2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Bu sabah çok isteksiz ve ağrılar içindee uyandım, 5-6 gündür yaşadığım bu şiddetli grip mi faranjit mi, bronşit mi artık neyse bilemiyorum bıktırdı beni, öksürmekten, kusmaktan bıktım. Zaten dün de eşimin işten çıkarılmasını duyunca tamamen çöktüm, hayatımda hiç sorunum olmayan bir organım olan gözüm bile çok şiddetli ağrıyor, büyük bir isteksizlik içindeyim. Zaten hastalık beni çok yıprattı üstüne bebeğime zarar gelir mi diye çok endişelenmiştim, işte görüyorsunuz beterin hep beteri var. Daha ne çanta hazırladım ne kıyafetleri yıkadım hava da kötü dışarı çıkıp marketten deterjan alamıyorum zaten 5-6 gündür yatıryorum. Bu öksürük ve moral bozukluğuyla bu çocuğu nasıl doğuracam bilmiyorum. Annesi bu kadar sıkıntılıyken dün 8 aydır çok hareketlerini hissetmeyen oğlum uyutmadı beni gece, nasıl tepiniyor vuruyor o da sıkıldı öksürüklerimden sanırım

geçmiş olsun canım..
Allah bi kapıyı kapatır birini açar
bakarsın eşin daha iyi bir iş bulur..
bebeklerimiz kısmetiyle gelecek inşallah

ben açayım ama nisanın başında doğum olunca 2 çocukla ne kadar takip edebilirim ki:26:
aslında nisanın sonuna doğru doğumu olcak biri açsa daha iyi olurdu

Dur ama bekleyelim bakalim....ittirecek baska birini buluruz belki:))) veya ben bi bilgisayara denk gelirsem ara ara duzsnlerim...bu konuyu askiya alalim bi sure smdilik

Cnm cok gecmis olsun...allah bi kapiyi kapatirken digerini acar...hangi ii olayin kotuye hangi kotu olayin iiye varacagini bilemiyoruz malesef o arada sabredebilşek iste keske...sen simdilik bebegine odaklan..babamiz zaten is konusunu dusunyodur yeteince...allah yardimciniz olsun...benim kizimda ben sıkıldigimda daha cok hareketlenio..

canım geçen kontrole gittiğimde parmaklarda ağrı var mı dedi dr yoktu o zaman
şimdi felaket ağrıyo dün sormayı unuttum 2 hafta sonra artık

allaaalallaa,neden sorduki acep:26:
bana da sağlık ocağındaki hemşire bacaklarında ödem varmı die sordu...bende ne biliim ben ödem nedir,nasıl olur..açıp baksak çok mu zor dedimbi dahada uğramadım sağlık ocağına,ilk aşımın üstünden 2 ay geçti..aramadılar,şikayet edicem ben bunları sağlık bakanlığınada heryanım ağrımasaaa

oğlum totosunu dayayıp duruyor anasına nasıl sertleştiriyor birden pat diye iniyo
dünden beri aynı hareketi yapıyor herhalde oyun haline getirdi

herkeslere günaydın kıslaaar
benim gibi uyku krizi yaşayan var mı aranızda akşam 11 de yatıyom sabah 9.30 ta kalkıyrm sonra bi daha uyumak geliyo içimden sonra öğleden sonra tekrar hatta akşamları da bi anormallik mi var yaa nassı olsa evdeyim işim yok die yatıyom ama ne biliyim gariplik mi var

ay canım ya ben geçmişi okurken görmüştüm eşinin işten çıkarıldığını ama yazmayı unuttum, çok üzüldüm canımhem hastalığın için geçmiş olsun hem eşinin iş durumu için,sen kendini çok yıpratma canım bundada vardır bi hayır,Allah bi kapıyı kapatırsa bi kapıyı açar, 2 yıl önce benim eşimde yaşadı iş sıkıntısı eşimin kolu kırıldı diye işten çıkardılar,bende işsizdim o dönem çok üzüldük çok sıkıntı çektik,sonra ikimizde önceki işlerimizden daha iyi şartlarda işler bulduk,şimdide iyiki çıkarmışlar diyoruz,emin ol mutlaka Allah'ım daha güzel şeyler verecektir size onun için böyle olmuştur,merak etmeAllah senin çocuğunun rızkı için sizi darda bırakmaz....uzun oldu ama hatırlarmısın bilmem 2 hafta önce annem benim yanıma gelmek için otogara gitti düştü ve kalça kemiğini kırıp ameliyat olmuştu,ne kadar çok üzülmüştük ailece,ama sonra öğrendikki annemin bineceği ama düştüğü için binemediği otobüs kaza yapmış,yan devrilmiş çok yaralı olmuş,işte her şer gibi gördüğümüz şeyin altında bi hayır vardır,sıkma canını olurmu, bebeğpi düşün

Dur ama bekleyelim bakalim....ittirecek baska birini buluruz belki:))) veya ben bi bilgisayara denk gelirsem ara ara duzsnlerim...bu konuyu askiya alalim bi sure smdilik

hıııı,ivettt...bekleyekk az daha
siteyede ilan verelim TABLOCU ARANIYOR die

var bebem var,normal hiç bişee kalmadı artık bu topikte...uyku düzeni,rüyalar,iş düzeni,temizlik,cinsel hayat vs vs...normal olan ne kaldıki hayatımısdaaa

Ciddi misin cnm ya... Demek otobüs kaza yapmış. Ne büyük bişi.
Cidden bizim hayır sandığımıza şer, şer sandığımızda hayır olabiliyormuş.
Rabbim bilir işini canım. Annen nasıl oldu bu arada?

Serenayycım, inşallah rabbim güzel bebeğinizin hatrına güzel bir iş nasip eder hayırlısı ile eşine.
Benim eski iş yerinden arkadaşımda eşi hamileyken işten çıkarılmıştı. Kadının da iş yeri batmıştı ikisi birden işsiz kalmışlardı.
Çok zorluk çektiler. Ama şimdi ikiside çok mükkemmel işler buldular.
Araba falan aldılar. İnşallah sizde atlatırsınız.

Gercektenmi...allahin isi iste ya..mucize

çok haklısın cnmm hayatta herşer kısmet çocuk zaten rızkıyla beraber gelir eminim allah çok güsel kapılar açacak ki bu kapıyı kapattı

geçmiş olsun canım..
Allah bi kapıyı kapatır birini açar
bakarsın eşin daha iyi bir iş bulur..
bebeklerimiz kısmetiyle gelecek inşallah

Destekleriniz için teşekkür ederim kızlar, keşke şu ağrılarım geçse doktorumu dün aradım mesaj çektim bana geri dönmedi bugün sekretere acil olduğumu söylüyorum hiç ilgilenmediler. Çok sıra varmış çok beklermişim iyice sinirlerim bozuldu

Gercektenmi...allahin isi iste ya..mucize

çok haklısın cnmm hayatta herşer kısmet çocuk zaten rızkıyla beraber gelir eminim allah çok güsel kapılar açacak ki bu kapıyı kapattı

yaaa evet ben otobüsün kaza yaptığını size söylemeyi unuttum, çok üzülüyodum ama bunu duyunca üzülmemem gerektiğini anladım, daha kötü şeylerde yaşayabilirmişiz...
missaltin canım annem karamanda evinde bende ancak telefonla görüşüyorum,iyiyim diyor ama hala yürüyemiyo,ancak birilerinin yardımıyla bide demir yürüteç gibi bişeyle tuvalete gidip gelebiliyor,bunada şükür .....cumartesi getircekler konyaya kontrolü var o zaman görcem bende....

kızlaaaaar el parnakları ağrıyan yok muuuuu

benimde feci ağrıyor kırılmış gibi özellikle sol elin baş parmağı, ama sabah kalkınca çok oluyo gün içinde hafifliyo, gece muz yiyip yatınca biraz hafiflemiş oluyor sabahları ağrısı, hatta iş yerinde zımbayı kullanamıyorum

wayy canına,ne kadar tuhaf bi durum...hiç bişey tesadüf değildir bencede herşey bir sebep için oluyor hayattta

midye dışında bende hepsine katılıyorum özellikle de yüzüstü yatmak çok özzledimmmm...

kızlar benim de bugün iple çektiğim doktor kontrolüm var. 2 cm açıklık ve 1.8 rahim boyuyla erken doğum tehdidim devam mı ediyo ilerledi mi ? bunları öğrenecem bi de inşallah nst ye sokar beni doktor yaa çünkü bebeğimin hareketleri ve kasılmaları birbirine karıştırıyorum. psikolojik olarak zaten her şeyde acaba geliyo mu diye panikliyorum. bugün 33+0 olduk. 35 i de bi görsem ohhh diyecem.. bakalım saat 3 teki randevumu iple çekiyorum. dua edin benim için..

hayırlı haberlerle gel inşallah canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…