2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
bayıldııııımmmmmmmmmmmm

Ay mikemmel olmuş tatlım yaa.
Çook beğendim bende yapmayı düşünüyorum böyle bişey.
Fil ayağı büyük bir vazom var benimde.

İçindeki dalları nereden aldın?

teşekkürler kızlar sevindim beğenmenizee
canım o dalalr bahçeden kadeşim de boyadı
dışarda çiçekçilerde satılıyor ama onlar çok yumuşaktı
olmadı bizde kendimiz boyadık

Merhaba guzel nisan anneleri
Ben dun aksam petusa ozel mesaj attim ama girmedi heralde foruma gormedi :26: ben de face grubuna katilmak istiyorum solmaz yasar aytac arkadasimizi once eklemek gerekiyormus gruba katilabilmek icin ama ben onu facede bulamadim nasil olacak?:26: bana bir yardimci olsaniz onun burda nicki ne ozelden mesaj atsam o beni eklese?

günaydın kızlarr
istanbula 1 damla kar düştü ben yine izinliyim:)
perşembe günü gitcem işe cuma günüde işten cıkıyorum
paristen bir haber varmı dogum ne zaman olucakmıs

süpeerr nasıl yaptın canım yaa ?? malzemeler filan neler ??

ah bi rahat çarşıya çıkabilsem daha neler yapıcamda işte
şimdilik bukadar oldu
vvazo içine kum veyaşlar satılıyor mor mor olan şeylerde
nişan çiçeğimden bozdum bahçeden bi kaç dal silikon tabancası
bide tül hastaneye giderken çikolta ve kuarbiye asıcam sezeryan olursa
bunu mevlütte böyle koyucam inş.

teşekkürler kızlar sevindim beğenmenizee
canım o dalalr bahçeden kadeşim de boyadı
dışarda çiçekçilerde satılıyor ama onlar çok yumuşaktı
olmadı bizde kendimiz boyadık

Düşündüğüm şeydi.
Emin olamamıştım olur mu diye iyi oldu :)
Hemen dalları yolayım hihi :) Kuru nasıl olsa

kızlar bebek için ayrı kendimiz için ayrı çanta mı haaırladınız yoksa ikisini bir çantaya mı koydunuz??

benim küçük boy bi valizim var. bu valizin içine hem oğluşumun hem de benim eşyalarımı koysam nasıl olur??
bi fikir verin...:26:

bayıldım cnmmm yaa maşallah ne marifet var yaa

kızlarr selam var mı yaramazlık falan?
Biz temizliğe başlıyoss boşlayacağım biraz sizi

kolay gelsin kuzum,darıısıı başımızaa

Eki Görüntüle 356167
Eki Görüntüle 356166
Eki Görüntüle 356165
daha bikaç düzenleme daha yapacağım ve daha fazla bebek ekleyeceğim
kaba haliyle böyle birşeyy

harikaaaa
bende bebek istiom ama henüz sipariş vermedim,yıpranır diye korkuyorum mevlüte kadar:26:

ben taşıması kolay olması açısından ikisini de küçük çekmeli bi valize koydum cnm öyle iki ayrı çantam yoktu çok da kullanmayacağımı düşünerek masraf yapmayım dedim hem de

tatlım ne yaparsan yap birkaç çanta çıkıyor
ben bebekle kendi ihtiyaçlarımı bir çanta yaptım,bebişin çantasını hastaneye götürmek istemiyorum...onun dışında hasta bezi,bebek bezi ayrı poşette,portbebe ve polar battaniye ayrı poşette..napiim sığmıyolar hiç bi çantaya:44:

Eki Görüntüle 356167
Eki Görüntüle 356166
Eki Görüntüle 356165

daha bikaç düzenleme daha yapacağım ve daha fazla bebek ekleyeceğim
kaba haliyle böyle birşeyy

bayıldım cnm bayıldım cok guzeller

canm ben 3 küçük çanta yapacağm daha yapmadm.
kendim için bebek için br de ıvır zıvır kyomak için..
o kargaşada tek valizin içinde boğulmak istemiyorum her şeyn yeri belli olsun
nasılsa sen taşımayacaksın boşver

bu arada ben de listeyi şimdi yaptm da kağıt doldu

ben taşıması kolay olması açısından ikisini de küçük çekmeli bi valize koydum cnm öyle iki ayrı çantam yoktu çok da kullanmayacağımı düşünerek masraf yapmayım dedim hem de

ben de taşıma açısından düşünüyorum.ikisi de bu valize sığacak gibi. yani umarım sığar.

önce ben de iki çanta düşünmüştüm de o anda evden nasıl çıkcaz hiç bilmiyorum.eşim acaip panik bi adam. bende o acı içinde çantanın birini unuturuz fln.
tek çanta olursa derli toplu olur gibi geldi. bakalım daha yeni başladık koymaya. umarım sığışırız oğluşumla :))

kızlar bi de bişi sormuştum geçen gün ama konu çok hızlı ilerliyo cevap gelmedi

iki farklı doktorun ultrason cihazı farklı ölçüm yapabilir mi. yani başına böle bişi gelen oldu mu??

benim 1. doktor 1700gr ölçtü 2.si tam 15 gün sonra 1800 gr ölçtü. yoksa oğlum sadece 100 gr mı almış üzülüyorum

Ben de hastane cantami hazirladim. Bebegim icin kucuk valiz seklinde canta almistim hem kendi ihtiyaclarim hem onunkiler sigdi icine zaten onunkilerden cok benimkiler yer kapladi daha birjac parca eksik var icine girnesi gereken ama yer de var zaten daha bir suru sey alir icine... Oglum icin iki takim hastane cikisi islak mendil 14 tane bebek bezi alt acma bezi ve banyo havlusu koydum. Daha biberon almadim biberon alip onu da ekleyecegim bir de ekstradak hastaneden cikarken kullanmak icin gerekli 2 tane battaniyesini yikadiktan sonra ekleyecegim acaba bebe sampuanina gerek var mi :26:

ölçebiliyormuş canım bu konu baya konuşuldu geçmişte.benzer şeyleri yaşayan arkadaşlar vardı.

şampuana gerek yok bence canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…