boğaz tahrişi ve öksürük bende de var ne hikmetseArkadaşlar günaydın...
Malum sonlara doğru yaklaşıyoruz topiğimiz bir telaş aldığının farkındayım ne oluyoruz neler oluyor şeklinde...
Benim de dün akşam sancılarım tuttu adet sancısı gibi ama az az doktor yalancı sancılar olacak demişti eşim telaşlandı kalk gidelim dedi ama duramayacak gibi olursam gideceğiz biraz daha bekleyelim dedim sancılarım hafifledi ve geçti cidden zor bir süreç bizi bekliyor dün bunu bir kez daha farkettim
Bebeğim daha dönmemiş doktor normal 37 e kadar %80 dönüyor dedi ama pek tatmin olmadım bu konuda sizin görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Boğazımda bir tahriş aldı başını gidiyor sık olmasa da öksürmeye başladım en nefret ettiğim hastalıktır öksürük kumsalın tarifini yaptın iyi geldi biraz işe gelmeyeyim dedim sonra git zaten az kaldı dedim duramayacak gibi olursam eve gideceğim...
Sizler nasılsınız?
günaydın hanımlar
benimde 3-4 gündür midem bulanıyor.ay sanki midem ağzıma gelcekmiş gibi
sizde böyle bişey varmı?
kızlar muhakkak yanınıza eski bir gecelik
koyun normal doğumda çok kan olabiliyormuş
sezeryanda ise batikon
MRB arkadaşlar, bende Nisanda doğum yapacağım kısmetse , bir oğlum olacak, yalnız 32. haftamda kontrole gittiğimde bebeğin biraz zayıf dedi, 1800 gr tam 32. haftasında, internetten araştırdım bu haftada zaten bu kiloda oluyorlarmış, moralim bozuldu ya birde eşimin yanında söyledi doktor, eşimde sen az kilo aldın, çocuğu zayıf bırakıyorsun falan diyor, tam tersine pekmez peynir süt yumurta ceviz hergün yiyorum, ama doktor öyle söyleyince üzüldüm yine de
seninle aynıyız canım benmde 10 nisan ama doktorum 10martı atlatalım süper olur dedi
bende nisan doğumlu olsun istiyorum 1 nisandan sonra herhangi birgün olabilir
ama sanırım o kadar beklemeyeceğiz
bi bebek daha doğmuş yaaaa, çok korkuyom ben daha hazırlıklarımız bitmedi.....
off çok efkarlandım kumsalım ( iyi anlamda ) içimi bi sevinç kapladı nedense ya bunu kutlamam gerek kahve ve sigara ile ahhahaahahhaah
herkese merhaba...
bugün biraz geç giirdik tembellik yapıp 11e kadar uyuduk..
ama pc'yi açınca şok üstüne şok tabi..
Parisin Allah yardmcısı olsun.. rabbm sağlıkla kavuştursun bebişine..
22 şubatta da bi arkadaş doğum yapmş. face grubunda var buraya pek grmiyodu yanlmıyosam
karpuz kabuğu demişken 4 gündür canım karpuz istiyo benim şöyle buzz gibi
napcam ben:26:
Facebookta ki bilgileri paylaşıyorum...
paristebirgece nickli arkadaşımız şuan hastanede ; (( umarım nicki yanlış yazmadım ))
petuşun iletisi : kızlar günaydın....dün gece yazamadım panik olmayalım die...parisin bizim dularımıza ihtiyacı var...dün karnında sertlik olmuş..kasılma şikayetiyle akşam 10 gibi falan sanırım dr a gitmişler..erken doğum riski nedeniyle bu gece hastanede tutulmuş..bende eşiyle konuştum hep hiç yaprakla konuşamadım..eşide çok fazla bişi diemedi..rahimde açılma başlamış sanırım...(sanırım hastenede uzman bi kadın doğum dr u olmadığındanda bu saate kadar hastanedeler-bu benim fikrim)..sbh yine eşiyle görüştüm, hala bi habr yok yaprak içerde bekliyoz dedi..hepimiz yaprak için dua edelim..bu haftalarda sanırım sıpalarımız bi çıkış yolu arıycaklar illaki...inş. başarısız bi deneme olur simay hanım için, bekler kuzucum..bi haber alırsam yazarım yine siz..dularınız eksik etmeyin...
menzilin iletisi : Kızlar aradım ve sinan beyle görustum.. 4 saatte doktorlar girip haber veriyolarmış. parisi dun geceden beri eşi hala görememiş. iğneler ve ilaçlarla dogumu geciktirmeye calısıyolarmış. ciger geliştirici iğne yapıyolarmış bebek için.. eve gönderme ihtimalleri cok düşükmüş.. sanırım geciktirebildikleri kadar geciktrip doguma alacaklarmış.. inşallah geciktirip eve gönderirler bizde onu istiyoruz ama..... dedii... adamcagızda nasıl paniktir şimdi geceden beri eşini göremiyo yaa.. Allah yardımcıları olsun.. bol bol dua istiyo eşi.. son durum bu. akşama dogru tekrar ararız cokta mesgul etmek istemiyorum.. onlarında telaşı başından aşkındır..
petuşun iletisi : Bende simdi geldim eve....simdi konustum esiyle...aynen sana soylediklerini soyledi..artik hastanedeymis paris kizlar...1 gun 2 gun max 3 gun gecikebilirmis dogum...allahim yardimcilari olsun...bebegimiz saglikla gelir ins. Ona dua edicez...parisin bebeginin kilosu yerindeydi..33 haftalikti ama 1-2 hafta onden gidiodu hatirladigim kadariyla...
fatma arkadaşımızdan sonra ikinci bebegimiz de olmuş haberimiz yok kızlar gene facebooktaki ahu arkadaşımızın iletisini paylaşıyorum ;
ahu : kızlar,ben 22 şubat 19.15 te kızımı dünyaya getirdim. Şimdi yeni doğan yoğun bakımında. 1320 gr, 38.cm doğdu. Ben de hastanedeyim,subat annesi oldum ben, atin beni aranizdan )
erken doğum riski yoktu cnm sadece dün akşam kasılma karnında sertleşme olmuş sonra açılma başlamış...
boğaz tahrişi ve öksürük bende de var ne hikmetse
bu arada geçen gün bi teyze bana 'ayak ağrıların' başladımı dedi bende ayağın ağrıyomu diye soruo sanmıştım..ehh biraz bazen üstüne basamıyooomdedim,meğer yalancı doğum sancılarını soruyormuş
olmazmı,sanırım bebek dönünce oluyomuş bu mide bulantısı
her türlü gecelik şart bence,koyun çantanıza bi gecelik muhakkak
hiç üzülme canım,4000kg doğanda var 2500'de sağlıklı olsunlarda doğduktan sonra alırlar kilo önemli değil
bendeee 10 nisaaannnn
tabi önce gelmezsee:44::44:
kimmm,nasıll,ne zamannnn:18::18::18::18::18:
karşılıklı tütürek miii
bende uyumuşum bugün o saate kadar,bari bişey anlasaydım uyuduğumdan saçma rüyalar yordu beni
senin çizelgeye bakınca da benim canım kabak tatlısı istiyo,napıcazz şimdi
şu an çok fenaaa ağlayasım warr benim yaaa
parisin erken dogum riski yoktu canım düşün yani allah herseyın hayırlısını versin herkese
ayy kıyamam ya. kasılmalar hepimizde var halbuki. sancısı da var mıydı acaba. sadece sertleşme için mi gitti. benim zaten e.d.r vardı. ben 26. haftadan beri kasım kasım kasılıyorum valla.her hafta nst ye giriyorum.. bi hafta normal, bi hafta sancılı. . bu hafta ben de gidicem dr. inşallah kendimi doğumda bulmam.. tırstım şimdi
detayları henuz bilmiyoruz ki cnm eşi bile gorememiş dun geceden beri yaa allah yardımcıları olsun inş detaylı haber alırız
ayyy kızlarr parisin yada bizden birinin doğumu inşallah ayın 29'una denk gelmez,malum şubat ayı 4 yılda bir 29 çekiyor oda bu yıl oluyor
kim dogum yaptı ben kaçırdım heralde orayı:18:
çok teşekkür ederiz teyzesi,hepimizin bebekleri uslu olur inşallah, en önemlisi sağlıklşı olur inşallahgünaydın,doğurmak üzere olan güzel annecikler
geldi çattı günlerrrr,çok heyecan verici yaaa:18:
dinlen bebemm,hayırlısı olsun artık bakalım önce kim doğurucak..
parisinde durumu kritikmiş yaa,ama tabi mutlu sondan kaçış yok zamanımızn ne zaman gelceğini Allah bilirrr
ayyy,yesin teyzesi yaaa,mışıl mışl uyusun bunların içinde..annesini üzmesin uslu bi bebek olsun
teker teker dökülmeye başladık sanki,
offff yaa şubat anneleri ocaktan itibaren doğurmaya başladı bizimkide normal sanırım,tikkat et tatlımdwm ederse ihmal etme
tööbeee yarabbiim
iyi bir hamiş yok mu bugün yaaa,teker teker doğuma alcaklar sanırım bizi
hamileliğin son ayları sanırım ondan oluyor canım,neyse bekliyoz bakalım sıpacıkları artık..
ne zaman gelicekler bakalım lolly
byeee byeee canım
Selamlarr zeynebim nasilsin takip ediyorum hergun sonlara dogru neler yasaniyo ogrenmis olalim benimde dun kanamam vardi biraz sonra dra gidicez 6.5 aylik olduk hala bitmedi kanamalarimiz riskimiz progestan basliycaz dedi dr neyse hepinize saglikla gelsin bebecikleriniz
Günaydın şekerler
tmm cnm baktım cvp attım
valla canım bu aralar benımde hıc keyfım yok havadan mı hamileliktenmi cozemedim ... canım bazen oluyor nadir de olsa benimde surekli altım ıslak oldugu ıcın esofmanıma falan bazen gecebiliyoo pecete koyuyorum oraya bazen kayıyoo ama bu bnm hamılelegım basından beri var bıkkınlık geldi artık valla altımın ıslak olmasından sureklı
maşallah canım bebegine ve sana da kocaman masallah :d
hayırlı olsun canım iyi gunlerde kullanın cok guzel
günaydın cnm bnm ne kadar iyi gelmiştir simdi sana evde olmak tahmin edebiliyorum
gçmiş olsun da bu kadar şiddetli bi agrıda neden dr nu aramadın ki cnm
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...ribebisimize-neler-aldik-55.html#post23320176
bende beşiğimizin çekmecelerini yerleştirmiştim ama nasıl olmuş..cibinliğini henüz takmadım çünkü odama taşınacak beşik
detayları henuz bilmiyoruz ki cnm eşi bile gorememiş dun geceden beri yaa allah yardımcıları olsun inş detaylı haber alırız
29 u olayına ben de katılıyorum canım. çocuk 12 yaşına kadar sadece 3 kez doğum günü kutlayacak.. ama türk işi çözümü doğum gününü aklı erene kadar 28'in de kutlanır. 4 yılda bire düşerse, kutlama olarak düğün gibi bir şey isterse artı k şaşırmayalım. o kadar yılın hatrına çocuk da haklı napalım..
çok teşekkür ederiz teyzesi,hepimizin bebekleri uslu olur inşallah, en önemlisi sağlıklşı olur inşallah
bu arada doğum yapan arkadaş faceden,lolly paylaştı detayları
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...ribebisimize-neler-aldik-55.html#post23320176
bende beşiğimizin çekmecelerini yerleştirmiştim ama nasıl olmuş..cibinliğini henüz takmadım çünkü odama taşınacak beşik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?