hayırlısı olsun canım çok şaşırdım..
kaç haftalıktı paris..
inşallah sağ salim kavuşur bebeğine
herkese iyiakşamlar arkadaşlar
yenidoğan sünnetiyle ilgili az önce izmirde çocuk cerrahı olan Aydın MEVSİM'den bilgi aldım.yenidoğanlarda 3 haftaya kadar sünnet yapılmasını öneriyor.9aya kadar da yapabiliyoruz ama ne kadar erken olursa o kadar iyi diyor.doğumdan hemen sonraki gün bile yapılmaya başlanabiliyormuş.muayanehanesinde yapabiliyormuş.ücreti ise 900tl ymiş.bu konuyu merak eden arkadaşlara duyurulur.
hayırlısı olsun canım çok şaşırdım..
kaç haftalıktı paris..
inşallah sağ salim kavuşur bebeğine
33+ 3 paris, şimdi haber verdi iyiymiş beklıyolarmış hastanede morali yerinde bebek ıkı hafta önde gıdıyomuş zaten 2.700 müş,
5 cm açıklık varmış şimdilik beklıyolar :)
33+ 3 paris, şimdi haber verdi iyiymiş beklıyolarmış hastanede morali yerinde bebek ıkı hafta önde gıdıyomuş zaten 2.700 müş,
5 cm açıklık varmış şimdilik beklıyolar :)
sancısı fln varmıymış sevda,bilgi vermedimi..normal doğummu olucak aceba:26:
oo iyi o zaman doğsunda sevelim
dr bana 2500 olsun bidaha hiç korkma dedi..
5 cm mi
dün kuzenim 8 cmle doğuma alındı
Sancisi vamis ama hic hissetmiomus....topigimizin gadinlari masallah cok dirayetli cikti...bi yerde catir cair dogurcak arkadasim..zaten en buyuk fantazisiydi:)))) morali cok yeinde slmi var bekliolarmis dogumu...bebek cok saglikliymis zaten2 hafta ondeymis kilosu vs. Dogunca kveze bile girmeden gidersiniz demis dr lar
kızlar ilaçlarla doğumu geciktirmeye çalışıyolarmış sancısı nstde çıkıyomuş, nekadar bekeletebılırlerse artık sancısı vurursa
duramaz artık sabah gelir dıyorum ben ama bakalım:)
Sancisi vamis ama hic hissetmiomus....topigimizin gadinlari masallah cok dirayetli cikti...bi yerde catir cair dogurcak arkadasim..zaten en buyuk fantazisiydi:)))) morali cok yeinde slmi var bekliolarmis dogumu...bebek cok saglikliymis zaten2 hafta ondeymis kilosu vs. Dogunca kveze bile girmeden gidersiniz demis dr lar
cnm benim sipamda bi cikabilirmiym die ugrasti cuma gunu..çok sevindim canım sağlıklı olsunda zamanı önemli değil herşeyin hayırlısı..
sen ne durumdasın ne oldu cuma günü
izne ayrılmışsın
sancın mı var
aleykümselam..
çok iyi haber bu yaaa,o da sezeryan olcak diyordu dimi sanırım sabaha doğurur...wayyy be nisanla şubatın arasında koskoca mart var,ne zaman geleceği belli olmuyor bu sıpaların
cnm bana da biraz pahalı geldi ama ne bileyim yenidoğan sünneti olacağı için düşündüm bu doktoru.senin oğluş kaç yaşındaydı cnm sünnet olduğunda?herşey iyide 900tl çok pahalı yaaa,ben oğlumu özel hastanede 150tl ye sünnet ettirdim üstüne birde cami sosyal tesisinde mevlütlü yemek verdim elbiseler,masraflar derken 1200 tl tuttu..bence pahalı demiş doktor
cnm benim sipamda bi cikabilirmiym die ugrasti cuma gunu..
Kasilmama varmis 2 dk arayla duzenli bi sekilde..
Kasilmalari azalttilar ilaclarla, ama boyle giderse rahim acilip dogum baslayabilirmis..beklioz evmizde...izne ciktim artik..ama cok iim ben...olursada napalim artik severiz gari tombul yanaklarini:)))
Minik ya bebegi..ciger gelistirici igne yapmislar...heralde 1 gunde bi gun...
Yok o normal istiodu...
Cnm bakiom topiklere mart annelerinin 15-20 tanesi sbtta dogurmus...sbt annelri ona keza...illa bizimkindede piyango vurcak birimizden birimize...saglikli olsunlarda ins..
cnm benim sipamda bi cikabilirmiym die ugrasti cuma gunu..
Kasilmama varmis 2 dk arayla duzenli bi sekilde..
Kasilmalari azalttilar ilaclarla, ama boyle giderse rahim acilip dogum baslayabilirmis..beklioz evmizde...izne ciktim artik..ama cok iim ben...olursada napalim artik severiz gari tombul yanaklarini:)))
Minik ya bebegi..ciger gelistirici igne yapmislar...heralde 1 gunde bi gun...
Yok o normal istiodu...
Cnm bakiom topiklere mart annelerinin 15-20 tanesi sbtta dogurmus...sbt annelri ona keza...illa bizimkindede piyango vurcak birimizden birimize...saglikli olsunlarda ins..
cnm bana da biraz pahalı geldi ama ne bileyim yenidoğan sünneti olacağı için düşündüm bu doktoru.senin oğluş kaç yaşındaydı cnm sünnet olduğunda?
güle güle canımparisin ve bebisinin iyi olmasina cook sevindim.petus sagolasin.haberleri aliyoz senden.ins sag salim bebisini kucagina alir.
ben cikiyorm kizlar.esim gelmek uzere.opuldunuz hepinizdeeee
çizelgenin nasıl düzenlendiğini bilen yok mu:44:
kızlar merhaba, herkes iyidir inşAllah..bizde bugün doktordaydık..çok şükür herşey yolunda, kızım 1885 gr olmuş, boyuda 42 sanırsam, sizce nasıl? 31+1 e göre? bu arada çalışabilir raporunuda aldım, onun aslınımı veriyoruz çalıştığımız yere?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?