2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar daha çantam hazır degil birsürüde eksigim var daha çok erken gibi geliyo bana sizleri görünce benmi çok yavaşım diyip panikliyorum daha bebege beşik alacaz bana evde yataga sermek için pike alıcam hastane için eşoftman aldım 2 takım ama evde giymek için şık bi pijama takım istiyorum bebegin kıyafetleri bataniye bezi ıslakmendil filan tamam hemen hemen hazır ama genede sanki herşey eksik gibi geliyo

Farkli cihazlar +-300gr farkli olcum yapabilir o yuzden aradaki o azcik olan kilo artisina moralini bozma. Kendi doktorundaki son olcumle en yeni olcumu kiyasla... Bir de soyle bir durum var her hafta ayni olcude kilo almaz bebekler bazi hafta cok kilo alir bazi hafta az. Burda dikkat etmen gereken bebeginin hareketlerinde azalma var mi yani ona dikkat et kordonunu sikistirir yeterli oksijen alamaz besin alamaz ondan az kilo alabilir. Her zaman hareketlerini takip et...

cnm ben de aynısını yaşadım 1929 gr dı ertesi hafta başka doktora ölçtürdüm 1780 çıktı dedim noluyo kilo alacağına zayıfladı mı doktor kendi söyledi her ultrasonda ölçüm farklı oluyomuş 500-1000 gr a kadar sapma olur diyor nette de geçen bi arkadaş yazdı 3.5 doğacak denen çocuk 4 doğmuş bu kadar bariz farkediyo yani hele ki ilerleyen haftalarda sapma olasılığı giderek artacakmışş
hiç takma yanii

valla aynı vicdan azabını bnde yasıyorum dünden beri dün kont vardı 2 aydr bebişim haftada 200 gr alıyodu bu 2 haftada 200 gr almıs cok üszüldüm bebegmi iyi besleyemedm gibi oldum normalde 1 hafta önden gidiyodu en bastan beri bu hafta haftasıyla uyumluydu :2: gerci hafta hesabıda ölcümlere göre oluyoda ... bnm dr durusuda önmli mesela tersken kafası daha büyük cıkıyomus buda ölcümü etkiliyomus bundan kilo farkı olabilir cnm yani öyle düsünmek istyorum bu aralar meyveyi boslamıstım belkide ondan oldu bugunden itibaren devam yine

canım zaten doktor milim olcuyor iki doktorun da mutlaka olcumu farklı ve farklı acılardan oldugu icin kilo degerlerinin degismesi cok normal benim basıma bizzat geldi .. her zaman gittigim doktor dısında baska doktora gitti 1 hafta sonrada kendi doktorumda randevum vardı .. ilk defa gittigim doktorda bebegin kılosu 1680 lerde bişi cıkmıstı 1 hafta sonra kendi doktorumuna gittigimde 1585 cıktı bu da nomal yani bebegin zayıflıcak hali yok tamamen 2 doktorun farklı acılardan olcmeleriyle ılgılı.. zaten ultrasondaki kıloyla cogu zaman bebekler dogudundaki kiloları tutmuyor .. gecen bi komsumunuzun tanıdıgı dogum yapmıs 2.750 dogacak demiş dr 3.250 dogmus dusun yane

bnm cocukta aksine asırı hareketli gündüz toplam 3 saat anca uyuyo onun dısında kıpır kıpır bnde cok hareekttenmi alamıyo acaba dşyorum :)

bnm cocukta aksine asırı hareketli gündüz toplam 3 saat anca uyuyo onun dısında kıpır kıpır bnde cok hareekttenmi alamıyo acaba dşyorum :)

hehe:) aynen tatlm bnmki de acayip hareketli hatta bazen ayakta iş yaparken hareketlerinden karnım çok geriliyor ve oturup dinlenmek zorunda kalıyorum.

ölçebiliyormuş canım bu konu baya konuşuldu geçmişte.benzer şeyleri yaşayan arkadaşlar vardı.

hımm yalnız olmadığıma çok sevindim

anladım..harekette bi problem yok çok şükür öyle hareketli ki anlatamam.. eğer de kilo almıyorsa bu aşırı hareketliliğinden et tutmuyordur yaramaz oğlum

hehe:) aynen tatlm bnmki de acayip hareketli hatta bazen ayakta iş yaparken hareketlerinden karnım çok geriliyor ve oturup dinlenmek zorunda kalıyorum.

dısarıdanda belli oluyo karnmda hep bi dalgalanma ama bn ayakta daha rahatım bnm bebiş dogum pozisyonunda oturunca alttan elleri üsten ayagı kaburgama bakı yapıyo nefes alamıyorum hele cikolata meyve yedysem tmm horon tepıyo içimde

parisss

kızlar az önce yaprakla konuştum simay hanım iyiymiş az önce ultrasonlar baktılar dedi şimdilik herşey yolunda beklemedeyim...ilacımı kesmişlerdi nidilata tekrar başladılar dedi.
Rabbim yardım etsin onlara inş.

ben de ayakta daha iyiyim aslında kaburgam batmıyo acımıyo o zaman.ama bugün bi acayip.durmadan hareket ediyo.dışarı çıkınca neler yapıcak bakalım bizim sıpa.çok çektirecek gibi duruyo:)

İns. Guzel haberlerle gelirsin cnm...
Eki Görüntüle 356167
Eki Görüntüle 356166
Eki Görüntüle 356165

daha bikaç düzenleme daha yapacağım ve daha fazla bebek ekleyeceğim
kaba haliyle böyle birşeyy
cok guzel olmus cnm....ellerine saglik...cok begendim..
Cnm okudum simdi msjini..
Beni face den eklersen eklemeye calisim...face de grubumuz var ama problemli...ekli olalar giremio..eklediklerim goremio..bende bazi bazi giremiom...grubu bastan kurabiliriz...sen beni ekle ama yinede eklemeye calisim..bide su anda listemde 5 kisi var beni eklemek icin istek gondermis ama kim olduguyla ilhili ne burdan ne face den msj atmis..kim oldugunu bilmedigim icin ekliyemim...msj atabilirmi bu kisiler okursa ltf...
Amin cnm...

petuşşşş istek yollayanlardan biri de benim face deki adım da yağmurisa yılmaz hatta msj da atmıştım..

......................herkese merhaba nisan annişleri Allah nasip ederse bende nisan annişi olucam inş......28 nisanda gelicek kızım inş....allah yavrularımızı zamanında,sağsalim,kolay bi doğumla, hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşş.....

hoş geldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…