peki canım çin takvimine göre baktın mı benim çin takvimine göre erkek çıkıyor cinsiyeti gerçi ilk bebek hiç farketmez ama halasına çekmesinide istemiyorum
erken değil bildiğim kadarıyla,bana da ikili test yapıcaz diye verdiği tarihte 10+5 olcam çünkü.
Hay Allah razı olsun istek gönderdim
Evet cnm salı yapıldı 11+4 de bugün sonuçları alacağız.11 den itibaren 14. haftaya kadar yapılıyor canım
canım grup gizli ne içeriği görebılırler nede arama yerınden çıkar grup ama şuanda sadece ismini açtım siz bulun dıye sonr gızlı yapıcam
Ben de hamişim 8 haftalk inş.herşey yolunda lur bide 6,5 aylıök kızım var
Ben de hamişim 8 haftalk inş.herşey yolunda lur bide 6,5 aylıök kızım var
mrb kızlar üye olmak isteyen herkesi ekledim sanırım :)
şu anda en merak ettiğim konu cinsiyet..ama onuda konuş konuş insan hepden heycanlanıo, bide beklemekten başka yapcak bişi yokCinsiyetler belli olsa onu alcam bunu aldım konu çoookk...:90:
Evet ya ben de çok merak ediyorum hayırlısı ama yine de merak ediyor insan ne yapıyım
Bide heyecanlıyım yarın bebeğimi göreceğim inşallah.
ne güzel yaaa demek yarın gitceksin offf benim daha haftaya perşembe özledim bebemi yaaaaaaaaaaa
ne güzel yaaa demek yarın gitceksin offf benim daha haftaya perşembe özledim bebemi yaaaaaaaaaaa
oyhh ben 2 hafta sonra görecem miniğimi
hasretlik çekiyoruzzzz
doktor 20sinde gel dedi ben de birazcık daha zaman geçsin de öyle dedim Belki cinsiyeti belli olur diye12. haftaya kadar bekleyim dedim ama bekleyemedim işte.. Ama çevremdekiler daha belli olmaz zamanın da git dediler.
Vallahi ben de özlüyorum bebeğimi. En son gördüğümde minicik birşeydi. Şimdi ne kadar değişmiştir allah bilir.Eller kollar minik insan olmuştur.hareket edeer takla atar canım benim yaa ..:93::93::93:
evet her kontrolde biraz daha büyüdüğünü görmek değişik bişi o yüzden randevuları nasıl iple çekiyorum.. geçen gittiğimizde 8+3 tü hareketlenmeye başlamıştı. şimdi daha kıpır kıpır olmuştur
iyi dayanıyosun haaaa ben nerdeyse eve alcam ultrason aletihele eşime diyorumki akşam keşke karnımız şeffaf olsaydıda görseydik bebeğimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?