2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
bugün benim doğumgünüm ama yalnızım kocişimsiz
mutlu yıllar tatlımm. bebişin yanında ne güzelllllllllllllllllllllllllll
Günaydıııııııııııııııııııııın.....
bugün evde yine yalnızım gelsn depresyon

bende tekimmm
kendime kahve arkadaşı arıyom herkes işte bugün bakalım kim gelecekk bi kaç kişiye söyledim

cnmmm doğum günün kutlu olsunnn
ben de yıllardır senin yaşadığını yaşıyom her doğum günümde yanımda yokk 4 yıldır yaşıyom
cnm son zamanlarınız ayrı seneye beraber olcaksınız bir sen bir aşkın bide kuzun

Doğum günün kutlu olsun canm.. :119::119::119:
inşallah bundan sonraki özel günlerinizi bebişin ve eşinle kutlarsın..

dogum günün kutlu olsun cnm bu son yanlız dogum günün olur insallh seneye bebişinle kutlarsınnn

mutlu yıllar tatlımm. bebişin yanında ne güzelllllllllllllllllllllllllll

bende tekimmm
kendime kahve arkadaşı arıyom herkes işte bugün bakalım kim gelecekk bi kaç kişiye söyledim

mutlu yıllarrr pancem.bebeğinle eşinle birlikte nice güzel yıllara inşallah.ayrı kaldığınız günlerin acısını bol bol çıkarırsınız umarım.

doğum günün kutlu olsun canımmm, nice yaşlara....

çok sağolun kızlar..
güzel dilekleriniz için teşekkürler..
inşallah seneye eşim ve kızımla kutlarım dediğiniz gibi..

benimde doğum iznim tam 8 haziranda karne günü bitiyor ..karne sonrası toplantı yada sınav döneminde yani 1 temmuza kadar ne yapacagım bilmiyorum rapor filan ayarlamaya çalışacagız artık..torrba yasa ile erken doğumda iznimizin yanmadığını bbanada memur söylemşşti birde olduki doğum geç oldu ozaman doğum tarihine göre doğum sonrası iznimiz başalayacakmış aradaki geç olanm zaman ne olacak dedim bişey olmaz dedi memur ama bilmiyorum..okula doğum raporunu götürecekmiş eşimiz dostumuz artık kim müsaitse onlar öyle başlatacakmış doğum sonrası izni..

birde arkadaşlar söyledi ama ben izinde oldugumdan yazıyı görmedim ilimiz okullarrına tam gün mesai .haftasonu okulların açık kalması ve haftasonu öğretmenlerin okulda olması ayrıca yaz dönemi boyuncaaa öğretmen geliştirici seminlerin yapılması diyee bakanlıktan yazılar gelmeye başlamış sizin illerinizdede gelmeye başlamışmı yazılar acaba;*

merhaba

kızlar haftalık kontrolleriniz başladı mı acaba? ben geçtiğimiz perşembe günü gittim, perşembe tekrar gidicem.

hangi ilacı kullanıyosun adı ne ?

cnm bu rahatsızlığını belirttiğinde hemen nts ye alır ultrasondand a bakar eğer bebiş doğum pozisyonu almışsa bakar çatı muayenesine benimde oldu ordan biliorum . ama ayakta kalma doktoruna gidene kadar ve bol su içip dinlen benimde dediğin gibi girdimi uzun süre geçmiyoırdu kendimi zorlayınca hicks kasılmalarıdır geçer diyerekten mahvetmişim kendimi birazda misafir stresinden açılmam ve eerken doğum durumum olmuştu senin yoktur korkma sakın ama dediğim gibi dinlen kesinlikle doktornu görene kadar ok? ii bak kendine

uyy kıyamam iiiiiiiiikkkkkkkkiiiiiiiiiiiiiii doğğğğğğğğğduuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnn ssssssssaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mutlu yıllar nice mutlu sağlıklı senelere yavrunla kocanla ailenle..

nice mutlu senelere ailenle canım
lollyyy nasılsın hayatım bu arada keyifflerin nasıl

nazarım iyim canım dısardaydım dun aksam bugunde sabah 09 dan beri dısardaydım eve geldim dinleniyorum ay artık yok ben gezemıyorum yaa cok yoruluyorum iki de bir de cişim geliyoo gezmek mumkun degil sanki idrar kesem agzına kadar dolu gibi baskı yapıoo bi giriyom wc ye bi damla onun dısında hersey yolunda simdilik canım senden ne haber ? hersey yolunda demi senın de ?

canım yaa kıyamam benimde tam senin haftanda başladı aynı durumlar normal napalım minnoşlar için katlanıoruz işte dinlen dinlen amaaan sennden bebeğinden ne var ki önemli sanki. ii bak kendine. ben napiyim uyuz gibi kaşınıp duruyorum sürekli duş alıyorum gebelik kolestazıymış sanırım benim bu karaciğerdeki enzim yükselmeleri de bebek takipte işte nts temiz çıktı kalp atışlarıda ii normal, görünen bi olumsuzluğuda yok içerde bugün daha az hareketli ama o da nenm kociş ben temzilik yaptık ondan sallana sallana uyudu oğlan zaharki öyle bende dedim bir bnakayım kızlara ne yapıyorlar canım bnm yaaa

kaşıntıların için test yaptırcaktın karaciğerlerden mi kaynaklıymış ? o tehlikeli bi şeymiymiş ?

cnm dikkat et aman peki dogurduktan sonra geçermiymiş degerler normale donermiymiş canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…