itiraf ediyorum ilk defa ben zaten dogurmak istiyorumsuan parisin yerinde olmak isterdim yanee ama cidden bu olaylarla ilgisi yok yada etkilendigim icin diil hakketten 2 gundur bu sıkıntılar var bende acaba diyorum hani.. hayır işin kotusu benim doktorum 28 inde yurt dısına cıkıyor 9 martta donecekmiş o ara bişi olmasın cunku olursa baska doktor dogurtmak zorunda kalıcak bi o acıdan endişeliyim
arkadaşlar ben aventin bi seti var 4 biberon ayrı boy 1 emzik 1 de temizleme fırçası 80 küsür lira verdim.. ama plastik..herkes cam kullabn diyo siz biberonları cam mı aldınız..ya çok pişman oldum cam mı almalıyız avent iyi marka diye aldım bende..dün akşam kaynattım 1 tanesii vve emziği..aklıma hiç içme suyunda falan kaynatmak gelmedi izmiri suları çok kireçli üstleri kireç tozu gibi olmuş ya
canım ben bebedorun cam biberonunu almışımarkadaşlar ben aventin bi seti var 4 biberon ayrı boy 1 emzik 1 de temizleme fırçası 80 küsür lira verdim.. ama plastik..herkes cam kullabn diyo siz biberonları cam mı aldınız..ya çok pişman oldum cam mı almalıyız avent iyi marka diye aldım bende..dün akşam kaynattım 1 tanesii vve emziği..aklıma hiç içme suyunda falan kaynatmak gelmedi izmiri suları çok kireçli üstleri kireç tozu gibi olmuş ya
yok bu kıza bi haller oldu,delirdi heralde korkudan
bakkk kasma beni yoksa bende doğurucam
yaa aslında paniklemeye hiç gerek yok,çünkü 7 aylık doğan ilk bebek parisinki olmıcak...benim bi sürü arkadaşım vardı 7 aylık doğmuş hemde 87'nin teknolojisiyle düşünün artık..bu kadar kişiyiz piyango birimize vuracaktı o da paristebirgece'ye denk geldi malesef
ama kim olursa olsun hepiniz benim gözümde birsiniz
inşallah sağlıkla kurtuluruz hepimiz
arkadaşlar ben aventin bi seti var 4 biberon ayrı boy 1 emzik 1 de temizleme fırçası 80 küsür lira verdim.. ama plastik..herkes cam kullabn diyo siz biberonları cam mı aldınız..ya çok pişman oldum cam mı almalıyız avent iyi marka diye aldım bende..dün akşam kaynattım 1 tanesii vve emziği..aklıma hiç içme suyunda falan kaynatmak gelmedi izmiri suları çok kireçli üstleri kireç tozu gibi olmuş ya
teşekkürler canım..iyi yapmışsın cam almakla ben hep cam istiyordum...nerden bu düşünceye kapıldıysam kesin yine saçma sapan biri söylemiştir hatırlamıyorum ama aklımda cam kırılır falan diye cam olmuyordur die kalmış aklımda..zaen bebekle ilgili konularda çok cahil olduğum için öyle inandırmışım keendimi sormadım bile hiç...hiç bir plastik camdan daha sağlıklı olamaz bence..üzüldüm valla ben en iisi cam da alayım:)ben de bugün markafoniye chicco girmişti ordan 250 ml cam biberon, emzik ve burun aspiratörü sipariş ettim bakalım nasıllarama aventin de gayet ii olduğu kesin plastik bile olsa..
ya niye set aldınki canım..1 tane biberon yeterdi şimdilik..
bak benim oğlum hiç ememedi o biberonları yada yalancı emziği fln bazı bebekler emmiyor...
hem yalancı emziğe doktorlar fln çok kızıyor neden alıyosunuz ki:26:
teşekkürler canım..iyi yapmışsın cam almakla ben hep cam istiyordum...nerden bu düşünceye kapıldıysam kesin yine saçma sapan biri söylemiştir hatırlamıyorum ama aklımda cam kırılır falan diye cam olmuyordur die kalmış aklımda..zaen bebekle ilgili konularda çok cahil olduğum için öyle inandırmışım keendimi sormadım bile hiç...hiç bir plastik camdan daha sağlıklı olamaz bence..üzüldüm valla ben en iisi cam da alayım:)
gidip set alma gene canım 1 tane cam biberon al yeter D
canım ben bebedorun cam biberonunu almışımD: cam tercih ediliyor avent marka olarak da iyi
canım ben ne dogumdan korkuyorum ( sezeryan olacagım iicn belkide ) ne kesilmekten ne o iğnelerden ne acıdan vb.. dogum benim icin sadece buyuk heycan tek endişem şudur ki acaba bebegim saglıklımı degil mi ona bişi olursa onun dısında zaten acı falan gecici allah yeterki saglık versin bebeklerimize elleri ayakları duzgun olsun yoksa suan bile dogabilir .. dellendim sanırım iyice bu sabırsızlıktan sanırım cok dogurasım var yaakarnımda oynarken resmen kemiklerini batırıyor bana dogunca o kemiklerini yicem onun hayalını kuruyorum
bak aramızda bi fırlama varmış zatencanım ben 7 aylık doğmuşum hemde evde,hastaneye bile yetişememişim.
o yüzden diyorum no panic.herşey olacağına varır
maşallah kocaman bebişine canımslm kızlar dra gittik 2400 olmuş miniğim..
34+0 olmamız lazım 35+2 çıktı
değil dedim dr a öyle deyince ölçüm yaptı 34+2 dedi
bebek ters ondan sancı yapıyor dedi
benimki ayağını çıkaracak alttan
15 gün sonra çağırdı
hani diğer aylardan anneler son ayın hiç geçmediğini yazmışlar yaa,yerden göğe kadar haklılarmış dimi..bugün bile çok uzun geldi bana nedense 1 haftadır böyle
bak aramızda bi fırlama varmış zaten
şu ay geçsin gününü bekler bebişler çünkü ben 8 aylık değilde 7 aylık olan çok var
haklısın canım zaten aldığıma da pişman oldum ki ben sürekli emzik falan kullanmıcam diyordum...cahil insanlar 50tane yorum yapıolar inanmıcam dinlemicem diyorum bibakıyorum dinlemişim işte saçma sapan..neyse inşallah olsada kullanmıcam hiç...inşallah hiç gerek olmazda boşu boşuna almış olayım...ihtiyacı olan birine hediye ederim..
şuhamilelikle ilgili herkes profösörya deli oluyorum..yaptığımız herşeyi de eleştirirler..geçmişlerine baksan doğru düzgün bakamamıştır kendi çocuğuna ama bize hep akıl verirler..çok sinirlenmişim galiba insanların sürekli konuşmasına..
slm kızlar dra gittik 2400 olmuş miniğim..
34+0 olmamız lazım 35+2 çıktı
değil dedim dr a öyle deyince ölçüm yaptı 34+2 dedi
bebek ters ondan sancı yapıyor dedi
benimki ayağını çıkaracak alttan
15 gün sonra çağırdı
maşallah kocaman bebişine canım
kesinlikle hayatım ya resmen gunler uzadı da uzadı haftalar gecmek bilmiyoor heyecan git gide artıyor az kaldı yiyecegiz inş hamsi balığı gibi onları
sağolun kızlar..
olanlardan haberim yoktu şimdi okumaya çalışıyorum..
parisin erken doğum riski yoktu nolmuş öyle
durumları nasıl acaba:44:
bizde bilmiyoruz canım son durumu,ama paris 3 güne kadar doğurur diyormuş doktor..belkide şimdi doğmuştur,devlette yatıyor sanırım eşini yanına almıyolar,sanırım cep telefonuda almıyolar odaya arada petu ve menzil arayıp son durumu öğreniyor..bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?