2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

ayy en güzeli ayaklarını uzatıp kitap okumakkk
çookk seviyorummmmm

saol petuş teyzesi, hele bi odamız gelsin yerleştirelim koycaz herbişeyinin resmini

evet biliyorum petuşum ya çok şükür atlattın sen...bende endişe etmeye başladım artık şimdi parisimle ne güzel işe devam diyordum bi tane daha fire vericez galiba of şuan varya acayip stres oldum işyerinde bağlasalar duramıcam gibi hissediyorum kendimi inş.paris de atlatır allahım sen yardım et onlara...kendimden de çok korkuyorum ne olacak böyle

petuşum yaaaa
canım benim hayırlı olsun.. ay iyiki de gitmişsin bak cuma günü doktora..
bol bol dinlen evde.. benim de bu cuma son..
interneti de hemen halletmeyi düşünüyorum.. evden yazışırız artık..

ama ama ben hala devam etcem

günaydın kısssslaaarr dün akşam çok kötü oldum kasık ağrısından ölüyodum 2 dk ayakta durmak gelmiyo oturuncada geçmiyo kolay kolay üstüne birde tansiyon düşüp bayılınca tam oldu( bugün sabah yine kasık ağrısı felaket yaaaa korkuyorum erken falan gelcek diye.kasığım ağrıdığında hemen acaya suyum mu gelcek falan diye sürekli tetikteyim....

petuşş öncelikle geçmiş olsun iyiki de dr ye gitmişsin.ayrıca bu kasık ağrılarını çok dikkate almak gerekiyo o zaman ciddi bir durum yani yalancıdır diye geçmeyelim

ayyy noluyo herkese yaa çok geçmiş olsun cnmmm

Selamlarr zeynebim nasilsin takip ediyorum hergun sonlara dogru neler yasaniyo ogrenmis olalim benimde dun kanamam vardi biraz sonra dra gidicez 6.5 aylik olduk hala bitmedi kanamalarimiz riskimiz progestan basliycaz dedi dr neyse hepinize saglikla gelsin bebecikleriniz

lovacımmm en son perşembe doktora gittim 31+3 de 1920 di kilosu.şimdi 32 olduk.haftaya yine kontrolüm var.bu arada senin bebişin kilosu nasıl?

ayyy noluyo herkese yaa çok geçmiş olsun cnmmm

ama canım çok kötü oldum ya hiç bu kadar sık olmuyodu kasık ağrıları valla erken doğcak diye korkuyorum bebişim sabretse iyi olcak...2 dk ayakta duramıyorum yaa..zamanımız yaklaşıyo ya ondan.ama ciddi ye almak gerekiyomuş bu kasılmaları yalancı sancı deyip geçmemek lazım tatlım(

Günaydın kızlarr
petuşcum çok geçmiş olsun
parisin nesi var facede grup gözükmediği
için takip edemiyorum ben herşeyden bi haber olmuşum
artık kk yada fazla girmiyorum eşim çalıştığı zamanlar
annemlere gidiyorum arada ordan okuyorum ama son
durumlardan haberim yoktu şimdi daha çok korkmaya
başladım evdeyim azcık toparlamayı düşünüyordum ama
şuan vazgeçmiş durumdayım benimde sürekli kasılmalrım
oluyor en son perşembe gittiğimizde ntsde birşey çıkmadı
ama hafta sonu sancı gibi de oluyor napsam bilemedim ki?

benimki de dönmediği için mideme acayip baskı yapıyo ben de dün bi anda bi kusmaya başladım dedim başa döndük heralde tekrar ama neyse ki tkrarlamadı

günaydın cnm petuş işten çıktı herhalde sabah bi ara vardı...
parisin rahimde 5 cm açıklık varmış doğumhanedeymiş geciktirici veriyorlarmış allah yardımcıları olsun ve haftası bugün benle aynı 33+2 de cnm...

Canım doktora gitseydin keşke çok kötüysen.

Parisin erken doğum riski varmış. Rahimde 5 cm açıklık varmış . Doğumu geciktirmeye çalışıyorlarmış

Merhaba arkadaşlar kısmetse ben de Nisan annesi olacağım.. BU kadar geç katıldığım için üzgünüm umarım beni de aranıza alırsınız.. su an 33+5 haftalık hamileyim. geçen hafta gittiğim kontrole göre erken doğum riskim var 3 hafta istirahat edicekmişim.. Umarım erken doğum yapmam, çok endişeliyim...

Günaydın şekerler
lolypoooppp
sana özelden mesaj gönderdim kuzuuu mutlaka oku çokkk önemliii
tmm cnm baktım cvp attım
valla canım bu aralar benımde hıc keyfım yok havadan mı hamileliktenmi cozemedim ... canım bazen oluyor nadir de olsa benimde surekli altım ıslak oldugu ıcın esofmanıma falan bazen gecebiliyoo pecete koyuyorum oraya bazen kayıyoo ama bu bnm hamılelegım basından beri var bıkkınlık geldi artık valla altımın ıslak olmasından sureklı
maşallah canım bebegine ve sana da kocaman masallah :d
hayırlı olsun canım iyi gunlerde kullanın cok guzel
günaydınlarrrrrrrr
evde olmama ragmen erken uyandım kahvaltımı yaptım size takılıyorum.
günaydın cnm bnm ne kadar iyi gelmiştir simdi sana evde olmak tahmin edebiliyorum
gçmiş olsun da bu kadar şiddetli bi agrıda neden dr nu aramadın ki cnm

canım petuş kaçıncı haftadaydı?

petuşş öncelikle geçmiş olsun iyiki de dr ye gitmişsin.ayrıca bu kasık ağrılarını çok dikkate almak gerekiyo o zaman ciddi bir durum yani yalancıdır diye geçmeyelim

kızlar çok saolun..şimdi eve gidcem..bundan sonra evden takılcam size...evde netim var...sabahdan açarım inş..öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…