nisan anneleri bazı sorularım olacak
1.doktorunuz hangi folik asit ilacını önerdi ??
ben elevit kullanıorum ama değiştirmek istiyorum çünkü kabızlık yan etkisi var
benim zaten fissür problemim var kötü etkileyeceğini düşünüyorum
2.benim gibi fissür problemi çeken var mı ve herhangi bi diyet uyguluyo mu ??
3.karnınız şişmeye başladı mı kaçıncı ayda başlar??
4.çatlak oluşmaması için krem ya da yağ kullanan var mı ??
:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
canım sıkılıyooo kimsecikler yok ağlamak istıyorumm m
iyi akşamlar kızlar, nasılsınız? biz iyiyiz.2 hafta kaldı randevumuza.
şirketten giremiyorum akşamları da çok yorgun oluyorum halen.
sizi merak ettim.ben de çok yoğun çalışıyorum bir de belim çok ağrıyor bu aralar sizde de oluyor mu?
walla bu gidişle 7.aya kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum bu kadar uzağa gidip gelerrek zorlanacağım gibi geliyor
Hepinizi can-igönülden selamlıyır güzel haberler almanızı dileyirem!
Biz artık 13 hafta olcaz 2 gün sonra İnşAllah, yaniii 1-ci trimestri aşırdık sağ salim, darısı başınıza! 2-li test verdik, Ultrasona girdik menim bebek ellerini ayaklarını çabaladı, bir yerde durmadı ki, küçücük bişey ama kıvrandı durdu, hatta doktorum dedi ya bu ne hareketli maşallah :) Yarın aşımı vurduracam sağlık ocağında, pazar ertesi 2-li test cevaplarını alcam İnşAllah, ümid ederim her şey yolunda. Sag olsun bebek bana zorluk yaşatmadı, bulantılarım olmadı, bazen oldu da o da ya aclıktan ya stresten, şimdi bişey yok. İçimde bir canlı olması hissi beni çok mutlu edir, İnşAllah yavrularımızı böyle sevinçle kucağımıza alırız bolca koklarız. Öptüm hepinizi! Kendinize iyi bakın!
Kızlar bugün pek heyecanlıyım bebişimi göreceğimmmm :)
sbilyana bildiğim kadarıyla ssk lılara doğum parası yok ama geçici iş görememezlik ödeneği varmış o da doğumdan önce ve sonraki 8 haftalık izinler için veriliyormuş. ssk lılar emzirme ödeneğide alabiliyormuş bu arada memurlar alamıyor. siz çalışmasanız eşiniz ssklıysa bile alabiliyormuş emzirme ödeneğini. memurlar sadece doğum parası alıyor o da 150 tl falan sanırım. bir de doğdıuktan sonra 6 yaşına kadar 30 tl ondan sonra 16 tl çocuk parası var. 3 çocuk diyor başbaknımız ama çocuk parasına bakın şaka gibi.....
iKızlar bugün pek heyecanlıyım bebişimi göreceğimmmm :)
nisan anneleri bazı sorularım olacak
1.doktorunuz hangi folik asit ilacını önerdi ??
ben elevit kullanıorum ama değiştirmek istiyorum çünkü kabızlık yan etkisi var
benim zaten fissür problemim var kötü etkileyeceğini düşünüyorum
2.benim gibi fissür problemi çeken var mı ve herhangi bi diyet uyguluyo mu ??
3.karnınız şişmeye başladı mı kaçıncı ayda başlar??
4.çatlak oluşmaması için krem ya da yağ kullanan var mı ??
:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
Hepinizi can-igönülden selamlıyır güzel haberler almanızı dileyirem!
Biz artık 13 hafta olcaz 2 gün sonra İnşAllah, yaniii 1-ci trimestri aşırdık sağ salim, darısı başınıza! 2-li test verdik, Ultrasona girdik menim bebek ellerini ayaklarını çabaladı, bir yerde durmadı ki, küçücük bişey ama kıvrandı durdu, hatta doktorum dedi ya bu ne hareketli maşallah :) Yarın aşımı vurduracam sağlık ocağında, pazar ertesi 2-li test cevaplarını alcam İnşAllah, ümid ederim her şey yolunda. Sag olsun bebek bana zorluk yaşatmadı, bulantılarım olmadı, bazen oldu da o da ya aclıktan ya stresten, şimdi bişey yok. İçimde bir canlı olması hissi beni çok mutlu edir, İnşAllah yavrularımızı böyle sevinçle kucağımıza alırız bolca koklarız. Öptüm hepinizi! Kendinize iyi bakın!
veeeeee günaydınlar bizimde bugün 13. haftamızın iilk günü...
gunaydııınnnn... Bizimde 12. Haftanın ilk günü.... Hadi artık hamileliğin keyfini yaşamaya başlayalım artık amaaaa :))))))))))
Günaydın....Ben de bugün 11-14 testine gideceğim inş. Henüz bebeğimi görmedim..
eveeeettt ya, 12 haftadır öle kustum böle böğürdüm dimi cnm yani ...şöle şişsin karınlarımız kendimize ciciler alalım...bebeklerimizin cinsiyetlerini öğrenelim onlara ciciler alalım...level atlayalım yani artık
günaydın herkeseee
günaydın herkeseee
vallaaa yaaaa bi oh diyemedik söylee kendi canımızla uğraşmaktan bebişlerimizle ilgilenemedik.....
geçen gün kocişim bana hamile badisi almış hani şu göbek üzerinde bebek resmi olan neşeli badilerden üzerinde coming soon yazıyor :) ama ben giyemiyorum çünkü emanet gibi duruyor üzerimde S beden ama göbek kısmının içinde yeller esiyor :)))
bendede titreşim oluyo neden olabilirki benimde aklıma bebekmi diye geliyo ama çok erken yaagünaydın cnm..yaa 2 gündür gece tam yatınca böle karnımda bi titreşim oluo, sanki bi tel varda içinde böle zııı die bi titrio, çok kıza süryo böle damar oynuo atıo gibi, bu bebekmidir?????? yoksa bebeğini hissetmek isteyen bi ananın piskolojisimidir...daha çok erken dimi hareketlerini hissetmek için:44:
günaydıınnn
kahvaltısını kimler etttiiii...BEEEENNNN yuppiiiiiiii
günaydın cnm..yaa 2 gündür gece tam yatınca böle karnımda bi titreşim oluo, sanki bi tel varda içinde böle zııı die bi titrio, çok kıza süryo böle damar oynuo atıo gibi, bu bebekmidir?????? yoksa bebeğini hissetmek isteyen bi ananın piskolojisimidir...daha çok erken dimi hareketlerini hissetmek için:44:
veeeeee günaydınlar bizimde bugün 13. haftamızın iilk günü...
gunaydııınnnn... bizimde 12. haftanın ilk günü.... hadi artık hamileliğin keyfini yaşamaya başlayalım artık amaaaa :))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?