2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

amannn amannn,sık dişini az daha

harika olmuş canım iyi gunlerde eskitin

güle güle kullnın canm..

inşallah kızlar,sağolun...süsleme işi war daha doğumları duydukça hemen halletmeliyim diyorum nolur nolmazz

hayırlı olsun bebişin. sgk ile anlaşmalı ise kendi hastanenden yada anlaşmalı bir hastaneden satın 32 + 0 dan itibaren de alabilirisin. dr un 31 + larda da verebilir. ben de sen gibi salı dan salıya hafta başı oluyorum. 31+6 pazartesi günü gittim, dr 32 hafta hamiledir, doğum önü izni kullannabilir yazılı bir rapor verdi. 3 nüshalı. ben memur olduğum için 1. nüshaya çalıştığım yere verdim. diğerelerini sakla dediler. doğum olunca diğer iki kağıdada doğum sonrası analık iznini başlatacaklarmış.

Son düzenleme:

mrb canım...
sgk anlaşmalı bir hastaneden,32. haftanda alıyorsun yanlış hatırlamıyosam..çalışan arkadaşlar dha ii bilir

selam kizlar.gecmisi okudum.ya paris hastanedeyms.rabbim yardimcisi olsun.bebegini saglikla sorunsuzca kucagina alir ins.ay korkmaya basladm ben.daha hazirliklarimda tamam degil.kendime pijama vs alicam daha.anlasilan bebisler bunaldi cikmak istiyo disari.bir arkadasta dogum yapms.etti 3

canım benim ne güzel olmuş yaaa
güzel günlerde kullaının

sağol zeyno teyzesi,daha çok işim var yaa..
geçen senin yaptığın listeye bakıyorum da aynen bende yapmalıyım onları..
daha mevlüt yapıcam bir de onun ıvırı zıvırı var..bakalım artık..şeytan dio çekil bi köşeye sürme elini bişeye,kim neyi nasıl yapıosa yapsın sen sadece bebeğine odaklan..ama ev senin,çocuk senin,mevlüt senin..eee senden fazla kimse kafa patlatmaz dimi

ah sorma canım ya,bi biz kaldık,missaltinde var bu arada, o da 23 martta ayrılcak,benimde 2 hafta yıllık iznim var ama ben onu doğum izninin sonuna ekletcem, oğlumla daha daha çok vakit geçirebilmek için, yani ben işe gelip giderken doğurmadıkça sonuna kadar çalışcam,zaten heralde en son benim 30 mart

merhaba arkadaşlar sizi sürekli takip ediyorum ama yorum yapmak kısmet olmadı benim bebeğimin doğum tarihide 12 nisan 33 hafta 4 günlük hamileyim bugün doktora gittim bebeğim 3100 gr 44cm üç hafta önde gidiyoruz Allah hepimize bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder inşallah

aynen öyle canım
Allahta bu gün annemle teyzem gelicek de yardım edicekler..

Çok sıkıntılı işler ya...
Bu arada evde oturmak yemek için zor yaa. Bana yemek yapan yok canım bişey yapmak istemiyor ((

slm kızlar..
ben de doğuumu gerçekleşen arkadaşı görünce çok panik oldum gerçekten.
çünkü cumartesi doktordaydım. nts bağladı ( 32 +5deydik ) kasılmalarım olduğunu söyledi ve erken doğum riskinden bahsetti.
hatta önümüzdeki 2 hafta doğurmazssan iyi olur dedi. ben de elimden geleni yaparım dedim
zaten bu 2 hafta doğurmazssan sonraki haftada gerçekleşen doğum erken doğum olarak adlandırılmaz dedi. bu da 36. haftadan itibaren demek oluyo.

önlem alalım dedi. bu kasılmalar geçici olabileceği gibi erken doğuma da sebep olabiliyomuş. bol sıvı al ve fazla hareket etme. uzan bol bol yat dedi.
bunun dışında PROLUTON DEPOT 500mg iğne verdi. doğumu engellemek için. 2 tane verdi ilkini vurundum dün.
inanılmaz acı veriyo. resmen uyuştum çok ağır bi iğne.

bu arada daha bi dünya eksiğim var. hareket de etme dedi bilmiyorum nasıl olacak :44:
oğluşum dönmüş iyice aşağı inmiş ve kafasını mesanenin tam arkasına iyice yerleştirmiş. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin. hepimizin. bi de zamanında inşallah

maşallah canım bebişine amin amin

amin canım . inş zamanını bekler bebişin hayırlısı olsun

benim oğlum 3150 doğmuştu,daha doğuma 1 ay varken çok değilmi yaa..seninki minik bir tosuncuk olcak belli

aynen öyle canım
Allahta bu gün annemle teyzem gelicek de yardım edicekler..

Çok sıkıntılı işler ya...
Bu arada evde oturmak yemek için zor yaa. Bana yemek yapan yok canım bişey yapmak istemiyor ((

benimde var ANNEM(35. km),K.VALİDEM(alt katta oturuyor),teyzem(55km),kızkardeşim çalışıyor...eşiminde bi sürü teyzesi akrabası war ama 1 kişide sormadı temizliğini nasıl yapıcan die..
gerçi ben halaa umutluyum,daha doğuma 1,5 ay var die ağırdan alıyorlar gibime geliyor...martın ortalarında fln yardıma gelirler,yani inşallah öyle olurryoksaaaa hıhhhhh çocuğumun yüzünü zor görürler dermişim

bi bebek daha doğmuş yaaaa, çok korkuyom ben daha hazırlıklarımız bitmedi.....

aynen aynen canım :18::18::18::18:

ayyy kızlarr parisin yada bizden birinin doğumu inşallah ayın 29'una denk gelmez,malum şubat ayı 4 yılda bir 29 çekiyor oda bu yıl oluyor
29unu yazmıyorlar canım bildiğim kadarıylaa
bende çalışıyom halaaaa

geçmiş olsun canım, bu risk ne kadar çok kişide var.(ben de dahil) dr bana da 2 hafta daha dayan demişti sen gibiyken.. yat dinlen.. benim de öyle inan eksikler bitmeyecek bence. takma kafana. temel şeylerin varsa detaylara takılma. ben öyle yapacağım artık.. maşallah oğluşuna. sanırım benimki de mesanemle uğraşıyor. zırt pırt çiş geliyor ama azıcık azıcık.. hakkımızda hayırlısı olsun

Evet canım bende o durumdayım. Yıllık iznimi sonuna ekleteceğim. Tam ramazana denk geliyor.
Rapor ya da ücretsiz b kaç gün daha kullanıyım diyorum. Ramazanıda evde geçirip başlarım işe inşallah.

Hoşgeldin aramıza :) Maşallah subhanallah...

Benim oğlumda en son gittiğimizde dönmüştü, geri terse dönme durumu olur mu acep?

bizede biraz kilolu geldi 30 haftalıkkende 2100 idi eşim bir sakıncası varmı dedi doktordo sadece iri bebek olur dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…