2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
petuşşşş istek yollayanlardan biri de benim face deki adım da yağmurisa yılmaz hatta msj da atmıştım..

haftamız aynı senle ama benim sezeryan olacak ya senin bellimi

hayırlısı olsun canım...benim şimdilik normal gibi gözüküyo...normal doğum pozisyonuna da girmiş zaten...ama ne olacağıda belli olmaz tabii...allah yardımcımız olsun....

Son düzenleme:
ya gözlerim kapanıyor uyumak istiyorum çalışamıyorum
petuş evde olunca da uykusu geliyor mu insanın çok merak ediyom

oluyormuş bir akaa söylemişti benim de başıma geldi

ya bişi sorcam özellikle tecrübeli anneler, şimdi biz hep panik olur olduk ya,benim temizliğe gelen abla benim kafama gıcık soktu,diyoki bana senin karnın indi senin doğumun yakın gör bak,gittim aynaya baktım doğru,midemde değil artık daha aşağıda,kafama takılıyo, böyle bişey olabilirmi,cumartesi kontrolüm vardı,dr. hiç böyle bişey söylemedi onu düşünerek rahatlıyorum ama karnıma bakıp bakıp evet ya karnım indi diyorum..bu normalmi?

bana bugüne kadar 2 hafta içinde 6 kişi söledi takmıyom ben annem normal olduğunu söylüyor çünkü zaman yaklaşıyor diyor artık son aya gircez

tatlm dr dan daha iyi mi bilecek takma kafana boşver:)benim arkadaşımın da öyleydi.39da sancısı olmadan sezaryenle doğurdu bebeğini ama ondan önceki 3-4 hafta hep aşağıdaydı bebek

ya gözlerim kapanıyor uyumak istiyorum çalışamıyorum
petuş evde olunca da uykusu geliyor mu insanın çok merak ediyom
Daha fazla geldi sanki ya..
Yemek yapim bi diom...sonra daha zmn var diom..
Siz olmasiniz yani sizle yazismasam kesin denerdim bi uyumayi...ama hayatmda gunduz uyumuslugum yok denecek kadar azdir...ama surekli evde olsam kesn alisirdim...cunku is yerinde kafa isle mesgul..evde napsam onnla mesgul...

daha senin cok gosenaycim ya..hamile kadin icin yapilacak iki uc yaumdan biri gobegin asagi inmis...bebein basini asagi cvirmis donmus olanilir belki sanada ndan oyle gelmistir

bnm cocukta aksine asırı hareketli gündüz toplam 3 saat anca uyuyo onun dısında kıpır kıpır bnde cok hareekttenmi alamıyo acaba dşyorum :)

hehe:) aynen tatlm bnmki de acayip hareketli hatta bazen ayakta iş yaparken hareketlerinden karnım çok geriliyor ve oturup dinlenmek zorunda kalıyorum.

hımm yalnız olmadığıma çok sevindim

anladım..harekette bi problem yok çok şükür öyle hareketli ki anlatamam.. eğer de kilo almıyorsa bu aşırı hareketliliğinden et tutmuyordur yaramaz oğlum

Masallah yavrularimiza benim oglan da oyle cok hareketli disardan belli oluyor ayagini tutuyorum minnacik sivri sivri cikariyor sag tarafimdan gun icinde is yaparken de kasilma gibi karnimin sertlestigi oluyor ama hareket olarak işe konsantre oldugum icin anlamiyorum. Ama oturdugumda uzandigimda babasi karnimi oksayip oglumuzla konustugunda bizimki tepiniyor resmen

Son düzenleme:
bana bugüne kadar 2 hafta içinde 6 kişi söledi takmıyom ben annem normal olduğunu söylüyor çünkü zaman yaklaşıyor diyor artık son aya gircez

tatlm dr dan daha iyi mi bilecek takma kafana boşver:)benim arkadaşımın da öyleydi.39da sancısı olmadan sezaryenle doğurdu bebeğini ama ondan önceki 3-4 hafta hep aşağıdaydı bebek

saolun kızlar yaaa normalde hiç öyle çok birilerinin söylediğini takmam, ama şimdi herkesin her dediğini takar oldum....

selam canım hoşgeldin

valla canımcım benim hic bi zaman mideme kadar cıkmadıgı icin karnım bana en basından beri ay ne kadar assagıda tasıyorsun diyorlar dı birazcık bebek pozisyonundan da kaynaklı baş asagı duran bebekler daha asagıda duruyo gibi bi goruntu oluyor

gece 4 gibi uyuyakalmışım elektrikli battaniyeyi açtırdım eşime sıcak iyi gelir diye okumuştum sızmışım
sabah kalktığımda iyiydim
işe geldim uykum var öğlen uyudum yatınca yine ağrıyor gibi
doktora gitmedim cumayı bekleyeyim diyorum
ama bu gece tekrarlarsa da durmam sanırım

Allah yardimcin olsun canim, insallah gecici sancidir.. Kacinci haftadaydin??

Benimde uyku kacti kac saattir tv, net arasinda geziniyorum bi yandanda tikiniyorum :)

Heberdar et neler oldugu merakta koyma bizleri
saol canım

Allah yardimcin olsun cnm..ins. Guzel haberlerle gelirsin..

saol canım benim
Günaydınlar izmir buz gibi buz :18::18::18::18:

hayırlı haberlerle gel inş geçmiş olsun

:
dua edin canım bol bol
pazar günü evde vakit geçiremedim nasıl 1 ay duracam evde ben de bilmiyorum
ama erken gelirlerse sen seyret 1 ayda dinlenip yavruma hazırlanmak istiyorum

saolun kızlar yaaa normalde hiç öyle çok birilerinin söylediğini takmam, ama şimdi herkesin her dediğini takar oldum....

az önce şirketin hemşiresi göbeğin 3 parmak aşağıya inmiş şeklinde durup dururken yorum yaptı banaa

canım zaten cumartesi günü kontrolde bebeğin başı aşağıdaydı,doğum şeklini almış,demekki onun için öyle indi
az önce şirketin hemşiresi göbeğin 3 parmak aşağıya inmiş şeklinde durup dururken yorum yaptı banaa

3 parmakmı sanki ölçmüş ben varya doğum yapıyım hiç bi hamileye olumlu olumsuz yorum yapmıycam,iyi dileklerimi söyliycem bu kadar,herkes bişeyler söylüyo yaaa çok sıkılıyorum ben yorumlardan:18::18::18:

3 parmak
canm ya benm hç yukarı çıkmadı göbeğim bak 32 hafta bitti..
bence çevredekileri çok takmamak lazım.
ama 3 parmak hoşuma gitti çok bilimsel konuşmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…