Merhabalar arkadaslar.. Bi sorum olcak aranizda magnezyum icemeyen varmi? Onun yerine alternatif kullandiginiz birsey?? Ben icemiyorum bende cok kotu bulanti ve kusma yapiyor. Dr m icmemi soyluyo yarin 33. Gebelik haftasina gircez insallah ve benim sancilarim baslamis erken dogum olabilirmis. Cok korkuyorum bebegime birsey olck dietedaviyle gebe kalmistim bu yuzden korku daha cookkkkk ((((((((((((
bana da bel ağrımdan dolayı verdi doktor ama içmiyorum. içemediğimden değil. ben hep böyleyim ilaçlara karşı birşeyim var. demir hapı kullanıyorum onu da kan değerim çok düştüğü için. eleviti bile fazla kullanmadım. sanki çok kimyasal tüketiyormuşum gibi geliyor. muz yiyorum ben onda da magnezyum varmış. kramplara iyi geliyormuş.
Günaydın herkeslereee
canım aynı durum bende de oldu ve kanama ertesi sabahta çok hafif akıntıyla birlikte gelince doktora gittim. 29+4 deydim o zaman. beni hemen muayene ettiler ve 2 cm açılma olduğunu doğumun başladığını söylediler. ilaç ve serum verdiler hemen bir de bebeğin ciğerlerini geliştirici 2 doz iğne yedim 24 saat arayla. nitekim sancım olmadığı için beni geri çıkardılar hastaneden ve sadece yatacaksın bebek doğana dediler. sonraki 30. hafta kontrolümde doktor açılmay birlikte rahim boyumun da en az 2.5 cm olması gerekirken benim 1.8 cm olduğunu söyledi erken doğum tehdidimin de devam ettiğini söyledi. şimdi 32+1 deyim ama her an da stres içindeyim. gözünü korkutmak değil kesinlikle amacım yanlış anlama ama doktoruna görünmen de fayda var. haa bu arada cinsel ilişki kesinlikle yasak. diğer arkadaşlara da söylüyorum cinsel ilişki konusunda çok dikkatli olun...
8+8 şeklinde alınıyor ben ilk kez duydum 16 haftalık verildiğini.+8 lik kısmı doğumdan sonra alıyorsun eğer erken doğum yaptıysan da o kadar gün doğum sonrasına aktarılıyor bunlar raporda belirtiliyormuş.
evt 16 haftayı ben de ilk defa duydum o nerden çıktı doğum sonrası izin için doğum gerçekleşmesi lazım değil mi ben 2 hafta çalışabilir aldım sonra 6 hafta çalışamaz aldım
bana da bel ağrımdan dolayı verdi doktor ama içmiyorum. içemediğimden değil. ben hep böyleyim ilaçlara karşı birşeyim var. demir hapı kullanıyorum onu da kan değerim çok düştüğü için. eleviti bile fazla kullanmadım. sanki çok kimyasal tüketiyormuşum gibi geliyor. muz yiyorum ben onda da magnezyum varmış. kramplara iyi geliyormuş.
günaydın herkeze bnm kan degerm 13 .16 cıktı en son dr um kan hapını degiştr dedigimde bu cok iyi demiştide inanmamıstım midemi yakıyo die :) bn bişi sorcam 2 3 aksamdr karnım cok sertt oluyo hele dün bildigin tas gibiydi oturdugumda kalkamadım sag kasıgım da cok fena bi agrı oldu korkmadm degil dogummu basladı die cünkü bnm agrı esigim cok yüksek p tesi kont gideyim bakayım catı muayenesi nts kont yapılıyomu artık 32 +3 olucam
merhaba cnm bende senin gibi tüp bebek benimde çok serti karnım çok sancım oluyordu hiç uyuyamıyordum gezemiyordum karnımın alt kısın ları ağrıyordu doktorum magnezyum verdi çok iyim şuanda nstye bağladı dün sancın yok dedi cnm ondan doktoruna görüş benim doktorum eliyle muayene etti karnımı o fark eetti yani yoksa ben daha söylemezdim kasıklarımın ağrıdığını
öyle böyle degil karnm davul gibi gergin oldu yatamadım oturamadım magnezyuumu içiyorumda bana faydalı olmadı bnde ptesi soyleyim barı
bugün benim doğumgünüm ama yalnızım kocişimsiz
bugün benim doğumgünüm ama yalnızım kocişimsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?