kızlar benim de bugün iple çektiğim doktor kontrolüm var. 2 cm açıklık ve 1.8 rahim boyuyla erken doğum tehdidim devam mı ediyo ilerledi mi ? bunları öğrenecem bi de inşallah nst ye sokar beni doktor yaa çünkü bebeğimin hareketleri ve kasılmaları birbirine karıştırıyorum. psikolojik olarak zaten her şeyde acaba geliyo mu diye panikliyorum. bugün 33+0 olduk. 35 i de bi görsem ohhh diyecem.. bakalım saat 3 teki randevumu iple çekiyorum. dua edin benim için..
hayırlı haberlerle gel inş geçmiş olsunbelden giren ağrıyla uyandım 1 de saat 2,30 hala geçmedi yatınca daha çok artıyor
çantamı hazırladık eşimle hala bi sürü eksik var hastaneyi aradım bir minoset iç sabaha gel dedi bebek hareketi falan normal rahimde kasılma yok olunca
ama nedir bu belden giren sancı aynı adet sancısı gibi
daha erken oysaki
dua edin kızlar
hayır olsungünaydın sonunda bende rüyalarımda sacmalamaya başladım rüyamda lavoboda kapıyıda kapatmışım kimse görmesin diye sabunla çikolatayı karıştırmış onu yiyiyodunbide böyle dudagımın kenarında kalmış onuda parmagımla yalıyom ziyan olmasın diye
geçmiş olsun şeker hamilelikte hastalık zor vallaGünaydın güzel anneler. Biz hasta oldukeve gitmek istiyorum uyumak istiyorum off of
allah yardımcınız olsun dunde yazmıstım sana.. her şer gozukende bir hayır vardır canım allah saglık versin inşBu sabah çok isteksiz ve ağrılar içindee uyandım, 5-6 gündür yaşadığım bu şiddetli grip mi faranjit mi, bronşit mi artık neyse bilemiyorum bıktırdı beni, öksürmekten, kusmaktan bıktım. Zaten dün de eşimin işten çıkarılmasını duyunca tamamen çöktüm, hayatımda hiç sorunum olmayan bir organım olan gözüm bile çok şiddetli ağrıyor, büyük bir isteksizlik içindeyim. Zaten hastalık beni çok yıprattı üstüne bebeğime zarar gelir mi diye çok endişelenmiştim, işte görüyorsunuz beterin hep beteri var. Daha ne çanta hazırladım ne kıyafetleri yıkadım hava da kötü dışarı çıkıp marketten deterjan alamıyorum zaten 5-6 gündür yatıryorum. Bu öksürük ve moral bozukluğuyla bu çocuğu nasıl doğuracam bilmiyorum. Annesi bu kadar sıkıntılıyken dün 8 aydır çok hareketlerini hissetmeyen oğlum uyutmadı beni gece, nasıl tepiniyor vuruyor o da sıkıldı öksürüklerimden sanırım
bende oleyim canım yatar yatmaz uyuyorum sabah erken uyanıyorum ama gene uyumak istiyorum gun ıcındede hep uykum var havalardan da olabilir diye duusnuyorum izmirde yasıyorum malum bi bakarsın sıcak bı bakarsın buz gibi insanı aptal yapıyorherkeslere günaydın kıslaaar
benim gibi uyku krizi yaşayan var mı aranızda akşam 11 de yatıyom sabah 9.30 ta kalkıyrm sonra bi daha uyumak geliyo içimden sonra öğleden sonra tekrar hatta akşamları da bi anormallik mi var yaa nassı olsa evdeyim işim yok die yatıyom ama ne biliyim gariplik mi var
hayırlı haberlerini bekliyoruz umarım hersey yolundadırkızlar benim de bugün iple çektiğim doktor kontrolüm var. 2 cm açıklık ve 1.8 rahim boyuyla erken doğum tehdidim devam mı ediyo ilerledi mi ? bunları öğrenecem bi de inşallah nst ye sokar beni doktor yaa çünkü bebeğimin hareketleri ve kasılmaları birbirine karıştırıyorum. psikolojik olarak zaten her şeyde acaba geliyo mu diye panikliyorum. bugün 33+0 olduk. 35 i de bi görsem ohhh diyecem.. bakalım saat 3 teki randevumu iple çekiyorum. dua edin benim için..
benimde feci ağrıyor kırılmış gibi özellikle sol elin baş parmağı, ama sabah kalkınca çok oluyo gün içinde hafifliyo, gece muz yiyip yatınca biraz hafiflemiş oluyor sabahları ağrısı, hatta iş yerinde zımbayı kullanamıyorum
böle garip şeyler bi bana olur sanıyodum
aynen canım ya gece daha çok oluyo neden acaba:44:
gosenay ne kadar şaşırdım verilmiş sadakanız varmış kuzum
Esenyurt'a bağlı oluyoruz tabi belediye olarak.
Bizim tarafta metrobsten dolyı fiyatlar çok arttı canım.
Projeler çok pahalı. Ama ev var tabi.
Sıfır proje mi düşünüyorsun? Apartman gibi mi?
Ben kimseyi görmüyorum cnm 1,5 sene oldu taşınalı sadece karşı komşumu tanıyorum.
O yüzden insanlık konusunda bişi diyemeyeceğim.
Ama ben Şirinevlerden geldim beylikdüzüne. ona göre karşılaştırılınca mükemmellll
böle garip şeyler bi bana olur sanıyodum
aynen canım ya gece daha çok oluyo neden acaba:44:
gosenay ne kadar şaşırdım verilmiş sadakanız varmış kuzum
Herkese günaydın....
bugün hastane çantamı yıkayayım diyorum ama makineye atsam mı karasz kaldm
yoksa silsem mi içini? yeterli olur mu ki??
kızlarr selam var mı yaramazlık falan?
Biz temizliğe başlıyoss boşlayacağım biraz sizi
Herkese günaydın....
yeni bina istiyorum.sıfır şart değilde 4-5 senelikte olabilir.
bizim burası güzel evimde çokçok güzel ama burdan ulaşım biraz zor.bizim sitede araba şart.mesela bugün alışverişe gidecektim.arabayı çıkaramam bahçeden.kaldı yani
Herkese günaydın....
Herkese günaydın....
Herkese günaydın....
ben attım makineye canım
ben makinaya attım yıkadım sonrada balkona astım. akşam ki fırtınada uçmuş :))) gece yatmadan önce farkettim gitmiştir artık bulamayız dedik ama bi umutla kocişş gitti buldu aşağılarda :)) bu akşam tekrar yıkayacağım :)))
Eki Görüntüle 356167
Eki Görüntüle 356166
Eki Görüntüle 356165
daha bikaç düzenleme daha yapacağım ve daha fazla bebek ekleyeceğim
kaba haliyle böyle birşeyy
hayırlı haberlerle gel inşallah canım...
umarım iyi haberler alırsın tatlım...aksiyon günü dündü,bugün sakinliğimizi koruyalım
hayırlı haberlerini bekliyoruz umarım hersey yolundadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?