Farkli cihazlar +-300gr farkli olcum yapabilir o yuzden aradaki o azcik olan kilo artisina moralini bozma. Kendi doktorundaki son olcumle en yeni olcumu kiyasla... Bir de soyle bir durum var her hafta ayni olcude kilo almaz bebekler bazi hafta cok kilo alir bazi hafta az. Burda dikkat etmen gereken bebeginin hareketlerinde azalma var mi yani ona dikkat et kordonunu sikistirir yeterli oksijen alamaz besin alamaz ondan az kilo alabilir. Her zaman hareketlerini takip et...kızlar bi de bişi sormuştum geçen gün ama konu çok hızlı ilerliyo cevap gelmedi
iki farklı doktorun ultrason cihazı farklı ölçüm yapabilir mi. yani başına böle bişi gelen oldu mu??
benim 1. doktor 1700gr ölçtü 2.si tam 15 gün sonra 1800 gr ölçtü. yoksa oğlum sadece 100 gr mı almışüzülüyorum
kızlar bi de bişi sormuştum geçen gün ama konu çok hızlı ilerliyo cevap gelmedi
iki farklı doktorun ultrason cihazı farklı ölçüm yapabilir mi. yani başına böle bişi gelen oldu mu??
benim 1. doktor 1700gr ölçtü 2.si tam 15 gün sonra 1800 gr ölçtü. yoksa oğlum sadece 100 gr mı almışüzülüyorum
Farkli cihazlar +-300gr farkli olcum yapabilir o yuzden aradaki o azcik olan kilo artisina moralini bozma. Kendi doktorundaki son olcumle en yeni olcumu kiyasla... Bir de soyle bir durum var her hafta ayni olcude kilo almaz bebekler bazi hafta cok kilo alir bazi hafta az. Burda dikkat etmen gereken bebeginin hareketlerinde azalma var mi yani ona dikkat et kordonunu sikistirir yeterli oksijen alamaz besin alamaz ondan az kilo alabilir. Her zaman hareketlerini takip et...
bnm cocukta aksine asırı hareketli gündüz toplam 3 saat anca uyuyo onun dısında kıpır kıpır bnde cok hareekttenmi alamıyo acaba dşyorum :)
ölçebiliyormuş canım bu konu baya konuşuldu geçmişte.benzer şeyleri yaşayan arkadaşlar vardı.
Farkli cihazlar +-300gr farkli olcum yapabilir o yuzden aradaki o azcik olan kilo artisina moralini bozma. Kendi doktorundaki son olcumle en yeni olcumu kiyasla... Bir de soyle bir durum var her hafta ayni olcude kilo almaz bebekler bazi hafta cok kilo alir bazi hafta az. Burda dikkat etmen gereken bebeginin hareketlerinde azalma var mi yani ona dikkat et kordonunu sikistirir yeterli oksijen alamaz besin alamaz ondan az kilo alabilir. Her zaman hareketlerini takip et...
hehe:) aynen tatlm bnmki de acayip hareketli hatta bazen ayakta iş yaparken hareketlerinden karnım çok geriliyor ve oturup dinlenmek zorunda kalıyorum.
dısarıdanda belli oluyo karnmda hep bi dalgalanma ama bn ayakta daha rahatım bnm bebiş dogum pozisyonunda oturunca alttan elleri üsten ayagı kaburgama bakı yapıyo nefes alamıyorum hele cikolata meyve yedysem tmm horon tepıyo içimde
İns. Guzel haberlerle gelirsin cnm...kızlar benim de bugün iple çektiğim doktor kontrolüm var. 2 cm açıklık ve 1.8 rahim boyuyla erken doğum tehdidim devam mı ediyo ilerledi mi ? bunları öğrenecem bi de inşallah nst ye sokar beni doktor yaa çünkü bebeğimin hareketleri ve kasılmaları birbirine karıştırıyorum. psikolojik olarak zaten her şeyde acaba geliyo mu diye panikliyorum. bugün 33+0 olduk. 35 i de bi görsem ohhh diyecem.. bakalım saat 3 teki randevumu iple çekiyorum. dua edin benim için..
cok guzel olmus cnm....ellerine saglik...cok begendim..Eki Görüntüle 356167
Eki Görüntüle 356166
Eki Görüntüle 356165
daha bikaç düzenleme daha yapacağım ve daha fazla bebek ekleyeceğim
kaba haliyle böyle birşeyy
Cnm okudum simdi msjini..Merhaba guzel nisan anneleri
Ben dun aksam petusa ozel mesaj attim ama girmedi heralde foruma gormedi :26: ben de face grubuna katilmak istiyorum solmaz yasar aytac arkadasimizi once eklemek gerekiyormus gruba katilabilmek icin ama ben onu facede bulamadim nasil olacak?:26: bana bir yardimci olsaniz onun burda nicki ne ozelden mesaj atsam o beni eklese?
Amin cnm...parisss
kızlar az önce yaprakla konuştum simay hanım iyiymiş az önce ultrasonlar baktılar dedi şimdilik herşey yolunda beklemedeyim...ilacımı kesmişlerdi nidilata tekrar başladılar dedi.
Rabbim yardım etsin onlara inş.
İns. Guzel haberlerle gelirsin cnm...
cok guzel olmus cnm....ellerine saglik...cok begendim..
Cnm okudum simdi msjini..
Beni face den eklersen eklemeye calisim...face de grubumuz var ama problemli...ekli olalar giremio..eklediklerim goremio..bende bazi bazi giremiom...grubu bastan kurabiliriz...sen beni ekle ama yinede eklemeye calisim..bide su anda listemde 5 kisi var beni eklemek icin istek gondermis ama kim olduguyla ilhili ne burdan ne face den msj atmis..kim oldugunu bilmedigim icin ekliyemim...msj atabilirmi bu kisiler okursa ltf...
Amin cnm...
parisss
kızlar az önce yaprakla konuştum simay hanım iyiymiş az önce ultrasonlar baktılar dedi şimdilik herşey yolunda beklemedeyim...ilacımı kesmişlerdi nidilata tekrar başladılar dedi.
Rabbim yardım etsin onlara inş.
......................herkese merhaba nisan annişleriAllah nasip ederse bende nisan annişi olucam inş......28 nisanda gelicek kızım inş....allah yavrularımızı zamanında,sağsalim,kolay bi doğumla, hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşş.....
İns. Guzel haberlerle gelirsin cnm...
cok guzel olmus cnm....ellerine saglik...cok begendim..
Cnm okudum simdi msjini..
Beni face den eklersen eklemeye calisim...face de grubumuz var ama problemli...ekli olalar giremio..eklediklerim goremio..bende bazi bazi giremiom...grubu bastan kurabiliriz...sen beni ekle ama yinede eklemeye calisim..bide su anda listemde 5 kisi var beni eklemek icin istek gondermis ama kim olduguyla ilhili ne burdan ne face den msj atmis..kim oldugunu bilmedigim icin ekliyemim...msj atabilirmi bu kisiler okursa ltf...
petuşcum öncelikle geçmiş olsun dinlenmeye geçtin sanırım benim aylardır yaptığım gibiinş herşey yolunda giderdee zamanında alırız kuzularımızı kucağımıza ..benim hep sorunlu geçince 7 ayı bi doldursam da artık yaşama şansı var die dua ediyordum şimdi inş zamanında doğar diyorum.face de seni ekledim mesaj da attım ama bi sorun var sanırıum.adım hatice profilimde oğluşumun resmi var mersinden özelde msjlaşmıştık daha önce..
i
hoşgördük canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?