2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
peki canım çin takvimine göre baktın mı benim çin takvimine göre erkek çıkıyor cinsiyeti gerçi ilk bebek hiç farketmez ama halasına çekmesinide istemiyorum

çin takvimine göre benimde erkek ve aynen eşimde ablasına benzesin istemiyor kız olursa ki görümcemde 5 nisan doğumlu belli mi olur aynı günde doğucak sanırım :)) ama kızlar halaya erkekler dayıya çeker derler bu doğruysa ki sanırım eşime inat kız olucak ve halaya çekicek diyorum kınadığın başına gelir derler ya

erken değil bildiğim kadarıyla,bana da ikili test yapıcaz diye verdiği tarihte 10+5 olcam çünkü.

hmm o zaman bana da yarın yapılabilir. Doktora benim demirim genelde düşer bunun bebeğe zararı olur mu dedim. oda tm değerlerine ikili testinde bakacağız gerekirse ilaç kullanırsın 3 hafta sonra tekrar gel dedi.

canım grup gizli ne içeriği görebılırler nede arama yerınden çıkar grup ama şuanda sadece ismini açtım siz bulun dıye sonr gızlı yapıcam

bende buldum faceden sanırım gamze ismim buarada umarım doğru gruptur:))

selamlarrr hamişlerrr ben ancak gelebildim eşim şimdi çıktı evden hehehehehe nasılsınız bakalım

kızlar dün akşam itibariyle farkettimki benim göbeğim çıkmış hehehehe arkadaşaımın düğünü vardı elbise giydim bende herkes farketti

şu anda en merak ettiğim konu cinsiyet..ama onuda konuş konuş insan hepden heycanlanıo, bide beklemekten başka yapcak bişi yok Cinsiyetler belli olsa onu alcam bunu aldım konu çoookk...:90:

Evet ya ben de çok merak ediyorum hayırlısı ama yine de merak ediyor insan ne yapıyım
Bide heyecanlıyım yarın bebeğimi göreceğim inşallah.

Evet ya ben de çok merak ediyorum hayırlısı ama yine de merak ediyor insan ne yapıyım
Bide heyecanlıyım yarın bebeğimi göreceğim inşallah.

ne güzel yaaa demek yarın gitceksin offf benim daha haftaya perşembe özledim bebemi yaaaaaaaaaaa

ne güzel yaaa demek yarın gitceksin offf benim daha haftaya perşembe özledim bebemi yaaaaaaaaaaa

doktor 20sinde gel dedi ben de birazcık daha zaman geçsin de öyle dedim Belki cinsiyeti belli olur diye12. haftaya kadar bekleyim dedim ama bekleyemedim işte.. Ama çevremdekiler daha belli olmaz zamanın da git dediler.

Son düzenleme:
oyhh ben 2 hafta sonra görecem miniğimi
hasretlik çekiyoruzzzz

Vallahi ben de özlüyorum bebeğimi. En son gördüğümde minicik birşeydi. Şimdi ne kadar değişmiştir allah bilir.Eller kollar minik insan olmuştur.hareket edeer takla atar canım benim yaa ..:93::93::93:

doktor 20sinde gel dedi ben de birazcık daha zaman geçsin de öyle dedim Belki cinsiyeti belli olur diye12. haftaya kadar bekleyim dedim ama bekleyemedim işte.. Ama çevremdekiler daha belli olmaz zamanın da git dediler.

iyi dayanıyosun haaaa ben nerdeyse eve alcam ultrason aleti hele eşime diyorumki akşam keşke karnımız şeffaf olsaydıda görseydik bebeğimizi

Vallahi ben de özlüyorum bebeğimi. En son gördüğümde minicik birşeydi. Şimdi ne kadar değişmiştir allah bilir.Eller kollar minik insan olmuştur.hareket edeer takla atar canım benim yaa ..:93::93::93:

evet her kontrolde biraz daha büyüdüğünü görmek değişik bişi o yüzden randevuları nasıl iple çekiyorum.. geçen gittiğimizde 8+3 tü hareketlenmeye başlamıştı. şimdi daha kıpır kıpır olmuştur

kız ben 8+6 da gitmiştim hareket etmiyodu daha ama 10+2 de lekelenmem olduğu için mecburu gittim ozman bize el salladı bacak salladı hehehehe

iyi dayanıyosun haaaa ben nerdeyse eve alcam ultrason aleti hele eşime diyorumki akşam keşke karnımız şeffaf olsaydıda görseydik bebeğimizi

Dayanıyorum da nasıl dayanıyorum onu gel bir de bana sor. Hep cinsiyet merakı dayana dayana 2-3 gün ancak dayandım. Aslında 2 gün daha dayansam da p.tesi mi gitsem o zaman tam 12 haftalık oluyor ama 2 günde ne değişcek ki değil mi ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…