2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

Evet migicim bende kendimde cma gnu hic korkmadim uzulmedimde...sonucta bu topikte 28 haftalikken dogan bi bebegimiz var...o zmn onun annesini nasil teselli ederiz dimi...olacak oldumu yaacak bisi yok..allahim saglik versin saglikla gelsinlerde artik nasip..

Ayyy cuma gunu bana bi ara sezeryana alcaz dediler ya esime deim hemen kagit kalem al otur yamacima..yaz..yagmur icin gelecekler, benim icin gelecekler..allhim o kadar zorduki esime ney nerde tarif etmek...cmt hemen hazirladim cantami..esimede iice gosterdim benim bilmem yetmez hangi cantada ne va iice ogren dedim..

yaa kızlar bişimi kaçırdım ben yaa paris hastanaedemi neler olmuş bakam hemen allahım yardımcısı olsun bebeğini sağ sağlişm bağışlasın inşallah...

selam kızlar...bugün yoğun birgün yaşıyoruz topik olarak..aksi gibi benim nette gidip geliyor...

selam kızlar...bugün yoğun birgün yaşıyoruz topik olarak..aksi gibi benim nette gidip geliyor...

bir de bi şey sorcam bebek aşağıda ve makat pozisyonundayken yani tersken hareketleri daha az olurdu değil mi ?
birde aşağı kısmımda sürekli bi baskı var bebeğin aşağıda olmasıyla alakalıdır değil mi ? :18::18::18:

benimde 2 gundur sırtım ve belim agrıyor bide surekli 2 gundur uyku halim var neden oluyor ki bu anlamadım ? :26: şimdi doguranlaar olmaya baslayınca onemsedim yoksa hayatta kaale almazdım ama baya baya belim agrıyor adet olacam gibi uyuzlandım :18:

Merhabalar hanimlar,

Ara sira yazilarinizi okuyorum ve benimde erken dogum riskim var cok endiseliyim. 32+3 gebelik haftasindayim.. Dr dinlenmemi soyledi, bazen agrilarim oluyor korkuyorum.sancilarim 4 hafta ondeymis,Cogunlukla uzaniyorum yorulmamaya gayret ediyorum.. Rabbim cumlemizin yardimcisi olsun ve bebislerimizi bizlere bagislasin insallah

valla canım bnmki her pozisyonda karete yapıordu maşallah. ama ters dönünce baş aşağı bacaklar yukarda ya daha baskın oluor tabi bide büyüdükçe oluor o. o baskı da bebek zorladığı için normal ama. korkmayın bence

polllyyyyy ciiikk canım sen etkilenmişsin okuduğum kadarıyla birazda psikolojik olabilior geçen hafta bende öyleydim çünkü ama herşey sonuçlandı bebeğimde 34 0 da açılma yapmıştı şimdi geldik 36 0 a bak allaha çok şükür kürkular beynimizin kimyasını bozup daha çok yakınlaştırabilir bizi istemediğimiz şeylere herşeyimiz hormonlar çünkü hayaım kısa bi süre sağlık eğitimi almışlığım var az çok bildiğimi söylüorum yanlış anlama canım bnm. her hamile değerli çünkü bana göre ve kutsalll. her yaşadığımı sizlerle paylaşıorum bakın en azından ona dayanarak korkularınızı yenin annemin başımda olması benim en büyük nimetim oldu tabi, bu güne gelebilmemde onu balımdan eksik etmesin allah. sizlerde korkmayın bak bnm açılma var öyle pırt die pırtlamıo o da o kadar çok baskı yapıoki ahanda gelecek şimdi sular diorum çogu kez aman çok şükür ki bişide olmuo korkmayın cnm yaaaa

nazarıım yok ya zaten benım 2 gundur var bugun olan bişi deilde şimdi dile getirdim bide 2 gundur sanki ilk aylardaki gibi hep uykum var ne hikmetse

dur lolllyy birde sen başlama bugün,yoksa sırayla doğurucaz psikolojiden

dur lolllyy birde sen başlama bugün,yoksa sırayla doğurucaz psikolojiden

ay evet ya bayansu valla iyice korkmaya basladm ben.kizlar bi sakin olun.erken dogum dusuncesini atin gafanizdan daaa

itiraf ediyorum ilk defa ben zaten dogurmak istiyorum suan parisin yerinde olmak isterdim yanee ama cidden bu olaylarla ilgisi yok yada etkilendigim icin diil hakketten 2 gundur bu sıkıntılar var bende acaba diyorum hani.. hayır işin kotusu benim doktorum 28 inde yurt dısına cıkıyor 9 martta donecekmiş o ara bişi olmasın cunku olursa baska doktor dogurtmak zorunda kalıcak bi o acıdan endişeliyim

ay evet ya bayansu valla iyice korkmaya basladm ben.kizlar bi sakin olun.erken dogum dusuncesini atin gafanizdan daaa

yaa aslında paniklemeye hiç gerek yok,çünkü 7 aylık doğan ilk bebek parisinki olmıcak...benim bi sürü arkadaşım vardı 7 aylık doğmuş hemde 87'nin teknolojisiyle düşünün artık..bu kadar kişiyiz piyango birimize vuracaktı o da paristebirgece'ye denk geldi malesef
ama kim olursa olsun hepiniz benim gözümde birsiniz
inşallah sağlıkla kurtuluruz hepimiz

arkadaşlar ben aventin bi seti var 4 biberon ayrı boy 1 emzik 1 de temizleme fırçası 80 küsür lira verdim.. ama plastik..herkes cam kullabn diyo siz biberonları cam mı aldınız..ya çok pişman oldum cam mı almalıyız..dün akşam kaynattım 1 tanesii vve emziği..aklıma hiç içme suyunda falan kaynatmak gelmedi izmiri suları çok kireçli üstleri kireç tozu gibi olmuş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…