2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

bilmiyorumki ama bana daha belli olmaz cinsiyetleri gibi geliyor ama dr un ultrasonu 3 boyutluysa bilmem bizimmki değil siyah beyaz olanlardan

Görünce ne heyecanlanmışınızdır . Bir de hissettiğini düşünsene nasıl bir his acaba :) İlk olunca insan daha çok merak ediyor.

Görünce ne heyecanlanmışınızdır . Bir de hissettiğini düşünsene nasıl bir his acaba :) İlk olunca insan daha çok merak ediyor.

ay ne heyecan hemde ya benim kalbim o an bebeğinkinden daha hızlı atmaya başlıyor
evet bide ilk göz ağrımız olacak onlar bizlerin
herşeyin heyecanını ilkini bunlarda yaşıyoruz
sağlıkla kucağımıza alırız inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

şekerlerr ben geldim yazdıklarınıza göz gezdirdim ama hepsini okuyamadım maşalah döktürmüşsünüz neler yaptınız bakalım ?? ben doktorumu aradım ben akıntı için progestanı kullan dedi biz normalde kırmızı kandan şüpheleniriz dedi yani Allahıma şükür korkacak bişey yok gibii..anam sabah bi içtim progestanı şuan gözlerim kapanıyo acaip uyku yapıyo bana bu ilaç ya
bu arada idrar testini bende yapmayı unuttum yaa ama çin takvimine bakmıştım erkek çıkmıştı cinsiyetii sağlıklısı olsunn yaa hiç önemli değil gurbannn olsun annesi onaaaaaa guzummmmm

inşallahhh allahım inşallahhhhhhhhhhh aminnnnnnnnnnnn

hoşgeldin canım bende unuttum bak test yapmayı tühhh neyse unutmazsam bu gece yaparım benimde çin takvimi erkek rus takvimi kız diyo bakalım

İnşallah yaa. Anneliği tadacağız bence tüm sıkıntılara uykusuzluğa değer. Bazı kişiler daha erken değil mi dediklerinde biraz tereddüte düştüm biraz daha mı beklesem diye tam hazır da değildim herkeste oluyormuş acaba hazır mıyım anne olabilir miyim diye. Evlendik 3-4 ay sonra oldu.2-3 sene çocuk istemeyip sonra yıllarca çocuk için uğraşan çiftler var. Erken filan değil diye düşündüm.Eşim de çok mutlu oldu.Gerçek bir aile olacağız.

bende çok istiyodum isteyerek oldu bu bebiş ama hamile kaldıktan sonra benimde tereddütlerim oldu acaba erkenmiydi falan diye
sonra düşündüm ertele ertele nereye kadar bide zaten hemen olmama olasılığıda vardı yani tam zamanında oldu Rabbimde bekletmedi şükürler olsunn..3 kişilik çekirdek aile olacağızzz:123:
isteyen herkesede nasip etsin Allahım

bilmiyorumki ama bana daha belli olmaz cinsiyetleri gibi geliyor ama dr un ultrasonu 3 boyutluysa bilmem bizimmki değil siyah beyaz olanlardan

Yok ya üç boyutlu değil bence de belli olmaz ama. Birkaç yorum okudum yanlış hatırlamıyorsam onun için bekleyim dedim biraz daha..

Son düzenleme:
hem çin takvimi hemde rus takvimi oğlum olacağını söylüyo bakalım Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…