2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

ya benden önce doğum yapoacaksın kıskandım şimdi seni
bu arada bir maşallah da kilondan dolayı tebrik ediyorum ben de son 6 haftada 5 kilo aldım
bu arada petuşun izne çıkmasına daha varmıydı sanki ters bir durum mu olmuş. face giremiyorum o yüzden ....

maşallah canım

Günaydınnn.. Güzel anneler.

Güzel haftalar diliyorum.
Petuş ve Zeynep evlerine çekildiler bu hafta itibari ile :)
Darısı başımıza :)

günaydınlarrr...

şu anda iş yerindeyim:)) raporu halletmeye geldim..eşyalarımı toplayıp sonra eve gidicem...artık evde dinlencez yağmur hanımı bekliycez..
ii haftalar diliyorum

petunya durumun nasıl merak etim

iim cnm çok şükür...
erken doğum riski taşıomuşum artık...
doğum kasılmaları sıklıkla ve düzenli bi şekilde olmaya başlamış..
rahimde açılma, rahim boyunda kısalma vs yok.
kasılmalar devam ederse doğumu başlatabilirmiş, kasılmaların azalması için dinlenmem gerekiomuş..
artık dinlencem
çok saol cnm..

gecmiş olsun canım valla biz evde sürekli dinlenerek bu dönemi zor geciriyoruz sizlerin durumu çok zor en iyisini yapmışsın inşallah zamanında sagsalim gelir yagmur

günaydın herkese......
petuşşşş bu saatte seni burda görmek ne güzel hem izindesin hem bizimlesin
bizde cumartesi kontrolümüze gittik,herşey yolunda çalışabilir raporumuzuda aldık şimdi 5 hafta saycaz artık
bu arada evi boyama işimizde bitti, oğlumuzun odasın ve perdesini aldık,odamız 20 gün içinde gelcek, çok yorucu bi hafta sonuydu, her yerim ağrıyo......bu arada oğlumun oda takımı bu

Son düzenleme:

güle güle kulansın oglun canım çok şeker

günaydın herkese.
iyi bir hafta diliyorum. bebişlerimiz inşallah bizi korkutmazlar bu hafta. sakin sakin beklerler karnımızda...
benimde son iş haftam. hayırlısıyla bu haftayıda atlatırsak geriye 3 haftam kalıyor doğuma.

günaydınlarrr...

şu anda iş yerindeyim:)) raporu halletmeye geldim..eşyalarımı toplayıp sonra eve gidicem...artık evde dinlencez yağmur hanımı bekliycez..
ii haftalar diliyorum

canım benim bizde sık sık kasıldığımız için doktor artık bekliyceksin iş yapmak yok dedi
Ödemlerimden özellikle tansiyondan korkuyorlar, günde iki defa ölçüyoruz 12 6 gibi çıkıyor 14 te bebeğimi alıcaklar...

bugün annem ve teyzem (misaltinin annesi ))))))) geliyor. Onları bekliyorum

GÜNAYDINNN HERKESEEEE....

SON 3 İŞ GÜNÜM BENİMDE HEYOIOOO

günaydın herkese
34.haftamızda oğlumla birlikte yine iş yerindeyiz hala devam
bugün yine otobüste kustum çok kötü oldum benim oğlan sanki mideme oturmuş bi o tarafa bi bu tarafa döndü durdu
kusarken o içerde sıkışıyor mu diye endişe ettim ya sertleşti karnım birden, kasığımda ara ara adet sancısı gibi bişey oluyor ben üşütüyorum ondan herhalde diyorum ama bakalım devam ederse doktorumu ararım

günay dın hamişler hepinize.bir kaçgundur giremiyordum geçmişi okudum aman kızlar dikkatli olun artık son haftalar inise geçtik diyorum ben dün kızıma çıkış gitti.hayırlısıyla bebekleride bir kucağımıza alsak.bende de oluyor kasılmalar uzanınca geçiyor ayakta durunca birde sırt üstü yatınca oluyor.bugun çok işim vardı ama mersin çok yağmurlu dışarı işim kaldı elbise dolabını halledeceyim bakalım yapa bildiyim kadar.kızlar bu arada 31 hafta 8 aylık mı olmuş oluyor ya biraz önce arkadsın birin çizelgesinde gördüm öyle ise şuan ben 8 aylıkmı oluyorum yani.
bizim kuzuya bebek arabası ,buset ve çanta bakıyorum sizler aldınızmı hangi marka ve fiyatları nasıl benim kafam çok karıştı güzel şeyler var ama beyendiklerim çok pahalı dün bir araba baktım 1.60 düşün yani dedim bune sizlerde bilgi evrirseniz benim 2ci bebeyim olacak kızım 10 yaşında hep eşyalarını verdim.şimdi yeni alacagım resim de koyarsanız sevinirim.

gecmiş olsun canım valla biz evde sürekli dinlenerek bu dönemi zor geciriyoruz sizlerin durumu çok zor en iyisini yapmışsın inşallah zamanında sagsalim gelir yagmur
AMİN CANIM..CÜMLEMİZİN ÇOCUKLARI İNŞ.
evet cnm iş yerindeyim..işlerim toplarlıyorum..eşyalrımıda toparladım..yöneticim henüz gelmedi..durumumu bilmio...durumumu anlatcam gitcem işgörememezlik raporu alcam, onu iş yerine verip eve gidcem...
minnoşun oda çok süper, herşey çok güzel...güle güle kullansın yavrum benim...yerleştirincede koy emi resimleri:))
amannn benim gelcek kimsemde yok..napcam gün boyu evde bilmom...şimdi giderken kitap alcam bebek bakımıyla ilgili onları okurum belki:))

allah yardımcın olsun canım...ama benden size tavsiye ağrı kasılma sertleşme vs. gibi ağrıları önemsemekte fayda var..artık hafta itibariyle ciddi bi süerece girdik..hepimiz acemiyiz...düşün ben 2 dk bir gelen doğum sancısını hissetmiyorum(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…