2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

canım çok geç değil mi ya??? ne zaman ki doğum tarihin

maşallahh bebeişine haftasına göre kilosu çook iyimiş

mrb canım...
sgk anlaşmalı bir hastaneden,32. haftanda alıyorsun yanlış hatırlamıyosam..çalışan arkadaşlar dha ii bilir

kızlar çok teşekkür ederim

bizede biraz kilolu geldi 30 haftalıkkende 2100 idi eşim bir sakıncası varmı dedi doktordo sadece iri bebek olur dedi

İri bebek ele avuca ne güzel gelir hee :) Etli Etli cinsiyeti neydi bu arada? Doğum şekli konusunda bişi dedi mi?
Nerede yaşıyorsun hangi hastaneye gidiyorsun?

29unu yazmıyorlar canım bildiğim kadarıylaa

benim şubat 29 doğumlu arkadaşım vardı lisede,ama şimdi yazıp yazmadıklarını bilemiyorum:44:

kk bayansu
canım çok güzel olmuş herşeyiniz, huzurla kullanın inşallah

teşekkürler gösenaycım,inşallah hepimiz huzurlu oluruz

bizede biraz kilolu geldi 30 haftalıkkende 2100 idi eşim bir sakıncası varmı dedi doktordo sadece iri bebek olur dedi

doğum şeklin nasıl peki canım,normal olmaz herhalde dimi:26:

geçmiş olsun canım ya
inşalalh zamanını bekler bebişlerimiz

bende cuma günü iznimi başlatacağım inşallah artık yoruldum
hareketlerde zorlanıyorum

kızlarrr,eşlerinizle aranız nasıl..size yardımcı oluyorlamı çok:26:
yoksa içinde bulunduğunuz durumu idrak edemedilermi hala...kısacası anlayışlarından memnunmuyuz...

benimki çok dengesiz bi anlayışa sahip,bazen melek gibi oluyor,bazende pek umrunda değilmiş gibi geriyor beni

heheheheh evet dimi yaniiii

benim bir oğlum var onu sezaryanla doğum yaptığım için doktorum bundada normal doğuma sıcak bakmıyor Aksaray'da yaşıyorum öğretmenim

valla bizimki çok yardımcı yaaaa sağolsun ...

benimki de çok yardımcı, hep hamile kalsam mı acaba diyorum

ben de varım kızlar 16 martta ızne cıkıcam dogum ıznım bıttıkten sonra ıstıfa edıcem prensesımle yatısa gecıcez ınsallah erken gelmez ben ıyıce korkmaya basladım elım göbusumde kaldı kasılıyomu acaba dıye bısey de anlamıyorum psıkolojım bozuldu diken ustundeyım

benimki pek yardımcı olmuyor 2 iş yapsa hemen şu halimi görseler diye başlıyor... nefret ediyor iş yapmaktan beyfendi
ay bide çalıştığım halde yapmıyor deli oluyorum

benim eşim de anlayışlıdır sağolsun,çok ev işiyle arası olmasa da talep de etmez yani,bi de bebişi bekliyo dört gözle ama tabi bizim ne hissettiğimizi ya da ağrıları onlar hissetmediği için birebir anlamıyorlar her zaman.çok takılma eğer seni sinirlendirmiyorsa canım,eğer üzerine gelirse sen de ona çirkefleş falan dermişim

heheheheh evet dimi yaniiii

öyle tabee,kuru kuru qadanı alayım yokk ölee..
zaten k.valideye camları kim silcek die ağzını aradım,eşinle yardımlaşıp yaparsınız didi..bende ohooo eşimle yardım ettikten sonra kimseye ihtiyacım yok zaten,çocuğuda biz beraber yıkarız dedim

benim bir oğlum var onu sezaryanla doğum yaptığım için doktorum bundada normal doğuma sıcak bakmıyor Aksaray'da yaşıyorum öğretmenim

hmm,anladım canım...ehh zaten normal durumda da ayın 12 nisana kadar 4 kilo yada üzeri olur bebiş normal doğum olmaz şu halde

Çok anlayışlı sağolsun :) Ara ara takılıyor bana ama olcek o kadar :)

aynen cnm bende dinler oldum kendimi acayip :) Desene beraber sayıcaz...

kuzucum hayırdır yaa..
erkeklerin dengesiz davranışları her zaman yok mudur bebeğim.. hamilelik döneminde de böyle dengesiz davranışlara girmesi normal bence.. alma ciddiye sen en iyisi..

inceden verdim mesajı diyosun yani..

valla bizimki çok yardımcı yaaaa sağolsun ...

benimki de çok yardımcı, hep hamile kalsam mı acaba diyorum

benimki pek yardımcı olmuyor 2 iş yapsa hemen şu halimi görseler diye başlıyor... nefret ediyor iş yapmaktan beyfendi
ay bide çalıştığım halde yapmıyor deli oluyorum

yaaa şu son haftaya kadar herşey çok iyiydi ama işyerinden bi arkadaşı online oynanan <call of dutty> diye bir xbox oyununa davet ettiğinden beri bana ne yardımcı oluyor ne de tv izletiyor..kendini alamıyor bi türlü kapat diyorum,tamam aşkım şimdi kapatıyorum diyo haydeeee 3 saat oynuyo yine
yaaa bide kulaklıklı mikrofonla çatışmaya girdiği arkadaşlarıyla konuşuyor,bişeyde diyemiyosun başlaları duycak die...
en sonunda ona dedimki,bak ben kendime güvenmiyorum sonunda cinnet geçirip atıcam bu xbox'ı camdan dedim..insan biraz sevgi ilgi bekliyor ama yaaaa,adam sanki 1 haftadır dünyada değil

Çok anlayışlı sağolsun :) Ara ara takılıyor bana ama olcek o kadar :)

aferim onaaa

kuzucum hayırdır yaa..
erkeklerin dengesiz davranışları her zaman yok mudur bebeğim.. hamilelik döneminde de böyle dengesiz davranışlara girmesi normal bence.. alma ciddiye sen en iyisi..

offf off sorma canım yaaa,bak üst tarafta yazdım detayını ama bunaldım artık yanii...farkındasınızdır 1 haftadır doğru düzgün yazmıyorum bile buraya,çatlattı patlattı beni bu herifff

inceden verdim mesajı diyosun yani..

anlayana verdim ama onlar bi yolunu bulum su yüzüne çıkarlar merak etme sen...
hediyelere boğarak,bebişle ilgilenerek fln...neyse artık bi yardımcı bulsam hiç önemli değilde,bulamıyorum ki:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…