2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Sağolun canlarım. Sizlerde dikkat edin kendinize şu son zamanlarda hasta olmayın

ben hala,öskürüom yaa,burnumda hafif tıkalı...ilaç kullanmadım acaba ondan mı atamadım hastaalığı üstümden:2:

senin şimdi sezeryan gününe 29 gün mü kaldı kuzum:18:
amanında amanınnnn

valla bende sabahın köründe uyanıyom en gec 7/30 bende anlamıyom niye uyandıgımı zaten kalktıgımda dinlenmiş olarak degil yorgun ve hertarafım agrı içinde uyanıyom yanlarım deliniyo sanki ogün kaşımışım yara olmuş yanım eşime diyom delindi sonunda yanlarım adamın ödü koptu

Eklenmio....
İzne cikcan ya ne zmn dogurursan o zmn baslio dogum iznin..
Ciktik haftasina dogurdun o zmn baslio, ciktin 41. Haftada dogurdun 41 de baslio...38 de dogurdun dielimki kalan 2 haftanin ustune su icion....tabi bu ozel sektor calisanlainda boyle memurlar farkli olabilir...

Simdi paris 34. Haftada dogurcak ya allahm kismet ederse...32. Haftada izin aldi ya...1 hafta kadar calisti...dogurdugu tarihden itibaren 8+ bide o calistigi 1 hafta dogm izni olacak yani..Aradakilere gemis ola((

Evet cnm ya...cok heycanli..artik 1 aydan az kaldi...sipam zorlamazsa cikis kapilarini kaldi 29 gunumuzzzz

ayy yazıııkkk

günaydın herkese... şimdi gelebildim işyerine
bugün çok sinirliyim 1 saat otobüs bekledikten sonra gelen otobüsün bide en arka kısmından binebildim kimsede çıt yok yer veren yok bana yer verir misiniz dedim aval aval yüzüme bakıyorlar sinirlendim hamileyim dedim koca göbeğimi görmüyor gözleri
sinirimden ağlıcaktım ya insanların bu duyarsızlığı beni deli ediyor tıkış tıkış zaten otobüs
belim felaket derecede ağrıdı ya offf

allaaaammmm yaaaa,ben,m oğlum büyümüşte annesine yardım ediyoo
ayyyy belimm ağrıdı dedim,hemen koştu yastığı kaptığı gibi sırtıma koyduyicemmm ben onu şimdi durr sen

amannnn napalım hayırlısı neyse o olsun artık yapcak bişey yok..............

ayyyy belimm ağrıdı dedim,hemen koştu yastığı kaptığı gibi sırtıma koyduyicemmm ben onu şimdi durr sen

oyyyy yerim ben onu...benimde oğlum doğup büyüyüp bana yardım etcekmi ki,zaten doğsun küçücük pipisini yiycem onun

Pis leşlerrrrr ya.....
amannnn napalım hayırlısı neyse o olsun artık yapcak bişey yok..............

aynen cnm...hayirlisi..

Evet cnm ya...cok heycanli..artik 1 aydan az kaldi...sipam zorlamazsa cikis kapilarini kaldi 29 gunumuzzzz

zorlamaz annesi artık,hem senin gidiş geliş 2 saat'lik yolun vardı dimi canım çalışırken...son ayındasın yine iyi dayandın,yoksa oturduğumuz yerden kalkamıyoz bu ay kaldı ki dolmuşlara,vapurlara nasıl dayancaktın...

günaydınlar herkese
öf gece bi taraftan bi tarafa dönerken ağlayasım geldi..
bacaklarım ikiye ayrılıyo sanki
az kaldı artık ama iyice ağırlaştık..
kızlar ya bide benim el parmaklarım ağrıyo yaşayan var mı:44:

hayırlı haberlerle gel canım geçmiş olsun

Ayyy bizde hep nu beklioz esimle...
Esimle masayi toplarken dioz yagmur olsa biz otururduk o toplardi..
Esim azcik sirtimi ov dio..diom yagmura ilk bunu ogretelim..
Kapidan girdigimiz anda hemen sirtimiza yapissin ovsun bizi..
Tabi bu espiriryi k. Validemin yaninda yaptik bi kere..
Su sen getir ben getir diosuk esimle, dedim yagmur olaydi getirirdi.
Anammmm yiyodu k. Validem bizi...biz cocugu is yaptirmak icin mi dogurcakmisiz:))))

Doğum nedeniyle kullanılacak ücretli ve ücretsiz izin sürelerinin, yıllık ücretli izin hakkı elde edilmesi için geçmesi gereken süreye etkisi nedir?
4857 sayılı İş Kanunu'nun 74. maddesine göre, kadın işçilerin doğumdan önce 8 hafta ve doğumdan sonra 8 hafta olmak üzere toplam 16 hafta ücretli izin hakları bulunmaktadır.

Aynı Kanun'un 55. maddesi uyarınca; bu süreler, yıllık ücretli izin hakkının hesabında çalışılmış gibi sayıldığından elde edilen yıllık ücretli izin hakkının kullanılmasına engel teşkil etmez. Ayrıca, doğum yapan işçiye isteği halinde 16 haftalık ücretli izin hakkının dolmasından itibaren 6 aya kadar ücretsiz izin verilebilmektedir.

Bu süreler yıllık ücretli izin süresinin hesabında dikkate alınmadığından; 16 haftalık ücretli iznin ardından izin kullanılması durumunda, yıllık ücretli izin hakkının elde edileceği zaman kullanılan izin kadar ileri bir tarihe kayacaktır.

Analık halinde çalışma ve süt izni

MADDE 74.

Kadın işçilerin doğumdan önce sekiz ve doğumdan sonra sekiz hafta olmak üzere toplam onaltı haftalık süre için çalıştırılmamaları esastır. Çoğul gebelik halinde doğumdan önce çalıştırılmayacak sekiz haftalık süreye iki hafta süre eklenir. Ancak, sağlık durumu uygun olduğu takdirde, doktorun onayı ile kadın işçi isterse doğumdan önceki üç haftaya kadar işyerinde çalışabilir. Bu durumda, kadın işçinin çalıştığı süreler doğum sonrası sürelere eklenir.

Yukarıda öngörülen süreler işçinin sağlık durumuna ve işin özelliğine göre doğumdan önce ve sonra gerekirse artırılabilir. Bu süreler hekim raporu ile belirtilir.

Hamilelik süresince kadın işçiye periyodik kontroller için ücretli izin verilir.

Hekim raporu ile gerekli görüldüğü takdirde, hamile kadın işçi sağlığına uygun daha hafif işlerde çalıştırılır. Bu halde işçinin ücretinde bir indirim yapılmaz.

İş Kanunu |- İş Güvencesi, Yasal, Soru-Cevap, Kanun ve Yönetmelikler, Haberler - Doğum nedeniyle kullanılacak ücretli ve ücretsiz izin süreleri

bembeyaz beylikdüzünden günaydın
havadaki değişimler ne enteresan
pazar günü akşam 4 e kadar kızımla balkonda çay,kahve,kurabiye keyfi yaptık.öykü özlemiş çok hoşuna gitti balkonda vakit geçirmek.
dün fırtına
bugün kar
bu ne yaw bu ne yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…