2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
:))) neden ya bizde de önceden varmış teknikler unutmazsam ben bu gece denicem mesela cam bardak testini

aslında öyle bizim burda önceden bir teyze varmış kasıklara elleyince anlıyomuş kız mı erkekmi hepside kesin tutuyomuş kendi çocuklarını filanda hep biliyomuş yani kasıkta sol damar şişkinse kız sağ damar şişkinse erkek oluyomuş sanırsam yani yanlış hatırlamıyosam ama ben çok yaptım heç anlamadım heheheh

ben geldiiiiiim temizlik yaptım azcık derinden yemek attım üstüne yoruldum :))
ya kızlar bendede çarpıntı oluyo 2-3 gundur okudumda hamilelikte olurmuş sizde varmı böyle bi durum

ya kızlar bendede çarpıntı oluyo 2-3 gundur okudumda hamilelikte olurmuş sizde varmı böyle bi durum

ohhh vallaa ne güzelll çok özendim sana......

benimde oluyo ya sanki kalbim çıkacak gibi çarpıyoo ilk zamanlar korkuyordum, normal olduğuna alıştım artık galiba

ay canımıniçi ne yatması ne gezmesi oyyy oyy yatamıyommm dinlenemıyorummm ıkı çocukla napcam ben

kıyamam sana da Allah sağlıklı evlat versinde gerisi olur gider diyorum arkadaşımın ikizleri var bi görseniz halini ama genede çok güzel bu arada bende çarpıntı yok ama çok çabuk yoruluyorum işten annemlere yada kayınvalideme gidiyorum yememk yiyip eve geçiyoruz bende pil bitiyo ben hala yemek yapamıyorum kokularla aram hiç iyi değil

kokuları yeter ya oyyyh bebeğimi özledim gelsin şu pazartesi:))))))
bende bugun ılk defa kusucak gibi oldum geçer dıyolar geçmedi hala sabır:)

saol canım
inşallah geçer dayanamıyorum artık

bende de oluyo arada hemde tüm gün sürüyo bazen
korkmuştum demek ki normalmiş

kızlar çin ve rus takvimine göre ıkısıde erkek çıkıyo
hayırlı bebeklermiz olsun inş herkesin gönlüne göre versin rabbim ikkiside evlat sonuçta sevgileri ayn ı

Kızlar biz de tablo oluşturalım mı 2011 Ağustos anneleri yapmış ..

kızlar çin ve rus takvimine göre ıkısıde erkek çıkıyo
hayırlı bebeklermiz olsun inş herkesin gönlüne göre versin rabbim ikkiside evlat sonuçta sevgileri ayn ı

bende de ikisinde de kız çıkıyo.. ama erkek hissediyorum :))))))))))

Kızlar biz de tablo oluşturalım mı 2011 Ağustos anneleri yapmış ..

Evet ya bende çok özendim ona... kim yapıcak :)))

verdiğin linkte doğum parası diye bişey yoktu, doğumparası derken neyi kastediyosun

yok işte :))) altta yorumlara yazılmış her kafadan bir şeyler....

daha önce vardı ama yeni çıkan bu torba yasasında var mı yok mu anlayamadım....

yok işte :))) altta yorumlara yazılmış her kafadan bir şeyler....

daha önce vardı ama yeni çıkan bu torba yasasında var mı yok mu anlayamadım....

hımm işçisin galiba ben memurum bizim için yok ama işçileri bilmiyorum canım, torba yasada doğumla ilgili bölümün tamamını okumak lazım galiba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…