Eki Görüntüle 356167
Eki Görüntüle 356166
Eki Görüntüle 356165
daha bikaç düzenleme daha yapacağım ve daha fazla bebek ekleyeceğim
kaba haliyle böyle birşeyy
petuşşşş istek yollayanlardan biri de benim face deki adım da yağmurisa yılmaz hatta msj da atmıştım..
İns. Guzel haberlerle gelirsin cnm...
cok guzel olmus cnm....ellerine saglik...cok begendim..
Cnm okudum simdi msjini..
Beni face den eklersen eklemeye calisim...face de grubumuz var ama problemli...ekli olalar giremio..eklediklerim goremio..bende bazi bazi giremiom...grubu bastan kurabiliriz...sen beni ekle ama yinede eklemeye calisim..bide su anda listemde 5 kisi var beni eklemek icin istek gondermis ama kim olduguyla ilhili ne burdan ne face den msj atmis..kim oldugunu bilmedigim icin ekliyemim...msj atabilirmi bu kisiler okursa ltf...
petuşcum öncelikle geçmiş olsun dinlenmeye geçtin sanırım benim aylardır yaptığım gibiinş herşey yolunda giderdee zamanında alırız kuzularımızı kucağımıza ..benim hep sorunlu geçince 7 ayı bi doldursam da artık yaşama şansı var die dua ediyordum şimdi inş zamanında doğar diyorum.face de seni ekledim mesaj da attım ama bi sorun var sanırıum.adım hatice profilimde oğluşumun resmi var mersinden özelde msjlaşmıştık daha önce..
i
Ok dir ekledim ikinizide kizlar..ins. Sornsuz baglanabilirsniz gruba...
haftamız aynı senle ama benim sezeryan olacak ya senin bellimi
[B .!.:nazarboncugu24[/B];23323807]evet hayatım karaciğerdeki enzim yükselmelerine bağlı biluribinlerde yüksekti ama sonki testte düşmülşştü hepsi normale. gebelik kolestazı deniyor tehlikesi yok dikkatli besleneceksin bol su içeceksin her yediğimiz birikiyor toksin olarak ondan oluormnuş bu durum genelde genetikmiş annede yoksada annaede oluormuş
doğumdan 2 hafta içinde kayboluor canım benim. herşey normale dönüyor yani. malüm 9* ay tek vücut iki kişi kolay deil hepimiz için. işin aslı safra asitlerinin karaciğerde birikerek toksik etki yapması. bunun sonucunda sindirim ve ayrıştırma son organı olan karaciğerden çıkan kan dolaşımı dağılınca vücuda kaşıntı yapıor ceninn sıkı takip lazım sadece. o da edilior zaten hareketleri önemli günde en az 10 kez hareket varsa korkmayın diyor.
daha dikkatliyim şimdi biraz azaldı sürekli duş vs.
nazarboncugu24
canım senin ALT ve ASt kaç çıkmıştı tahlilde,kaşıntı bende de var bendeki de karaciğerden kaynaklı çıktı,ama benim değerler 425 ve 230 lu değerler çıkınca gastroenteloji ursafolk diye bi ilaç verdi,perşembeden beri onu kullanıyorum,bu cuma bi tahlil daha yapıcak doktor değerler düşüyo mu diye,kaşınıtm sanki hafifledi,gece pek kaşınmıyorum gibime geliyo,düşüyo sanırım değerlerim,umarım tahlilde de öyle çıkar,senin demek ki zaten çok yüksek değilmiş,ilaca gerek kalmamış,internette ben de gebelik kolestazını okuyunca moralim çok bozulmuştu,sana doktorun o kadar tehlikeli değil mi dedi ?
kızlar bi de bişi sormuştum geçen gün ama konu çok hızlı ilerliyo cevap gelmedi
iki farklı doktorun ultrason cihazı farklı ölçüm yapabilir mi. yani başına böle bişi gelen oldu mu??
benim 1. doktor 1700gr ölçtü 2.si tam 15 gün sonra 1800 gr ölçtü. yoksa oğlum sadece 100 gr mı almışüzülüyorum
ya gözlerim kapanıyor uyumak istiyorum çalışamıyorum
petuş evde olunca da uykusu geliyor mu insanın çok merak ediyom
ya bişi sorcam özellikle tecrübeli anneler, şimdi biz hep panik olur olduk ya,benim temizliğe gelen abla benim kafama gıcık soktu,diyoki bana senin karnın indi senin doğumun yakın gör bak,gittim aynaya baktım doğru,midemde değil artık daha aşağıda,kafama takılıyo, böyle bişey olabilirmi,cumartesi kontrolüm vardı,dr. hiç böyle bişey söylemedi onu düşünerek rahatlıyorum ama karnıma bakıp bakıp evet ya karnım indi diyorum..bu normalmi?
tatlm dr dan daha iyi mi bilecek takma kafana boşver:)benim arkadaşımın da öyleydi.39da sancısı olmadan sezaryenle doğurdu bebeğini ama ondan önceki 3-4 hafta hep aşağıdaydı bebekya bişi sorcam özellikle tecrübeli anneler, şimdi biz hep panik olur olduk ya,benim temizliğe gelen abla benim kafama gıcık soktu,diyoki bana senin karnın indi senin doğumun yakın gör bak,gittim aynaya baktım doğru,midemde değil artık daha aşağıda,kafama takılıyo, böyle bişey olabilirmi,cumartesi kontrolüm vardı,dr. hiç böyle bişey söylemedi onu düşünerek rahatlıyorum ama karnıma bakıp bakıp evet ya karnım indi diyorum..bu normalmi?
Daha fazla geldi sanki ya..ya gözlerim kapanıyor uyumak istiyorum çalışamıyorum
petuş evde olunca da uykusu geliyor mu insanın çok merak ediyom
ya bişi sorcam özellikle tecrübeli anneler, şimdi biz hep panik olur olduk ya,benim temizliğe gelen abla benim kafama gıcık soktu,diyoki bana senin karnın indi senin doğumun yakın gör bak,gittim aynaya baktım doğru,midemde değil artık daha aşağıda,kafama takılıyo, böyle bişey olabilirmi,cumartesi kontrolüm vardı,dr. hiç böyle bişey söylemedi onu düşünerek rahatlıyorum ama karnıma bakıp bakıp evet ya karnım indi diyorum..bu normalmi?
bnm cocukta aksine asırı hareketli gündüz toplam 3 saat anca uyuyo onun dısında kıpır kıpır bnde cok hareekttenmi alamıyo acaba dşyorum :)
hehe:) aynen tatlm bnmki de acayip hareketli hatta bazen ayakta iş yaparken hareketlerinden karnım çok geriliyor ve oturup dinlenmek zorunda kalıyorum.
hımm yalnız olmadığıma çok sevindim
anladım..harekette bi problem yok çok şükür öyle hareketli ki anlatamam.. eğer de kilo almıyorsa bu aşırı hareketliliğinden et tutmuyordur yaramaz oğlum
dısarıdanda belli oluyo karnmda hep bi dalgalanma ama bn ayakta daha rahatım bnm bebiş dogum pozisyonunda oturunca alttan elleri üsten ayagı kaburgama bakı yapıyo nefes alamıyorum hele cikolata meyve yedysem tmm horon tepıyo içimde
Ok dir ekledim ikinizide kizlar..ins. Sornsuz baglanabilirsniz gruba...
petuuşş beni de ekler misin ?? ben özel mesaj atamıyorum 100 mesaj yazmadığım için :26::26::26: yada sen beni ekle istersen zeliha şener adıyla kayıtlıyım
petuuşş beni de ekler misin ?? ben özel mesaj atamıyorum 100 mesaj yazmadığım için :26::26::26: yada sen beni ekle istersen zeliha şener adıyla kayıtlıyım
tamamdır eklenmişim bile
bana bugüne kadar 2 hafta içinde 6 kişi söledi takmıyom ben annem normal olduğunu söylüyor çünkü zaman yaklaşıyor diyor artık son aya gircez
tatlm dr dan daha iyi mi bilecek takma kafana boşver:)benim arkadaşımın da öyleydi.39da sancısı olmadan sezaryenle doğurdu bebeğini ama ondan önceki 3-4 hafta hep aşağıdaydı bebek
Daha fazla geldi sanki ya..
Yemek yapim bi diom...sonra daha zmn var diom..
Siz olmasiniz yani sizle yazismasam kesin denerdim bi uyumayi...ama hayatmda gunduz uyumuslugum yok denecek kadar azdir...ama surekli evde olsam kesn alisirdim...cunku is yerinde kafa isle mesgul..evde napsam onnla mesgul...
daha senin cok gosenaycim ya..hamile kadin icin yapilacak iki uc yaumdan biri gobegin asagi inmis...bebein basini asagi cvirmis donmus olanilir belki sanada ndan oyle gelmistir
selam canım hoşgeldin......................herkese merhaba nisan annişleriAllah nasip ederse bende nisan annişi olucam inş......28 nisanda gelicek kızım inş....allah yavrularımızı zamanında,sağsalim,kolay bi doğumla, hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşş.....
saol canımAllah yardimcin olsun canim, insallah gecici sancidir.. Kacinci haftadaydin??
Benimde uyku kacti kac saattir tv, net arasinda geziniyorum bi yandanda tikiniyorum :)
Heberdar et neler oldugu merakta koyma bizleri
Allah yardimcin olsun cnm..ins. Guzel haberlerle gelirsin..
dua edin canım bol bolGünaydınlar izmir buz gibi buz :18::18::18::18:
hayırlı haberlerle gel inş geçmiş olsun
:
pazar günü evde vakit geçiremedim nasıl 1 ay duracam evde ben de bilmiyorumDaha fazla geldi sanki ya..
Yemek yapim bi diom...sonra daha zmn var diom..
Siz olmasiniz yani sizle yazismasam kesin denerdim bi uyumayi...ama hayatmda gunduz uyumuslugum yok denecek kadar azdir...ama surekli evde olsam kesn alisirdim...cunku is yerinde kafa isle mesgul..evde napsam onnla mesgul...
daha senin cok gosenaycim ya..hamile kadin icin yapilacak iki uc yaumdan biri gobegin asagi inmis...bebein basini asagi cvirmis donmus olanilir belki sanada ndan oyle gelmistir
saolun kızlar yaaa normalde hiç öyle çok birilerinin söylediğini takmam, ama şimdi herkesin her dediğini takar oldum....
canım zaten cumartesi günü kontrolde bebeğin başı aşağıdaydı,doğum şeklini almış,demekki onun için öyle indiselam canım hoşgeldin
valla canımcım benim hic bi zaman mideme kadar cıkmadıgı icin karnım bana en basından beri ay ne kadar assagıda tasıyorsun diyorlar dı birazcık bebek pozisyonundan da kaynaklı baş asagı duran bebekler daha asagıda duruyo gibi bi goruntu oluyor
az önce şirketin hemşiresi göbeğin 3 parmak aşağıya inmiş şeklinde durup dururken yorum yaptı banaa
az önce şirketin hemşiresi göbeğin 3 parmak aşağıya inmiş şeklinde durup dururken yorum yaptı banaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?