canım benim iyiyiz doğun izninie çıktım çok şükür evdeyiz
ama tansiyondan dolayı evde dinlenmek zorundayız erken doğum riskim var biraz
canım yaa bizim grupta ikinci bebemiz de doğdu nisanı göremiyoruz yavaş yavaş sende dikkat et canım.
bende korkuoyorm bebeğim 1900 gr daha tansiyonumumu çıkartmamaya çalışıyorum bende
harika olmuş canım iyi gunlerde eskitin
güle güle kullnın canm..
inşallh
walla yaaa,zaten o gün doğarsa bravooo ona yani
benim face kapalı canım,burdan takip ediyorum artık napimm
Merhaba nisan annecikleri....hepinize hayırlı sağlıklı güzel doğumlar diliyorum
Bende Rabbim'in izniyle mayıs annesi olacağım inşallah.
Sizlere birşey sormak istedim ,
Çalışıyorum 29+6 olduk bugün 32 haftada izne ayrılmayı planlıyorum raporumu sata göre ne zaman alacağım ve hangi işlemleri yapmam gerekecek:26:
Cevap veren annelere çoook teşekkür ederim şimdiden
Merhaba nisan annecikleri....hepinize hayırlı sağlıklı güzel doğumlar diliyorum
Bende Rabbim'in izniyle mayıs annesi olacağım inşallah.
Sizlere birşey sormak istedim ,
Çalışıyorum 29+6 olduk bugün 32 haftada izne ayrılmayı planlıyorum raporumu sata göre ne zaman alacağım ve hangi işlemleri yapmam gerekecek:26:
Cevap veren annelere çoook teşekkür ederim şimdiden
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...ribebisimize-neler-aldik-55.html#post23320176
bende beşiğimizin çekmecelerini yerleştirmiştim ama nasıl olmuş..cibinliğini henüz takmadım çünkü odama taşınacak beşik
canım benim ne güzel olmuş yaaa
güzel günlerde kullaının
gosenaycım
çalışanlar arasında bi ikimiz mi kaldık sankim ??çok tırsıyorum artık ben 1 hafta geçen seneden kullanmadığım senelik iznimin kullanarak 16 martta çıkmak istiyorum çok zorlanıyorum artıık
pek cici, düzenli olmuş..maşallahhh.. güle güle kullananın inşallah..
kk bayansu bebisinin cicileri besigi pek bir sirin.gule gule saglicakla kullanin ins
sağol zeyno teyzesi,daha çok işim var yaa..
geçen senin yaptığın listeye bakıyorum da aynen bende yapmalıyım onları..
daha mevlüt yapıcam bir de onun ıvırı zıvırı var..bakalım artık..şeytan dio çekil bi köşeye sürme elini bişeye,kim neyi nasıl yapıosa yapsın sen sadece bebeğine odaklan..ama ev senin,çocuk senin,mevlüt senin..eee senden fazla kimse kafa patlatmaz dimi
maşallah canım bebişinemerhaba arkadaşlar sizi sürekli takip ediyorum ama yorum yapmak kısmet olmadı benim bebeğimin doğum tarihide 12 nisan 33 hafta 4 günlük hamileyim bugün doktora gittim bebeğim 3100 gr 44cm üç hafta önde gidiyoruz Allah hepimize bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder inşallah
slm kızlar..
ben de doğuumu gerçekleşen arkadaşı görünce çok panik oldum gerçekten.
çünkü cumartesi doktordaydım. nts bağladı ( 32 +5deydik ) kasılmalarım olduğunu söyledi ve erken doğum riskinden bahsetti.
hatta önümüzdeki 2 hafta doğurmazssan iyi olur dedi. ben de elimden geleni yaparım dedim
zaten bu 2 hafta doğurmazssan sonraki haftada gerçekleşen doğum erken doğum olarak adlandırılmaz dedi. bu da 36. haftadan itibaren demek oluyo.
önlem alalım dedi. bu kasılmalar geçici olabileceği gibi erken doğuma da sebep olabiliyomuş. bol sıvı al ve fazla hareket etme. uzan bol bol yat dedi.
bunun dışında PROLUTON DEPOT 500mg iğne verdi. doğumu engellemek için. 2 tane verdi ilkini vurundum dün.
inanılmaz acı veriyo. resmen uyuştum çok ağır bi iğne.
bu arada daha bi dünya eksiğim var. hareket de etme dedi bilmiyorum nasıl olacak :44:
oğluşum dönmüş iyice aşağı inmiş ve kafasını mesanenin tam arkasına iyice yerleştirmiş. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin. hepimizin. bi de zamanında inşallah
merhaba arkadaşlar sizi sürekli takip ediyorum ama yorum yapmak kısmet olmadı benim bebeğimin doğum tarihide 12 nisan 33 hafta 4 günlük hamileyim bugün doktora gittim bebeğim 3100 gr 44cm üç hafta önde gidiyoruz Allah hepimize bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder inşallah
aynen öyle canım
Allahta bu gün annemle teyzem gelicek de yardım edicekler..
Çok sıkıntılı işler ya...
Bu arada evde oturmak yemek için zor yaa. Bana yemek yapan yok canım bişey yapmak istemiyor((
bi bebek daha doğmuş yaaaa, çok korkuyom ben daha hazırlıklarımız bitmedi.....
29unu yazmıyorlar canım bildiğim kadarıylaaayyy kızlarr parisin yada bizden birinin doğumu inşallah ayın 29'una denk gelmez,malum şubat ayı 4 yılda bir 29 çekiyor oda bu yıl oluyor
bende çalışıyom halaaaagosenaycım
çalışanlar arasında bi ikimiz mi kaldık sankim ??çok tırsıyorum artık ben 1 hafta geçen seneden kullanmadığım senelik iznimin kullanarak 16 martta çıkmak istiyorum çok zorlanıyorum artıık
slm kızlar..
çünkü cumartesi doktordaydım. nts bağladı ( 32 +5deydik ) kasılmalarım olduğunu söyledi ve erken doğum riskinden bahsetti.
hatta önümüzdeki 2 hafta doğurmazssan iyi olur dedi. ben de elimden geleni yaparım dedim
zaten bu 2 hafta doğurmazssan sonraki haftada gerçekleşen doğum erken doğum olarak adlandırılmaz dedi. bu da 36. haftadan itibaren demek oluyo.
önlem alalım dedi. bu kasılmalar geçici olabileceği gibi erken doğuma da sebep olabiliyomuş. bol sıvı al ve fazla hareket etme. uzan bol bol yat dedi.
bunun dışında PROLUTON DEPOT 500mg iğne verdi. doğumu engellemek için. 2 tane verdi ilkini vurundum dün.
bu arada daha bi dünya eksiğim var. hareket de etme dedi bilmiyorum nasıl olacak :44:
oğluşum dönmüş iyice aşağı inmiş ve kafasını mesanenin tam arkasına iyice yerleştirmiş. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin. hepimizin. bi de zamanında inşallah
ah sorma canım ya,bi biz kaldık,missaltinde var bu arada, o da 23 martta ayrılcak,benimde 2 hafta yıllık iznim var ama ben onu doğum izninin sonuna ekletcem, oğlumla daha daha çok vakit geçirebilmek için, yani ben işe gelip giderken doğurmadıkça sonuna kadar çalışcam,zaten heralde en son benim 30 mart
merhaba arkadaşlar sizi sürekli takip ediyorum ama yorum yapmak kısmet olmadı benim bebeğimin doğum tarihide 12 nisan 33 hafta 4 günlük hamileyim bugün doktora gittim bebeğim 3100 gr 44cm üç hafta önde gidiyoruz Allah hepimize bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder inşallah
slm kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?