2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
hayırlısı olsun canım çok şaşırdım..
kaç haftalıktı paris..
inşallah sağ salim kavuşur bebeğine

33+ 3 paris, şimdi haber verdi iyiymiş beklıyolarmış hastanede morali yerinde bebek ıkı hafta önde gıdıyomuş zaten 2.700 müş,
5 cm açıklık varmış şimdilik beklıyolar :)

herşey iyide 900tl çok pahalı yaaa,ben oğlumu özel hastanede 150tl ye sünnet ettirdim üstüne birde cami sosyal tesisinde mevlütlü yemek verdim elbiseler,masraflar derken 1200 tl tuttu..bence pahalı demiş doktor

hayırlısı olsun canım çok şaşırdım..
kaç haftalıktı paris..
inşallah sağ salim kavuşur bebeğine

33+ 3 paris, şimdi haber verdi iyiymiş beklıyolarmış hastanede morali yerinde bebek ıkı hafta önde gıdıyomuş zaten 2.700 müş,

sancısı fln varmıymış sevda,bilgi vermedimi..normal doğummu olucak aceba:26:

oo iyi o zaman doğsunda sevelim
dr bana 2500 olsun bidaha hiç korkma dedi..
5 cm mi
dün kuzenim 8 cmle doğuma alındı

sancısı fln varmıymış sevda,bilgi vermedimi..normal doğummu olucak aceba:26:

oo iyi o zaman doğsunda sevelim
dr bana 2500 olsun bidaha hiç korkma dedi..
5 cm mi
dün kuzenim 8 cmle doğuma alındı

kızlar ilaçlarla doğumu geciktirmeye çalışıyolarmış sancısı nstde çıkıyomuş, nekadar bekeletebılırlerse artık sancısı vurursa
duramaz artık sabah gelir dıyorum ben ama bakalım:)

Sancisi vamis ama hic hissetmiomus....topigimizin gadinlari masallah cok dirayetli cikti...bi yerde catir cair dogurcak arkadasim..zaten en buyuk fantazisiydi:)))) morali cok yeinde slmi var bekliolarmis dogumu...bebek cok saglikliymis zaten2 hafta ondeymis kilosu vs. Dogunca kveze bile girmeden gidersiniz demis dr lar

çok sevindim canım sağlıklı olsunda zamanı önemli değil herşeyin hayırlısı..
sen ne durumdasın ne oldu cuma günü
izne ayrılmışsın
sancın mı var

kızlar ilaçlarla doğumu geciktirmeye çalışıyolarmış sancısı nstde çıkıyomuş, nekadar bekeletebılırlerse artık sancısı vurursa
duramaz artık sabah gelir dıyorum ben ama bakalım:)

bence doktorlar engellemese şimdiye kadar doardı...çünkü 5 cm açılmadan sonra 3 saat içinde doğuyor benim bildiğim..hatta eğidural anesteziyi bile 4-5 cm iken vuruyolar doğuma kadar etkisi sürsün diye..bide neden engelliyolar acaba diye takıldı kafama:26:
inşallah sağlıkla doğar

aleykümselam..
çok iyi haber bu yaaa,o da sezeryan olcak diyordu dimi sanırım sabaha doğurur...wayyy be nisanla şubatın arasında koskoca mart var,ne zaman geleceği belli olmuyor bu sıpaların

çok sevindim canım sağlıklı olsunda zamanı önemli değil herşeyin hayırlısı..
sen ne durumdasın ne oldu cuma günü
izne ayrılmışsın
sancın mı var
cnm benim sipamda bi cikabilirmiym die ugrasti cuma gunu..
Kasilmama varmis 2 dk arayla duzenli bi sekilde..
Kasilmalari azalttilar ilaclarla, ama boyle giderse rahim acilip dogum baslayabilirmis..beklioz evmizde...izne ciktim artik..ama cok iim ben...olursada napalim artik severiz gari tombul yanaklarini:)))
aleykümselam..
çok iyi haber bu yaaa,o da sezeryan olcak diyordu dimi sanırım sabaha doğurur...wayyy be nisanla şubatın arasında koskoca mart var,ne zaman geleceği belli olmuyor bu sıpaların

Minik ya bebegi..ciger gelistirici igne yapmislar...heralde 1 gunde bi gun...
Yok o normal istiodu...
Cnm bakiom topiklere mart annelerinin 15-20 tanesi sbtta dogurmus...sbt annelri ona keza...illa bizimkindede piyango vurcak birimizden birimize...saglikli olsunlarda ins..

herşey iyide 900tl çok pahalı yaaa,ben oğlumu özel hastanede 150tl ye sünnet ettirdim üstüne birde cami sosyal tesisinde mevlütlü yemek verdim elbiseler,masraflar derken 1200 tl tuttu..bence pahalı demiş doktor
cnm bana da biraz pahalı geldi ama ne bileyim yenidoğan sünneti olacağı için düşündüm bu doktoru.senin oğluş kaç yaşındaydı cnm sünnet olduğunda?

çok geçmiş olsun canım
sıpalara bak atağa geçtiler..
zaten 35.haftadasın canım sıkıntı yok gelsin bebişler.
ben bitek kocam olmadan gelirse diye üzülüyorum onun dışında artık gelebilir yani

parisin ve bebisinin iyi olmasina cook sevindim.petus sagolasin.haberleri aliyoz senden.ins sag salim bebisini kucagina alir.
ben cikiyorm kizlar.esim gelmek uzere.opuldunuz hepinizdeeee

öyle tabi canım,tek isteğimiz bu

cnm bana da biraz pahalı geldi ama ne bileyim yenidoğan sünneti olacağı için düşündüm bu doktoru.senin oğluş kaç yaşındaydı cnm sünnet olduğunda?

benim oğlum 4 yaşındaydı şimdi 4,5 yani geçtiğimiz yaz yaptırdık..sen bilirsin o zaman yeni doğanınki daha riskli olur diyosan bilmem:26:

parisin ve bebisinin iyi olmasina cook sevindim.petus sagolasin.haberleri aliyoz senden.ins sag salim bebisini kucagina alir.
ben cikiyorm kizlar.esim gelmek uzere.opuldunuz hepinizdeeee
güle güle canım

kızlar merhaba, herkes iyidir inşAllah..bizde bugün doktordaydık..çok şükür herşey yolunda, kızım 1885 gr olmuş, boyuda 42 sanırsam, sizce nasıl? 31+1 e göre? bu arada çalışabilir raporunuda aldım, onun aslınımı veriyoruz çalıştığımız yere?

sana yazmıstım cnm..alıntı ile cvplaya tıklamamısım maşallah bebeginin kılosu falan cok iyi valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…