinde gelcek, çok yorucu bi hafta sonuydu, her yerim ağrıyo......bu arada oğlumun oda takımı buEki Görüntüle 355368
günaydınlarrrrrrrr
evde olmama ragmen erken uyandım kahvaltımı yaptım size takılıyorum.
gçmiş olsun da bu kadar şiddetli bi agrıda neden dr nu aramadın ki cnmgünaydın kısssslaaarr dün akşam çok kötü oldum kasık ağrısından ölüyodum 2 dk ayakta durmak gelmiyo oturuncada geçmiyo kolay kolay üstüne birde tansiyon düşüp bayılınca tam oldu( bugün sabah yine kasık ağrısı felaket yaaaa korkuyorum erken falan gelcek diye.kasığım ağrıdığında hemen acaya suyum mu gelcek falan diye sürekli tetikteyim....
Canım doktora gitseydin keşke çok kötüysen.
canım sadece dinleniyorum haftaya randevum var.artık ayakta duramıyorum.doktorum 10 günde bir çağırıyo nst ye bağlıyo.inan canım her 10 günü atlatınca rahatlıyorum.oğlum sabretsin biraz daha.Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Parisin erken doğum riski varmış. Rahimde 5 cm açıklık varmış . Doğumu geciktirmeye çalışıyorlarmış
petuşum yaaaa
canım benim hayırlı olsun.. ay iyiki de gitmişsin bak cuma günü doktora..
bol bol dinlen evde.. benim de bu cuma son..
interneti de hemen halletmeyi düşünüyorum.. evden yazışırız artık..
petuşş öncelikle geçmiş olsun iyiki de dr ye gitmişsin.ayrıca bu kasık ağrılarını çok dikkate almak gerekiyo o zaman ciddi bir durum yani yalancıdır diye geçmeyelim
Günaydın kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?