2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
sana yazmıstım cnm..alıntı ile cvplaya tıklamamısım maşallah bebeginin kılosu falan cok iyi valla

saol canımcım çok teşekkür ediyorum cevabın için..Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi..artık başlamış sanırsam sancı durumları :18::18: bende bugün ilk defa nst ye girdim, doktor çok güzel dedi, ben pek bişi anlamadım ama geçmişe biraz bakmaya çalışayım bari :) çok şey öğreniyorum buradan, saolun

canım ben 7 aylık doğmuşum hemde evde,hastaneye bile yetişememişim.
o yüzden diyorum no panic.herşey olacağına varır

bende 8 aylık ama 1.250 doğmuşum ama Allaha şükür gayet sağlıklıyım.hatta oğlum bana şimdiden 15 kilo aldırdı bile:))

amin canım evet amaç zaten hepimiz birbirmize destek olalım bildiklerimizi paylasalım ve yaşadıklarımızı bilmediklerimizi de ogrenelim guzel dediyse sancın yoktur cnm o anlamda demiştir ..
bende 8 aylık ama 1.250 doğmuşum ama Allaha şükür gayet sağlıklıyım.hatta oğlum bana şimdiden 15 kilo aldırdı bile:))

bende 1.750 gr dogmusum cnm bende allaha sukur saglıklıyım

sen benden kilolu doğmuşun yineşaka bi yana bebişler sağlıklı olsunlarda kiloları az olsun nasıl olsa doğduktan sonra alırlar.ama yine de sabretmelerinde yarar var

bu gün bebeğimin hareketleri yine yavaş noldu yine yaa .

Yaa kızlar.
Benim alt kısım sancıyo yaa böyle ifade edebiliyorum ancak.
Bugün muhhabeti geçen kasılmayı çözemiyorum.
bebek bi yerini dayıyo diyorum ama bugün çok çok daha sık oluyo.

psikolojik mi acaba?

artık büyüdükleri için ve yerleri daraldığı için daha az hareket etmeleri son derece normal endişeye gerek yok günde 10 kez hissediyosan no problemm

çok tedirgin oluyorum kuzu yaa. yüreğim ağzımda sürekli.:18::18::18:

çok tedirgin oluyorum kuzu yaa. yüreğim ağzımda sürekli.:18::18::18:

canım zor dönemlerini atlatıoruz gebeliğin zaten böyle kafayı takarsak en güzel dönemlerini nasıl atlatırız bnir düşünsene karnında senden habersin arada bir parmağını emen minnoş herşeyden habersdiz alla alla annem nie bu kadar telaş yaptı diye düşünen bir miniğin var :) nie onu üzüosun annesi ya aşkolsun hiiç korkma dua et gerisine de kendini dinlendir cnm bnm

saol bebeğim
böle devam ederse yarın dr a giderim. bu gün nst çekti iyi dedi ya açtın yada bebek uyuyomuş istersen bi daha çekelim ama gerek yok iyi dedi çektirmedim .
eğer yarın hala aynı olursa nst ye girerim sanırım yarın

Kızlar canım çok sıkkın kabus gibi günler yaşıyorum. 5 gündür gribim öksürmekten kusmaktan gözüme uyku girmedi, asıl korkum bebeğime birşey olması bundan başka bu gün az önce kötü haber aldım bu zor stresli günlerimde eşimi de işten çıkardıklarını öğrendim gözyaşlarıma hakim olamıyorum erken doğum ya da kötü şeyler olmasından korkuyorum acaba doktoruma söylesem psikoloğa mı yönlendirse beni artık uyku uyuyamam yemek yiyemem sıkıntıdan. Ev kredisi, aidat, faturalar nasıl bunları düşünmeden huzurlu olabilirim ki. Keşke bebeğim dünyaya geldikten sonra olsaydı bu 1,5 ay nasıl geçecek bilmiyorum. Boğazıma resmen bir ağrı oturdu terlemeye başladım, dualarınıza ihtiyacım var

selam kızlar bugün kasıklarımdaki ağrıdan dolayı ve 2 gündür hareketlerinin azalmasından dolayı hastaneye gittim. dr ultrasonda herşey normal sorun yok falan dedi. sonra nst istedi. nstde sancım çıktı. hemen yatış yapıcaz serum tedavisine başlıcaz dedi. ciğer geliştirici iğne de yapmamız lazım falan dedi. peki dedim. dışarı çıktım. neyse içim rahat etmedi başka dra da gittim. sonraki gittiğim doktor nst istedi tekrar. 2. nstde sancım çıkmadı. sabahki nstye bağlı olarak ilaç yazalım dedi. yazdığı ilaç tansiyon ilacıymış ve sancı durumlarında durdurmak amaçlı kullanılabiliyormuş. dr. evde dinlen erteleyebildiğimiz kadar erteliyelim dedi. 2500 kilo olmuş ve suyu falan da iyiymiş. perşembe rahim uzunluğuna bakıcam dedi. bakalım ne diiyecek. :18:

Canım yaa çok üzüldüm.
Nasıl insanlar bunlar?
İnşallah bebek kısmetiyle gelir...
Allah hayırlı kapılar açsın inşallah.
Bebeğini düşün üzme canını, rabbim bi kapı kapatır bi kapı açılır.

anladım cnm ya git için rahat etsin ama her zaman için de kendini elkin et yani napcan doğuma kadar bu sefer doğumdan sonra zorlanırsın o psikolojiyi düzeltmen gereksiz yere kendini yıpratma meleğin karnında büyüyo işte kendince cnm bnm ççok şükür allah onları sağlıklısıyla bize bağışlasın hayırlısıyla inş.

aksilikler zincirleme üstü üste gelmeye bayılırlar zaten ama unutma en önemlisi herşeyden ziyade bebeğin ve sizin sağlığınız çok iyi anlıorum benimde 2 senedir eşim işsizdi allahtan kiralar vs gelirimiz var tabi bi kaç haftaya bişeyler yapacaklar kardeşiyle hayırlısı olsun inşallah. geçen 2 hafta öyle oldum ki testler hastaneler vs 1000 lira en az para gitti allaha şükür bişi çıkmadı tabi ama insanın sağlığı bebeğinin sağlığıu söz konusu olunca varya gözlerin kararıyor resmen ne kabustu allahım kimseye yaşatmasın düşmanıma bile amin. vallahi cnm bnm zor biliyıorum ama dediklerimde yaşananlar bir düşün istersen cnm bnm ..

Son düzenleme:

aminnnnn canım aminnn

geçmiş olsun cnm ikinci doktora gitmekle iyi yapmışsın aslında bak demek ki gebelik hali her an herşey değişebiliyor. bnm doktorum ilk iki nts de sancı çıkmış ama emin olmamak için bişey dememiş bana bu gidişimde nts dedi ki süper sancın hiç çıkmammış çok şükür geçen ikisindede sancıların vardı dedi nasıl oluosa ben hep aynı hissediom tabi aaaceyip bişi. şimdi endişeye gerek kalmadı dedi 2 hafta sonra gel dedi o da bende 1 cm açıklık var düşün artık. bazı doktorlarda mahvedio insanı soğuk kanlı oplmaya çalışmak en güzeli korkma ama hep bebeğine odaklan ve iletişim kur.

Haklısın canım biliyorum o kötü günleri de yaşadım 4 lü testimde risk vardı onun için çok sıkıntı çektim, amniyosentez kararı vermek gibi bir sürü sıkıntı yaşadım zor bir hamilelik dönemi yaşadım ve yaşıyorum, manevi olarak çok yıprandım, inşallah bebeğime birşey olmaz. Allah beterinden korusun hepimizi

slm kızlar bügün dr a gittim iyice kafam karıstı geldim ilk olarak bebişim haftada 200 gr alıyodu 2 aydr bu 13 gnde 200 almıs 1950 olmus ona cok üzüldüm iyi besleyemedim nazar ettm bebişimi tombik de die dr um bna gecen sefer tüp bebek die sezeryan demişti ohh rahatlamıstım derken bu kafta dsünmüs bu sürede normal olsun dedi bndeki yapısıklıklardan korktugu için ki bn sezeryan istiyodum olsun bitsin bn uyanayım die sonra demezmi sezeryannda asagıyı uyusturarak olacak cünkü genel anesteji yaparsam 4 dk da cocuga ulasmm gerekli senn içini bilmiyorum cocugu tehlikeye atamam dedi kısaca her halükarda ayık olucam dogumda :2: ve coook korkuyorum gece kramplarım 4 5 gndr karın sertlesmemi oyledi cok normal artık vucut doguma hazrlıyo dedi kendimi naz yapar gibi hissettm magnezyum ve kalsiyumu bir verdi ikisinide iç dedi bakalım onlar nasıl gelecek sonra nst ye girdim bundan sonra her kont girecekmişim onada girdim 15 dk die hemsire unuttu beni odada 40 dk kaldım fenalık geldi iyice bn cıkardım en son cocugu buluam die bana cikolata ye demiş bnm normalde hareketli masallahı vardı bi an durmadı neyse oda normal cıktı sükürama bugun yolda gelrken bn uyudum bebişim uyumadı masallh bugun 8 de uyandı bütün gün tekme tokattı yani simdi duruldu bugun bi enerji var bnmkinde sormayın... ama en cok bebişin kilosu beni uzdu cok iyi gidiyodu bu sefer nie az aldı anlmadım gecen kont de 31+3 cıkmıstı haftası 13 gün sonra gittim bugun 32+2 13 günde 6 gün mü büyüdü yani en bastan beri ilk kont den beri 1 hafta onden gidiyodu bebegim son günlerde meyveyi pek yemedim ondanmıki :2: ayy insan ne suclu hissediyo kendiini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…