2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kıssslaarrr iyi akşamlar...bişi sorcam.bebek kiloları haftaları ile ilgili tablo hazırlancaktı sanırım haberiniz var mı ne oldu??

bana da bel ağrımdan dolayı verdi doktor ama içmiyorum. içemediğimden değil. ben hep böyleyim ilaçlara karşı birşeyim var. demir hapı kullanıyorum onu da kan değerim çok düştüğü için. eleviti bile fazla kullanmadım. sanki çok kimyasal tüketiyormuşum gibi geliyor. muz yiyorum ben onda da magnezyum varmış. kramplara iyi geliyormuş.

kan değerin kaç cnm ?

Günaydın herkeslereee

hatice arkadaşım senin bi kanama durumun olmuştu. ben sana özel mesaj da yazmaya çalıştım ama mesaj sayım 100 olmadığı için yazamadım neyse sendeki durumun aynısı bende de önceki haftalarımda oldu. doktoruna gittin mi son durumun ne onu merak ettim :) önceki sayfalarda sana yazmıştım ama görmemişsin bak tekrar kopyalayım :

Son düzenleme:

evt 16 haftayı ben de ilk defa duydum o nerden çıktı doğum sonrası izin için doğum gerçekleşmesi lazım değil mi ben 2 hafta çalışabilir aldım sonra 6 hafta çalışamaz aldım

tamam zaten ben de 8+8 şeklinde aldım ama hepsini peşin peşin 32. haftamda aldım. yani raporda yazan aynen şu : "Hastanemizde ... tarihinde ... protokol no suyla müracaatta bulunan Zeliha şener in doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası 8 hafta izne ayrılması uygundur." Altında da doktorun kendi el yazısıyla şu yazıyor : " Hasta 32. gebelik haftasında olup doğum öncesi 8 haftalık iznine ayrılması uygun görülmüştür"

daha bunun üstüne ben şimdi doğumdan sonra da tekrar rapor mu düzenletecem ?? benim okul müdürü gerek yok demişti bilmiyo da olabilir :44:

Aynen gebelikten oncede herhangi bi ilaci icemezdim. O demir hapida ayni sekilde icemedim.. Dr sivi bi karisim verdi onuda bulanti korkusundan daha denemedim evet bende muz yiyorum insallah yeterli gelir...

günaydın herkeze bnm kan degerm 13 .16 cıktı en son dr um kan hapını degiştr dedigimde bu cok iyi demiştide inanmamıstım midemi yakıyo die :) bn bişi sorcam 2 3 aksamdr karnım cok sertt oluyo hele dün bildigin tas gibiydi oturdugumda kalkamadım sag kasıgım da cok fena bi agrı oldu korkmadm degil dogummu basladı die cünkü bnm agrı esigim cok yüksek p tesi kont gideyim bakayım catı muayenesi nts kont yapılıyomu artık 32 +3 olucam

merhaba cnm bende senin gibi tüp bebek benimde çok serti karnım çok sancım oluyordu hiç uyuyamıyordum gezemiyordum karnımın alt kısın ları ağrıyordu doktorum magnezyum verdi çok iyim şuanda nstye bağladı dün sancın yok dedi cnm ondan doktoruna görüş benim doktorum eliyle muayene etti karnımı o fark eetti yani yoksa ben daha söylemezdim kasıklarımın ağrıdığını

ne kadar güzel. sizin az zamanınız kalmış. inşallah sağ salim kucağımıza alırız yavrularımızı.

öyle böyle degil karnm davul gibi gergin oldu yatamadım oturamadım magnezyuumu içiyorumda bana faydalı olmadı bnde ptesi soyleyim barı

öyle böyle degil karnm davul gibi gergin oldu yatamadım oturamadım magnezyuumu içiyorumda bana faydalı olmadı bnde ptesi soyleyim barı

canım o benimde oluyo hemde sık sık yalancı doğum kasılmasıymış.dra sordum aralıklarına dikkat et düzenli değilse sorun yok dedi he birde bir saatte 4 kezden fazla olmaması lazımmış

Günaydıııııııııııııııııııııın.....
bugün evde yine yalnızım gelsn depresyon

bnm dün 5 gibi bi gerildi aksam 9 du anca rahatladı karnm ole gerilip durmuyo yani gerildi saatlerce sıkıntı oldu en son bi sıcak dus aldım biraz rahatladım bnm bide gece kramlarım oluyo erken dogum olacagndan korkuyorum zaten 18 haftada bi kanama yasamıstım bn erken dogum bekliyodum ep bi 28 i görsem rahatlıycam diyodum cok sükür 32 olduk ama korku gecmedi daahaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…