2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

canım bu duygu geçişleri normal biliyosun ki,çok fazla takılmamaya çalış falan dicem o kadar kolay olsaydı zaten yapardın.ama en azından bunun farkındasın ,ben alınganlık yapıyorum ortada bişey yok diye kendini telkin et bence,sonuçta geçici bi dönem bu da.bi de yürüyüş ve açık hava insana çoook iyi geliyor

Bu facebook işine bir açıklık getirelim artık. Sıkıldım ya

11+6 canım...bizi 2 haftada bir çağırdı doktorumuz o yüzden çok sık gittik artık ayda bire dönecek sanırım

3 ay dolunca ayda 1 galiba evet. son aylar yine sıklaşıyor. ikili testin yapıldı mı senin? acaba benim yarın yapılır mı. 10+3 erken galiba.

kızlar bu arada ben iş yerinden rahat giremediğim için siteye heran takip edemiyorum sizi,arada fırsat bulunca bakıp hepinizi takip etmeye çalışıyorum.daldan dala atlama sebebim bundan..sevgiler

Son düzenleme:
pariscim bu linki tıklayınca açılıo sizide görüyorum 5 kişi, ben bişi sorcam eklenince gruba eklendi die ileti gidiomu, ona göre request göndercem?

Kapalı grup diyor canım ya. Ben istek gönderdim sen bakıyor musun oraya.

siz istek gönderiyosunuz sevdada sizi kabul ediyor canım bildiğim kadarıyla
grubu açan sevdaya onun onayı gerekiyor

Eee bayanlar neler yapıyorsunuz . Bugün pek sessiziz yok mu konuşacak konu

kızlar ben kaçtım tarama sonuçları için doktora gideceğiz önce bi duşa gireyim..iyi bakın kendinizee

eee bayanlar neler yapıyorsunuz . Bugün pek sessiziz yok mu konuşacak konu

şu anda en merak ettiğim konu cinsiyet..ama onuda konuş konuş insan hepden heycanlanıo, bide beklemekten başka yapcak bişi yok Cinsiyetler belli olsa onu alcam bunu aldım konu çoookk...:90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…