Sağolun canlarım. Sizlerde dikkat edin kendinize şu son zamanlarda hasta olmayın
Bende ilk basta senin gibi biliodum cnm...ssonra bunu ogremdim diodum ins. Yagmur 41. Haftada falan gelir:)))
Smdide karalar bagladm zati..ins bekler namussuz 28 marti bari:))) vazgectim 40 dan 41 den:)))
Olllyyyyyyy...yazin evindesin bebem:))) tabi kismetseeee
eeeee o zaman 3 hafta sonraya eklenmiyomu,bak mavilef zaten ben şu resmi işleri çok idrak edemiyorum, daha da kafamı karıştırma lütfenben ne diyom başım ağrıdı hesaplarken diyom sen hala bana ya şöle olursa diyon
ben hala,öskürüom yaa,burnumda hafif tıkalı...ilaç kullanmadım acaba ondan mı atamadım hastaalığı üstümden:2:
senin şimdi sezeryan gününe 29 gün mü kaldı kuzum:18:
amanında amanınnnn
valla bende sabahın köründe uyanıyom en gec 7/30 bende anlamıyom niye uyandıgımı zaten kalktıgımda dinlenmiş olarak degil yorgun ve hertarafım agrı içinde uyanıyom yanlarım deliniyo sanki ogün kaşımışım yara olmuş yanım eşime diyom delindi sonunda yanlarım adamın ödü koptu
Eklenmio....
İzne cikcan ya ne zmn dogurursan o zmn baslio dogum iznin..
Ciktik haftasina dogurdun o zmn baslio, ciktin 41. Haftada dogurdun 41 de baslio...38 de dogurdun dielimki kalan 2 haftanin ustune su icion....tabi bu ozel sektor calisanlainda boyle memurlar farkli olabilir...
Simdi paris 34. Haftada dogurcak ya allahm kismet ederse...32. Haftada izin aldi ya...1 hafta kadar calisti...dogurdugu tarihden itibaren 8+ bide o calistigi 1 hafta dogm izni olacak yani..Aradakilere gemis ola((
allaaaammmm yaaaa,ben,m oğlum büyümüşte annesine yardım ediyoo
ayyyy belimm ağrıdı dedim,hemen koştu yastığı kaptığı gibi sırtıma koyduyicemmm ben onu şimdi durr sen
Pis leşlerrrrr ya.....günaydın herkese...şimdi gelebildim işyerine
bugün çok sinirliyim1 saat otobüs bekledikten sonra gelen otobüsün bide en arka kısmından binebildim kimsede çıt yok yer veren yok bana yer verir misiniz dedim aval aval yüzüme bakıyorlar sinirlendim hamileyim dedim koca göbeğimi görmüyor gözleri
sinirimden ağlıcaktım ya insanların bu duyarsızlığı beni deli ediyor tıkış tıkış zaten otobüs
belim felaket derecede ağrıdı ya offf
amannnn napalım hayırlısı neyse o olsun artık yapcak bişey yok..............
Evet cnm ya...cok heycanli..artik 1 aydan az kaldi...sipam zorlamazsa cikis kapilarini kaldi 29 gunumuzzzz
ayyyy belimm ağrıdı dedim,hemen koştu yastığı kaptığı gibi sırtıma koyduyicemmm ben onu şimdi durr sen
hayırlı haberlerle gel canım geçmiş olsunbelden giren ağrıyla uyandım 1 de saat 2,30 hala geçmedi yatınca daha çok artıyor
çantamı hazırladık eşimle hala bi sürü eksik var hastaneyi aradım bir minoset iç sabaha gel dedi bebek hareketi falan normal rahimde kasılma yok olunca
ama nedir bu belden giren sancı aynı adet sancısı gibi
daha erken oysaki
dua edin kızlar
Ay maşallah subhanallah yesinler onu :)
oyyyy yerim ben onu...benimde oğlum doğup büyüyüp bana yardım etcekmi ki,zaten doğsun küçücük pipisini yiycem onun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?