ah sorma canım ya,bi biz kaldık,missaltinde var bu arada, o da 23 martta ayrılcak,benimde 2 hafta yıllık iznim var ama ben onu doğum izninin sonuna ekletcem, oğlumla daha daha çok vakit geçirebilmek için, yani ben işe gelip giderken doğurmadıkça sonuna kadar çalışcam,zaten heralde en son benim 30 mart
merhaba arkadaşlar sizi sürekli takip ediyorum ama yorum yapmak kısmet olmadı benim bebeğimin doğum tarihide 12 nisan 33 hafta 4 günlük hamileyim bugün doktora gittim bebeğim 3100 gr 44cm üç hafta önde gidiyoruz Allah hepimize bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder inşallah
hayırlı olsun bebişin. sgk ile anlaşmalı ise kendi hastanenden yada anlaşmalı bir hastaneden satın 32 + 0 dan itibaren de alabilirisin. dr un 31 + larda da verebilir. ben de sen gibi salı dan salıya hafta başı oluyorum. 31+6 pazartesi günü gittim, dr 32 hafta hamiledir, doğum önü izni kullannabilir yazılı bir rapor verdi. 3 nüshalı. ben memur olduğum için 1. nüshaya çalıştığım yere verdim. diğerelerini sakla dediler. doğum olunca diğer iki kağıdada doğum sonrası analık iznini başlatacaklarmış.
mrb canım...
sgk anlaşmalı bir hastaneden,32. haftanda alıyorsun yanlış hatırlamıyosam..çalışan arkadaşlar dha ii bilir
bizede biraz kilolu geldi 30 haftalıkkende 2100 idi eşim bir sakıncası varmı dedi doktordo sadece iri bebek olur dedi
29unu yazmıyorlar canım bildiğim kadarıylaa
kk bayansu
canım çok güzel olmuş herşeyiniz, huzurla kullanın inşallah
bizede biraz kilolu geldi 30 haftalıkkende 2100 idi eşim bir sakıncası varmı dedi doktordo sadece iri bebek olur dedi
geçmiş olsun canım yaslm kızlar..
ben de doğuumu gerçekleşen arkadaşı görünce çok panik oldum gerçekten.
çünkü cumartesi doktordaydım. nts bağladı ( 32 +5deydik ) kasılmalarım olduğunu söyledi ve erken doğum riskinden bahsetti.
hatta önümüzdeki 2 hafta doğurmazssan iyi olur dedi. ben de elimden geleni yaparım dedim
zaten bu 2 hafta doğurmazssan sonraki haftada gerçekleşen doğum erken doğum olarak adlandırılmaz dedi. bu da 36. haftadan itibaren demek oluyo.
önlem alalım dedi. bu kasılmalar geçici olabileceği gibi erken doğuma da sebep olabiliyomuş. bol sıvı al ve fazla hareket etme. uzan bol bol yat dedi.
bunun dışında PROLUTON DEPOT 500mg iğne verdi. doğumu engellemek için. 2 tane verdi ilkini vurundum dün.
inanılmaz acı veriyo. resmen uyuştum çok ağır bi iğne.
bu arada daha bi dünya eksiğim var. hareket de etme dedi bilmiyorum nasıl olacak :44:
oğluşum dönmüş iyice aşağı inmiş ve kafasını mesanenin tam arkasına iyice yerleştirmiş. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin. hepimizin. bi de zamanında inşallah
benim oğlum 3150 doğmuştu,daha doğuma 1 ay varken çok değilmi yaa..seninki minik bir tosuncuk olcak belli
benimde var ANNEM(35. km),K.VALİDEM(alt katta oturuyor),teyzem(55km),kızkardeşim çalışıyor...eşiminde bi sürü teyzesi akrabası war ama 1 kişide sormadı temizliğini nasıl yapıcan die..
gerçi ben halaa umutluyum,daha doğuma 1,5 ay var die ağırdan alıyorlar gibime geliyor...martın ortalarında fln yardıma gelirler,yani inşallah öyle olurryoksaaaa hıhhhhh çocuğumun yüzünü zor görürler dermişim
kızlarrr,eşlerinizle aranız nasıl..size yardımcı oluyorlamı çok:26:
yoksa içinde bulunduğunuz durumu idrak edemedilermi hala...kısacası anlayışlarından memnunmuyuz...
benimki çok dengesiz bi anlayışa sahip,bazen melek gibi oluyor,bazende pek umrunda değilmiş gibi geriyor beni
yoksa içinde bulunduğunuz durumu idrak edemedilermi hala...kısacası anlayışlarından memnunmuyuz...
benimki çok dengesiz bi anlayışa sahip,bazen melek gibi oluyor,bazende pek umrunda değilmiş gibi geriyor beni
ah sorma canım ya,bi biz kaldık,missaltinde var bu arada, o da 23 martta ayrılcak,benimde 2 hafta yıllık iznim var ama ben onu doğum izninin sonuna ekletcem, oğlumla daha daha çok vakit geçirebilmek için, yani ben işe gelip giderken doğurmadıkça sonuna kadar çalışcam,zaten heralde en son benim 30 mart
heheheheh evet dimi yaniiii
benim bir oğlum var onu sezaryanla doğum yaptığım için doktorum bundada normal doğuma sıcak bakmıyor Aksaray'da yaşıyorum öğretmenim
aynen cnm bende dinler oldum kendimi acayip :) Desene beraber sayıcaz...ben de varım kızlar 16 martta ızne cıkıcam dogum ıznım bıttıkten sonra ıstıfa edıcem prensesımle yatısa gecıcez ınsallah erken gelmez ben ıyıce korkmaya basladım elım göbusumde kaldı kasılıyomu acaba dıye bısey de anlamıyorum psıkolojım bozuldu diken ustundeyım
öyle tabee,kuru kuru qadanı alayım yokk ölee..
zaten k.valideye camları kim silcek die ağzını aradım,eşinle yardımlaşıp yaparsınız didi..bende ohooo eşimle yardım ettikten sonra kimseye ihtiyacım yok zaten,çocuğuda biz beraber yıkarız dedim
hmm,anladım canım...ehh zaten normal durumda da ayın 12 nisana kadar 4 kilo yada üzeri olur bebiş normal doğum olmaz şu halde
valla bizimki çok yardımcı yaaaa sağolsun ...
benimki de çok yardımcı, hep hamile kalsam mı acaba diyorum
benimki pek yardımcı olmuyor 2 iş yapsa hemen şu halimi görseler diye başlıyor... nefret ediyor iş yapmaktan beyfendi
ay bide çalıştığım halde yapmıyor deli oluyorum
benim eşim de anlayışlıdır sağolsun,çok ev işiyle arası olmasa da talep de etmez yani,bi de bebişi bekliyo dört gözleama tabi bizim ne hissettiğimizi ya da ağrıları onlar hissetmediği için birebir anlamıyorlar her zaman.çok takılma eğer seni sinirlendirmiyorsa canım,eğer üzerine gelirse sen de ona çirkefleş falan dermişim
Çok anlayışlı sağolsun :) Ara ara takılıyor bana ama olcek o kadar :)
kuzucum hayırdır yaa..
erkeklerin dengesiz davranışları her zaman yok mudur bebeğim.. hamilelik döneminde de böyle dengesiz davranışlara girmesi normal bence.. alma ciddiye sen en iyisi..
inceden verdim mesajı diyosun yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?