Dayanıyorum da nasıl dayanıyorum onu gel bir de bana sor. Hep cinsiyet merakı dayana dayana 2-3 gün ancak dayandım. Aslında 2 gün daha dayansam da p.tesi mi gitsem o zaman tam 12 haftalık oluyor ama 2 günde ne değişcek ki değil mi ama :)
kız ben 8+6 da gitmiştim hareket etmiyodu daha ama 10+2 de lekelenmem olduğu için mecburu gittim ozman bize el salladı bacak salladı hehehehe
evet her kontrolde biraz daha büyüdüğünü görmek değişik bişi o yüzden randevuları nasıl iple çekiyorum.. geçen gittiğimizde 8+3 tü hareketlenmeye başlamıştı. şimdi daha kıpır kıpır olmuştur
bizimki durup durup bi atıyodu kendini 8+3 ken
şimdi içerde neler yapıyodur kimbilir
Görünce ne heyecanlanmışınızdır . Bir de hissettiğini düşünsene nasıl bir his acaba :) İlk olunca insan daha çok merak ediyor.
ay ne heyecan hemde ya benim kalbim o an bebeğinkinden daha hızlı atmaya başlıyor
evet bide ilk göz ağrımız olacak onlar bizlerin
herşeyin heyecanını ilkini bunlarda yaşıyoruz
sağlıkla kucağımıza alırız inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
şekerlerr ben geldim yazdıklarınıza göz gezdirdim ama hepsini okuyamadım maşalah döktürmüşsünüzneler yaptınız bakalım ?? ben doktorumu aradım ben akıntı için progestanı kullan dedi biz normalde kırmızı kandan şüpheleniriz dedi yani Allahıma şükür korkacak bişey yok gibii..anam sabah bi içtim progestanı şuan gözlerim kapanıyo acaip uyku yapıyo bana bu ilaç ya
bu arada idrar testini bende yapmayı unuttum yaa ama çin takvimine bakmıştım erkek çıkmıştı cinsiyetiisağlıklısı olsunn yaa hiç önemli değil gurbannn olsun annesi onaaaaaa guzummmmm
hoşgeldin canım bende unuttum bak test yapmayı tühhh neyse unutmazsam bu gece yaparım benimde çin takvimi erkek rus takvimi kız diyo bakalım
ay ne heyecan hemde ya benim kalbim o an bebeğinkinden daha hızlı atmaya başlıyor
evet bide ilk göz ağrımız olacak onlar bizlerin
herşeyin heyecanını ilkini bunlarda yaşıyoruz
sağlıkla kucağımıza alırız inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Hoşbuldum canımm..aaa rus takvimini ilk defa duydum du bide ona bakayım
hoşgeldin canım bende unuttum bak test yapmayı tühhh neyse unutmazsam bu gece yaparım benimde çin takvimi erkek rus takvimi kız diyo bakalım
İnşallah yaa. Anneliği tadacağız bence tüm sıkıntılara uykusuzluğa değer. Bazı kişiler daha erken değil mi dediklerinde biraz tereddüte düştüm biraz daha mı beklesem diye tam hazır da değildim herkeste oluyormuş acaba hazır mıyım anne olabilir miyim diye. Evlendik 3-4 ay sonra oldu.2-3 sene çocuk istemeyip sonra yıllarca çocuk için uğraşan çiftler var. Erken filan değil diye düşündüm.Eşim de çok mutlu oldu.Gerçek bir aile olacağız.
benimde rus takviminde kız çıktıyaw Allah bilir tabi ya can sıkıntısı işte bakıyoz Allahım sağlıklısını versin inş. şekerimmmm
bilmiyorumki ama bana daha belli olmaz cinsiyetleri gibi geliyor ama dr un ultrasonu 3 boyutluysa bilmem bizimmki değil siyah beyaz olanlardan
kızlar yaa gece elinde uyuşma olan oluyor mu uykudan uyandırıyor resmen beni
ilk zamanlar bende birkaç defa oldu .Çok kötü oluyordu .Üzerine filan yatıyor musun? Dikkat et kendine.
Bunun Türk olanı yok mu ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?