2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
herkese merhaba...
bugün biraz geç giirdik tembellik yapıp 11e kadar uyuduk..
ama pc'yi açınca şok üstüne şok tabi..
Parisin Allah yardmcısı olsun.. rabbm sağlıkla kavuştursun bebişine..
22 şubatta da bi arkadaş doğum yapmş. face grubunda var buraya pek grmiyodu yanlmıyosam

günaydın,doğurmak üzere olan güzel annecikler

günaydınlarrr...

şu anda iş yerindeyim:)) raporu halletmeye geldim..eşyalarımı toplayıp sonra eve gidicem...artık evde dinlencez yağmur hanımı bekliycez..
ii haftalar diliyorum

geldi çattı günlerrrr,çok heyecan verici yaaa:18:
dinlen bebemm,hayırlısı olsun artık bakalım önce kim doğurucak..
parisinde durumu kritikmiş yaa,ama tabi mutlu sondan kaçış yok zamanımızn ne zaman gelceğini Allah bilirrr

ayyy,yesin teyzesi yaaa,mışıl mışl uyusun bunların içinde..annesini üzmesin uslu bi bebek olsun

GÜNAYDINNN HERKESEEEE....

SON 3 İŞ GÜNÜM BENİMDE HEYOIOOO

günaydın herkese..
son 5 iş günüm..

teker teker dökülmeye başladık sanki,
offff yaa şubat anneleri ocaktan itibaren doğurmaya başladı bizimkide normal sanırım,tikkat et tatlımdwm ederse ihmal etme

tööbeee yarabbiim
iyi bir hamiş yok mu bugün yaaa,teker teker doğuma alcaklar sanırım bizi

hamileliğin son ayları sanırım ondan oluyor canım,neyse bekliyoz bakalım sıpacıkları artık..
ne zaman gelicekler bakalım lolly

kızlar çok saolun..şimdi eve gidcem..bundan sonra evden takılcam size...evde netim var...sabahdan açarım inş..öpüyorum

byeee byeee canım

off çok efkarlandım kumsalım ( iyi anlamda ) içimi bi sevinç kapladı nedense ya bunu kutlamam gerek kahve ve sigara ile ahhahaahahhaah

ne kadar ilginciz ya bak şimdi diyoruz cnm sıkıldı bi tane yakıyım dur şimdii çok sevindim kutlamam lazım hadi bitane
ama napalım o da bu kadar güsel olmasaydı di miii
herşeyin üstüne gidiyo

Facebookta ki bilgileri paylaşıyorum...

paristebirgece nickli arkadaşımız şuan hastanede ; (( umarım nicki yanlış yazmadım ))

petuşun iletisi : kızlar günaydın....dün gece yazamadım panik olmayalım die...parisin bizim dularımıza ihtiyacı var...dün karnında sertlik olmuş..kasılma şikayetiyle akşam 10 gibi falan sanırım dr a gitmişler..erken doğum riski nedeniyle bu gece hastanede tutulmuş..bende eşiyle konuştum hep hiç yaprakla konuşamadım..eşide çok fazla bişi diemedi..rahimde açılma başlamış sanırım...(sanırım hastenede uzman bi kadın doğum dr u olmadığındanda bu saate kadar hastanedeler-bu benim fikrim)..sbh yine eşiyle görüştüm, hala bi habr yok yaprak içerde bekliyoz dedi..hepimiz yaprak için dua edelim..bu haftalarda sanırım sıpalarımız bi çıkış yolu arıycaklar illaki...inş. başarısız bi deneme olur simay hanım için, bekler kuzucum..bi haber alırsam yazarım yine siz..dularınız eksik etmeyin...

menzilin iletisi : Kızlar aradım ve sinan beyle görustum.. 4 saatte doktorlar girip haber veriyolarmış. parisi dun geceden beri eşi hala görememiş. iğneler ve ilaçlarla dogumu geciktirmeye calısıyolarmış. ciger geliştirici iğne yapıyolarmış bebek için.. eve gönderme ihtimalleri cok düşükmüş.. sanırım geciktirebildikleri kadar geciktrip doguma alacaklarmış.. inşallah geciktirip eve gönderirler bizde onu istiyoruz ama..... dedii... adamcagızda nasıl paniktir şimdi geceden beri eşini göremiyo yaa.. Allah yardımcıları olsun.. bol bol dua istiyo eşi.. son durum bu. akşama dogru tekrar ararız cokta mesgul etmek istemiyorum.. onlarında telaşı başından aşkındır..

petuşun iletisi : Bende simdi geldim eve....simdi konustum esiyle...aynen sana soylediklerini soyledi..artik hastanedeymis paris kizlar...1 gun 2 gun max 3 gun gecikebilirmis dogum...allahim yardimcilari olsun...bebegimiz saglikla gelir ins. Ona dua edicez...parisin bebeginin kilosu yerindeydi..33 haftalikti ama 1-2 hafta onden gidiodu hatirladigim kadariyla...

fatma arkadaşımızdan sonra ikinci bebegimiz de olmuş haberimiz yok kızlar gene facebooktaki ahu arkadaşımızın iletisini paylaşıyorum ;

ahu : kızlar,ben 22 şubat 19.15 te kızımı dünyaya getirdim. Şimdi yeni doğan yoğun bakımında. 1320 gr, 38.cm doğdu. Ben de hastanedeyim,subat annesi oldum ben, atin beni aranizdan )

Teşekkür ederim canım cvp için , nette de araştırdım haftasına göre kilosu normal diyor, sigara falan içmiyorum canım, beslenmeme de çok dikkat ediyorum aslında inş bundan sonra alır bebişim kiloları sağlıklı olsun da tek:)

karpuz kabuğu demişken 4 gündür canım karpuz istiyo benim şöyle buzz gibi
napcam ben:26:

valla canım aynı olay bende de var.karpuz bende istiyorumm(dün akşam eşime diyorum hadi yaz meyvelerini sayalım sonra dedim sanki bilmiyomuş gibi yaz meyvesi de baya varmış yahu diyecan eriği,kiraz,çilek,dut offff şeftali sayamıycam daha

srn yok o zaman cnm ağırlık aralığında gidiyo bi de şunu söyleyim haftalar ilerledikçe ultrasonda yanlış görünme ihtimali artıyo diyo ki 500-1000 gr a kadar değişebilir
bu kadar çok ciddi bi rakamm
hem madem kendin çok iyi besleniyosun ve sigara da içmiyosun bence zaten normal ama sapma da olmuş olabilir yani
araştırmıştım da meyve ve kaşar bebeğin kilosunu artırmada faydalıymış

Allah arkadaşlarımıza ve minik bebişlerine acil şifalar versin ayyy artık çok heyecanlandım.sıra sıra pırtlatıcaz:18:

dur yaaa sayma bak bis çok sapa bi yerde yaşıyos bulamayız da aklına geleni sakla aklında
canımız çeker dee bulamayız asla haaa

Allah tüm bebişlere ve annelerine sağlık versın. inşallah paris arkadaşımızın da açılması durur v bebeği tutabildikleri kadar tutar ve sağlıkla dünyaya gelir bebeği. Allah yardımcıları olsun, inşallah.. erken doğum sıkıntısı var mıydı? yoksa birden mi oldu?

Allah sağlıkla çıkmasını nasip etsin inş. yoğun bakımdan.bebiş ne kadar acele etmiş öyle.bazı bebikler çok aceleci çıktı kızlar ama inş. onlar da sağlıcakla açacaklar dünyaya gözlerini.Allah hepimize hayırlı doğumlar versin inş.daha hastane çantam bile hazır değil.bu hafta oda boyanacak ve haftasonu oda gelecek.bende önümüzdeki hafta hazırlarım diyorum çantamı...

parisin erken dogum riski yoktu canım düşün yani allah herseyın hayırlısını versin herkese

günaydınlarrr...

şu anda iş yerindeyim:)) raporu halletmeye geldim..eşyalarımı toplayıp sonra eve gidicem...artık evde dinlencez yağmur hanımı bekliycez..
ii haftalar diliyorum

sana da geçmiş olsun petunya.. sola yatarak, bol sıvı alarak dinlenmeye çalış arkadaşım. sanırım bizim haftalardan sonra dr larda çok kasmıyolar doğumu başlatıyorlar. bana da öyle dedi dr çünkü. şurda az kaldı.. gelmiş geçmiş olsun..

erken doğum riski yoktu cnm sadece dün akşam kasılma karnında sertleşme olmuş sonra açılma başlamış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…