2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
yaff yine tonum ıslanmış
allahım bugün bi bitse de rahatlasam parisim aklım hep sende

boğaz tahrişi ve öksürük bende de var ne hikmetse
bu arada geçen gün bi teyze bana 'ayak ağrıların' başladımı dedi bende ayağın ağrıyomu diye soruo sanmıştım..ehh biraz bazen üstüne basamıyooom dedim,meğer yalancı doğum sancılarını soruyormuş

günaydın hanımlar
benimde 3-4 gündür midem bulanıyor.ay sanki midem ağzıma gelcekmiş gibi
sizde böyle bişey varmı?

olmazmı,sanırım bebek dönünce oluyomuş bu mide bulantısı

kızlar muhakkak yanınıza eski bir gecelik
koyun normal doğumda çok kan olabiliyormuş
sezeryanda ise batikon

her türlü gecelik şart bence,koyun çantanıza bi gecelik muhakkak

hiç üzülme canım,4000kg doğanda var 2500'de sağlıklı olsunlarda doğduktan sonra alırlar kilo önemli değil

seninle aynıyız canım benmde 10 nisan ama doktorum 10martı atlatalım süper olur dedi
bende nisan doğumlu olsun istiyorum 1 nisandan sonra herhangi birgün olabilir
ama sanırım o kadar beklemeyeceğiz

bendeee 10 nisaaannnn
tabi önce gelmezsee:44::44:

bi bebek daha doğmuş yaaaa, çok korkuyom ben daha hazırlıklarımız bitmedi.....

kimmm,nasıll,ne zamannnn:18::18::18::18::18:

off çok efkarlandım kumsalım ( iyi anlamda ) içimi bi sevinç kapladı nedense ya bunu kutlamam gerek kahve ve sigara ile ahhahaahahhaah

karşılıklı tütürek miii

bende uyumuşum bugün o saate kadar,bari bişey anlasaydım uyuduğumdan saçma rüyalar yordu beni

karpuz kabuğu demişken 4 gündür canım karpuz istiyo benim şöyle buzz gibi
napcam ben:26:

senin çizelgeye bakınca da benim canım kabak tatlısı istiyo,napıcazz şimdi

şu an çok fenaaa ağlayasım warr benim yaaa

erken doğum riski yoktu cnm sadece dün akşam kasılma karnında sertleşme olmuş sonra açılma başlamış...

ayy kıyamam ya. kasılmalar hepimizde var halbuki. sancısı da var mıydı acaba. sadece sertleşme için mi gitti. benim zaten e.d.r vardı. ben 26. haftadan beri kasım kasım kasılıyorum valla.her hafta nst ye giriyorum.. bi hafta normal, bi hafta sancılı. . bu hafta ben de gidicem dr. inşallah kendimi doğumda bulmam..:18::18::18: tırstım şimdi:18::18:

size rüyamı anlatayım da keyfiniz yerinize gelsin :))
rüyamda sergenle yemeğe çıkıyoduk
bi proje varmş güya orada ona yardm etmişim sonra almışız o işi
kutlama yemeği varmş
arıyo beni hazrlan seni almaya geliyom diyo...
eşim de kızıyo gidemezsn falan diyo...

böyleeeee uyandm sonra.. ne projesi anlamadm
br daha yetenek sizsiniz izlemeyecem

olur yavrum karşılıklı .. yok yok aglama canım guzel haberler bunlar artık

parisin erken dogum riski yoktu canım düşün yani allah herseyın hayırlısını versin herkese

ayy kıyamam ya. kasılmalar hepimizde var halbuki. sancısı da var mıydı acaba. sadece sertleşme için mi gitti. benim zaten e.d.r vardı. ben 26. haftadan beri kasım kasım kasılıyorum valla.her hafta nst ye giriyorum.. bi hafta normal, bi hafta sancılı. . bu hafta ben de gidicem dr. inşallah kendimi doğumda bulmam.. tırstım şimdi

ayyy kızlarr parisin yada bizden birinin doğumu inşallah ayın 29'una denk gelmez,malum şubat ayı 4 yılda bir 29 çekiyor oda bu yıl oluyor

detayları henuz bilmiyoruz ki cnm eşi bile gorememiş dun geceden beri yaa allah yardımcıları olsun inş detaylı haber alırız

ayyy kızlarr parisin yada bizden birinin doğumu inşallah ayın 29'una denk gelmez,malum şubat ayı 4 yılda bir 29 çekiyor oda bu yıl oluyor

29 u olayına ben de katılıyorum canım. çocuk 12 yaşına kadar sadece 3 kez doğum günü kutlayacak.. ama türk işi çözümü doğum gününü aklı erene kadar 28'in de kutlanır. 4 yılda bire düşerse, kutlama olarak düğün gibi bir şey isterse artı k şaşırmayalım. o kadar yılın hatrına çocuk da haklı napalım..

kim dogum yaptı ben kaçırdım heralde orayı:18:

çok teşekkür ederiz teyzesi,hepimizin bebekleri uslu olur inşallah, en önemlisi sağlıklşı olur inşallah

bu arada doğum yapan arkadaş faceden,lolly paylaştı detayları

canım benim iyiyiz doğun izninie çıktım çok şükür evdeyiz
ama tansiyondan dolayı evde dinlenmek zorundayız erken doğum riskim var biraz
canım yaa bizim grupta ikinci bebemiz de doğdu nisanı göremiyoruz yavaş yavaş sende dikkat et canım.

bende korkuoyorm bebeğim 1900 gr daha tansiyonumumu çıkartmamaya çalışıyorum bende

evet canım baya iyi geldi evde olmak ...

erken doğum yapıcak olan arkadaşlarımız varmış,şimdi okudum,çok şaşırdım yaa kızlar bu bebişlerin keyfi hiç belli olmuoy,inşallah zamanında hayırlısıyla kucağımıza alırız

gosenaycım
çalışanlar arasında bi ikimiz mi kaldık sankim ??çok tırsıyorum artık ben 1 hafta geçen seneden kullanmadığım senelik iznimin kullanarak 16 martta çıkmak istiyorum çok zorlanıyorum artıık

detayları henuz bilmiyoruz ki cnm eşi bile gorememiş dun geceden beri yaa allah yardımcıları olsun inş detaylı haber alırız

inşallh

walla yaaa,zaten o gün doğarsa bravooo ona yani

çok teşekkür ederiz teyzesi,hepimizin bebekleri uslu olur inşallah, en önemlisi sağlıklşı olur inşallah

bu arada doğum yapan arkadaş faceden,lolly paylaştı detayları

benim face kapalı canım,burdan takip ediyorum artık napimm

Merhaba nisan annecikleri....hepinize hayırlı sağlıklı güzel doğumlar diliyorum
Bende Rabbim'in izniyle mayıs annesi olacağım inşallah.
Sizlere birşey sormak istedim ,
Çalışıyorum 29+6 olduk bugün 32 haftada izne ayrılmayı planlıyorum raporumu sata göre ne zaman alacağım ve hangi işlemleri yapmam gerekecek:26:
Cevap veren annelere çoook teşekkür ederim şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…