Canım nice güzel yıllara...
Arkadaşlar Petuş çok şükür iyi dün konuştuk her şey yolunda. İzne ayrılmış faceden yazmış zaten arzu eden varsa detaylara oradan da ulaşabilir...
Biz dün doktora gittik 34+2 olmuşuz kuzumun boyu 47 cm. kilosu ise 2200 gr geçtiğimiz ay daha kiloluydu. Doktor kilosu haftasıyla çok uyumlu dedi. Netten araştırdım zaten bu haftada 2000 civarları diyor ben son 5 haftada 1 KG almışım toplam kilom 7 olmuş ayrıca tebrik etti mutlu oldum 1 kilonun da 700 gr zaten miniğime gitmişgelişimini de beğendi nst ye bağlandık bundan sonra artık ultrasondan da önemli nst değerleri ve hareketleriymiş arkadaşlar çok çok dikkat et hareketlerine dedi nst sırasında minimum 3 kez hareket etmesi gerekiyormuş bu arada ters dönmemiş 37 haftanın sonuna kadar bekleyelim %80 döner dönmezse de sezeryan olabilir dedi bakalım sayılı günler çok şükür hepinize sevgiler...
Canım nice güzel yıllara...
Arkadaşlar Petuş çok şükür iyi dün konuştuk her şey yolunda. İzne ayrılmış faceden yazmış zaten arzu eden varsa detaylara oradan da ulaşabilir...
Biz dün doktora gittik 34+2 olmuşuz kuzumun boyu 47 cm. kilosu ise 2200 gr geçtiğimiz ay daha kiloluydu. Doktor kilosu haftasıyla çok uyumlu dedi. Netten araştırdım zaten bu haftada 2000 civarları diyor ben son 5 haftada 1 KG almışım toplam kilom 7 olmuş ayrıca tebrik etti mutlu oldum 1 kilonun da 700 gr zaten miniğime gitmişgelişimini de beğendi nst ye bağlandık bundan sonra artık ultrasondan da önemli nst değerleri ve hareketleriymiş arkadaşlar çok çok dikkat et hareketlerine dedi nst sırasında minimum 3 kez hareket etmesi gerekiyormuş bu arada ters dönmemiş 37 haftanın sonuna kadar bekleyelim %80 döner dönmezse de sezeryan olabilir dedi bakalım sayılı günler çok şükür hepinize sevgiler...
petunya durumun nasıl merak etim
iim cnm çok şükür...
erken doğum riski taşıomuşum artık...
doğum kasılmaları sıklıkla ve düzenli bi şekilde olmaya başlamış..
rahimde açılma, rahim boyunda kısalma vs yok.
kasılmalar devam ederse doğumu başlatabilirmiş, kasılmaların azalması için dinlenmem gerekiomuş..
artık dinlencem
çok saol cnm..
günaydın herkese......
petuşşşş bu saatte seni burda görmek ne güzelhem izindesin hem bizimlesin
bizde cumartesi kontrolümüze gittik,herşey yolunda çalışabilir raporumuzuda aldık şimdi 5 hafta saycaz artık
bu arada evi boyama işimizde bitti, oğlumuzun odasın ve perdesini aldık,odamız 20 gün içinde gelcek, çok yorucu bi hafta sonuydu, her yerim ağrıyo......bu arada oğlumun oda takımı buEki Görüntüle 355368
Günaydınnn.. Güzel anneler.
Güzel haftalar diliyorum.
Petuş ve Zeynep evlerine çekildiler bu hafta itibari ile :)
Darısı başımıza :)
günaydınlarrrrrrrr
evde olmama ragmen erken uyandım kahvaltımı yaptım size takılıyorum.
günaydınlarrr...
şu anda iş yerindeyim:)) raporu halletmeye geldim..eşyalarımı toplayıp sonra eve gidicem...artık evde dinlencez yağmur hanımı bekliycez..
ii haftalar diliyorum
hep böyle olun işte, bizi yalnız bırakmayın günaydın bu arada....
AMİN CANIM..CÜMLEMİZİN ÇOCUKLARI İNŞ.gecmiş olsun canım valla biz evde sürekli dinlenerek bu dönemi zor geciriyoruz sizlerin durumu çok zor en iyisini yapmışsın inşallah zamanında sagsalim gelir yagmur
evet cnm iş yerindeyim..işlerim toplarlıyorum..eşyalrımıda toparladım..yöneticim henüz gelmedi..durumumu bilmio...durumumu anlatcam gitcem işgörememezlik raporu alcam, onu iş yerine verip eve gidcem...günaydın herkese......
petuşşşş bu saatte seni burda görmek ne güzelhem izindesin hem bizimlesin
bizde cumartesi kontrolümüze gittik,herşey yolunda çalışabilir raporumuzuda aldık şimdi 5 hafta saycaz artık
bu arada evi boyama işimizde bitti, oğlumuzun odasın ve perdesini aldık,odamız 20 gün içinde gelcek, çok yorucu bi hafta sonuydu, her yerim ağrıyo......bu arada oğlumun oda takımı buEki Görüntüle 355368
amannn benim gelcek kimsemde yok..napcam gün boyu evde bilmom...şimdi giderken kitap alcam bebek bakımıyla ilgili onları okurum belki:))canım benim bizde sık sık kasıldığımız için doktor artık bekliyceksin iş yapmak yok dedi
Ödemlerimden özellikle tansiyondan korkuyorlar, günde iki defa ölçüyoruz 12 6 gibi çıkıyor 14 te bebeğimi alıcaklar...
bugün annem ve teyzem (misaltinin annesi ))))))) geliyor. Onları bekliyorum
günaydın herkese
34.haftamızda oğlumla birlikte yine iş yerindeyiz hala devam
bugün yine otobüste kustum çok kötü oldum benim oğlan sanki mideme oturmuş bi o tarafa bi bu tarafa döndü durdu
kusarken o içerde sıkışıyor mu diye endişe ettim yasertleşti karnım birden, kasığımda ara ara adet sancısı gibi bişey oluyor ben üşütüyorum ondan herhalde diyorum ama bakalım devam ederse doktorumu ararım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?