mutlu yıllar tatlımm. bebişin yanında ne güzelllllllllllllllllllllllllllbugün benim doğumgünüm ama yalnızım kocişimsiz
Günaydıııııııııııııııııııııın.....
bugün evde yine yalnızım gelsn depresyon
bugün benim doğumgünüm ama yalnızım kocişimsiz
bende tekimmm
kendime kahve arkadaşı arıyom herkes işte bugün bakalım kim gelecekk bi kaç kişiye söyledim
Doğum günün kutlu olsun canm.. :119::119::119:
inşallah bundan sonraki özel günlerinizi bebişin ve eşinle kutlarsın..
dogum günün kutlu olsun cnm bu son yanlız dogum günün olur insallh seneye bebişinle kutlarsınnn
mutlu yıllar tatlımm. bebişin yanında ne güzelllllllllllllllllllllllllll
bende tekimmm
kendime kahve arkadaşı arıyom herkes işte bugün bakalım kim gelecekk bi kaç kişiye söyledim
mutlu yıllarrr pancem.bebeğinle eşinle birlikte nice güzel yıllara inşallah.ayrı kaldığınız günlerin acısını bol bol çıkarırsınız umarım.
cnmmm doğum günün kutlu olsunnn
ben de yıllardır senin yaşadığını yaşıyom her doğum günümde yanımda yokk 4 yıldır yaşıyom
cnm son zamanlarınız ayrı seneye beraber olcaksınız bir sen bir aşkın bide kuzun
doğum günün kutlu olsun canımmm, nice yaşlara....
kızlar izine çıktım bugün itibariyle,32 haftalık raporumuzu aldık,benim doğum sonrası iznim bittiğinde okullar kapanmış oluyo,o nedenle iznim yanmasın diye çalışmayacağım.Bu arada bu topikte öğretmen olan arkadaşlar vardı,bilginiz olsun diye söylüyorum,torba yasaya göre erken doğum halinde doğum öncesi iznin kalan kısmı doğum sonrasına ekleniyormuş artık,okuldaki memura sordum,hatta bize mail geldi bu konuya dikkat edin diye,evet ekleniyor dedi bana,bilginize...
günaydın herkeze bnm kan degerm 13 .16 cıktı en son dr um kan hapını degiştr dedigimde bu cok iyi demiştide inanmamıstım midemi yakıyo die :) bn bişi sorcam 2 3 aksamdr karnım cok sertt oluyo hele dün bildigin tas gibiydi oturdugumda kalkamadım sag kasıgım da cok fena bi agrı oldu korkmadm degil dogummu basladı die cünkü bnm agrı esigim cok yüksek p tesi kont gideyim bakayım catı muayenesi nts kont yapılıyomu artık 32 +3 olucam
merhaba
kızlar haftalık kontrolleriniz başladı mı acaba? ben geçtiğimiz perşembe günü gittim, perşembe tekrar gidicem.[/QUOTE
doktorum 36 haftaya kadar 15 günde bir 36 dan sonra haftalık olcak kontrollerin dedi.33+0 olduğum için 15 gün sonra tekrar gidicem ben.ama haftalık olmasını çok istiyorum artık sürekli evham yapıyorum çünkü....
merhaba
kızlar haftalık kontrolleriniz başladı mı acaba? ben geçtiğimiz perşembe günü gittim, perşembe tekrar gidicem.[/QUOTE
doktorum 36 haftaya kadar 15 günde bir 36 dan sonra haftalık olcak kontrollerin dedi.33+0 olduğum için 15 gün sonra tekrar gidicem ben.ama haftalık olmasını çok istiyorum artık sürekli evham yapıyorum çünkü....
ben de 34+5im. erken başladı sandım haftalık kontrollerim.
günaydın herkeze bnm kan degerm 13 .16 cıktı en son dr um kan hapını degiştr dedigimde bu cok iyi demiştide inanmamıstım midemi yakıyo die :) bn bişi sorcam 2 3 aksamdr karnım cok sertt oluyo hele dün bildigin tas gibiydi oturdugumda kalkamadım sag kasıgım da cok fena bi agrı oldu korkmadm degil dogummu basladı die cünkü bnm agrı esigim cok yüksek p tesi kont gideyim bakayım catı muayenesi nts kont yapılıyomu artık 32 +3 olucam
bnm dün 5 gibi bi gerildi aksam 9 du anca rahatladı karnm ole gerilip durmuyo yani gerildi saatlerce sıkıntı oldu en son bi sıcak dus aldım biraz rahatladım bnm bide gece kramlarım oluyo erken dogum olacagndan korkuyorum zaten 18 haftada bi kanama yasamıstım bn erken dogum bekliyodum ep bi 28 i görsem rahatlıycam diyodum cok sükür 32 olduk ama korku gecmedi daahaa
merhaba
canım bende 35 3 deyim ama iki hafta sonrasına verdi kontorlümü o kadar evhama gerek yokki fazla hastane ortamında kalman ve sürekli usg de iyi değil doktorun ne diyorsa öyle yap bence sıkıldık artık hamişlikten kavuşmak istiyoruz ondan hep bunlar biliorum bendede var ama sen kendini hazırlıklarına vs bişeylere verde öyle evhamda yapma oda ben bak geçen hafta feci durumlar yaşadım erken doğum tehlikesi vs ona rağmen yani korkma sen
nice mutlu senelere ailenle canımbugün benim doğumgünüm ama yalnızım kocişimsiz
lollyyy nasılsın hayatım bu arada keyifflerin nasıl
nice mutlu senelere ailenle canım
nazarım iyim canım dısardaydım dun aksam bugunde sabah 09 dan beri dısardaydım eve geldim dinleniyorum ay artık yok ben gezemıyorum yaa cok yoruluyorum iki de bir de cişim geliyoo gezmek mumkun degil sanki idrar kesem agzına kadar dolu gibi baskı yapıoo bi giriyom wc ye bi damla onun dısında hersey yolunda simdilik canım senden ne haber ? hersey yolunda demi senın de ?
canım yaa kıyamam benimde tam senin haftanda başladı aynı durumlar normal napalım minnoşlar için katlanıoruz işte dinlen dinlen amaaan sennden bebeğinden ne var ki önemli sanki. ii bak kendine. ben napiyim uyuz gibi kaşınıp duruyorum sürekli duş alıyorum gebelik kolestazıymış sanırım benim bu karaciğerdeki enzim yükselmeleri de bebek takipte işte nts temiz çıktı kalp atışlarıda ii normal, görünen bi olumsuzluğuda yok içerde bugün daha az hareketli ama o da nenm kociş ben temzilik yaptık ondan sallana sallana uyudu oğlan zaharkiöyle bende dedim bir bnakayım kızlara ne yapıyorlar canım bnm yaaa
canım yaa kıyamam benimde tam senin haftanda başladı aynı durumlar normal napalım minnoşlar için katlanıoruz işte dinlen dinlen amaaan sennden bebeğinden ne var ki önemli sanki. ii bak kendine. ben napiyim uyuz gibi kaşınıp duruyorum sürekli duş alıyorum gebelik kolestazıymış sanırım benim bu karaciğerdeki enzim yükselmeleri de bebek takipte işte nts temiz çıktı kalp atışlarıda ii normal, görünen bi olumsuzluğuda yok içerde bugün daha az hareketli ama o da nenm kociş ben temzilik yaptık ondan sallana sallana uyudu oğlan zaharkiöyle bende dedim bir bnakayım kızlara ne yapıyorlar canım bnm yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?