2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

bana bi isim vermedi dr um, çünkü bebek denemsei yaptığımızzaman ben gidip eczaneden almıştım, lifetime ın folic asidi, dr a söyledim, kullanmaya devam edebilirsin dedi..fissur problemi ne demek ben bilmiyorum cnm..biz bugün 13. haftaya girdik henüz kilo almadım ama karnımın alt tarafında bi şişlik var artık; dr um 4. aydan sonra belli olmaya başlar demişti, tabi ben birazda iriceneyim, ondanda biraz geç belli olmaya başlıcak
çatlak içinde ben kendim bi çağ karışımı yaptım, hiç bi bilimsel dayanağı yok susam+fındık+ceviz+menekşe+bebe yağını karıştırdım şimdilik banyodan sonra kullanıyorum...krem için erken sanırım genelde 4. aydan sonra veriomuş dr lar kremi

allah yardımcımız olsun, çalışırken çok zor..

aaa 1.trimester 13. hafta bitince bitmiomu, 12. hafta bitincemi bitio...olllyy bizdemi 2 e geçtik bugün, yani hamileleğin en güzel zamanına yani hee

Kızlar bugün pek heyecanlıyım bebişimi göreceğimmmm :)

hadi hayırlı haberlerini beklioz cnm

cevap için çok teşekkür ederim canım...
en azından ssklılarada birşeyler veriyorlar ozaman kesin komik bir miktardır oda......

Kızlar bugün pek heyecanlıyım bebişimi göreceğimmmm :)
i
iyi haberlerini bekliyoruz bir an önce :)))

benimkinin üzerinde sadece folicplus yazıyor.
karnım benim hafiften şişmeye başladı sanki evde vucut losyonum vardı nemlendiricili onu kullanıyorum şimdilik...

amin canım inşallah inşallah... allah hepimize kucağımıza alacağımız günleri gösterir inşallah...

tunihan dün hiç görmedim seni sanki topicde, yada vardında benmi görmedim, bi değişiklik yaptım dün çalışmayı denedim de...iimisin napıon

Günaydın....Ben de bugün 11-14 testine gideceğim inş. Henüz bebeğimi görmedim..

gunaydııınnnn... Bizimde 12. Haftanın ilk günü.... Hadi artık hamileliğin keyfini yaşamaya başlayalım artık amaaaa :))))))))))

eveeeettt ya, 12 haftadır öle kustum böle böğürdüm dimi cnm yani ...şöle şişsin karınlarımız kendimize ciciler alalım...bebeklerimizin cinsiyetlerini öğrenelim onlara ciciler alalım...level atlayalım yani artık

vallaaa yaaaa bi oh diyemedik söylee kendi canımızla uğraşmaktan bebişlerimizle ilgilenemedik.....
geçen gün kocişim bana hamile badisi almış hani şu göbek üzerinde bebek resmi olan neşeli badilerden üzerinde coming soon yazıyor :) ama ben giyemiyorum çünkü emanet gibi duruyor üzerimde S beden ama göbek kısmının içinde yeller esiyor :)))

günaydın herkeseee

günaydın cnm..yaa 2 gündür gece tam yatınca böle karnımda bi titreşim oluo, sanki bi tel varda içinde böle zııı die bi titrio, çok kıza süryo böle damar oynuo atıo gibi, bu bebekmidir?????? yoksa bebeğini hissetmek isteyen bi ananın piskolojisimidir...daha çok erken dimi hareketlerini hissetmek için:44:

yaaa banada kayınvalidem almış daha getirmedi ama aldığını söyledi...daha ortada bişi yok ya ben utanırım onu giymeye ya:44: belli olmaya başlayınca umarım bu duygu kalkar üstümden...ben sanki hep elbise giycekmişim gibi hissediyorum

bendede titreşim oluyo neden olabilirki benimde aklıma bebekmi diye geliyo ama çok erken yaa
acaba gazdan dolayı bi titreşimmi yaşıyoruzki

günaydıınnn

kahvaltısını kimler etttiiii... BEEEENNNN yuppiiiiiiii

evett bendee yaptım kayfaltımıııııı
artık bu aydan sonra bizden beslenmeye başlayacaklar değilmii

sanki bende hissediyorum gece değilde gündüzleri... içimde dolaşan gazımıdır bebekmidir çözemedim bende

veeeeee günaydınlar bizimde bugün 13. haftamızın iilk günü...

gunaydııınnnn... bizimde 12. haftanın ilk günü.... hadi artık hamileliğin keyfini yaşamaya başlayalım artık amaaaa :))))))))))

merhaba arkadaşlar
birşey sormak istiyorum petunyanın tickerda 12w0 sbilyanı tickerde11w0 yazıyor yani 12 ve 11 haftalık diye ama siz söylerken 1 hafta önden söylüyorsunuz
gebelik hesaplama siteliernde de mesela ben 9 haftalıgım o hafta için 10+ 10+6 yazıyor bi hafta öndenmi gidiyor ne oluyor anlamadım ben anlatsanız sevinicem ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…